2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim da falım olsun bu, şartlar müsait :)

Gülşancım, ben Doruk'u yatağa yatırıp yanına uzanarak uyumaya alıştırmıştım. Anneme de öyle yapmasını söyledim kaç kez. Uyumuyor dedi, çocuğu kucağına alıp müzik eşliğinde dans ederek uyumaya alıştırdı. Şimdi ya emerek ya da öyle uyuyor. O zamanlar daha küçüktü tabi, zorlanmıyordu bizim hatun, şimdi büyüdü, çok zor oluyor, ondan sonra da fıtık oldum diyor. E sen benim söylediğim hiç bir şeyi yapma, olursun tabi fıtık, beni de ediyorsun diyemiyorum tabi

Mert'in elinin yapış yapıl olmasını sevmesine çok güldüm. Doruk da ellerine bişey bulaşınca, atomu parçacıklarına ayıracakmış gibi bir dikkatle inceliyor ki, bayılıyorum :)

Afferin pıtırcığa, maaşallah

Niye geçmiyor bu tıkanıklık, bi doktora götürsen artık...

Son düzenleme:

herkesin gözünden kaçtı sanırım valide hanım mahidevran'a kızılçık şerbeti (içmesini bekledi ) verdi onda ilaç vardı ve ertesi sabah bebeğini düşürdü..hırsızlık affedilmeyecek birşeydi onlar için suçlu olarakta günahsız birini kurban ettiler ama hürrem anladı o masum dedi...valide hatunda az değil yani sırf kanuni olayı duymasın diye yaptı.

ohhh soğudum meraktan deli olacaktım nette de ara ara özetini bulamadım allah razı olsun

nası yani bu kısmı anlamadım valide biliyo muydu mahidevranın hamile olduğunu ve yüzüğü çaldığını süleyman duysa mahidevrana kızacak valideye nooluyo ki

öncelikle herkese günaydın ...

evet ayfer aynı şeyi yazıcaktım baktım ki yazmışsın :))

yazgı özlemez olurmuyuz nerelerdesin alp nasıl
doruğun atomu parçalamasına koptum burcu annelere laf anlatılmıyo maalesef hep onlar haklı,bende anneme ayağında sallama belin ağrıycak derdim dinlemezdi,sonunda ne oldu fıtık kıyamıyosunda ama yapacak bişey yok

Son düzenleme:
HARDTİMES KİMDİR? NİCK DEĞİŞMİŞ DERKEN İNSAN HABER VERİR WALLA KERİMİN ANNESİ MİSİN SEN?:82::82::82:

günaydın şekerler:80:
özlediniz mi beni?

Evet tatlım özledik,sen olmayınca kimsenin yazası gelmedi,evlerde kocalarla kavga ettik, işte patronlara sataştık bunlar hep senin yokluğundan oldu, yapma böyle bırakma bizi,kocayı bırak bizi bırakma

aaaa ilaçlı mıydı o, acaba mı dedim ama sonra niye yapsın ki diye düşündüm, artık şehzade anası olmayı haketmediğini düşünüyor herhalde :26: hürrem ne zaman o masum dedi ki?

Son düzenleme:

EVET EVET NASIL GİDİYOR TATİL ALP PAŞAM NASIL:?

tatil iyi gidiyor ayfer cim.iyi geldi bize.Alp çok kuduruk.zaten öyleydide artık çok beter oldu.istemediği kimse dokunamıyor ona.bir bağırış,bir çığlık,basıyor yaygarayı isteğine ters bir durum olduğunda.

ayrıca evet,mahidevran ın bebeğini valide hanım düşürttü.

