- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #98.981
bugünkü falım günlük deil ömürlük bakılmış gibi
Kendinizi ortaya koymakta zorluklar yaşıyorsunuz. Kısıtlandığınızı hissederek yanlışlar yapabilirsiniz. Bu nedenle bazı kabullenmeleri içinize sindirmeniz gerekecek. Olayları akışına bırakmalısınız. Bu şekilde kendinizi toparlamanız ve planlar yapmanız kolaylaşacaktır. İşe ait sorumluluklar artarken, fedakarlık yapmanız gereken şartlar hayatınıza giriyor.
maaşallah kuzuyabizimki bir reklam kuşağını ayakta izliyor ama 1-2 adım atmadan yere kapaklanıyor,daha zamanı var galiba
merti ben ayağımda sallayarak uyutmuyorum,genelde yanıma yatırıp sırtını pışpışlıyorum öyle debelene debelene uyur,evin içinde kucağımda gezdirirkende uyuyakalırama annem ve şuanda melek te ayağında sallıyor uyutmak için
ay bu yaramazlar beni gülmekten öldürecekmertte ben sakız çiğnerken ağzımı seyretmeye bayılıyo,burnunu burnuma dayayıp izliyo resmen,balon şişirincede bi keyifleniyo
canım hazır şeyler vermiyorum hiç daha erken değilmi aburcubur için:44: ama zaten mesele eline verdiğim şeyin ne olduğu değil, tadına bile bakmaması,hiç ağzına almıyor,oyuncak gibi geliyor ona,eli yapış yapış olması hoşuna gidiyor bidebiraz daha deneyim ben inşallah yemeye başlar
depremmi olmuş geçmiş olsun kızlar hiç haberim yoktu,Allah daha büyüğünden korusun:18:
acil şifalar diliyorum canım,inşallah korkulan olmaz
bu iyiymiş aslında burda olsa ben hemen atlarım valla mardindede bulabilirmiyiz esintoş nerden bakıyoruz internet sitesi falan varmı:26:
Allah iyiliğini versin canım
günaydınlar arkadişler,.bi yaramazlık yoktur inş..işlerim yoğun herzamanki gibi sadece okumakla yetiniyorum,.bu arada sevgi pıtırcığı yürümeye başladı,.darısı yürümeyen pıtırcıkların başınaherkeşi öptümmmm
Höhhh abartma daha dur bakalım çok erken onun için,ağzını tutmayı denedin mi? az ye bakalım nolcak
Wuuu nick değişmiş, kötü olayların iyi sonuçları da var,bak kilo veriyosun
evet geçecek arkadaşım,sana kolaylıklar ve sabır diliyorum...
Kero da mıncıklayıp atıyor,ben de ağzına veriyorum,alışırlar yaa nolcak daha 10 aylıklar
Uykusuzluk çok zor beee,bu gece uyur inşallah,dün akşam Merve okumadı herhalde
Doktorun karısına çok üzüldümhalimize binler şükür,
bir olayla insanın hayatı nasıl da değişiyor...
Muhteşem Yüzyılda Hürrem müslüman oldu sultan olmak için müslüman olmak gerekiyormuş, artık kuralına göre oynayıp eninde sonunda sultan olmaya karar verdi,ibrahimle sülümanın kardeşi aşk yaşamaya başladılar,mahidevran hamile kaldı sonra düşürdü o sinirle gitti hürremin ağzını burnunu dağıttı hürrem bayıldı orda bitti.
Hakikaten öyle olmuş
Herkeslere günaydın,dün öğleden beri yoktum akşam 7de ancak eve gidebildim.Oğluşumun tıkanıklığı devam ediyor.:26:
suyu suluktan yada bardaktan içiyor.ama içine başka bişey ıhlamur,pekmezli su falan koysam içmiyor,sütüde içmiyor zatenKüçük fincanlara falan koyup biriki yudum zor içiyor oda oyun yaparsak,işim zor benim offf offf
Muhteşem yüzyılda önemli biriki şeyi yazayım size ,aslında bu dizi anlatılmaz yaşanır
Mahidevran hamile kaldığını öğrendi
hasoda başı ibrahimle sülümanın kardeşi hatçe aşık oldu birbirine mektuplaştılar falan
macar kralı sülümanın elçisinin kellisini yolladı,savaş kararı aldı sülümanda ,viyanaya kadar dayanacakları bi plan yapıyorlar.
Mahidevran hürremin yüzüğünü çaldırdı ,kendi odasına sakladı,sonra hasoda başı ibrahim olayı çözdü ve valide hanımla mahidevran zor durumda bırakılmadan yüzüğü başkası çalmış gibi yapıp yüzüğü bulup hürreme verdiler,ama hürrem gerçeği biliyor.
Hürrem sümbül paşadan yardım istedi ben bu saraya sultan olmak istiyorum diye ona altın falan verdi oda dediki gavur sultan olmaz müslüman ol önce dedi ve hürremde sülümana ben senin allahına tapmak istiyorum dedi ve müslüman oldu.
