2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hastaneye gittim geldim, tahlil yaptılar, öğleden sonra alıcam sonuçları, şimdi de eve gidip yatmayı düşünüyorum, müdür de hazır git demişken fırsatı değerlendireyim, yoksa devrilecem bir tarafa..

Geçmiş olsun dileyen arkadaşlara teşekkürler, çok sık olmaya başladı bu aralar bu ağrı, altında yatan nedeni araştırmaya başladım, inşallah kötü bişey değildir, beni mahvediyor yaa...

Devit-3 dedin aklıma geldi anlatayım da gülün,dün gece Kero nun burnu tıkalı olunca kalktım yatağına Cold mix(!) damlattım,aradan zaman geçti bu yine uyandı, herhalde az geldi dedim bi daha damlattım,sonra yine aynı şey,sonra bitti mi bu acaba diye odadan çıktım ışıkta bi baktım cold mix diye yatağa deviti tamamen boca etmişim haftanın zalağına adayım

beklemek nereye kadar canım? üzülme ne olur....

şu ara o akdar akrmaşığım ki bilemiyorum ,,,

ah cnaım benim çok saol ama ben memur değil işçi sıfatındayım ,,,

temizlikçi deme bana :))

FATMACIM ne oldu var mı yeni bişey anlat açılırsın

elimde selin olamsa çoktan vazgeçtiğim bir evlilik ,,, kafayı sıyırmış ne yaapcağını bilmediğim kendimi kaybettim kişiliği sana bağladım ve grurumu çok kırdırdım diye pişmanlıkalr yaşayan vazgeçmiş bir eş ,,, aile denemeyecek karmaşık bir ev hayatım var,,, ve tüm bunalr içinde artık sabahalrı selini kaldırıpğ buraya gelmek beni yoruyor ,,, artık geleceğe dair bi hevesim yok ki çalışmaya isteğim olsun,,, boşansam bile böyle bir iş heryerde bulurum ,,, veznedarlık yapıyorum ve 800 tl maaşım var sekreterlik yaparım daha fazlasını alrıım ,,,

amaaa eşim bana dün akşam ne yaparsan yap ücretsiz izin alıp almaman benim umrumda değil ,,, maddi oalrak etkilemez beni o kadar ,, sadece kesinlikle işten çıakcağın bi durum oluşturup kendini daha zor duruma düşürme dedi,,,

off kafayı sıyıracağım ,,,

Maaşallah kuzuşa :)
Kendi kendilerine oynarken çook tatlı oluyorlar, bayılıyorum seyretmeye...

Çok geçmiş olsun, ciddi bir panik yaşamışsınız...
Yeni dişiniz de hayırlı olsun, geri kalanları da böyle rahatça çıkarır inşallah.

Bizim hastane çok sıcaktı, 3 ince kat giydirmiştik. Evimiz de çok sıcak oluyordu, özellikle emerken uyumasın diye tek katla emziriyordum ben. Hiç yün bişey giydirmedim, evin içinde en soğuklarda bile 3 kat penye giydirdim. Soğuklarda dışarı çıkartırken fermuarlı polar battaniyeler var ya, giydirdikten sonra ona sarıyorduk. İkinci kuzuya hayırlısıyla, sağlıkla kavuşmanı dilerim...

Tekrar geçmiş olsun, ciddi bir durum yoktur umarım.

Yıllık izin alsan 10 gün falan... Gülşan'ın dediği gibi, biraz uzaklaşmak ikinize de iyi gelecek sanırım.

dişiniz hayırlı olsun :))
buarada kocişin 15 gün izindeyse biz zor görüşürüz artık sen kocişi bırakmazsın :))

sorularimla cok yormamis olursam, 3 ince kat derken? zibin uzerine uzun kollu baska bir dis zibin ve altina corap ve penye patikli pijama mi?

