2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selamlar herkese...
Kusura bakmayin gecmise bakamiyorum, Tugra bey izin vermiyor.
Umarim herkes iyidir.

Hemen birsey sorup cikicam...
Sürekli diyorum ya bi kac haftadir bu cocuk hic birsey yiyip icmiyor diye.
Normalde tahilli mama felan yediriyordum - ki yerse eger, Az önce Tost ekmegine birseyler sürüp zorla yarisini yedirdim. Sonra tabi ögürmeye basladi biraktim.

Yeterlimi bu sizce? Az mi yoksa?

Sen dua et bu kadarını anladım,gözümü zor açıyorum be,cold mix yerine devit döken kadınım ben fotoğraf çekmem lazım diyeceğime fotokopi çekmem lazım dedim işyeri doktoruna:78:
1 saat önceyse bişey olmaz için rahat olsun

Çorba yapıp yedirsen?belki değişik şeyler istiyordur,mesela biraz tuz da at içine

Coba ve yemek tarzi seyleri öglenleri veriyorum 2-3 gibi...
tuz ve salca uzun zamandir kullaniyoruz.
Sehriye corbasini severek iciyor, digerlerini zar zor.

offf ne zmn eskiye dönecek bu cocuk...bi hastalandi hic birsey yemez oldu 3 hafta olacak

Yeterli sayılmaz kanımca ama öğürdüğü zaman ne kadar az yemiş olursa olsun ben de ısrar etmiyorum. Tahıllı mamadan başka hiç bir şey yemiyor mu?

Ayyy şaka bi yana, ya Devit diye Cold Mix içirseydin, dikkat et kız...
Ben küçükken, doktor öksürük şurubu vermiş, o şurupla pasifloranın kutuları aynıymış, annem yanlışlıkla pasiflora içirmiş bana, 3 yaşında falanmışım, 24 saat uyumuşum

fatmam canım benim ince hastalığa yakalnacaksın bu gidişle, niye bukadar üstüne düşüyon eşinin, bırak zamanı var daha,ayrıca adından tam emin değilim ama erkekler marstan kadınlar venüsten diye bi kitap okumuştum diyorduki; erkekler bunaldığı zaman birsüre kendi içine kapanır eğer o özel odasına girmek için ısrar edersen temelli dışarda kalırsın,yok eğer kendini dinlemesine izin verirsen yaptığı hataları düşünür karşısındakine hak verir ve ilişki daha güzel devam eder. erkeklerin ara ara böyle dönemleri olurmuş canım. evlilikte dolayısıyla aşkta gurur yoktur seviyorsan biraz fedakarlık yapmak gerekir bence. kaldıki senin eşin de sana karşı çok iyi davranıyordu bu tartışmaya kadar,birazda sen alttan al ama hemen yarın ve birdenbire değişeceğini ümit edersen çok yıpranırsın,bırak adam kafasını dinlesin,inanki seni çok seviyor sevmese zaten bir dakika durmazdı o evde. bak aileside senden yana,hem senin gibisini zor bulacağınıda biliyordur demin yazdım ama okumadın galiba al selini gel bize biraz kafanı dinlersin,eşinde sizi özlesin

özletme kendini

Bugünkü sessizlikten ötürü topik ahalisini kınıyorum ve yemeğe gidiyorum, geldiğimde sayım yapacam, yok yazılanlar bir hafta tek ayak üzerinde duracak online oldukları sürece
ben geldim burdayım burcu hocam burcu yazmayı unutmuşum; tahıllı mama suyla hazırlanıyosa içinde devam sütü oluyo onlarla çokta işe yaramaz,ama sütle hazırlayın diyosa onda devam sütü yok demiri kullanabilirsin canım

hiçbişey yemiyorsa bu dediğin miktar bence iyi,ama keşke yanında sıvı bişeyler verseydin çok katı geldiyse ondan öğürmüştür belki:26: bi lokma ekmek bi yudum su mesela:44:

Kahvaltisini yemiyor...Sebze yemioyor...Meyve yemiyor...Muhallebi yemiyor...Tahilli mama yemiyor...hic birsey icmiyor
sadece corba yada yemek birazcik bide azicik yogurt....emiyor sadece...

FATMA güzel arkadaşım nolur kendini yıpratma artık, yarın düzelecek diye düşünme, henüz zamana ihtiyacı var diye düşün ve bu zamanı hem kendine hem de ona ver gerçekten. onu üsteleme, sen de sürekli bunları düşünerek yıpratma kendini İnşallah herşey gönlüne göre olur cnm

Kahvaltisini yemiyor...Sebze yemioyor...Meyve yemiyor...Muhallebi yemiyor...Tahilli mama yemiyor...hic birsey icmiyor

Cnm bence hiç üsteleme, inan zamanla eski haline dönecektir. şimdi üsteleyip te hepten soğutma yemeklerden, bırak sevdiği şeylerden yediği kadarını yesin şimdilik

Aylinto sabah yazacaktım unuttum, sen sahiden ağlar mısın bişi kırıp döktüğünde yoksa şaka mıydı?? Zira en zor durumlarda bile seni ağlarken düşünemiyorum da:))

ay ne salak yazmışım ikisindede aynı anda verilmez yani çünkü ikisindede süt var ama yarım saat bi saat sonra verilir

Az yiyormuş gerçekten...
Ama ısrar ettikçe daha beter oluyorlar. Kek falan yapıp yedirmeyi denesen, değişik tatları sever belki.. Bir de değişik yerlerde yedirmek olumlu sonuç veriyor bazen, ben cumartesi günü kebapçıda yedirdim mesela, her zamankinden fazla yedi ce bu surada hiç animasyon istemedi...

Tamam, tahıllı mamadan 1 saat önce vermeye devam edeyim ben, olduğu kadar napimm yaw...

ay sanırım yoklamaya geciktim:)) tek ayak üstünde duramam walla zaten bütün vücudum ağrıyo

Geç kağıdı yazıyorum sana, yok sayılmazsın...

çorba içiyosa içine değişik malzemeler koyarak ihtiyacını karşılayabilirsin canım,iyileşsinde yeterki varsın biraz az yesin nasılsa düzelir iştahı,anne yüreği dayanmıyor tabii

Aylin'in yazdığı incilere ben de bir katkıda bulunayım.
Dün misafirimiz vardı, ev kalabalık, Doruk kuduruk, ben uykusuz falan derken, çay yaptım, yanına da kek koydum. Doruk bi arkadaşın kucağındaydı, dur dedim çayının şekerini ben koyayım. Adamın kek tabağını aldım, üzerine toz şeker döküp verdim. Gerisini anlatmayacam, hayal gücünüze bırakıyorum

Geç kağıdı yazıyorum sana, yok sayılmazsın...

mersi şekerüm

madem bugün itiraf günü ben de bi itirafta bulunayım. bilin bakalım dolu cold mix şişesi bi gecede nasıl bitti yok söylemicem, ben de sizin hayalgücünüze bırakıyorum

Gülşancım Merte maşallah demeyi unuttum cnm, sabah anlatmışsın ya yaptığı şebeklilkleri, yerim onu ben

Pınarcım size de çok geçmiş olsun cnm, cidden büyük tehlike atlatmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…