- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #98.941
Ben kendim mayalıyorum. benim oğlum hazır yoğurdu pek sevmiyor. ayrıca bir yakınım ismini vermeyeyim şimdi süt fabrikasında çalışıyor. o bana meyveli yoğurtlardan alma demişti. kendin mayala ve içine meyve püresi kat demişti. kesinlikle hijyen açısından bir sıkıntı olmadığını gayet temiz ve sağlıklı olduğunu sadece içine katkı maddesi kattıklarını söylemişti. bende evde mayalıyorum. tabi bazen aksıyor. geçenlerde yine görüştük. bu sefer de artık kesin olarak katkı maddelerinin yasaklandığını söyledi. artık koymuyorlarmış ama ben kararsız kaldım yedirmiyorum.
Eymen'e çok ama çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda düzelir.
ben sormuştum hepsini karıştırıyor musun diye. bende ek gıdaya ilk başladığımız zaman karıştırıyordum ama artık karıştırmıyorum çünkü yemiyor. gerçi ben senin kadar çok çeşit vermiyorum. yumurta, peynir pekmez ya da reçel ve tahıllı kahvaltı maması yediriyorum sabahları. daha sonra yoğurt veriyorum. uyuyuncada bisküvili süt yapıyorum. ama senin tarifin çok hoşuma gitti. çalıştığım için cumartesi deneyecem. ilk önce ben deneyeyim de hoşlanırsa anneme tarif ederim :)
çok sagol cnm. teşekkür ediyor kuzucum...
oyyy kıyamam eymen paşaya.geçmiş olsun annesi.
wymende yağız gibi bir iyileşmedi yaa çocuklar çok yıprandı:2:
Günaydın güzel anneler,
2 gecedir sadece 2 defa uyanıyor benim güzel oğlum, pek bir mesudum :) İnşallah artık hep böyle devam eder...
Annemin yine beli tutulmuş, dün eve gittiğimde ağrıdan kıvranarak Doruk'la oynamaya çalışıyordu. Böyle olmuyor kızlar, sanırım ben bir bakıcı tutacağım, yine annemin nezaretinde olsun ama annem bu kadar yorulmasın. Eve gelen yardımcıya söylemiştim daha önce, ben ilgilenebilirim demişti ama beceremiyor. Ne oyun oynamayı biliyor, ne yemek becerebiliyor, annemin bir işi olsa bir saat bırakamıyız yani Doruk'la ikisini. Biraz daha fazla para verip tam zamanlı bir bakıcı tutayım, annem kendini toparlasın diye düşünüyorum. Belki 1,5 yaşına falan gelince, düzgün yürümeye başlayınca falan bu kadar zorlanmaz, o zaman bırakırız bakıcıyı. Siz ne dersiniz?
Eymen dün gece yine ateşlendi
Bugün de hep ateşi çıktı
Viral enfeksiyon geçiriyor yine
4-5 gün ateşi çıkacakmış
tekrar bronşit olmaz inşallah
tamda veridiği kiloyu aldı derken
bugün 1 kaşık sokamadım ağzına
yıprandığımı hissediyorum
ama biliyorum bugünler de geçecek...
Günaydın güzel anneler,
2 gecedir sadece 2 defa uyanıyor benim güzel oğlum, pek bir mesudum :) İnşallah artık hep böyle devam eder...
Annemin yine beli tutulmuş, dün eve gittiğimde ağrıdan kıvranarak Doruk'la oynamaya çalışıyordu. Böyle olmuyor kızlar, sanırım ben bir bakıcı tutacağım, yine annemin nezaretinde olsun ama annem bu kadar yorulmasın. Eve gelen yardımcıya söylemiştim daha önce, ben ilgilenebilirim demişti ama beceremiyor. Ne oyun oynamayı biliyor, ne yemek becerebiliyor, annemin bir işi olsa bir saat bırakamıyız yani Doruk'la ikisini. Biraz daha fazla para verip tam zamanlı bir bakıcı tutayım, annem kendini toparlasın diye düşünüyorum. Belki 1,5 yaşına falan gelince, düzgün yürümeye başlayınca falan bu kadar zorlanmaz, o zaman bırakırız bakıcıyı. Siz ne dersiniz?
