2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydinlar....

umarim herkes iyidir. biz iyiyiz düzeldik cok sükür.

Burcucum bencede Bakici tutma Fikri iyi gibi görünüyor. Biz zor zaptediyoruz bu Cocuklari, annen ne yapsin. Bildigim kadariyla tekrarliyor hep Bel agrisi, normal benim bile belim kopuyor ugrasmakdan.

Gülsan yerim ben o Merti...cok severim kendi kendine uykuya dalan cocuklari ama nerdeeeee...
bizimki ya emecek yada ayakda sallanacak.

Bize gelince....
Benim emniyetci korkak oglum artik yürüyor bide yakisiyorki, ölürüüümmm....
ama henüz tek basina birakmiyorum hep düsecegi anda tutabilecek mesafedeyim, tam
saglam degil henüz sallaniyor biraz cünkü. Yürüyor, birsey dikkatini cekince duruyor dimdik sonra tekrar yürümeye basliyor felan... bide ben bu bebe tay durmuyor siralamiyor diyordum

Esintoş, gözünaydın, annen-baban gelmiş.. Bende diziyi izleyemedim malesef, özet geçen olursa bende sevinirim, burada o kadar çok konuştunuz ki geçen hafta merak ettim bende :))

Maaşallah Hilal'e...
Sağol Ayfercim. ben zaten 1-2 hafta içinde başlayabilecek birini arıyorum, annem pert olmadan bu işi çözmem lazım.

Seyhan, ukalalık etmek istemem, kızma bana ama, verme be anacım öyle şeyler, ne olduğunu bilmediğimiz bin türlü madde var içinde. Ne kadar uzak tutabilirsek o kadar iyi gibi geliyor bana, söylemeden duramadım

Benim de uykum çok hafiftir normalde ama ne kadar perişansam artık, resmen seriliyorum ve Doruk bağırmadıkça, yanımda davul dövseler uyanmıyorum

Zor evet, ya mevcut drumda bir süre daha devam edeceksiniz ya da kalbini ferah tutturacak bir bakıcı bulacaksın. Allah kolaylık versin.

Esincim tavsiyene teşekkürler. Bunu düşündüm ben aslında, şirkette Gürcü yardımcısı olan iki kişi var çünkü, hatta annem kendi evinde kalması kısmını da teklif etti. Sonra vazgeçtik, ama neden vazgeçtik onu unuttum :26: Demek ki konu yeniden değerlendirmeye alınacak

salonun ortasına sünger döşek attım iki kişilik,üstünede bi yorgan serdim,duvar kısmına yastıklar dizdim. mert için yapmıştık ama biz oturuyoruz genelde,tv seyretmesi çok güzel oluyor orda,akşamları ailece orda seriliyoruz
o zaman ben eline vermeye devam edeyim en iyisi meyve ekmek falan biberon hiç almıyo,iki gündür su vermeye çalışıyorum biberonla,hatta en küçüğünden olanı veriyorum ki elinde tutsun oynaya oynaya içsin alışsın ama yok hemen ters çevirip altını kemiriyor yada biberonu diş kaşıyıcı olarak kullanıyor sular çenesinden akıp gidiyo
mertte öyle iki aydır eline verdiğim şeyleri elinde mıncıklıyo 1-2 saat bıkmadan elinde gezdiriyo ama ağzıma götüreyim bi tadına bakayım yok küçüklüğünden beri hiçbişeyi ağzına götürmez, iybişeydi eskiden ama şimdi işimi zorlaştırıyo
annelerin hakkı ödenmez kayınvaldene bidaha gıcık oldum

Esintoş, gözünaydın, annen-baban gelmiş.. Bende diziyi izleyemedim malesef, özet geçen olursa bende sevinirim, burada o kadar çok konuştunuz ki geçen hafta merak ettim bende :))

saol canım evet şimdi istanbuldalar pazartesiye fln burda olurlar artık çok özledim bildiin gibi diil

Zeliha, maşallah Tuğra ya, sıralamadan yürüdü bak annesi, seni şaşırttı, iyileşmenize de ayrıca sevindim, hadi bakalım neşeli günler sizinle olsun..

maşallah paşama evet dediğin gibi çok tatlı oluyorlar uzun süreli ayakta kalıyorlar minik boylarını yerim onların ben.büyümüşlerde adım atıyorlar artık....

bugünkü falım günlük deil ömürlük bakılmış gibi
Kendinizi ortaya koymakta zorluklar yaşıyorsunuz. Kısıtlandığınızı hissederek yanlışlar yapabilirsiniz. Bu nedenle bazı kabullenmeleri içinize sindirmeniz gerekecek. Olayları akışına bırakmalısınız. Bu şekilde kendinizi toparlamanız ve planlar yapmanız kolaylaşacaktır. İşe ait sorumluluklar artarken, fedakarlık yapmanız gereken şartlar hayatınıza giriyor.

