- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #98.641
Muhtemelen çoğu zaman öyle olacak, çocuğun düenini hepten bozamam ki, ama kuvvetle muhtemel ki bu defa da arkamdan wayy geline de bakk dicekler:76:
Meral nezaman gideceksin?eğer önümüzdeki 15 günse git tabi canikom,iznin lafı olmaz
ama ondan sonraki 15 günse kurul toplansın bence izin için,olmaz öyle kaytarmak
Sen git Meral i özle biz fasülyeyiz di mi burda
Halit Ergençi beğenmenden sonra ben de aynı şeyi düşünüyorum
Pişşt naptın da kazandın de bakalım
Meral nezaman gideceksin?eğer önümüzdeki 15 günse git tabi canikom,iznin lafı olmaz
ama ondan sonraki 15 günse kurul toplansın bence izin için,olmaz öyle kaytarmak
Sen git Meral i özle biz fasülyeyiz di mi burda
Halit Ergençi beğenmenden sonra ben de aynı şeyi düşünüyorum
Serseri sen de
Karizmatik bi kerem o
burdaki "kerem" defa anlamında kullanılmıştır bugün geç anlıyorsun diye açıklamak istedim
bende size bi hikayemi anlatıyım. küçükken izel çelik ercan üçlüsünden çeliğe aşıktımgazetede çıkan haberlerini toplar bi defterde saklardım,tüm şarkılarını yazardım o deftere. tüm kasetlerini alır ezberleyene kadar dinlerdim.o zamanlar sayısal gece diye bi program vardı trt de. çelik ankaraya o program için gelcekmiş hemen arkadaşımı aradım bilet buldu babası trt de çalışıyo. üç arkadaş gidecez: ben münevver ve burak.ben defterimi yanıma aldım tanışıp imzalatacam defteri, ne hayaller kuruyom neyse program başladı sonuna doğru çelik istanbulda bi programa daha katılacağını uçağa yetişmesi gerektiğini söyledi ve kulise gitti. ben jet gibi fırladım yanına gitcem ya kulisten çıkmış arabaya binmek için otoparka gitmişler.hava karanlık ben koşuyom arkadaşlar baya geride kaldı.dışarı çıktım.hani protokol zincirleri olurya yoldan kaldırımı ayırmak için ben onu görmedim son sürat koşarken ona takıldım.çelik diye bağırıyorum arabaya biniyodu tam. ben yere bi kapaklandım dizim parçalandı resmen,dizimden kan akıyo pantolonum yırtılmış,ellerim çizik çizik ben hala çelik bi imza ver diye bağırıyom. adam arabadan indi bişeyin varmı diye ben kalem uzatıyom defterimi imzalarmısın diye kalemi aldı kalemin sapı var sadece kırılmış düşünce mürekkebi akmış ellerime o ellerle yüzümü ellemişim yüzüm mürekkep, kalem arıyo çelik etraftan ama bulamıyo,bi taraftan iyimisin bi şeyin varmı diyo bidahaki sefere falan diye teselli ediyo beni geç kaldık gitmem lazım falan diyo ama ben mest olmuşum onu seyrediyom nerdeyse salyam akacak o derece.arabanın arkasından bakarken bizim burak geldi salağın biri düşmüş diyo bana. o salak benim dedim sabaha kadar güldüler bana. iyiki o zamanlar magazin programları yokmuş tüm türkiyeye rezil olurmuşum yani
Ama kirli sakallı hali karizmatik tabe, gazetelerde çıkan taytlı dansçı hali değil
Siz benim zevksizliğim üzerine konuşa durun, benim mesaim bitti a dostlar, kalın sağlıcakla
sen git meral i özle biz fasülyeyiz di mi burda
Halit ergençi beğenmenden sonra ben de aynı şeyi düşünüyorum
Seyhancım vardır bi sıkıntısı, durduk yerde bu kadar değişmez bi çocuk. Diş mi çıkarıyor acaba?? bi de idrar tahlili yapmanızı öneririm cnm, İYE arsa o çok etkiliyor kuzuları
Seyhancım Meral'e katılıyorum, mutlaka bir sıkıntısı vardır...
Yakınlarda doktor kontrolüne gittiniz mi?
Ben de eskiden beğendiğim herkese şimdi gıcık oluyorum kendime de şaşıyorum nasıl beğenmişim ben bunu diye... Gerçi hala çok zevkli sayılmam
Muhtemelen çoğu zaman öyle olacak, çocuğun düenini hepten bozamam ki, ama kuvvetle muhtemel ki bu defa da arkamdan wayy geline de bakk dicekler:76:
kk nın sayfasında anketimize katılın 4 lü set kazanın die bi reklam vardı tıkladım katıldım ankete göndermişler sitelerindede bebeğin gelişimi için güzel bilgiler var hangi oyuncakla neden oynamalı gibi playskoolun kendi sitesinde yani sizde görmüşsünüzdür die hiç sööleme gereği duymadım bu sayfada çıkıyodu çünkü 13 ocakta bitti anket
akşamları o kadar kahrımı çekiyor ki garibim ,,, aslında onu değil kendimi düşündüğümden eteğim tutuştu galiba
bu hafta içi gidicez aylık kontrolüne teyzeleri ne bileyim inşallah bi sorun yoktur ben hep dişe yordum birde benimle yatmaya alıştığını düşündüm
birde kesinlikle yalnız kalmak istemiyor ben nereye serhan oraya
desinler meral bosverrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))
bu arada gecen soyadımı sordun ya facede kayıtlıyım sende
bu hafta içi gidicez aylık kontrolüne teyzeleri ne bileyim inşallah bi sorun yoktur ben hep dişe yordum birde benimle yatmaya alıştığını düşündüm
birde kesinlikle yalnız kalmak istemiyor ben nereye serhan oraya
yaa yazamıyorum sizlere bugün işler yoğun biraz ara ara baktım Meral gesmelere gidiyormuşsun canım yoklamayı kim yapıyor ki? izin kağıdı istemişsin?