Fatma'cım canım buluşmaya geldiğimiz ve bizi alan eşin olduğunu düşünemiyorum artık iyimser adam gitmiş herseyden bıkmış bir adamı tarif ediyorsun...Maddi sorun yoksa manevi açıdan da ne oldu da bu kadar sorunlar yaşamaya başladınız bunu eşin düşünsün bence sen değil ? Bence evlilik danışmanına gitmekte fayda var yada psikologa eşinin tabii en başta o sana karşı soğuk olmaya başladı ve her defasında uzak kalmak isteyen de o...

ben veriyorum sabah kahvaltı karışımına 7-8 damla akşamda meyvesine 7-8 damla koyuyorum ben. sabah kahvaltıda peynirde oluyo ama mecburen koyuyorum dr okadar peynirden bişey olmaz dedi,zaten akşamda veriyoruz dedi. aldığı kadarını alsın be burcu kasma okadar

canım bende izledim o haberi akşam çok sinirlendim izlerken, yoldan geçenlerin ne suçu varsa otobüsü taşlıyolar şer--sizler polise atın bari atacağınız bişey varsa,biz alıştık zaten iki tane küçük kız çocuğu vardı otobüste nası korkmuşlardı yavrular,hele annesi napıcanı şaşırmıştı,bak yine sinirlendim
şu devit3 ampulu bi sorayım dr a,iyi geliyosa bizde kullanalım

canım normal hastane çıkışı takımlardan giydirmiştik biz, ince penye battaniye ye sardım,taşıma pusetinin içine peluş battaniye serdim içine merti koyup kundak yaptım fermuarını çektim. arabaya binene kadar yüzünüde battaniyeye sarmıştım edirnede doğum yapmıştım o dönem dışarda buz tutmuş karlar vardı

bide işçi olarak bakayım:26:
ben kaçıyorum kızlaaar

aslında biz böyle sorunları çooook yaşadık ama her seferinde oturduk tamam şunu yapmayız tamam bunu yapamayız dedik dedik sonra eskiye geri döndük gittik,,, ya o şaştı ya ben derken eşim soğumuş belli içinde korklar oluşmuş şimdi sönmüyor kalbi bana karşı buz tutmuş ,,, bi yandan da kendi hatalarının farkında olduğundan ve toplamak istediğinden arada bir güzel davranışlar sergiliyor birde iyi biridir aslında kötü değildir o yüzden davranışları beni düzelecek diye yanıltıyordu ama artık çok eminim selin olmasa beş saniye düşünmeden gidecek kopacak,,

kayınvalidemler saolsunlar çok destek oldular kesinlikle bitemez düzelecek ,, ikinizde toaprlayacaksınız diye yaklaştılar eşimle konuştular felan ama bana olan davranışını sevgisini hangi konuşma değiştirebilir ki hiçç,,, bann güveni yok benim onu üzmeyeceğime ianncı yok ,,,

o istiyorki ben hiç bişeye üzülüp ağlamamayım ,,,

evimle kendimle çocuğumla ilgileneyim eşim geldiğidne sorunarldan değil güzel şeylerden bahsedeyim parayı pulu düşünmeden onla günün anın keyfini çıkarayım ailesine asla laf etmeyeyim ,,, o ne derse onu yapayım ve asla surat asmayayım ,,, şimdi bunları yapmam gerek yada yapamam bırakıyorum demem gerek,,, siz söyleyin hangisi daha kolay olur ???

tabi bu söylediklerimi yaparkende onun kendini toplayana kadarki davranışlarına kırlmamam gerek dün para istedim resmen suratıma fırlattı sanki ,,, sadece öylece boş boş baktım sabır diledim ve yattım zaten sürekli sen git yat sen git yat diyip duruyor görmeye bile tahammülü yok,,,

Son düzenleme:

anladim, cokta kalin giydirmeye gerek yok anladigim kadariyla.tesekkur ederim.

