- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.001
aLP İ anlatayım şekerim,Alp kendi başına bir terör.yıkıyor ,kavuruyor ortalığı.
bağırış,çağırış.dili olsa küfürde edecek.dün olanları anlatayım mesela.
evkeur da kadının biri geçerken koluna değdi,ama yanlışlıkla,babasının kucağındaydı,atıverdi kendini geriye bir bağırış koydu,sanki kadın kolunuda götürdü.başak bir kadın sağlık ocağında sevmek için eline dokundu,bu seferde arabasından atlamaya kalktı.Alp vahim yani
biliyordum,biliyordum.aa ama yapmayın böyle.dünyanın sonu değil,geleceğim geri.tamam özlüyorsunuz,yanıyorsunuz özlemimle ama neyapalım mecburi ve geçici bir ayrılık bu.resimlerime bakın bol bol.yıpratmayın böyle kendinizi.
valla kocada tek başına belki tutamazdı ama bunlar güçlerini birleştirdiler şimdi
tamam ozamanPrensip sahibi bi insan kendisi :)
Hele ki o zamanda...
Tamam tamam affettim
Hardtimes, nasıl yani, yazmayacak mısın artık?
Prensip sahibi bi insan kendisi :)
oy gülüşüne can verilir bunların cemy de çok seviyo salıncağı öğle arası gidip kek yapıcam ona vakit kalırsa biraz da parka çıkarayım aklıma düşürdün
nası yani kendine dokunana niye kızıyoki alem bu çocuk
Yazgı hoşgeldin, özlendin elbette.. Yerim ben o kuduruk Alp i, eşinin iş durumu en kısa zamanda düzene girer inşallah ve herşey gönlünüzce olur..
Hardtimes, sende hoşgeldin.. Fazla özletme kendini..
yazgı hanım, orda burda tanımadığınız insanların size dokunması hoşunuza gidiyor mu, niye kınıyorsunuz alpişimiBebek olduğu için onun rahatsız olmaya hakkı yok mu? Mıncıklamasınlar valla ben de sinir oluyorum...
Fotoğrafına bayıldım, ne güzel gülmüş, hep böyle kocaman gülsün inşallahEee ben de oğlumu özledim, ne olacak şimdi
aylin, kadir tuğcu erkek bebeklerde iye olmaz da diyor ama oluyor, götürsene şu çocuğu bir doktora bea :44:
Esintoş, cemy'nin facedeki videosuna bayıldım, içim eridi kahkahalarına, mest oluyorum böyle güldükleri zaman, maaşallah
Bakıcıyı arayıp napıyosunuz diye sorarım günde 2 defa, ilk zamanlar aradığımda "oynuyoruz" diyordu, sonraki zamanlarda "yaramazlık yapıyoruz" demeye başladı,biraz önce aradım "kuduruyoruz" dediarka fonda da Kero nun çığlıkları geliyorduoğlum gittikçe dozu arttırdı,daha da ilerleyen zamanlarda ne diyecek bakalım
Yazgı Hanım, orda burda tanımadığınız insanların size dokunması hoşunuza gidiyor mu, niye kınıyorsunuz Alpişimibebek olduğu için onun rahatsız olmaya hakkı yok mu? Mıncıklamasınlar valla ben de sinir oluyorum...
Fotoğrafına bayıldım, ne güzel gülmüş, hep böyle kocaman gülsün inşallahEee ben de oğlumu özledim, ne olacak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?