2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Muhtemelen çoğu zaman öyle olacak, çocuğun düenini hepten bozamam ki, ama kuvvetle muhtemel ki bu defa da arkamdan wayy geline de bakk dicekler:76:

Benim için her gün en az 5 defa diyorlardır çok da tınnnn

Meral nezaman gideceksin?eğer önümüzdeki 15 günse git tabi canikom,iznin lafı olmaz
ama ondan sonraki 15 günse kurul toplansın bence izin için,olmaz öyle kaytarmak

Sen git Meral i özle biz fasülyeyiz di mi burda

Halit Ergençi beğenmenden sonra ben de aynı şeyi düşünüyorum

Pişşt naptın da kazandın de bakalım

Serseri sen de
Karizmatik bi kerem o
burdaki "kerem" defa anlamında kullanılmıştır bugün geç anlıyorsun diye açıklamak istedim

Meral nezaman gideceksin?eğer önümüzdeki 15 günse git tabi canikom,iznin lafı olmaz
ama ondan sonraki 15 günse kurul toplansın bence izin için,olmaz öyle kaytarmak

sen sus bakiim daha yeni izin almış biri olarak söz hakkın yok yok şekerüm sen mesaiye geri dönücen ben sonraki 15 gün yok olucam:)) sçmestri tatilinde yane, e topik ikimizden birden aynı anda mahrum kalmasın

Sen git Meral i özle biz fasülyeyiz di mi burda

Halit Ergençi beğenmenden sonra ben de aynı şeyi düşünüyorum

Pişşt naptın da kazandın de bakalım

evet o boyla fasülye olmaya adaysın
haha Halit ergenç olayına katılıyorum:))

Ama kirli sakallı hali karizmatik tabe, gazetelerde çıkan taytlı dansçı hali değil

Siz benim zevksizliğim üzerine konuşa durun, benim mesaim bitti a dostlar, kalın sağlıcakla

okurken çok güldüm valla şaka gibisin :))

buarada benim çelikle çekilmiş bir resmim var birde imzası yollayayım sana :))

Ama kirli sakallı hali karizmatik tabe, gazetelerde çıkan taytlı dansçı hali değil

Siz benim zevksizliğim üzerine konuşa durun, benim mesaim bitti a dostlar, kalın sağlıcakla

hadi görüşürüz cnm:)) e ama burcu ile aynı fikirde olnlar var ki adama başrol veriyolar

kk nın sayfasında anketimize katılın 4 lü set kazanın die bi reklam vardı tıkladım katıldım ankete göndermişler sitelerindede bebeğin gelişimi için güzel bilgiler var hangi oyuncakla neden oynamalı gibi playskoolun kendi sitesinde yani sizde görmüşsünüzdür die hiç sööleme gereği duymadım bu sayfada çıkıyodu çünkü 13 ocakta bitti anket

Seyhancım vardır bi sıkıntısı, durduk yerde bu kadar değişmez bi çocuk. Diş mi çıkarıyor acaba?? bi de idrar tahlili yapmanızı öneririm cnm, İYE arsa o çok etkiliyor kuzuları

bu hafta içi gidicez aylık kontrolüne teyzeleri ne bileyim inşallah bi sorun yoktur ben hep dişe yordum birde benimle yatmaya alıştığını düşündüm
birde kesinlikle yalnız kalmak istemiyor ben nereye serhan oraya

hımmm ben hiç katılmıyorum o anketlere, bundn sonra katılayım bari:)) hayırlı olsun cnm iyi günlerde oynasın cemy

akşamları o kadar kahrımı çekiyor ki garibim ,,, aslında onu değil kendimi düşündüğümden eteğim tutuştu galiba

o nasıl laf yaa Fatmam seninle konuşmak ancak zevk olabilir benim için, gün gelecek güzel havadisleri de paylaşıcaz inş.

inşallah bişi çıkmaz cnm ama tedbirli olmakta fayda var yine de. doktor istemese bile sen iste bence bi tahlil
yalnız kalmama olayı sanırım hepsinde var, her yerde eymenle birlikteyiz walla

desinler meral bosverrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))
bu arada gecen soyadımı sordun ya facede kayıtlıyım sende

hımmm tamam cnm
evet yaw boşvereyim di mi

Son düzenleme:
yaa yazamıyorum sizlere bugün işler yoğun biraz ara ara baktım Meral gesmelere gidiyormuşsun canım yoklamayı kim yapıyor ki? izin kağıdı istemişsin?
Yazgıcım eşin hakkında hayırlısı ne ise o olsun bu arada eşinle de 15 gün güzel vakit geçirirsiniz inşallah sıkıntılar uzak olsun sizlerden hepimizden...
Serhan kuzumun nesi var kaçırmışım ben?

sağolun melekler eşimle konuştum perşembe gidicez doktora inşallah çıkmaz bi sorun uyandı böcüğüm 2 saat uyumuş oldu ayaklarımı hissetmiyorum ama olsun yeterki o uyusun 1 dk fazla uyusa mutlu oluyorum:119:

uyku sorunumuz var canım birde çok huysuz doktora gidicez de meral teyzesi bi tahlil yaptır istersen dedi bakalım hayırlısı bi gidelimde doktora onun dışında bi sorunmuz yok şükür teyzesi

yazgıcım ben kaçırmışım hayırdır ne oldu eşinle ilgili?

bu arada geçen okudum ama yazamadım hasret ceryynin çok hasta olduğunu doktorun hastaneye yatıralım dediğini yazmış çok üzüldüm inşallah iyidir kuzucuk Rabbim korusun bütün kuzucuklarımızı

genel kurul toplanıyo, izin kağıdı imzalanıyo cnm:))

yazgıcım ben kaçırmışım hayırdır ne oldu eşinle ilgili?

Eşinin işten çıkarılma durumu var cnm

öncelikle hepinize teşekkür ederim. gülşancım bir ara ayranı denedim ama çok başarılı olamadım.yemeklerini biraz fazla sulu yapıyorum ama yettğini düşünmüyorum. ıhlamuru deneyeyim o aklıma gelmemişti. sağolasın. bende istiyorumki suyun tadını alsın su içsin. suluk ya da bardakla içmiyor. genellikle ısırıyor ve bütün suyu üzerine döküyor. geceleri biberonla süt içiriyorum uyurken içiyor uyanınca içmiyor. biberonla suyu uyurkende içmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…