Yazgıcım eşin hakkında hayırlısı ne ise o olsun bu arada eşinle de 15 gün güzel vakit geçirirsiniz inşallah sıkıntılar uzak olsun sizlerden hepimizden...
Serhan kuzumun nesi var kaçırmışım ben?
yaa yazamıyorum sizlere bugün işler yoğun biraz ara ara baktım Meral gesmelere gidiyormuşsun canım yoklamayı kim yapıyor ki? izin kağıdı istemişsin?
Yazgıcım eşin hakkında hayırlısı ne ise o olsun bu arada eşinle de 15 gün güzel vakit geçirirsiniz inşallah sıkıntılar uzak olsun sizlerden hepimizden...
Serhan kuzumun nesi var kaçırmışım ben?
yazgıcım ben kaçırmışım hayırdır ne oldu eşinle ilgili?
Bizim doktor, içmediği zamanlarda suya azıcık pekmez katmayı önermişti, bir dene istersen... Benim oğlum da biberonla içmiyor, en çok bardaktan içmeyi seviyor, oyun geliyor ona...
teşekkür ederim bunu da deneyeceğim bakalım sonuç ne oluyor.dediğim gibi bardağı ısırıyor. suyu ya üzerine döküyor ya da boğazına kaçırıyor. bende kaşıkla veriyorum.
günaydın kızlarr
sabah ıuyanır uyanmaz karıştırma işlemlerine başladı iki dk da ewi mafetti yaa sinirimi bozmayım diyorum ama dayanamıyorum ztn dün sular kesikti temizlik yapamadım ew iirenç kirli offf.
gülşancım benimde öyle canım gece az kalkmaya başladığından beri sütüm azaldı ama uyumasıda önemli uyuyan cocugu uyandırmıormda uyanınca emziriorm şimdi emmedi mesela azcık çekse gelcek ama karnıda tok heralde iki çekio bakıo gelen giden yok kalkıverio sıkılıo hanfendi.
efe miydi egemiydi unuttum nickini canım. su mutlaka içirmeye çalış bardakla dene suyun yerini bişey tutmaz böbrekleri zarar görür allah korusun. son çare ıhlamur gibi şeyler amao nlarda saf su gibi olmaz. ilaç niyetine içirceksn artık
burcu benim kızla öyle bi bakıosun sabah 9da uyanıo bi bakıosun 6 da. bizimde dengemizi bozdular...
işte bende çok istiyorum su içsin diye ama pek sevmiyor. böbrekleri için çok önemli. özelliklede Efe için. çünkü biraz sorun var gibi. doktor kesin bir şey söylemiyor ama 2 ayda bir ultrasona giriyoruz. takip için. bugün birde ıhlamuru deneyeyim inş. işe yarar. meyve suyu içiriyorum(kaşıkla) ama su içmesi daha önemli değil mi?
öncelikle hepinize teşekkür ederim. gülşancım bir ara ayranı denedim ama çok başarılı olamadım.yemeklerini biraz fazla sulu yapıyorum ama yettğini düşünmüyorum. ıhlamuru deneyeyim o aklıma gelmemişti. sağolasın. bende istiyorumki suyun tadını alsın su içsin. suluk ya da bardakla içmiyor. genellikle ısırıyor ve bütün suyu üzerine döküyor. geceleri biberonla süt içiriyorum uyurken içiyor uyanınca içmiyor. biberonla suyu uyurkende içmiyor.
Bizim doktor, içmediği zamanlarda suya azıcık pekmez katmayı önermişti, bir dene istersen... Benim oğlum da biberonla içmiyor, en çok bardaktan içmeyi seviyor, oyun geliyor ona...
teşekkür ederim bunu da deneyeceğim bakalım sonuç ne oluyor.dediğim gibi bardağı ısırıyor. suyu ya üzerine döküyor ya da boğazına kaçırıyor. bende kaşıkla veriyorum.
işte bende çok istiyorum su içsin diye ama pek sevmiyor. böbrekleri için çok önemli. özelliklede Efe için. çünkü biraz sorun var gibi. doktor kesin bir şey söylemiyor ama 2 ayda bir ultrasona giriyoruz. takip için. bugün birde ıhlamuru deneyeyim inş. işe yarar. meyve suyu içiriyorum(kaşıkla) ama su içmesi daha önemli değil mi?
canım serhan da suyu çok sevmiyor bende bi parça bitter çikolata yalatıyorum (hoş çikolata çok faydalı bişey değil ama mecburen) ardından lıkır lıkır içiyo bi seferde 60cc içmişliği var su sevmeyen bi çocuk için süper yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?