Ooo, maaşallah Tuğra'ya, sen yatar pozisyondan oturur pozisyona geçemiyor derken, nerdeyse koşacak annesi

Evet, son 2 ayda 4 defa tutuldu kendisi, böyle giderse daha beter olacak, acil çözüm bulmam lazım. Birini bulana kadar yardımcı kadınla idare edecez yine ama o da çok beceriksiz be anacım :44:

Ben yarısından sonra izlemek için geçtim tv'nin karşısına, tam havaya girmiştim ki içerden bir viyaklama geldi, yatakta enine dönüp sıkışmış benim yer cücesi, uyutayım diye yatağa alıp yanına uzandım, uzanış o uzanış... Çok ayıp oldu Halitciğime

Bizim bundan önceki evimiz çok soğuktu, kombiliydi ama ısınmıyordu bir türlü, daha hamile falan da değildim, o dediğin yöntemi peteğin önünde uygulamıştık biz, çok rahat ve keyifli oluyor cidden, şimdi nerdeee o rahatlık
Suyu nerden içiyor peki Gülşancım, bardaktan mı suluktan mı? Doruk da asla biberon almıyor, ben bitki çaylarını falan sulukla veriyorum.

saol canım evet şimdi istanbuldalar pazartesiye fln burda olurlar artık çok özledim bildiin gibi diil

Gözün aydın Esincim...

aşkolsun burcum ne demek biliyorum vermiyorum zaten ama mecbur kaldım durmuyodu kucak istiyodu ilk ve sondu zaten

İnsana yapmam dediği her şeyi yaptırıyor bu sıpalar, maymuna çevirdiler hepimizi

saol canım geldiler nihayet

maaşallah kuzuya bizimki bir reklam kuşağını ayakta izliyor ama 1-2 adım atmadan yere kapaklanıyor,daha zamanı var galiba
merti ben ayağımda sallayarak uyutmuyorum,genelde yanıma yatırıp sırtını pışpışlıyorum öyle debelene debelene uyur,evin içinde kucağımda gezdirirkende uyuyakalır ama annem ve şuanda melek te ayağında sallıyor uyutmak için
ay bu yaramazlar beni gülmekten öldürecek mertte ben sakız çiğnerken ağzımı seyretmeye bayılıyo,burnunu burnuma dayayıp izliyo resmen,balon şişirincede bi keyifleniyo

canım hazır şeyler vermiyorum hiç daha erken değilmi aburcubur için:44: ama zaten mesele eline verdiğim şeyin ne olduğu değil, tadına bile bakmaması,hiç ağzına almıyor,oyuncak gibi geliyor ona,eli yapış yapış olması hoşuna gidiyor bide biraz daha deneyim ben inşallah yemeye başlar
depremmi olmuş geçmiş olsun kızlar hiç haberim yoktu,Allah daha büyüğünden korusun:18:

acil şifalar diliyorum canım,inşallah korkulan olmaz

bu iyiymiş aslında burda olsa ben hemen atlarım valla mardindede bulabilirmiyiz esintoş nerden bakıyoruz internet sitesi falan varmı:26:
Deprem olduğunu bende sabah gazete de okudum, herkese çok geçmiş olsun, İstanbul daha yakın tabi, siz daha çok hissedersiniz, ben hiç anlamadım bile..

