- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #98.881
normal inek sütüyle de yapıorum ben sütlacı buda iyi bi tarif..haftasonu kızıma deneyeceğim bunu....
Meyveli sütlaç
Malzemeler
- 2 çorba kaşığı kırık pirinç
- 150 ml Milupa Aptamil Junior
- 1 elma (cam rendede rendelenmiş)
Hazırlama
2 çorba kaşığı kırık pirinci haşlayın, daha sonra bu pirinçleri Aptamil Junior ile pişiriniz. Rendelenmiş elmayı ilave ederek karıştırıp servis yapınız. Küçük şampiyonumuzun meyveli sütlacı hazır.
Enerji: 289,1 kcal
Protein: 4,5 g
Demir: 2,5 mg
C vit: 29 mg
Kalsiyum: 155,3 mg
birde ben HERO BABY DEVAM SÜTÜ ALDIM 6-12 AYLIK YAZANI NE ZAMAN VEREYİM SABAH? ÖĞLEN Mİ? AKŞAM YATMADAN ÖNCE Mİ?
Teşekkür ederim Ebru..
Senin kız Kuymak yaptığında yememiş miydi, hafta sonu bende denedim bayıla bayıla yedi, üstüne de pekmez döküyorum seviyor İklim, bu aralar favori kahvaltılığımız Kuymak, birgün yumurtalı, birgün peynirli pekmezli yapıyoruz..
normal inek sütüyle de yapıorum ben sütlacı buda iyi bi tarif..
günlüük 500ml içmesi gerekio zaten devam sütünü ayfercim..ben sabah öglen akşam 6lık ölçü veriorum hero baby benmkide..
milupa aptamil in parasıyla baş edemediğim için bu aralar bende hero baby veriyorum iklime, daha çok gece yatmadan önce ve gece uyandığında veriyorum..
Pınar ın ve dost markanın devam sütünü de çok sevdi iklim, denemek isteyenlere duyurulur...
6 lık ölçü derken ne oluyor? Devam sütü değil bu ama normal süt....azcık ılıştırcam ve biberonuna koyucam....hoş bizimkisi eskisi gibi devam sütü almıyor akşamları sabahları birde yola çıktığımızda hazırlıyorum
evet yaaa çok pahalı milupa hero yu sevdi hilal onunla devam ediyoruz bizde bir ara bebelac aldık zorlanıyordu kaka yaparken kabız yapacak sandım walla hero daha iyi markette onları da gördüm ilk defa vereceğim yaa ishal olmasın kuzum zaten zor atlattık ishali yoğurt yüzünden şimdi süte geçtiğimizde de sorun olmasın
evet yaaa çok pahalı milupa hero yu sevdi hilal onunla devam ediyoruz bizde bir ara bebelac aldık zorlanıyordu kaka yaparken kabız yapacak sandım walla hero daha iyi markette onları da gördüm ilk defa vereceğim yaa ishal olmasın kuzum zaten zor atlattık ishali yoğurt yüzünden şimdi süte geçtiğimizde de sorun olmasın
tamam bende devam sütü kullanıorum işte..1.ve 12 ay arası bbeklere günlük 2 öğün olmak üzere 240 ml verilmelidr yazıor..
sen bi ara bebelactan memnunum diyormuydun ben mi öyle hatrlıorum..hatta ben yagmur bebelac hiç sevmedi ve aşırı köpürüyo falan demiştim..gene milupadan sonra hem uygun hemde iyi olanı herobaby..
hmm bak böle denemedim aşkım limonlada deneyim cok severim corbada..
sogan operasyonuda noli şeyma?
selam arkadaşlar direk dalıyorum konuya :)) yaa benim küçük adamda iki gündür cıvık yapıyordu neden deyip duruyordum biraz suyla karıştırıp yada cici bebeli süt yapıyorum iki gündür bundan demekki ama 80 cc yi geçmiyor ben sütü ihmalmi ediyorum yadevam sütünden hoşlanmıyor sıpam napcaz :18:
bana bak koparırım o zillinin pompşiniEbru, yemek yemeyi oyun sanıyorlar bu bebeler, benim kızımda yemeğini yiyor yiyor, sonuna doğru püskürtmeye başlıyor, suratım, elim, etraf hep yemek oluyor, ama nasıl zevk alıyor bunu yaparken, kıkır kıkır gülüyor, eliyle yemeği gösterip ver diyor, tekrar bir kaşık daha veriyorum yine püskürmeye başlıyor, anlıyorum ki doymuş ve oyun yapıyor, yemeği kaldırıyorum hemen.. Üstüne gitmemek lazım aslında, bırak açlıktan ölmez, iyice acıksın bak nasıl saldırıyor yemeklere...
evet 6 ayında bebelac almıştık çok iyiydi sonrasında kabızlık sorunu çıktı hero baby'e döndük
Keyifsizliğimin diğer ve daha önemli nedenini unutmuşum. Aylin hep yazardı ya en büyük korkum diye, dün akşam başıma geldi... Doruk anneannesini göndermek istemiyor, gideceği zaman yakasına ya da paçasına yapışıyor, benim kucağımdayken ona gitmek istiyor ve arkasından ağlıyor. Benim gitmemse umrunda bile değil, akşam deneyip gördüm. o kadar gücüme gitti ki, kadıncağızın hiç bir suçu olmadığı halde anneme küstüm akşam...
ben de son zamanlarda terbiyeye limon koyuyorum deniz de daha istekli yiyor
ben soğanı bir kerede bol miktarda soyar robottan geçirip buzluğa atarım kırar kırar ymeklere atarım en az bir ay bir daha soğan doğramam lahmacun dışında
ben de son zamanlarda terbiyeye limon koyuyorum deniz de daha istekli yiyor
ben soğanı bir kerede bol miktarda soyar robottan geçirip buzluğa atarım kırar kırar ymeklere atarım en az bir ay bir daha soğan doğramam lahmacun dışında
bana bak koparırım o zillinin pompşinibenm zillide aynen hep oyun olsun şaklabanlık olsun hiç yemek yemesin ..ben biraz canı tezim yemeyince tırlatıorum ana rahat olucam bakalım aaac kalınca netcek
ayfer varya farkında olmadan beni öyle bi uyandırdınki..
ben 2 aydır yagmur a devam formülü yerine devam sütü kullanıomuşum ..nası yaptım böyle bi dalgınlıgı..dr unu aradım şimdi..devam formülü 2 var herobaby nın..6.aydan itibaren yazıyo..bende 9.aydan itibaren yazanı devam sütünü kullanıorum cocuguma 2 aydır..ee hani devam fürmül maması..nsı yaptım bu hatayı..neyse bi sorun olmaz dedi dr u..içim daha rahat..hemen formül mama aldırdım eşime..yani 2 numarasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?