- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #98.621
şimdi farkettim ki büyük bir hata yapmışım patron hafta sonu düzeltmiş adamın neden böyle davrandığı belli oldu bişey de söölemez kızsa bağırsa rahatlicam trip atıyo sadece mal muamelesi yapıyo ki çok kötü hissediyorum mal deilim ben sadece uykum varrrr:84:
ben eve gidiyorum,bugün yemeğe melek bakıcımıza davetliyiz gidip iki seksen uzanayım bari
ıyyy iğrenç:84: eskidendi o gıcık oluyorum artık
Yok canım daha neler...
Yapmıyordun öyle bişey, di mi Fatma
Kahkahalarla güldüm okurken, Allah iyiliğini versin :)
Bizim orda bi yerde çıkıyomuş Çelik, gel gidelim :)
aynen öyle düşmesem arabaya binmişti gideceklerdihay sen çok yaşa Gülşan, bu uzuuunnn yazıyı da okuttun bana:)) En azından yakından görmene vesaile olmuş işte bu düşüş:))
şimdi farkettim ki büyük bir hata yapmışım patron hafta sonu düzeltmiş adamın neden böyle davrandığı belli oldu bişey de söölemez kızsa bağırsa rahatlicam trip atıyo sadece mal muamelesi yapıyo ki çok kötü hissediyorum mal deilim ben sadece uykum varrrr:84:
Bu yıllık izinleri kim imzalıyoduben şubat tatilinder yokum da, bi de yarın da yokum. muhtemelen sonraki 1-2 günde pek uğrayamam
Şubatta görümcemin düğünü nedeniyle Konyada olucaz, evde 50 kişi civarı insan olacak. ev büyük ama yine de uyku saatleri yemek saatleri offf Eymenle hele işkence gibi olacak resmen. mahfolacak çocuğum da
Yarın ise, yine görümcem burda diktirdi gelinliği,son prova için geldi bugün yarın onunla çarşıda olucaz ve bikaç gün bende olur o nedenle de pek takılamam. Ama lütfen önceden kaldığım fazla mesailere sayılmasını talep ediyorum
burcu hocam ne diyosun bu durumabence uygundur,cezaya gerek yok çünkü bu tarihlerde cezalı gibi işi çok evde
ben eve gidiyorum,bugün yemeğe melek bakıcımıza davetliyiz gidip iki seksen uzanayım bari
slm kızlar nasılsınız
çok hoş sohbetler ediyosunuz ama katılamıyorum sadece okumakla yetiniyorum
kusuruma bakmayın çoğunu da kaçırıyorum herşeyden bi haberim
serhan yine ayağımda uyuyor beşik de yarım saat uyanıyo ayağımda sallıyorum öyle 2saate yakın uyuyo bırakırsam uyanıyo
çok dertliyim bu uyku konusunda akşam 8 de yatan çocuğum gece 12lerde yatar oldu bari geç uyansa diycem ama sabah 6da kalkıyo gündüzde uyumuyo sonra çok huysuz oluyo o sakin çocuk gitti şimdi çok huysuz ve sinirli oldu off bilmiyorum ne oldu
uyuz oluyorum sorunun ne olduğunu söylemeden trip atanlaraama bazen ben de o uyuzlardan biri olabiliyorum:26:
way way bakıcıya yemeğe davetlisiniz:44: ilginç, e iyi de merte o baktığına göre yemekleri kim yaptı
sen hala çocuğa çorba meyve vs vermeyip mamaya devam mı ediyosun
bende size bi hikayemi anlatıyım. Küçükken izel çelik ercan üçlüsünden çeliğe aşıktımGazetede çıkan haberlerini toplar bi defterde saklardım,tüm şarkılarını yazardım o deftere. Tüm kasetlerini alır ezberleyene kadar dinlerdim.o zamanlar sayısal gece diye bi program vardı trt de. çelik ankaraya o program için gelcekmiş Hemen arkadaşımı aradım bilet buldu babası trt de çalışıyo. üç arkadaş gidecez: Ben münevver ve burak.ben defterimi yanıma aldım tanışıp imzalatacam defteri, ne hayaller kuruyom Neyse program başladı sonuna doğru çelik istanbulda bi programa daha katılacağını uçağa yetişmesi gerektiğini söyledi ve kulise gitti. Ben jet gibi fırladım yanına gitcem ya Kulisten çıkmış arabaya binmek için otoparka gitmişler.hava karanlık ben koşuyom arkadaşlar baya geride kaldı.dışarı çıktım.hani protokol zincirleri olurya yoldan kaldırımı ayırmak için ben onu görmedim son sürat koşarken ona takıldım.çelik diye bağırıyorum arabaya biniyodu tam. Ben yere bi kapaklandım Dizim parçalandı resmen,dizimden kan akıyo pantolonum yırtılmış,ellerim çizik çizik ben hala çelik bi imza ver diye bağırıyom. Adam arabadan indi bişeyin varmı diye ben kalem uzatıyom defterimi imzalarmısın diye kalemi aldı kalemin sapı var sadece kırılmış düşünce mürekkebi akmış ellerime o ellerle yüzümü ellemişim yüzüm mürekkep, kalem arıyo çelik etraftan ama bulamıyo,bi taraftan iyimisin bi şeyin varmı diyo bidahaki sefere falan diye teselli ediyo beni geç kaldık gitmem lazım falan diyo ama ben mest olmuşum onu seyrediyom nerdeyse salyam akacak o derece.arabanın arkasından bakarken Bizim burak geldi salağın biri düşmüş diyo bana. O salak benim dedim sabaha kadar güldüler bana. Iyiki o zamanlar magazin programları yokmuş tüm türkiyeye rezil olurmuşum yani