Allah iyiliğini versin canım

günaydınlar arkadişler,.bi yaramazlık yoktur inş..işlerim yoğun herzamanki gibi sadece okumakla yetiniyorum,.bu arada sevgi pıtırcığı yürümeye başladı,.darısı yürümeyen pıtırcıkların başına herkeşi öptümmmm

şimdi kavitasyon yaramayınca lipsactioncu arıyorum adana mersin bölgesinde bakalım bakalım burdada var hemde 1500 tl hastane dahil ama ucuz etin yahnisi kara olur masada kalırım allah korusun

Höhhh abartma daha dur bakalım çok erken onun için,ağzını tutmayı denedin mi? az ye bakalım nolcak

ben şuan eski kiloma geri dönmeme çok az kaldı 62 kilıya düştüm hızlada devam ediyorum :) eski pantolonlarım çok rahat oluyor artık kumaşlarda dahil,,,,

Wuuu nick değişmiş, kötü olayların iyi sonuçları da var,bak kilo veriyosun

evet geçecek arkadaşım,sana kolaylıklar ve sabır diliyorum...

ben mertin eline yiyecek hiçbirşey tutturamıyorum ağzına hiçbişeyi götürmüyor bu çocuk tembel şey herşeyi kaşıkla ağzına istiyo,nası yapsamda eliyle bişeyler yemesini sağlasam acaba:44:

Kero da mıncıklayıp atıyor,ben de ağzına veriyorum,alışırlar yaa nolcak daha 10 aylıklar

Uykusuzluk çok zor beee,bu gece uyur inşallah,dün akşam Merve okumadı herhalde

Doktorun karısına çok üzüldüm halimize binler şükür,
bir olayla insanın hayatı nasıl da değişiyor...
Muhteşem Yüzyılda Hürrem müslüman oldu sultan olmak için müslüman olmak gerekiyormuş, artık kuralına göre oynayıp eninde sonunda sultan olmaya karar verdi,ibrahimle sülümanın kardeşi aşk yaşamaya başladılar,mahidevran hamile kaldı sonra düşürdü o sinirle gitti hürremin ağzını burnunu dağıttı hürrem bayıldı orda bitti.

Hakikaten öyle olmuş

Herkeslere günaydın,dün öğleden beri yoktum akşam 7de ancak eve gidebildim.Oğluşumun tıkanıklığı devam ediyor.:26:

EVET CANIM UĞRAMAZ OLDUN SEN ARTIK YAA MAŞALLAH PITIRCIĞINA ARTIK HAKTAN PAŞAMINDA MARİFETLERİNİ YAZ SEN NELER YAPIYORSUN YAZ YAA

Vuuu, yerim ben o yürüyen pıtırcığı, maşallah ona..

canım şirketler var bunları getiren nette de bulabilirsin sanırım onlard aşirket aracılığıyla getirdiler

doktora götürmeyi düşün bence bakalım nedenmiş bu kadar tıkanıklık sümük de yok diyodun
boğazımı tutarım hiç zorlanmam ama sürekli ya oturuyorum ya ayaktayım hareket yok spor yapacak vaktim de yok kesin yaptırıcam niyeti bozdum doktor arıyorum şimdi

suyu suluktan yada bardaktan içiyor.ama içine başka bişey ıhlamur,pekmezli su falan koysam içmiyor,sütüde içmiyor zaten küçük fincanlara falan koyup biriki yudum zor içiyor oda oyun yaparsak,işim zor benim offf offf

muhteşem yüzyılda önemli biriki şeyi yazayım size ,aslında bu dizi anlatılmaz yaşanır
mahidevran hamile kaldığını öğrendi
hasoda başı ibrahimle sülümanın kardeşi hatçe aşık oldu birbirine mektuplaştılar falan
macar kralı sülümanın elçisinin kellisini yolladı,savaş kararı aldı sülümanda ,viyanaya kadar dayanacakları bi plan yapıyorlar.
mahidevran hürremin yüzüğünü çaldırdı ,kendi odasına sakladı,sonra hasoda başı ibrahim olayı çözdü ve valide hanımla mahidevran zor durumda bırakılmadan yüzüğü başkası çalmış gibi yapıp yüzüğü bulup hürreme verdiler,ama hürrem gerçeği biliyor.
hürrem sümbül paşadan yardım istedi ben bu saraya sultan olmak istiyorum diye ona altın falan verdi oda dediki gavur sultan olmaz müslüman ol önce dedi ve hürremde sülümana ben senin Allahına tapmak istiyorum dedi ve müslüman oldu.
mahidevran yüzüğü hürreme geri verdiklerini ve geceyi sülümanla geçireceğini öğrendi üzüntüden bebeğini düşürdü,koridorda hürremle karşılaştı ve hürremi hastanelik olana kadar dövdü,çakal hürremde kendini dövmesine izin verdi hürrem bayıldı ağzı burnu kan içindeyken orda film bitti:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…