2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm millet bugün oğlusum 10 aylık oldu :))))) nezlemiz gecmedi sümüklü sümüklü dolasıyor minik sürüngenim bu arada bugün canım cıkmak istemedi evdeyim...

şöle bi gecmiş yapayım kuzu uyanmadan

aşığım diyelim

Ne güzel

mersi şekerüm

madem bugün itiraf günü ben de bi itirafta bulunayım. bilin bakalım dolu cold mix şişesi bi gecede nasıl bitti yok söylemicem, ben de sizin hayalgücünüze bırakıyorum

Bütün gece ailece rahat rahat nefes almışsınızdır işte

Geçmiş olsun tekrar... Bi kere başladı mı kolay geçmiyor zaten sümüklü halleri...

incilere çok güldüm :)

Gülersin tabi, sizin için çalışıyorum :)

Aylinto sabah yazacaktım unuttum, sen sahiden ağlar mısın bişi kırıp döktüğünde yoksa şaka mıydı?? Zira en zor durumlarda bile seni ağlarken düşünemiyorum da:))

Hayatında benim kadar ağlak bi kadın görmemişsindir, bebekken de çok ağlarmışım annem diyor ki bigün bi kendime geldim seni camdan atıyomuşum,kadına cinnet geçirttirmişim,belki içimdekini dışarı çabuk attığım için güçlüyüm,ağlar susar hayatıma hiçbişey olmamış gibi devam ederim.

ay ne salak yazmışım ikisindede aynı anda verilmez yani çünkü ikisindede süt var ama yarım saat bi saat sonra verilir

ben de hööö ne diyosun gülşan diyecektim

sen de mi sarışınsın

geç sen dalganı geç,kimin sarışın olduğu aşağıdaki yazından belli

ne yaptılar sen öyle yapınca ve sen ne dedin cevap olarak,noluur detaya gir daha iyi hayal kuralım

mersi şekerüm

madem bugün itiraf günü ben de bi itirafta bulunayım. bilin bakalım dolu cold mix şişesi bi gecede nasıl bitti yok söylemicem, ben de sizin hayalgücünüze bırakıyorum

naptın içirmedin di mi kocana

Gülşancım Merte maşallah demeyi unuttum cnm, sabah anlatmışsın ya yaptığı şebeklilkleri, yerim onu ben

Pınarcım size de çok geçmiş olsun cnm, cidden büyük tehlike atlatmışsınız

teşekkür ederiz teyzesi
fatma senin için biraz baktım ücretsiz izin hakkına;
iş yasamızda kadın işçinin doğum sonrası talep edebileceği 6 aylık ücretsiz izin dışında işçi bakımımdan yasal bir ücretsiz izin söz konusu değildir.
işverenin işçiye ücretsiz izin verme yükümlülüğü bulunmamaktadır. Ancak taraflar arasında bu konuda bir anlaşma söz konusu olursa işveren ücretsiz izni verebilir. 2005 yılına ait bir makaleden güncel olanları araştırayım en iyisi ama bişey yazmıyoki

Son düzenleme:

Sen de sarışınsın ben de, nolmuş... Benimki en azından ilk bakışta belli olmuyor
Hayır hayatta başka detaya girmem, ipliğimi pazara mı çıkarttıracam sana

Ayyy bak şimdi benim de ağlayasımı getirdin...

Pardooon ne dedim de ağlayasını getirdim herşeyi de benden biliyon heee

incilere gül gül öldüm
FATMACIM nasıl bir huzursuzluk olduğunu nasıl zor olduğunu gayet ii biliyorum bende herşeyi takar üzerine surat asar laf sokarım yalnız bi fark var eser genelde hak eder tüm bencilliğiyle hiçbişey yapmaz yapmamı bekler gülmez gülmemi bekler sevmez sevmemi bekler ama sizde durum farklı üzerine titreyen seni çok seven bir kocan var bence fedakarlık etmek için çok önemli bir sebep bu ben bebek için evli kalmayı doğru bulmuyorum sizdeki durum farklı zaten seviyorsunuz birbirinizi bu da ilişkinizi çabalamaya değer kılıyor üzüldüğün kırıldığın yorulduğun zaman banyoya kaç 10a kadar say gülümse diye tekrar ede ede çık dışarı

