- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.021
Burcu hanım,tamam tanımadıklarına yapsında arada bana,babasınada yapıyor.olmazki beaa
ama babannesine yapsın,hatta ikitanede asılsın
teşekkür ederiz teyzesi,güldük mü çok içten gülüyoruz.ama gülmek istemezsede türlü şebeklikler yap yinede yok.benim çocuğumun istikrarlı,prensipleri olan bir karakter yapısı var:82:
kızlar ata ne kadar bitki çayı(ıhlamur,adacayı,rezene,yeşilçay) varsa içiyo sınırsız ama asla süt içmiyo bende yoğurt ve peynir yediriyorum yeterli olurmu acaba hani diyorlarya günde 500ml süt bizimki ancak gece 150içiyo ne yapıcam bilmiyorum
Bizimkinin de lütfen gülüşleri vardır, karşısında şaklabanlık yaparsın gülmek istemiyorsa hafif bir tebessüm eder ama 1-2 sn sürer ve eski ciddi halini alır,çok uğraştın lütfedip güldüm işte der gibidir,aynı babası
Hamileyken fiziken benzesin ama hiçbir huyu babasına benzemesin diye çok dua ettim ama tip benzemiyor yatış şekli bile aynı :78:
Yerim onu benatada tam tersi herkese heryeşe gülüyor hiç ciddi görmedim onu :))
allah yüzlerinden gülmeyi eksik etmesin hiçbirinin ama bizimkide biraz fazla aynı anası sürekli gülüyo :))
kızlar ata ne kadar bitki çayı(ıhlamur,adacayı,rezene,yeşilçay) varsa içiyo sınırsız ama asla süt içmiyo bende yoğurt ve peynir yediriyorum yeterli olurmu acaba hani diyorlarya günde 500ml süt bizimki ancak gece 150içiyo ne yapıcam bilmiyorum
atada tam tersi herkese heryeşe gülüyor hiç ciddi görmedim onu :))
allah yüzlerinden gülmeyi eksik etmesin hiçbirinin ama bizimkide biraz fazla aynı anası sürekli gülüyo :))
Yapacak bişey yok,artık yemek istemiyorlarsa yemiyorlar, uyumak istemiyorlarsa uyumuyorlar,Burcu nun yaptığı gibi kahvaltısına devam sütü katıp gece de sütlü muhallebi yedirirsin,güzel yoğurt yiyor diye hatırlıyorum,öyle böyle tamamlanmış olur.
Ömrü boyunca hep güler inşallah...
Faceteki videosuna bayıldım,pıtır pıtır bayağı yürüyor işte
herkesin gözünden kaçtı sanırım valide hanım mahidevran'a kızılçık şerbeti (içmesini bekledi ) verdi onda ilaç vardı ve ertesi sabah bebeğini düşürdü..hırsızlık affedilmeyecek birşeydi onlar için suçlu olarakta günahsız birini kurban ettiler ama hürrem anladı o masum dedi...valide hatunda az değil yani sırf kanuni olayı duymasın diye yaptı.
muhteşem yüzyılda önemli biriki şeyi yazayım size ,aslında bu dizi anlatılmaz yaşanır
mahidevran hamile kaldığını öğrendi
hasoda başı ibrahimle sülümanın kardeşi hatçe aşık oldu birbirine mektuplaştılar falan
macar kralı sülümanın elçisinin kellisini yolladı,savaş kararı aldı sülümanda ,viyanaya kadar dayanacakları bi plan yapıyorlar.
mahidevran hürremin yüzüğünü çaldırdı ,kendi odasına sakladı,sonra hasoda başı ibrahim olayı çözdü ve valide hanımla mahidevran zor durumda bırakılmadan yüzüğü başkası çalmış gibi yapıp yüzüğü bulup hürreme verdiler,ama hürrem gerçeği biliyor.
hürrem sümbül paşadan yardım istedi ben bu saraya sultan olmak istiyorum diye ona altın falan verdi oda dediki gavur sultan olmaz müslüman ol önce dedi ve hürremde sülümana ben senin Allahına tapmak istiyorum dedi ve müslüman oldu.
