2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yaa sıfırlancak mı ki sayfa 9898 olduk 9999 Dan sonra onbin mi olcak birdenmi başlicak merak ediorm:)) bu arada annemler war çok biey yazamıorm arada okuyup cıkıyorum.

Kaç gündür sorup duruyon, merak ettiğin şeye bak, ilahi Merve yaa, beni güldürdün :)))

aman ebru sende eşim bir keresinde 2 alacakken 3 den almış 9 aylık Hilal 8 aylıktı kullandım ben bişeyde olmadı sende yarı yarıya kullan ben öyle yapmıştım...
kız 2 aydır sadece devam sütü içiriorum cocuguma yani formül mama falan yok yani..bunu formül mama zannediodum ben..sayende uyandım biraz önce
kızlar yaa sıfırlancak mı ki sayfa 9898 olduk 9999 Dan sonra onbin mi olcak birdenmi başlicak merak ediorm:)) bu arada annemler war çok biey yazamıorm arada okuyup cıkıyorum.

hmm 10bin olucak bence..ve bendeniz bu sayfanın içinde olmak istiyorum ..
merale duyrulur bi ara konusu gecmişti..
meralden haberiniz varmı bu ara nooldu bu fulonlıne hatuna?

Günaydın ozaman mamurun annesi sormasam demekki mamura devam etcen:))) İlahi Ebru
Meral biryerlere gidecekti sanırım izin kağıdı dolduracaktı...

canolar bebek arabası olarak ne tavsiye ediorsunuz..şu kolay katlanabilen hafif baston arabalar kullanışlımıdır kullanan var mı??ve de korumalımı yani rüzgara soguga falan..hani dolmuşa in bin agır bişey istemiorum ne önerrisiznz..

canım ben chicco ct 0.5 aldım bir incele istersen baston şeklinde çok kullanışlı rüzgarlığı var birde içi polar ayaklığı var sıcacık :))
bende aynı dertten muzdariptim şimdi rahat olucak

Zamanında biz sağlam oturaklı olsun die nprmal bi puset almıştık. Ama dediğin gibi o kadar ağır geliyo ki şimdi, kızı kucağımızda bi yerlere götürmek daha kolay oluyo. Baston puset oyuncak gibi bişey demiştim ama bu gidişle bi de ondan alcaz galiba...

evet bu sefer öyle oldu çünkü bütçemde yenisini almaya hiç yer yok

Ya ben de annemin evinde bulunsun die ikinci el mama sandalyesi araştırıyorum . Hatta sırf bu bebek eşyalarının ikinci elini satan siteler var ama ikinci ele güvenilir mi terddütlüyüm... Sen nasıl güvendin de aldın? Ürün beklediğin gibi çıktı mı?

küçük buzluk poşetlerine tıkabasa olmayacak şekilde doldurup ağzını bağladıktan sonra yassı bir tabaka haline getiriyorum kırması kolay olsun diye
çözülmeden direk atıyorum kısık ateşte yağın içinde çözülüyor pişerkende suyu buharlaşıyor oldu bittiiiii , 3 ay bile beklese hiç bir şey olmuyor buzluk poşetinde saklarsan

aslında iyi fikir fekat soganlar robottan gecirildiğinde yavşayıp sulanmıyomu..soganları ellerimden başkasına dogratmam ulen..

soğanların büyüklüğünü ayarlamak senin elinde bir de sulanma soğanın mevsimine göre değişiyor, bu mevsimde soğan sulanmaz

slm kızlar nasılsınız
herkesler iyidir inşallah

bugün ilk defa serhan la yalnız dışarı çıktım bi komşum da vardı onun da bebeği var
gezdik alışveriş yaptık biraz
maltepe ye yeni venice açılmış 0_2 yaş da indirim vardı
erkek pantolonlar 11.99 gömlek ve kazaklar 15.99 14.99 montlar 30_35tl ayakkabılar 9.99 dan başlıyodu ama pek seçenek yoktu
kıslara çok cici badiler ve etekler vardı 4.99 7.99
ben fazla kıslara bakamadım tabii

birazdan devam edeyim serhan bey tata yapmış onu değiştireyim öptüm şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…