- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #98.901
kızlar yaa sıfırlancak mı ki sayfa 9898 olduk 9999 Dan sonra onbin mi olcak birdenmi başlicak merak ediorm:)) bu arada annemler war çok biey yazamıorm arada okuyup cıkıyorum.
kız 2 aydır sadece devam sütü içiriorum cocuguma yani formül mama falan yok yani..bunu formül mama zannediodum ben..sayende uyandım biraz önceaman ebru sende eşim bir keresinde 2 alacakken 3 den almış 9 aylık Hilal 8 aylıktı kullandım ben bişeyde olmadı sende yarı yarıya kullan ben öyle yapmıştım...
kızlar yaa sıfırlancak mı ki sayfa 9898 olduk 9999 Dan sonra onbin mi olcak birdenmi başlicak merak ediorm:)) bu arada annemler war çok biey yazamıorm arada okuyup cıkıyorum.
kız 2 aydır sadece devam sütü içiriorum cocuguma yani formül mama falan yok yani..bunu formül mama zannediodum ben..sayende uyandım biraz önce
hmm 10bin olucak bence..ve bendeniz bu sayfanın içinde olmak istiyorum ..
merale duyrulur bi ara konusu gecmişti..
meralden haberiniz varmı bu ara nooldu bu fulonlıne hatuna?
kızlar birşey sorucam size aranızda chicco ct 0.5 puset kullanan varmı ?
kimse kalmamış Yasemincim bende kaçar yavaştan yavaştan görüşürüz....
kimse kalmamış Yasemincim bende kaçar yavaştan yavaştan görüşürüz....
Biz kullanmıyoruz bilmiyorum nasıl birşey olduğunu, ama sen bir daha mı alacaksın da soruyorsun, yoksa daha yeni mi alacaksın..?
atanın arabası bozuldu ben de ona baston puset aldım (chıcco ct 0.5 ) sahibinden.com dan aldım kullanım kılavuzunu bulamadımda o yüzden soracaktım :))
canolar bebek arabası olarak ne tavsiye ediorsunuz..şu kolay katlanabilen hafif baston arabalar kullanışlımıdır kullanan var mı??ve de korumalımı yani rüzgara soguga falan..hani dolmuşa in bin agır bişey istemiorum ne önerrisiznz..
canolar bebek arabası olarak ne tavsiye ediorsunuz..şu kolay katlanabilen hafif baston arabalar kullanışlımıdır kullanan var mı??ve de korumalımı yani rüzgara soguga falan..hani dolmuşa in bin agır bişey istemiorum ne önerrisiznz..
Selam Şebnem, ben de kullanmıyorum chicco bi fikrim yok o yüzden. Sen ikinci el mi aldın?
evet bu sefer öyle oldu çünkü bütçemde yenisini almaya hiç yer yok
Unnado ya üye olan var mı aranızda????
Bende soğanı rondodan geçirip kavanoza koyuyorum, üzerine de sıvıyağ döküyorum, ama 2-3 gün içinde tüketecek kadar yapıyorum, yoksa acıyıp kokuyor, buzlukta olunca acıma ve kokmuşluk durumu olmuyorsa bende öyle yapayım bundan sonra, donup çözülünce nasıl oluyor ki, çözdürmeden direk mi atıyorsun..?
aslında iyi fikir fekat soganlar robottan gecirildiğinde yavşayıp sulanmıyomu..soganları ellerimden başkasına dogratmam ulen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?