2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

uyuz oluyorum sorunun ne olduğunu söylemeden trip atanlara ama bazen ben de o uyuzlardan biri olabiliyorum:26:

ben eve gidiyorum,bugün yemeğe melek bakıcımıza davetliyiz gidip iki seksen uzanayım bari

way way bakıcıya yemeğe davetlisiniz:44: ilginç, e iyi de merte o baktığına göre yemekleri kim yaptı

Yok canım daha neler...
Yapmıyordun öyle bişey, di mi Fatma

Kahkahalarla güldüm okurken, Allah iyiliğini versin :)
Bizim orda bi yerde çıkıyomuş Çelik, gel gidelim :)
ıyyy iğrenç:84: eskidendi o gıcık oluyorum artık

hay sen çok yaşa Gülşan, bu uzuuunnn yazıyı da okuttun bana:)) En azından yakından görmene vesaile olmuş işte bu düşüş:))
aynen öyle düşmesem arabaya binmişti gideceklerdi

adama kızma ozaman, bizim patronda arada küsermiş öyle diyo korumalardan biri ama bana denk gelmedi hiç

Disiplin kurulu kararı lazım sana, öyle bi işinin imzası ile bu kadar izin olmaz...

burcu hocam ne diyosun bu duruma bence uygundur,cezaya gerek yok çünkü bu tarihlerde cezalı gibi işi çok evde

Hee evet haklısın, ben oyumu gitmesinden yana kullanıyorum. Ama aralarda SMS yolu ile sağ salim olduğunu bildirsin...

Olur canım öyle şeyler ben neler yapıyorum amaan boşver koy d..üne...

ben eve gidiyorum,bugün yemeğe melek bakıcımıza davetliyiz gidip iki seksen uzanayım bari

Seyhancım vardır bi sıkıntısı, durduk yerde bu kadar değişmez bi çocuk. Diş mi çıkarıyor acaba?? bi de idrar tahlili yapmanızı öneririm cnm, İYE arsa o çok etkiliyor kuzuları

mert bugün onun evinde, eve tamirci gelcekti o yüzden öğlen onların eve geçtiler bende şimdi gidecem onlara mertle oynuycam oda yemek yapacak kaçıyorum ben herkesi öpüyorum

kocama dedimki,canikom sen yat uyu azıcık,dinlen,kendine gelirsin,diye.adamda dinledi yattı.benim niyetim o uyusun ben buraya bakayım.sonra yazdıklarınızı okudum,kahkahalarla gülünce bir ara açtı gözünü baktı,bende yat aşkım yok bişey dedim,oda yine yattı.uysal kocam benim

sen hala çocuğa çorba meyve vs vermeyip mamaya devam mı ediyosun

annem çorbasını veriyor meyvesini yoğurdunu felan,,, ne yapayım yemek yerken oyun istiyor ben tek başıma yapamıyroum baabsıda bu ara yok diyelim vbiz :):) ee ebende mmayı veriyorum emiyor uyuyor hem daha iyi oldu daha güzel ebsleniyor ve kilosuda arttı :)):

çokkk güzel bir hikaye idi ,,, çok ekyifle okudum ve güldüm ,,,

yaa özleyeceğğim ben senii,, akşam msn de de mi olmazsın ???

kız ona solundan kalkmış derler

evet dimi bwen diyecektim şimdi ,,,

Seyhancım Meral'e katılıyorum, mutlaka bir sıkıntısı vardır...
Yakınlarda doktor kontrolüne gittiniz mi?

Ben de eskiden beğendiğim herkese şimdi gıcık oluyorum kendime de şaşıyorum nasıl beğenmişim ben bunu diye... Gerçi hala çok zevkli sayılmam

Akşam yemeği yedirmiyor musun çocuğa sen şimdi?
Hafta sonları napıyorsun?
Getirme beni oraya

Meral, 50 kişi olacaz demiştin, dizilerdeki konaklar gibi falan mı anacım ev normal bi eve ne kadar büyük olsa da 50 kişi nasıl sığar bea :44:

yaa özleyeceğğim ben senii,, akşam msn de de mi olmazsın ???

ben de sizi özleyeceğim cnm walla. yok anam ne msn i, hatta telimi bile açmayı düşünmüyorum, o kalabaıkta offff ama ara ara sms atarım tamam ok:)) o halde kurul iznimi onayladı, bi daha yaz tatiline dek izin istemek yok

Ben de eskiden beğendiğim herkese şimdi gıcık oluyorum kendime de şaşıyorum nasıl beğenmişim ben bunu diye... Gerçi hala çok zevkli sayılmam

ben de ben de:)) ben Burak Kut hayranıydım gerçi adam yakışıklı da çok pasif be tarzım değil

[Meral, 50 kişi olacaz demiştin, dizilerdeki konaklar gibi falan mı anacım ev normal bi eve ne kadar büyük olsa da 50 kişi nasıl sığar bea :44:

ev triplex cnm, bi de bodrum katı da döşediler, halılar,yataklar ve masalar ile. 4 kat de yani. kişi sayısı da en az 50, 70'e kadar çıkma ihtimali var. off o yatakların hazırlanışı, sofraların kurulması falan eziyet ama

playskool anketinden minik hayvancıklar 4 lü set kazanmışım adrese yollamışlar

Bence Meral e Allah vurmuş bi de biz vurmayalım

Offff kabus gibi... Hiç bişeye elini sürme iki çocuklu kadınsın sen, Eymen'i yediriyorum, Eymen'i uyutuyorum diye kaybol ortadan :)))

KIZLAR sallama demişsiniz ama çok kızdım kendime kafayı toplaam lazım olmaz bööle
MERAL anacım sen vazgeç gitme o kalabalık çekilmez bea biri doyar biri acıkır biri yatar biri kalkar e bi de çocuklar ve bide eymen bak ben geliyorum sen kır dizini otur beni bekle

:
Offff kabus gibi... Hiç bişeye elini sürme iki çocuklu kadınsın sen, Eymen'i yediriyorum, Eymen'i uyutuyorum diye kaybol ortadan :)))

Muhtemelen çoğu zaman öyle olacak, çocuğun düenini hepten bozamam ki, ama kuvvetle muhtemel ki bu defa da arkamdan wayy geline de bakk dicekler:76:

Meral nezaman gideceksin?eğer önümüzdeki 15 günse git tabi canikom,iznin lafı olmaz
ama ondan sonraki 15 günse kurul toplansın bence izin için,olmaz öyle kaytarmak

Sen git Meral i özle biz fasülyeyiz di mi burda

Halit Ergençi beğenmenden sonra ben de aynı şeyi düşünüyorum

playskool anketinden minik hayvancıklar 4 lü set kazanmışım adrese yollamışlar

Pişşt naptın da kazandın de bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…