kusura bakma canım serhan fırsat vermediği için hızlı hızlı okuyorum o yüzden unutuyorum
inşallah sever ve yer kuzucuk sadece mandalin yada portakal ekşi olmasın ozaman acı bi tat oluyo benim böcük de yemiyo
canım geçmiş olsun yağızkuzuya da
aman canımcım maşallah de totonu kaşı
yanii nacizane fikrim bence de bakıcı iyi çözüm olur dediğin gibi doruk bişeyleri iyice anlayana kadar anneni çok yormayacak hale geldiğinde yine annen bakar biz bile zorlanırken annen bu yaşında yine iyi dayanıyo kolay değil
tabii son ve en doğru karar yine senin inşallah iyi biri de çıkar karşınıza gerçi annen sürekli kontrol ederse sorun olacağını sanmıyorum hayırlısı
kusura bakma canım serhan fırsat vermediği için hızlı hızlı okuyorum o yüzden unutuyorum
inşallah sever ve yer kuzucuk sadece mandalin yada portakal ekşi olmasın ozaman acı bi tat oluyo benim böcük de yemiyo
aman canımcım maşallah de totonu kaşı
yanii nacizane fikrim bence de bakıcı iyi çözüm olur dediğin gibi doruk bişeyleri iyice anlayana kadar anneni çok yormayacak hale geldiğinde yine annen bakar biz bile zorlanırken annen bu yaşında yine iyi dayanıyo kolay değil
tabii son ve en doğru karar yine senin inşallah iyi biri de çıkar karşınıza gerçi annen sürekli kontrol ederse sorun olacağını sanmıyorum hayırlısı
günaydın kızlar
ohh ne güzel dün muhteşem yüzyılı izliyorduk eşimle mertte yanımıza kıvrılmış izliyordu, ben mertin meyvesini hazırlamaya gittim hazırladım geldim bi baktım uyumuş sıpa saat 9 du ve sadece 2 saat önce içtiği çorbayla duruyordu tabi acıktığı için 30dakikada bi uyandı ne filmi izleyebildim nede gece uyuyabildim,sütümde bitti denecek kadar az niye azaldı anlamadım 3 gündür memeye yapışık ikiz gibi geziyoz halbuki artması lazım:26: biberonla mama vermeye çalıştım almadı biberonu herzamanki gibi dün kak yapmadı süt az içince napıcam bilmiyorum offf offf hiç derdi bitmiyo bu çocuğun
mertte benim annemi sakatlayıp yollamıştı evinebakıcı işi iyi fikir,aslında liseyi yeni bitirmiş bir abla senin için daha uygun gibi oyun falan oynar dorukla, ama hem bakıcı hem yardımcı bütçeni zorlar biraz en iyisi evişide yapan bir bakıcı
ben mertin eline yiyecek hiçbirşey tutturamıyorum ağzına hiçbişeyi götürmüyor bu çocuktembel şey herşeyi kaşıkla ağzına istiyo,nası yapsamda eliyle bişeyler yemesini sağlasam acaba:44:
Günaydın..
2-3 gündür iyi uyuyup sadece bir kere uyanan zilli, dün gece sınırlarını aştı saat 23:30 da uyuyup saat 02:00 da uyandı ve saat 05:00 a kadar ağladı, çok uykusuzum, başımın ağrısı geri geldi, ne olacak halim bilmem, çökmüş durumdayım..
Günaydın..
2-3 gündür iyi uyuyup sadece bir kere uyanan zilli, dün gece sınırlarını aştı saat 23:30 da uyuyup saat 02:00 da uyandı ve saat 05:00 a kadar ağladı, çok uykusuzum, başımın ağrısı geri geldi, ne olacak halim bilmem, çökmüş durumdayım..
Şebnemcim, baston pusetinizi güle güle kullanın, en başından öyle almak lazım aslında, diğerlerini taşımak zor oluyor, bende 2. kez baston pusetlerden almayı düşünmüştüm ama vazgeçtim sonra yürümeye başlayınca sürekli yürütecem zilliyi, kolaya alışmasın öyle :))
Eymen ve Yağız kuzulara çok geçmiş olsun, toparlanamadınız bir türlü, çok üzülüyorum, en kısa zamanda iyileşmeleri dileğiyle..
Burcucum, maşallah Doruk a, inşallah hep böyle uyur ve düzeni bozulmaz, dün akşam bakıcı fikri benimde kafamdan geçti, sinirlerim bozulmaya başladı bu konuda artık, annemin bir işi olduğu zaman kayınvalidem İklim e bakmıyor, annemde işlerimi halledemiyorum diye söyleniyor, annem benim evimde kaldığı için kız kardeşim rahat gelip-gidemediğinden yakınıyor, eşim annemin işlerine yardımcı olacak bir çözüm bulmuyor, arada kalmış durumdayım anlayacağın, bakıcı tutsam annem kendi evine gitse, bakıcı evde İklim le yalnız kalacak, benim aklım evde kalacak, çıkmaza girdim, off offf..
Senin olayın daha kolay annen bakıcının yanında durup gözetmen olabilir, bence iyi fikir ama bütçen açısından ev ve yemek işlerini de yapan birini bulman daha mantıklı gibi, yoksa çok para dökmen lazım..