Son düzenleme:
nası yani bu kısmı anlamadım valide biliyo muydu mahidevranın hamile olduğunu ve yüzüğü çaldığını süleyman duysa mahidevrana kızacak valideye nooluyo ki

bilmez mi havai fişekler atıldı altın para saçtılar haberi zaten valide verdi süleyman'a ....hırsızlık süleyman için affedilmeyecek bişey valide zaten öğrendikten sonra kes sesini ve otur oturduğun yerde dedi....

ben ilaç verdiğini anlamamıştım:18: ne cadıymış oda kendi torununu öldürdü vicdansız ama mahidevran kendi kuyusunu kendi kazıyo keskin sirke küpüne zarardır değilmi,kıskanç kadından daha tehlikeli vede daha ahmağı yoktur zaten

kerem yazacaktım yaa kusuruma bakma... Masum cariyenin yastığına koydular yaa yüzüğü bir kurban seçtiler.hürrem de o masum bunu o yaptı dedi mahidevran için...

Mert Doruk'tan bir versiyon fena çıktı, suluktan bitki çayı içiyor... Ama devam sütü falan asla içmiyor, son çare bardakla veriyor, 2-3 fırt alıyor oyun olsun diye...

günaydın şekerler:80:
özlediniz mi beni?

Özlemez olur muyuz seni
Alpiş bile tutamıyordu seni kk'ya girmek için ama koca tutuyor, helal olsun :)

Parçalıyor ama çucuğum napimmm
Yok yok dinlemiyorlar, sonra kendileri de çekiyor biz de çekiyoruz.

Ne biçim dizi izliyonuz bea, en önemli yerini kaçırmışsınız

canlarım lütfen sizden ricam bu değişiklikle ilgili yazılarınız siler misiniz ?

sizleri takip edebilmek için giriyorum sadece ve lütfen ismiimide kullanmayın ,,,

biraz zaman sonra bu mesajıda sileceğim ben,,,

ohhh soğudum meraktan deli olacaktım nette de ara ara özetini bulamadım allah razı olsun
sendende razı olsun canım nedemek

öncelikle herkese günaydın ...

evet ayfer aynı şeyi yazıcaktım baktım ki yazmışsın :))
günaydın

açıktan bişey yapmıyorki anlayalım valide mahidevranı odasına çağırttı,mahidevran fırça yiyeceğini sanıp geldi ama valide kızılcık şerbeti yaptırdım sana dedi. mahidevranda önemli bişey için çağırdınız sandım dedi,validede doğacak torunumdan daha önemli ne olabilirki dedi mahidevranda şerbeti içti bukadar,osırada daye denen kadın mahidevranın odasından yüzüğü alıyodu oyalamak için şerbet verdi sandım ben:26:

aLP İ anlatayım şekerim,Alp kendi başına bir terör.yıkıyor ,kavuruyor ortalığı.
bağırış,çağırış.dili olsa küfürde edecek.dün olanları anlatayım mesela.
evkeur da kadının biri geçerken koluna değdi,ama yanlışlıkla,babasının kucağındaydı,atıverdi kendini geriye bir bağırış koydu,sanki kadın kolunuda götürdü.başka bir kadın sağlık ocağında sevmek için eline dokundu,bu seferde arabasından atlamaya kalktı.Alp vahim yani

Evet tatlım özledik,sen olmayınca kimsenin yazası gelmedi,evlerde kocalarla kavga ettik, işte patronlara sataştık bunlar hep senin yokluğundan oldu, yapma böyle bırakma bizi,kocayı bırak bizi bırakma

biliyordum,biliyordum.aa ama yapmayın böyle.dünyanın sonu değil,geleceğim geri.tamam özlüyorsunuz,yanıyorsunuz özlemimle ama neyapalım mecburi ve geçici bir ayrılık bu.resimlerime bakın bol bol.yıpratmayın böyle kendinizi.

Özlemez olur muyuz seni
Alpiş bile tutamıyordu seni kk'ya girmek için ama koca tutuyor, helal olsun :)

valla kocada tek başına belki tutamazdı ama bunlar güçlerini birleştirdiler şimdi

Son düzenleme:

Prensip sahibi bi insan kendisi :)

Hele ki o zamanda...

Tamam tamam affettim

Hardtimes, nasıl yani, yazmayacak mısın artık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…