- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #98.661
[canım serhan da suyu çok sevmiyor bende bi parça bitter çikolata yalatıyorum (hoş çikolata çok faydalı bişey değil ama mecburen) ardından lıkır lıkır içiyo bi seferde 60cc içmişliği var su sevmeyen bi çocuk için süper yanii
yok be canımcım ne yaratıcılığı mecburiyetYaratıcılığına şapka çıkardım
ewt bizeeöyle dedi dr ama cerenin aşırı bi öksürüğü yok ne bilim ya zaten ertesi gün profesör dr. ziya meteye götürdüm.. o kesinlkle yatmasına gerek olmadığını söyledi.. çünkü bronşit bile sayılmadığını söyledi henüz boşuna o strese girmeyin dedi.. hawa werdirdik 3 gündür iğneleri yarın sonuncusu olacak we ceren iyileşti.. hırtıltı kesildi öksürük yok denecek kadar azdoktor yatıralım diyor,siz ana-kız gerek görmüyorsunuz öyle mi?bildiğim kadarı ile cery 15-20 gündür öksürüyor,hırıltısı var.
aynı şey benim arkadaşımın başına geldi hasret ve onlar tıp fakültesi mezunu olmadıklarından doktor sözü dinlediler.3 günde iyileşip çıktılar.
geçmiş olsun ceren e,acil şifalar diliyorum.
selam acilen yazıp çıkıcamkızlar herkes iyidir umarım
kendi ewime geldim yemekleri bitmiş yemeklerini yaptım bezelye, kabak, patatesli twuk, bulgur pilawı, makarna we çorba. köfte wardı buzlukta onuda tencerede yapıp çıkıcam patatesle.. salçalı
ewet cengizin babası gelmiş şu an burda... 2,3 gündürde burda kalıyormuş..
cengize kışları beraber yaşama şartıyla; kartaldaki ewlerini satıp burdan ew almasını önermiş!!!!!!!!!!! biz zaten 7,8 ay köydeyiz diğer zamnlarda karın laf etmesin konuş sizle kalır gideriz demiş.. dyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü, kocama gayet kesin şekilde olmayacağını istemediğimi beni böyle bişeye mecbur bırakmamasını söyledim.. umarım anlamıştır!!
sanmıyorumya allahım ya yıllardır aynı konuyla sawaşmaktan usandım, beni istemiyolar bnde onları istemiyorum dedim
we bana ne dedi: kimse senin yüzünü görmeye meraklı değil!!!!
e tamam işte bnde onu diorum bnde onları görmek istemiyorum bu kadar basit dedim.. sen annenlerde kalmaya dewam et sus kawga edicez dedi.. bn zaten bu şartlarla gidersen orda kalıyorum merak etme dedim((
neyse işte siz anladınız:))) şimdide bu bomba patladı her 2,3 ayda bir belli başlı oyunlarından birine şahit olduk kocamın yine..
neyse canlarım bben kaçıyorum..
hepinizi çok öpüyorum
Annem sizi nası tanıo anlatim
burcuyu hani sen gibi çok ağlayan(annem abim doğduğunda çalışıomuş 40 ı çıkmış bakıcıya bırakmış dedem ananeme baktırtmamış annem hergün ağlamış hergün)
gülşanı mardindeki arkadaş
hasreti bidaa hamile olan
merali kapalı olan
aylini bana süt takıntılı diyen
aklıma gelenler bunlar.. sizden bahsederken böyle bahsediorm. nete çok girmeme kızıyor bazen sizden söylediğim ona ters gelen şeylerede kızıyor ama bişey demiyor:))
Günaydın
Geçmişi okumadan direk size bir soru soracağım,bilen ya da fikri olan cevaplarsa sevinirim.
Kerem in 2-3 gündür tıkanık burnu var,herhangi bir akma yok,serum fiz ve cold mix kesinlikle azıcık bile açmıyor,rahatlatmıyor,acaba bu burun tıkanıklığı değil de alerji mi???
tayinimiz çıkınca beni unutmasın amaAnnem sizi nası tanıo anlatim
burcuyu hani sen gibi çok ağlayan(annem abim doğduğunda çalışıomuş 40 ı çıkmış bakıcıya bırakmış dedem ananeme baktırtmamış annem hergün ağlamış hergün)
gülşanı mardindeki arkadaş
hasreti bidaa hamile olan
merali kapalı olan
aylini bana süt takıntılı diyen
aklıma gelenler bunlar.. sizden bahsederken böyle bahsediorm. nete çok girmeme kızıyor bazen sizden söylediğim ona ters gelen şeylerede kızıyor ama bişey demiyor:))
seni korkutmak istemem ama mert hastalanmadan önce 3 gün burnu tıkalıydı ağzından nefes alıyordu ve dediğin gibi serum fizyolojik sıkıyordum burun aspiratörü ile temizleyim diye ama bir gr sümük çıkmıyordu. 4.gün öksürmeye başladı genzinden akan balgam birikmiş onu atmaya çalıştı,dr antibiyotik ve öksürük şurubu verdi,3 gün sonra kontrole gel dedi bronşite çevirmesin dedi,gittiğimizde iyileşmişti Allaha şükür. dikkat et bol ıhlamur,ılık su içir. ben adaçayıda verdim boğaz için iyi geliyor.Günaydın
Geçmişi okumadan direk size bir soru soracağım,bilen ya da fikri olan cevaplarsa sevinirim.
Kerem in 2-3 gündür tıkanık burnu var,herhangi bir akma yok,serum fiz ve cold mix kesinlikle azıcık bile açmıyor,rahatlatmıyor,acaba bu burun tıkanıklığı değil de alerji mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?