çok komiksiniz kızlar güldürdünüz beni
ben üniversitedeyken bitirme teziyle ilgili hocamla konuşuyodum, hoca anlattı anlattı tamammı diye sordu bende şaşkın; tamam aşkım dedim adam koptu banamı aşıksın yoksa aşkın dışarda bekliyoda benimi geçiştirmeye çalışıyon dedi:78:

Pardooon ne dedim de ağlayasını getirdim herşeyi de benden biliyon heee

"belki içimdekini dışarı çabuk attığım için güçlüyüm,ağlar susar hayatıma hiçbişey olmamış gibi devam ederim" demedin mi? Ağlamaya heveslendim...
Allahım, bugün herşeyi iki mesajda anlıyor yahu :84: Körle yatan şaşı kalkar diyecem ama topu topu bir defa 2 saat görüştük :))))

ben ve kızım balık burcuyuz yükselenimizde yengeçç,,,

kim bizden daha fazla ağlayabilir ve hayal dünyasında yaşayabilir ki :):)

onda ağlama isteği uyandıracak ne var beee:44: sarışınım emmee ilkokula 2den başladım ben, uykusuz olmadığım durumlarda hatrı sayılır bi IQ m var

hadi yaa ağlaksın demek, Furkan da öyle walla benimde zaman zaman aşağı atasım geliyo onu ağladığı zaman

yok be kocaya içirmedim. gece yatağa uzandım, Eymen zor nefes alıyo gibiydi, kalkıp vicks e su almaya üşendiğimden cold mix şişesini koyuverdim peteğin üstüne

aman sen de hiçbi ağlama fırsatını kaçırma

ben ve oğlum:)) biz de balığız

Sohbetinizle alakasiz olacak kusura bakmayin...

Az önce alman sayfasinda okudum...Bebek yasina gelince dogum kilosunun 3 kati olmasi gerekiyormus...buna göre Tugra 10920 olmasi lazim o zamana ama
Biz olamayacagiz sanirim :26:

Silkelensek daha neler çıkacak kimbilir :)

Eyvah eyvah :26:

onda ağlama isteği uyandıracak ne var beee:44: sarışınım emmee ilkokula 2den başladım ben, uykusuz olmadığım durumlarda hatrı sayılır bi IQ m var

Maaşallah...

,

Öyle deme, epeydir ağlamıyorum
Ben yengecim, oğlum balık :44:

çok güzel yaa :):) ismailde çok yaşıyormuş bu sorunu benle konuşurken müdürü selendi bi kez geliyorum aşkım diye bağırıyor adama :):)

tamam yapacağım söz,, güzel düşüncelerin için çok saol cnm ,,, inşallah senin kcoanda artık yola gelirde kıymetini bilir ,,, , ama sende yap :) söylenme ) benden sonra bi facia da senden kaldırmaz bak bu topik :))

ya tüm erkeler hep eşinden güleryüz bekelr ki dinde bile bundan bahsedilir ,,, eğer sürekli ağır sözler söyleyen , sürekli huysuzluk çıakran bir eş ise erkek boşamakta haklı duruma bile geliyor ,,,

dün gece egoş uyumadı en sonunda hamagına yatırdım yatagımın yanına koydum sallaya sallaya uyudu sonra bi uyandım benmki hamaktan cıkmaya calısmıs bacakları hamakta gövdesi hamagın dısında uyuyakalmıs Allahtan yer hamagı yksek deil cok traji komikti kafa yere dogru sallanıyo burnu tıkalı horluyo :))))

Sohbetinizle alakasiz olacak kusura bakmayin...

Az önce alman sayfasinda okudum...Bebek yasina gelince dogum kilosunun 3 kati olmasi gerekiyormus...buna göre Tugra 10920 olmasi lazim o zamana ama
Biz olamayacagiz sanirim :26:

Zelihacım birçok mart bebeği bu skora ulaşamayacak kanımca...
Bakınız Doruk, Eymen, Alp, Melike vb.
Boyları uzuyor, hareketlilikleri iyi, algılamaları yüksek, buna şükür deyip beslemeye devam edecez yapacak bişi yok üzme kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…