2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben sahibinden .com dan aldım resimlerini inceledim sonrada mailleştim soracağım soruları sordum cevaplar kafama yattı bir arkadaşım hep ordan alışveriş yapıyor güvene bilirsin dedi bende güvendim valla :)) şimdilik sorun yok aldığım ürün beklediğim gibi çıktı yarında salıncak alıcam onuda buldum şu kancayla tavana veya kapı pervazına asılandan :))

hayırlı olsun canım bende sahibinden de otokoltuğumuzu sattım get ilan olanları alabilirsiniz. canım güvenilir. sen taksitle yada peşin ödüyorsun şirkete satıcıya kargolama süresi veriliyo satıcı kargo bilgisini fatura nosunu giriyo ürün alıcıya gelince açıp bakıp beğenirse aldım diye onaylıyor. 1-2 gün içinde de para hesaba yatıyo tavsiye ederim yanii

bende bir ara arar oldum sandalyeden ziyade şu noormal sandelyeye takılan sevi bebenin var kumaş onlar işini görmez mi yada ikea antiloplar çokta uygunn canım
ben unnadoya üyeyim sana istersen davetiye atayım mail ver

ebrucum ben serhana mayalamıyorum çünkü yemiyor bebek yoğurdu alıyorum sebze çorbalarına katıyorum yada muzlu/cici bebeli yediriyorum herşeyi çok güzel yiyen çocuk yoğurda geldimi ağzını kilitliyo

bu arada iki soruya cvp vereyim
okudum ama soranları unuttum özür diliyorum
1. serhanın kahvaltı tarifini yazmıştım evet hepsini karıştırıyorum çünkü ayrı yedirirsem doyarmı doymazmı bilemiyorum o yüzden 1 yaşına kadar böyle yapmayı düşünüyorum

2. meyveleri ayrı ayrı da yediriyorum elma muz armut falan eline veriyorum porrtakal mandalina gibi boğazına yapışma ihtimali olanları kendim yediriyorum

pütürlerle aramız iyi gidiyo uzun zamandır pütürden dolayı bi kusma yaşamadık tavuk eti veya normal et falan koparıp koparıp veriyorum şükürki serhan yiyor herşeyi yoğurt hariç

ebruşum bence baston al hemde chicco benimkide baston ama keşke o kadar para vermektense onlardan alsam diyorumm
evet canım bastonda hemfikir herkes anlaşılan

aşkım ayrı ayrıda ver arada..cünki yaşından sonra yiyecek oldugu gıdalara alışması gerekior sonra zorluk cekebime ihtimalın var..hepsinin tadı birbirine karıştıgı için bazı cocuklara sonradan yedrmeye calıştıgımız tatlar yabancı gelip yememek isteyebiliyo..herşeyin tadını bilsin

maşallahh paşama ben veriyordum benim yoğurdumu bıraktım benim cadı ev yoğurduna bayılıyo tatlı ekşi yiyoo turşu yiyoo yaa hemde ne yeme alamıyorum elinden bende mümkün olduğunca çıkartmıyorum
1. 3 aydan uzun bi süredir bizimle kahvaltı yapıyo ve ayrı ayrı yiyor bizim tüm öğünlerimizde oda masada yerini alıyo. ve kendi yemeye bayılıyoo
2. portakalı kendi yiyo muzu kendi yiyor elma ve armut yemiyo elma suyuna bayılıyo
biz pütürlüde kendimizi aştıkkk yiyoo ne versen ama çokta kilo almıyoo yaa sağlığıda iyii doktor ii aferin ona dedii

şöle diyim balım bizimle kahvaltı ederken kaşar reçel pekmez b.peynir salatalık yumurta hepsini veriyorum sütü de içiriyorum arada yani onda bi sıkıntımız yok sucuk bile tattırdı babası yanii düşün seviyor yiyor allaha şükür ben sadece doyarmı doymazmı birde öyle uzun sürer sıkılır yemez diye yediriyorum o şekilde

afiyet olsun küçük hanıma yarasın
serhan masada bizimle olmayı seviyo yediklerimizden yemeyi içtiklerimizden içmeyi hatta vermezsek bizi azarlamayı da es geçmiyo
sevdiği şeyleri elinde yemeyi seviyo hatta alırsam ağlıyo istiyo ama pek sevmiyorsa oyuna dönüyo mıncıklıyo yere atıyo bi daha alıyo heryeri batırıyo mesela hala biberonunu kendi tutmuyo çünküü biberon bi oyuncak onun gözünde ucucnu sıkıp mamayı yüzüne gözüne sıçratıyo sonrada başlıyo gülmeye ee haliyle mama yedirmeişi bana kalıyo

Eymen dün gece yine ateşlendi
Bugün de hep ateşi çıktı
Viral enfeksiyon geçiriyor yine

4-5 gün ateşi çıkacakmış
tekrar bronşit olmaz inşallah
tamda veridiği kiloyu aldı derken
bugün 1 kaşık sokamadım ağzına

yıprandığımı hissediyorum
ama biliyorum bugünler de geçecek...

off niye geçmedi hala yaa kuzum benim insanın elinden bişey gelmemesi çok zor
canım Allah acil şifalar versin kuzuya uyuymuyo yemiyo dinlenemiyo tabii maşallah hareketlide bizede üzüntüsü kalıyo ikinizede rabbim yardım etsin çok öp annesi benim için bitanemi

canolar bebeklere hazır yogurt veren var mı?arada danino verıorum ben...
Ben kendim mayalıyorum. benim oğlum hazır yoğurdu pek sevmiyor. ayrıca bir yakınım ismini vermeyeyim şimdi süt fabrikasında çalışıyor. o bana meyveli yoğurtlardan alma demişti. kendin mayala ve içine meyve püresi kat demişti. kesinlikle hijyen açısından bir sıkıntı olmadığını gayet temiz ve sağlıklı olduğunu sadece içine katkı maddesi kattıklarını söylemişti. bende evde mayalıyorum. tabi bazen aksıyor. geçenlerde yine görüştük. bu sefer de artık kesin olarak katkı maddelerinin yasaklandığını söyledi. artık koymuyorlarmış ama ben kararsız kaldım yedirmiyorum.

Eymen'e çok ama çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda düzelir.

ben sormuştum hepsini karıştırıyor musun diye. bende ek gıdaya ilk başladığımız zaman karıştırıyordum ama artık karıştırmıyorum çünkü yemiyor. gerçi ben senin kadar çok çeşit vermiyorum. yumurta, peynir pekmez ya da reçel ve tahıllı kahvaltı maması yediriyorum sabahları. daha sonra yoğurt veriyorum. uyuyuncada bisküvili süt yapıyorum. ama senin tarifin çok hoşuma gitti. çalıştığım için cumartesi deneyecem. ilk önce ben deneyeyim de hoşlanırsa anneme tarif ederim :)

selin'i tebrik ederim. darısı inş. Efe'min başına.

flüt çocuklarınilgisini çekiyor. ben bazen akşamları evde bir iki deneme yapıyorum bakıyorum bizimki anında yanımda. mecburen ona veriyoruz.

sonuna kadar katılıyorum size. biz gözünün içine bakalım onların yaptıklarına bak. babannesi yapmış ya ona üzüldüm ya. insan kendi torununa yapar mı? acaba bizimkide yapar mı ki? Allah korusun.

çok sagol cnm. teşekkür ediyor kuzucum...
oyyy kıyamam eymen paşaya.geçmiş olsun annesi.
wymende yağız gibi bir iyileşmedi yaa çocuklar çok yıprandı:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…