- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #98.601
Silkelensek daha neler çıkacak kimbilir :)
Eyvah eyvah :26:
Maaşallah...
,
Öyle deme, epeydir ağlamıyorum
Ben yengecim, oğlum balık :44:
hadi yaa ağlaksın demek, furkan da öyle walla benimde zaman zaman aşağı atasım geliyo onu ağladığı zaman
yok be kocaya içirmedim. Gece yatağa uzandım, eymen zor nefes alıyo gibiydi, kalkıp vicks e su almaya üşendiğimden cold mix şişesini koyuverdim peteğin üstüne
aman sen de hiçbi ağlama fırsatını kaçırma
ben ve oğlum:)) biz de balığız
eee selin 3,280 doğdu 9,900 olsa diyeceğim ama selin 10500 oldu :):) mamamı şişiriyor acep bu ara çok içiyor mamayısohbetinizle alakasiz olacak kusura bakmayin...
az önce alman sayfasinda okudum...bebek yasina gelince dogum kilosunun 3 kati olmasi gerekiyormus...buna göre tugra 10920 olmasi lazim o zamana ama
biz olamayacagiz sanirim :26:
ay bi fırsat bulup yazamadımmm selamlar herkeseee
bir ağlaçkada burda
bende yengecim ve oğluşum balık
Sohbetinizle alakasiz olacak kusura bakmayin...
Az önce alman sayfasinda okudum...Bebek yasina gelince dogum kilosunun 3 kati olmasi gerekiyormus...buna göre Tugra 10920 olmasi lazim o zamana ama
Biz olamayacagiz sanirim :26:
dr. Carlos gonzales´ in bi yazisini okudum biraz rahatladim...
100 cc anne sütünün icindeki vitamin, kalori vs. Gibi degerleri baska seylerden alabilmesi icin
en az 400gr sebze yemesi gerekirmis...
yani emiyorsa hic sorun yapmamak gerekmis...
cok sükür emmesi iyi tugranin...ohhh iyi oldu okudugum
o yazanlara kafayı takıp üzülme her çocuk kendine göre değerlendirilir,sağlıklıysa sorun yok diyor bizim dr. bizim bir komşu var burda 18 aylık bebeği 10kilo ve çok sağlıklı,bi sıkıntısı yokSohbetinizle alakasiz olacak kusura bakmayin...
Az önce alman sayfasinda okudum...Bebek yasina gelince dogum kilosunun 3 kati olmasi gerekiyormus...buna göre Tugra 10920 olmasi lazim o zamana ama
Biz olamayacagiz sanirim :26:
selam:)Ay bi fırsat bulup yazamadımmm selamlar herkeseee
dün gece egoş uyumadı en sonunda hamagına yatırdım yatagımın yanına koydum sallaya sallaya uyudu sonra bi uyandım benmki hamaktan cıkmaya calısmıs bacakları hamakta gövdesi hamagın dısında uyuyakalmıs Allahtan yer hamagı yksek deil cok traji komikti kafa yere dogru sallanıyo burnu tıkalı horluyo :))))
eee selin 3,280 doğdu 9,900 olsa diyeceğim ama selin 10500 oldu :):) mamamı şişiriyor acep bu ara çok içiyor mamayı
muhasebeci kafayı yedirtecek bağırmak istiyorum
patronda sağından kalkmış bugün bana patlamadan gün bitse bari
burcu hocam ne diyosun bu durumaBu yıllık izinleri kim imzalıyoduben şubat tatilinder yokum da, bi de yarın da yokum. muhtemelen sonraki 1-2 günde pek uğrayamam
Şubatta görümcemin düğünü nedeniyle Konyada olucaz, evde 50 kişi civarı insan olacak. ev büyük ama yine de uyku saatleri yemek saatleri offf Eymenle hele işkence gibi olacak resmen. mahfolacak çocuğum da
Yarın ise, yine görümcem burda diktirdi gelinliği,son prova için geldi bugün yarın onunla çarşıda olucaz ve bikaç gün bende olur o nedenle de pek takılamam. Ama lütfen önceden kaldığım fazla mesailere sayılmasını talep ediyorum
kız ona solundan kalkmış derler
Sen hala çocuğa çorba meyve vs vermeyip mamaya devam mı ediyosun