Mahidevran yüzüğü hürreme geri verdiklerini ve geceyi sülümanla geçireceğini öğrendi üzüntüden bebeğini düşürdü,koridorda hürremle karşılaştı ve hürremi hastanelik olana kadar dövdü,çakal hürremde kendini dövmesine izin verdiHürrem bayıldı ağzı burnu kan içindeyken orda film bitti:18:
günaydın şekerler:80:
özlediniz mi beni?
suyu suluktan yada bardaktan içiyor.ama içine başka bişey ıhlamur,pekmezli su falan koysam içmiyor,sütüde içmiyor zatenküçük fincanlara falan koyup biriki yudum zor içiyor oda oyun yaparsak,işim zor benim offf offf
muhteşem yüzyılda önemli biriki şeyi yazayım size ,aslında bu dizi anlatılmaz yaşanır
mahidevran hamile kaldığını öğrendi
hasoda başı ibrahimle sülümanın kardeşi hatçe aşık oldu birbirine mektuplaştılar falan
macar kralı sülümanın elçisinin kellisini yolladı,savaş kararı aldı sülümanda ,viyanaya kadar dayanacakları bi plan yapıyorlar.
mahidevran hürremin yüzüğünü çaldırdı ,kendi odasına sakladı,sonra hasoda başı ibrahim olayı çözdü ve valide hanımla mahidevran zor durumda bırakılmadan yüzüğü başkası çalmış gibi yapıp yüzüğü bulup hürreme verdiler,ama hürrem gerçeği biliyor.
hürrem sümbül paşadan yardım istedi ben bu saraya sultan olmak istiyorum diye ona altın falan verdi oda dediki gavur sultan olmaz müslüman ol önce dedi ve hürremde sülümana ben senin Allahına tapmak istiyorum dedi ve müslüman oldu.
mahidevran yüzüğü hürreme geri verdiklerini ve geceyi sülümanla geçireceğini öğrendi üzüntüden bebeğini düşürdü,koridorda hürremle karşılaştı ve hürremi hastanelik olana kadar dövdü,çakal hürremde kendini dövmesine izin verdihürrem bayıldı ağzı burnu kan içindeyken orda film bitti:18:
herkesin gözünden kaçtı sanırım valide hanım mahidevran'a kızılçık şerbeti (içmesini bekledi ) verdi onda ilaç vardı ve ertesi sabah bebeğini düşürdü..hırsızlık affedilmeyecek birşeydi onlar için suçlu olarakta günahsız birini kurban ettiler ama hürrem anladı o masum dedi...valide hatunda az değil yani sırf kanuni olayı duymasın diye yaptı.
herkesin gözünden kaçtı sanırım valide hanım mahidevran'a kızılçık şerbeti (içmesini bekledi ) verdi onda ilaç vardı ve ertesi sabah bebeğini düşürdü..hırsızlık affedilmeyecek birşeydi onlar için suçlu olarakta günahsız birini kurban ettiler ama hürrem anladı o masum dedi...valide hatunda az değil yani sırf kanuni olayı duymasın diye yaptı.
HARDTİMES KİMDİR? NİCK DEĞİŞMİŞ DERKEN İNSAN HABER VERİR WALLA KERİMİN ANNESİ MİSİN SEN?:82::82::82:
özlediniz mi beni?
EVET EVET NASIL GİDİYOR TATİL ALP PAŞAM NASIL:?
nası yani bu kısmı anlamadım valide biliyo muydu mahidevranın hamile olduğunu ve yüzüğü çaldığını süleyman duysa mahidevrana kızacak valideye nooluyo ki
yok yok ben değilim fatma değiştirmiş nickini seyyaltaner yani, ayrıca oğlum kerem aşkolsun sana
Evet tatlım özledik,sen olmayınca kimsenin yazası gelmedi,evlerde kocalarla kavga ettik, işte patronlara sataştık bunlar hep senin yokluğundan oldu, yapma böyle bırakma bizi,kocayı bırak bizi bırakma
Aaaa ilaçlı mıydı o, acaba mı dedim ama sonra niye yapsın ki diye düşündüm, artık şehzade anası olmayı haketmediğini düşünüyor herhalde :26: Hürrem ne zaman o masum dedi ki?
yok yok ben değilim fatma değiştirmiş nickini SEYYALTANER yani, ayrıca oğlum Kerem aşkolsun sana
YAA NE ÇABUK HABERİNİZ OLUYOR NİCK DEĞİŞTİRME DE 2 DK HEMEN GİTTİ FATMA.... YENİ NİCKİN HAYIRLI OLSUN CANIM MUTLU MUTLU GÜNLER OLSUN HEP....
suyu suluktan yada bardaktan içiyor.ama içine başka bişey ıhlamur,pekmezli su falan koysam içmiyor,sütüde içmiyor zatenküçük fincanlara falan koyup biriki yudum zor içiyor oda oyun yaparsak,işim zor benim offf offf
muhteşem yüzyılda önemli biriki şeyi yazayım size ,aslında bu dizi anlatılmaz yaşanır
mahidevran hamile kaldığını öğrendi
mahidevran hürremin yüzüğünü çaldırdı ,kendi odasına sakladı,sonra hasoda başı ibrahim olayı çözdü ve valide hanımla mahidevran zor durumda bırakılmadan yüzüğü başkası çalmış gibi yapıp yüzüğü bulup hürreme verdiler,ama hürrem gerçeği biliyor.
