2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nası yani kendine dokunana niye kızıyoki alem bu çocuk
Prensip sahibi bi insan kendisi :)

Hele ki o zamanda...

Tamam tamam affettim

Hardtimes, nasıl yani, yazmayacak mısın artık?
tamam ozaman

Yazgı hoşgeldin, özlendin elbette.. Yerim ben o kuduruk Alp i, eşinin iş durumu en kısa zamanda düzene girer inşallah ve herşey gönlünüzce olur..

Hardtimes, sende hoşgeldin.. Fazla özletme kendini..

Prensip sahibi bi insan kendisi :)

küçük adamım benim

oy gülüşüne can verilir bunların cemy de çok seviyo salıncağı öğle arası gidip kek yapıcam ona vakit kalırsa biraz da parka çıkarayım aklıma düşürdün

götür tabi.bizimkide çok seviyor parkı.ama en çok tahterevallide gülüyor,kahkaha atıyor.

Maşallah sinirli kuduruğa,benim de oğluma özlemim arttı birden,patron gelecekmiş ben de erken çıkar sağlık ocağında kontrolünü yaptırırım diyordum.
burun tıkanıklığı için de kadir tuğcuyu okudum,yaptıklarımdan başka ekstra hiçbirşey önermiyor,bir de aklınızda bulunsun kan tahlili yaptırıp wbc değerine bakılmadan antibiyotik verilmesine izin vermeyin diyor.

nası yani kendine dokunana niye kızıyoki alem bu çocuk

valla gülşan cım,istemiyor ellenmek.bazen bize bile dokundurtmuyor,öptürmüyor.

Yazgı hoşgeldin, özlendin elbette.. Yerim ben o kuduruk Alp i, eşinin iş durumu en kısa zamanda düzene girer inşallah ve herşey gönlünüzce olur..

Hardtimes, sende hoşgeldin.. Fazla özletme kendini..

sağol canım,inşaallah düzene girer.bende özlüyorum sizi.

Tsk ederim hepinize...darisi teker teker tüm Mart kuzucuklarina insallah...

dün diziyi izlerken bende dedim bu kesin birsey katti icine diye...israrda etti icmesi icin...
Hirsizlik yapmasini böylemi cezalandiriyor aceba Sülümana duyurmadan güya.

Yazgı Hanım, orda burda tanımadığınız insanların size dokunması hoşunuza gidiyor mu, niye kınıyorsunuz Alpişimi bebek olduğu için onun rahatsız olmaya hakkı yok mu? Mıncıklamasınlar valla ben de sinir oluyorum...

Fotoğrafına bayıldım, ne güzel gülmüş, hep böyle kocaman gülsün inşallah Eee ben de oğlumu özledim, ne olacak şimdi

Aylin, Kadir Tuğcu erkek bebeklerde İYE olmaz da diyor ama oluyor, götürsene şu çocuğu bir doktora bea :44:

Esintoş, Cemy'nin facedeki videosuna bayıldım, içim eridi kahkahalarına, mest oluyorum böyle güldükleri zaman, maaşallah

Bakıcıyı arayıp napıyosunuz diye sorarım günde 2 defa, ilk zamanlar aradığımda "oynuyoruz" diyordu, sonraki zamanlarda "yaramazlık yapıyoruz" demeye başladı,biraz önce aradım "kuduruyoruz" dediarka fonda da Kero nun çığlıkları geliyordu oğlum gittikçe dozu arttırdı,daha da ilerleyen zamanlarda ne diyecek bakalım

saol burcu teyzesi sorma içimin yağları eriyo alıp yeniden içime sokasım geliyo

Düz duvara tırmanıyoruz olabilir bundan sonrası

Bizim evde de uyku savaşı var, uykusu gelmiş, annem kucağına alamıyor, yardımcı kadında da bizimki durmuyor, bunlar da uyusun diye ısrar ediyor, velhasıl kıyamet kopuyor.

Burcu hanım,tamam tanımadıklarına yapsında arada bana,babasınada yapıyor.olmazki beaa
ama babannesine yapsın,hatta ikitanede asılsın
teşekkür ederiz teyzesi,güldük mü çok içten gülüyoruz.ama gülmek istemezsede türlü şebeklikler yap yinede yok.benim çocuğumun istikrarlı,prensipleri olan bir karakter yapısı var:82:

ben kaçıyorum canlar.bukadar kalabiliyorum.özleyeceğim sizi.
bugün temizlik var,ama kocacığın bundan henüz haberi yok,pek hoşlanmayacak kanımca
öpüyorum sizi ve miniklerinizi

kızlar ata ne kadar bitki çayı(ıhlamur,adacayı,rezene,yeşilçay) varsa içiyo sınırsız ama asla süt içmiyo bende yoğurt ve peynir yediriyorum yeterli olurmu acaba hani diyorlarya günde 500ml süt bizimki ancak gece 150içiyo ne yapıcam bilmiyorum

Bizimkinin de lütfen gülüşleri vardır, karşısında şaklabanlık yaparsın gülmek istemiyorsa hafif bir tebessüm eder ama 1-2 sn sürer ve eski ciddi halini alır,çok uğraştın lütfedip güldüm işte der gibidir,aynı babası
Hamileyken fiziken benzesin ama hiçbir huyu babasına benzemesin diye çok dua ettim ama tip benzemiyor yatış şekli bile aynı :78:

atada tam tersi herkese heryeşe gülüyor hiç ciddi görmedim onu :))
allah yüzlerinden gülmeyi eksik etmesin hiçbirinin ama bizimkide biraz fazla aynı anası sürekli gülüyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…