Gülşancım, bende izleyim şu diziyi dedim ama İklim sağolsun rahat bırakmadı, yine izleyemedim, Mert eline bişey verince yemiyormuş, sen sık sık ver eline bişeyler, alışır zamanla, İklimde başlarda ağzına götürmeyi bilmiyordu elinde gezdirip sonrada bir yere atıyordu ama alıştı, Mert te alışır..
günaydın kızlar
ohh ne güzel dün muhteşem yüzyılı izliyorduk eşimle mertte yanımıza kıvrılmış izliyordu, ben mertin meyvesini hazırlamaya gittim hazırladım geldim bi baktım uyumuş sıpa saat 9 du ve sadece 2 saat önce içtiği çorbayla duruyordu tabi acıktığı için 30dakikada bi uyandı ne filmi izleyebildim nede gece uyuyabildim,sütümde bitti denecek kadar az niye azaldı anlamadım 3 gündür memeye yapışık ikiz gibi geziyoz halbuki artması lazım:26: biberonla mama vermeye çalıştım almadı biberonu herzamanki gibi dün kak yapmadı süt az içince napıcam bilmiyorum offf offf hiç derdi bitmiyo bu çocuğun
mertte benim annemi sakatlayıp yollamıştı evinebakıcı işi iyi fikir,aslında liseyi yeni bitirmiş bir abla senin için daha uygun gibi oyun falan oynar dorukla, ama hem bakıcı hem yardımcı bütçeni zorlar biraz en iyisi evişide yapan bir bakıcı
ben mertin eline yiyecek hiçbirşey tutturamıyorum ağzına hiçbişeyi götürmüyor bu çocuktembel şey herşeyi kaşıkla ağzına istiyo,nası yapsamda eliyle bişeyler yemesini sağlasam acaba:44:
Günaydın..
Günaydın anneler;
Pınar ;Eymen Paşama çok geçmiş olsun Cumartesi günü gidecektik ama kuzum hastaymış Viral enfeksiyonda bulaşıcı olma durumundan dolayı erteledik...Pınar canım yine gelicez sana balım burada olduğun zaman yine görüşürüz.Mesaj atmıştım sana ...
Burcu; canım annene çok geçmiş olsun yaşına girdikten sonra daha da hareketlenecek paşam şimdiden bakman senin içinde iyi olucak nasıl olsa annen başlarında olucak alışma dönemi de önemli....
Gelelim bize dün akşam çıldırdık Hilal ile en çok kim bağırıyor yarışması yaptık o bana sesleniyor ben ona sonra başlıyoruz kahkahaya
Hero baby'nin devam sütünü denedim 240 cc lik hazırladım 100 cc nin bayıla bayıla içti ve iyi gaz yaptı zilli de ..Geyirip durdu ogeyirdikçe ben gülüyorum
Uyumak istedi ayağımda yine kabul etmedi sonra emerek uyudu yine yatakta yine değişik pozisyonlarda uyudu ayağını karnıma koymaya bayılıyorSabaha karşı depremi hissettik eşimle 4,3 şiddetin de Gölcükte olmuş Hilal kuzum mışıl mışıl uyuyordu sonra tekrar uyudum ...Sabah ta kızımı gıdıklayarak kaldırdım....Kendisi bağırma yarışmasının etkisinde kalmış sabah sabah yine oynadık
valla bizim sonumuz ne olacak bilmiyorum bu uykusuzluklamigrenin tutmasa bari tekrardan
Günaydın anneler;
Pınar ;Eymen Paşama çok geçmiş olsun Cumartesi günü gidecektik ama kuzum hastaymış Viral enfeksiyonda bulaşıcı olma durumundan dolayı erteledik...Pınar canım yine gelicez sana balım burada olduğun zaman yine görüşürüz.Mesaj atmıştım sana ...
Burcu; canım annene çok geçmiş olsun yaşına girdikten sonra daha da hareketlenecek paşam şimdiden bakman senin içinde iyi olucak nasıl olsa annen başlarında olucak alışma dönemi de önemli....
Gelelim bize dün akşam çıldırdık Hilal ile en çok kim bağırıyor yarışması yaptık o bana sesleniyor ben ona sonra başlıyoruz kahkahaya
Hero baby'nin devam sütünü denedim 240 cc lik hazırladım 100 cc nin bayıla bayıla içti ve iyi gaz yaptı zilli de ..Geyirip durdu ogeyirdikçe ben gülüyorum
Uyumak istedi ayağımda yine kabul etmedi sonra emerek uyudu yine yatakta yine değişik pozisyonlarda uyudu ayağını karnıma koymaya bayılıyorSabaha karşı depremi hissettik eşimle 4,3 şiddetin de Gölcükte olmuş Hilal kuzum mışıl mışıl uyuyordu sonra tekrar uyudum ...Sabah ta kızımı gıdıklayarak kaldırdım....Kendisi bağırma yarışmasının etkisinde kalmış sabah sabah yine oynadık
Hay Allah yaa... Tam biraz düzeldiler derken, yine bir arıza çıkarıyorlar, niye böyle ki. Zor bir gün olacak anlaşılan senin için, kolay gelsin.
Yasemincim, evet senin durumun daha zor gerçekten. Annenle evleriniz çok mu uzak, bakıcı bulsan, annen her gün gelip 1-2 saat yoklayamaz mı?
İkisini birden karşılayamam, en azından evi süpürüp bir tencere yemek yapsa iyi olur tabi ama olmazsa da önceliğim sabah 8 akşam 18 haftanın 5 günü gelmesi olacak sanırım. Benim tatlı hayat bitiyor galiba :18:/COLOR]
Günaydın güzel anneler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?