bende size bi hikayemi anlatıyım. küçükken izel çelik ercan üçlüsünden çeliğe aşıktımgazetede çıkan haberlerini toplar bi defterde saklardım,tüm şarkılarını yazardım o deftere. tüm kasetlerini alır ezberleyene kadar dinlerdim.o zamanlar sayısal gece diye bi program vardı trt de. çelik ankaraya o program için gelcekmiş hemen arkadaşımı aradım bilet buldu babası trt de çalışıyo. üç arkadaş gidecez: ben münevver ve burak.ben defterimi yanıma aldım tanışıp imzalatacam defteri, ne hayaller kuruyom neyse program başladı sonuna doğru çelik istanbulda bi programa daha katılacağını uçağa yetişmesi gerektiğini söyledi ve kulise gitti. ben jet gibi fırladım yanına gitcem ya kulisten çıkmış arabaya binmek için otoparka gitmişler.hava karanlık ben koşuyom arkadaşlar baya geride kaldı.dışarı çıktım.hani protokol zincirleri olurya yoldan kaldırımı ayırmak için ben onu görmedim son sürat koşarken ona takıldım.çelik diye bağırıyorum arabaya biniyodu tam. ben yere bi kapaklandım dizim parçalandı resmen,dizimden kan akıyo pantolonum yırtılmış,ellerim çizik çizik ben hala çelik bi imza ver diye bağırıyom. adam arabadan indi bişeyin varmı diye ben kalem uzatıyom defterimi imzalarmısın diye kalemi aldı kalemin sapı var sadece kırılmış düşünce mürekkebi akmış ellerime o ellerle yüzümü ellemişim yüzüm mürekkep, kalem arıyo çelik etraftan ama bulamıyo,bi taraftan iyimisin bi şeyin varmı diyo bidahaki sefere falan diye teselli ediyo beni geç kaldık gitmem lazım falan diyo ama ben mest olmuşum onu seyrediyom nerdeyse salyam akacak o derece.arabanın arkasından bakarken bizim burak geldi salağın biri düşmüş diyo bana. o salak benim dedim sabaha kadar güldüler bana. iyiki o zamanlar magazin programları yokmuş tüm türkiyeye rezil olurmuşum yani
bende size bi hikayemi anlatıyım. küçükken izel çelik ercan üçlüsünden çeliğe aşıktımgazetede çıkan haberlerini toplar bi defterde saklardım,tüm şarkılarını yazardım o deftere. tüm kasetlerini alır ezberleyene kadar dinlerdim.o zamanlar sayısal gece diye bi program vardı trt de. çelik ankaraya o program için gelcekmiş hemen arkadaşımı aradım bilet buldu babası trt de çalışıyo. üç arkadaş gidecez: ben münevver ve burak.ben defterimi yanıma aldım tanışıp imzalatacam defteri, ne hayaller kuruyom neyse program başladı sonuna doğru çelik istanbulda bi programa daha katılacağını uçağa yetişmesi gerektiğini söyledi ve kulise gitti. ben jet gibi fırladım yanına gitcem ya kulisten çıkmış arabaya binmek için otoparka gitmişler.hava karanlık ben koşuyom arkadaşlar baya geride kaldı.dışarı çıktım.hani protokol zincirleri olurya yoldan kaldırımı ayırmak için ben onu görmedim son sürat koşarken ona takıldım.çelik diye bağırıyorum arabaya biniyodu tam. ben yere bi kapaklandım dizim parçalandı resmen,dizimden kan akıyo pantolonum yırtılmış,ellerim çizik çizik ben hala çelik bi imza ver diye bağırıyom. adam arabadan indi bişeyin varmı diye ben kalem uzatıyom defterimi imzalarmısın diye kalemi aldı kalemin sapı var sadece kırılmış düşünce mürekkebi akmış ellerime o ellerle yüzümü ellemişim yüzüm mürekkep, kalem arıyo çelik etraftan ama bulamıyo,bi taraftan iyimisin bi şeyin varmı diyo bidahaki sefere falan diye teselli ediyo beni geç kaldık gitmem lazım falan diyo ama ben mest olmuşum onu seyrediyom nerdeyse salyam akacak o derece.arabanın arkasından bakarken bizim burak geldi salağın biri düşmüş diyo bana. o salak benim dedim sabaha kadar güldüler bana. iyiki o zamanlar magazin programları yokmuş tüm türkiyeye rezil olurmuşum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?