bu yıllık izinleri kim imzalıyoduBen şubat tatilinder yokum da, bi de yarın da yokum. Muhtemelen sonraki 1-2 günde pek uğrayamam
şubatta görümcemin düğünü nedeniyle konyada olucaz, evde 50 kişi civarı insan olacak. Ev büyük ama yine de uyku saatleri yemek saatleri offf eymenle hele işkence gibi olacak resmen. Mahfolacak çocuğum da
yarın ise, yine görümcem burda diktirdi gelinliği,son prova için geldi bugün yarın onunla çarşıda olucaz ve bikaç gün bende olur o nedenle de pek takılamam. Ama lütfen önceden kaldığım fazla mesailere sayılmasını talep ediyorum
kız ona solundan kalkmış derler
slm kızlar nasılsınız
çok hoş sohbetler ediyosunuz ama katılamıyorum sadece okumakla yetiniyorum
kusuruma bakmayın çoğunu da kaçırıyorum herşeyden bi haberim
serhan yine ayağımda uyuyor beşik de yarım saat uyanıyo ayağımda sallıyorum öyle 2saate yakın uyuyo bırakırsam uyanıyo
çok dertliyim bu uyku konusunda akşam 8 de yatan çocuğum gece 12lerde yatar oldu bari geç uyansa diycem ama sabah 6da kalkıyo gündüzde uyumuyo sonra çok huysuz oluyo o sakin çocuk gitti şimdi çok huysuz ve sinirli oldu off bilmiyorum ne oldu
ıyyy iğrenç:84: eskidendi o gıcık oluyorum artık
aynen öyle düşmesem arabaya binmişti gideceklerdi
adama kızma ozaman, bizim patronda arada küsermiş öyle diyo korumalardan biri ama bana denk gelmedi hiç
kocama dedimki,canikom sen yat uyu azıcık,dinlen,kendine gelirsin,diye.adamda dinledi yattı.benim niyetim o uyusun ben buraya bakayım.sonra yazdıklarınızı okudum,kahkahalarla gülünce bir ara açtı gözünü baktı,bende yat aşkım yok bişey dedim,oda yine yattı.uysal kocam benim
annem çorbasını veriyor meyvesini yoğurdunu felan,,, ne yapayım yemek yerken oyun istiyor ben tek başıma yapamıyroum baabsıda bu ara yok diyelim vbiz :):) ee ebende mmayı veriyorum emiyor uyuyor hem daha iyi oldu daha güzel ebsleniyor ve kilosuda arttı :)):
çokkk güzel bir hikaye idi ,,, çok ekyifle okudum ve güldüm ,,,
yaa özleyeceğğim ben senii,, akşam msn de de mi olmazsın ???
evet dimi bwen diyecektim şimdi ,,,
kocama dedimki,canikom sen yat uyu azıcık,dinlen,kendine gelirsin,diye.adamda dinledi yattı.benim niyetim o uyusun ben buraya bakayım.sonra yazdıklarınızı okudum,kahkahalarla gülünce bir ara açtı gözünü baktı,bende yat aşkım yok bişey dedim,oda yine yattı.uysal kocam benim
Ben de eskiden beğendiğim herkese şimdi gıcık oluyorum kendime de şaşıyorum nasıl beğenmişim ben bunu diye... Gerçi hala çok zevkli sayılmam
[Meral, 50 kişi olacaz demiştin, dizilerdeki konaklar gibi falan mı anacım ev normal bi eve ne kadar büyük olsa da 50 kişi nasıl sığar bea :44:
playskool anketinden minik hayvancıklar 4 lü set kazanmışım adrese yollamışlar
Bence Meral e Allah vurmuş bi de biz vurmayalım
Bence Meral e Allah vurmuş bi de biz vurmayalım
ben de ben de:)) ben Burak Kut hayranıydımgerçi adam yakışıklı da çok pasif be tarzım değil
ev triplex cnm, bi de bodrum katı da döşediler, halılar,yataklar ve masalar ile. 4 kat de yani. kişi sayısı da en az 50, 70'e kadar çıkma ihtimali var. off o yatakların hazırlanışı, sofraların kurulması falan eziyet ama
:
Offff kabus gibi... Hiç bişeye elini sürme iki çocuklu kadınsın sen, Eymen'i yediriyorum, Eymen'i uyutuyorum diye kaybol ortadan :)))
annem çorbasını veriyor meyvesini yoğurdunu felan,,, ne yapayım yemek yerken oyun istiyor ben tek başıma yapamıyroum baabsıda bu ara yok diyelim vbiz :):) ee ebende mmayı veriyorum emiyor uyuyor hem daha iyi oldu daha güzel ebsleniyor ve kilosuda arttı :)):
,,,
Ben de eskiden beğendiğim herkese şimdi gıcık oluyorum kendime de şaşıyorum nasıl beğenmişim ben bunu diye... Gerçi hala çok zevkli sayılmam
MERAL anacım sen vazgeç gitme o kalabalık çekilmez bea biri doyar biri acıkır biri yatar biri kalkar e bi de çocuklar ve bide eymenbak ben geliyorum sen kır dizini otur beni bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?