hürrem sümbül paşadan yardım istedi ben bu saraya sultan olmak istiyorum diye ona altın falan verdi oda dediki gavur sultan olmaz müslüman ol önce dedi ve hürremde sülümana ben senin Allahına tapmak istiyorum dedi ve müslüman oldu.
mahidevran yüzüğü hürreme geri verdiklerini ve geceyi sülümanla geçireceğini öğrendi üzüntüden bebeğini düşürdü,koridorda hürremle karşılaştı ve hürremi hastanelik olana kadar dövdü,çakal hürremde kendini dövmesine izin verdihürrem bayıldı ağzı burnu kan içindeyken orda film bitti:18:
özlediniz mi beni?
yazgı özlemez olurmuyuz nerelerdesin alp nasıl
doruğun atomu parçalamasına koptum burcuannelere laf anlatılmıyo maalesef hep onlar haklı,bende anneme ayağında sallama belin ağrıycak derdim dinlemezdi,sonunda ne oldu fıtık kıyamıyosunda ama yapacak bişey yok
fatmamı nickini değiştirmiş,hiç haberimiz yok valla
yok yok ben değilim fatma değiştirmiş nickini SEYYALTANER yani, ayrıca oğlum Kerem aşkolsun sana
Evet tatlım özledik,sen olmayınca kimsenin yazası gelmedi,evlerde kocalarla kavga ettik, işte patronlara sataştık bunlar hep senin yokluğundan oldu, yapma böyle bırakma bizi,kocayı bırak bizi bırakma
aaaa ilaçlı mıydı o, acaba mı dedim ama sonra niye yapsın ki diye düşündüm, artık şehzade anası olmayı haketmediğini düşünüyor herhalde :26: hürrem ne zaman o masum dedi ki?
ohhh soğudum meraktan deli olacaktım nette de ara ara özetini bulamadım allah razı olsun
günaydınöncelikle herkese günaydın ...
evet ayfer aynı şeyi yazıcaktım baktım ki yazmışsın :))
açıktan bişey yapmıyorki anlayalımMert Doruk'tan bir versiyon fena çıktı, suluktan bitki çayı içiyor... Ama devam sütü falan asla içmiyor, son çare bardakla veriyor, 2-3 fırt alıyor oyun olsun diye...
Özlemez olur muyuz seni
Alpiş bile tutamıyordu seni kk'ya girmek için ama koca tutuyor, helal olsun :)
Parçalıyor ama çucuğum napimmm
Yok yok dinlemiyorlar, sonra kendileri de çekiyor biz de çekiyoruz.
Ne biçim dizi izliyonuz bea, en önemli yerini kaçırmışsınız
yazgı özlemez olurmuyuz nerelerdesin alp nasıl
doruğun atomu parçalamasına koptum burcuannelere laf anlatılmıyo maalesef hep onlar haklı,bende anneme ayağında sallama belin ağrıycak derdim dinlemezdi,sonunda ne oldu fıtık kıyamıyosunda ama yapacak bişey yok
fatmamı nickini değiştirmiş,hiç haberimiz yok valla
Özlemez olur muyuz seni
Alpiş bile tutamıyordu seni kk'ya girmek için ama koca tutuyor, helal olsun :)
tatil iyi gidiyor ayfer cim.iyi geldi bize.Alp çok kuduruk.zaten öyleydide artık çok beter oldu.istemediği kimse dokunamıyor ona.bir bağırış,bir çığlık,basıyor yaygarayı isteğine ters bir durum olduğunda.
ayrıca evet,mahidevran ın bebeğini valide hanım düşürttü.
ben ilaç verdiğini anlamamıştım:18: ne cadıymış oda kendi torununu öldürdü vicdansızama mahidevran kendi kuyusunu kendi kazıyo keskin sirke küpüne zarardır değilmi,kıskanç kadından daha tehlikeli vede daha ahmağı yoktur zaten
sendende razı olsun canım nedemek
günaydın
açıktan bişey yapmıyorki anlayalımvalide mahidevranı odasına çağırttı,mahidevran fırça yiyeceğini sanıp geldi ama valide kızılcık şerbeti yaptırdım sana dedi. mahidevranda önemli bişey için çağırdınız sandım dedi,validede doğacak torunumdan daha önemli ne olabilirki dedi mahidevranda şerbeti içti bukadar,osırada daye denen kadın mahidevranın odasından yüzüğü alıyodu oyalamak için şerbet verdi sandım ben:26:
canlarım lütfen sizden ricam bu değişiklikle ilgili yazılarınız siler misiniz ?
Sizleri takip edebilmek için giriyorum sadece ve lütfen ismiimide kullanmayın ,,,
biraz zaman sonra bu mesajıda sileceğim ben,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?