Aynen öyle, niye böyle düzgünce tarif etmemişim bilmiyorum

rica ederim, ne demek

herkese iyi dilekleri için teşekkür ediyorum.ya aslında işten çıkması yada çıkarılması çok dert değil.tazminatını alsında seviniriz bile.ama yapılan haksızlık insana ağır geliyor.hakkımızda hayırlısı olsun.bu 15 gün içinde çok katılamayacağım.ama ben bugüne kadar hiç uzun süreli izin kullanmadım.bu yıllık iznim olsun

canım kusura bakma geçmişte göremedim atladıımda çok şey vardır eminim ,,

eşin için üzülme mevlam bi kapıyı kapatırken diğerini açarmış ,,, belki daha hayırlı bir kısmet sizi bekliyordur ,,,

hakkınzıda hayırlısını versin mevlam canım ,,,

Offf Gülşan, böyle psikopatım işte ben, o kadar yoruyor ki bu halim beni anlatamam ama yine de rahatlayamıyorum. Kahvaltıdan 2 saat sonra portakal suyu ile birlikte veriyoruz biz, onda problem yok da akşamki tahıllı mamadan 1 saat falan önce ancak oluyor. Tamam bırakıyorum böyle :)

Yapamam bırakıyorum demek daha kolay... Yıkıp gitmek, mücadele etmeyip kaçmak her zaman daha kolaydır çünkü. Ama eşinin istediği gib olmaya gayret edersen ne kaybedersin? Günlerdir sen daha yumuşak olmamız gerektiğini söylemiyor musun bize? Eğer başarabilirsen, hem sen kazanacaksın, hem eşin; çünkü hala birbirinizi seviyorsunuz, ve en önemlisi Selin kazanacak. O yüzden istediği adımları atmaya gayret etmelisin diye düşünüyorum şahsım adına, tabi ki kendini ezdirmeden. Keşke hepimiz daha sakin, daha hoşgörülü olabilsek evliliklerimizde, kendim için de çok isterim bunu, aslında en başta kendi hayatımızı kolaylaştırır bu ama yapamıyoruz işte...

Sürekli her hareketini sorgulama şu adamın, biraz zaman ver, en çok buna ihtiyacı var, belki de böyle davranarak deniyor seni, burnun sürtsün diye yapıyor, fazla dikkate alma, hasta farzet bir dönem... Sen elinden geleni yap, olmuyorsa bırakıp gittiğinde kaybedilmiş birşey de olmaz zaten.

15 gün yıllık izin olmaz, bir haftasını kullan, gel iki gün çalış geri git :82:

tamam canım kesinlikle söyledikerlini yapacağım çok saol mevlam seninde o güzel yuvanı daim etsin ve eşinin sabrın ısana olans evgisini yuvasına olan bağlılığını hiç bir zaman eksitlmesin artırsın inşallah canımın içi,,, inşallah sabretmeye çalışacağım,,,

Amin Fatmacım, sağol, Allah razı olsun... Kendini üzme benim güzel kalpli arkadaşım, sabrın sonu selamettir diye boşa dememiştir atalarımız.

Bugünkü sessizlikten ötürü topik ahalisini kınıyorum ve yemeğe gidiyorum, geldiğimde sayım yapacam, yok yazılanlar bir hafta tek ayak üzerinde duracak online oldukları sürece

Yazgı hakkınızda hayırlısını versin Allah,gerçekten bi kapı kapanır diğeri açılır yeter ki inan buna.
Fatma eşin ciddi bir bunalım geçiriyor anladığım kadarıyla.Ya sabır diyeceksin dayanacaksın,baktın geçmiyor doktora ya da danışmana yönlendireceksin,baktın o da olmuyor ve sen artık sabredemiyorsun o zaman vazgeçersin ve içinde hiç keşkeler kalmaz.
Burcu psikopatı,tahıllı mamalar devam sütlü konulmaz içine, vermeden yarım saat önce ya da yarım saat sonra versen?

İçine koymuyorum zaten be, tahıllı mamadan bir saat kadar önce, yarım fincan portakal suyu ile içiriyorum, psikopatım ama o kadar salak değilim. Diyorum ki, arada bir saat oluyor ya, demirin emilimini etkiliyor mudur? Artık hiç anlamıyorsun beni Aylinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…