mahidevran yüzüğü hürreme geri verdiklerini ve geceyi sülümanla geçireceğini öğrendi üzüntüden bebeğini düşürdü,koridorda hürremle karşılaştı ve hürremi hastanelik olana kadar dövdü,çakal hürremde kendini dövmesine izin verdihürrem bayıldı ağzı burnu kan içindeyken orda film bitti:18:
Bakıcıyı arayıp napıyosunuz diye sorarım günde 2 defa, ilk zamanlar aradığımda "oynuyoruz" diyordu, sonraki zamanlarda "yaramazlık yapıyoruz" demeye başladı,biraz önce aradım "kuduruyoruz" dediarka fonda da Kero nun çığlıkları geliyorduoğlum gittikçe dozu arttırdı,daha da ilerleyen zamanlarda ne diyecek bakalım
Burcu hanım,tamam tanımadıklarına yapsında arada bana,babasınada yapıyor.olmazki beaa
ama babannesine yapsın,hatta ikitanede asılsın
teşekkür ederiz teyzesi,güldük mü çok içten gülüyoruz.ama gülmek istemezsede türlü şebeklikler yap yinede yok.benim çocuğumun istikrarlı,prensipleri olan bir karakter yapısı var:82:
slm millet
sabah taifesi dağlmış kimsecikler kalmamış bu topic bu saatte bu kadar ıssız hayretim şaşmış durumda :44:
bu gün bende bombalar var, kayınpederim evleniyor :84: daha doğrusu sanırım evlenmiş karısını türkiyeye getiriyor, GÜLŞAN kız nusaybindeymişler bir el at sınırdışı ediver şunları suriyeden geliyor üvey kayınvalide, şaşkınım, şoktayım merakla beklemedeyimsanırım oldukça gergin günler beni bekliyor :18:
ay ben de neden şerbet verdi ki şimdi bu buna diyordum hiç aklıma gelmemişti, azarlamasını beklerken böyle davranınca çok şaşırmıştım. dikkatini tebrik ediyorum
özetleme yeteneğin önünde saygıyla eğiliyor ve sana mesleğimden güç alarak 100 üzerinden 100 veriyorum
takdire şayan bir gelişme söz konusu anlaşılan
bu haşin erkeğin kararkteri seni çoook yoracak canım allah kolaylık versin
Ayyy Şeyma, sağlam bombaymış sahiden, ben bile şaşırdım. Hayırlısı olsun, gelişmelerden mahrum bırakma bizi :)
hiç bırakırmıyımsizden başka paylaşacak kimsem yok zaten
slm millet
sabah taifesi dağlmış kimsecikler kalmamış bu topic bu saatte bu kadar ıssız hayretim şaşmış durumda :44:
bu gün bende bombalar var, kayınpederim evleniyor :84: daha doğrusu sanırım evlenmiş karısını türkiyeye getiriyor, GÜLŞAN kız nusaybindeymişler bir el at sınırdışı ediver şunları suriyeden geliyor üvey kayınvalide, şaşkınım, şoktayım merakla beklemedeyimsanırım oldukça gergin günler beni bekliyor :18:
ay ben de neden şerbet verdi ki şimdi bu buna diyordum hiç aklıma gelmemişti, azarlamasını beklerken böyle davranınca çok şaşırmıştım. dikkatini tebrik ediyorum
özetleme yeteneğin önünde saygıyla eğiliyor ve sana mesleğimden güç alarak 100 üzerinden 100 veriyorum
ayyy inanmıyorum şeyma,ben burdakilere gülüyordum ikinci hatunu hep suriyeden getiriyorlar diye bide güzel,bide hamaratlarki sorma,patron bugün suriyede,şoför arkadaş gelriken ne istersin diye sordu bende kamile ikinci hatun alıverde rahatlayalım evişi yemek bebek çok yoruluyozslm millet
benimde sırtım çok ağrıyo şuan ağrı kesici almayı düşünüyordum tamdabu arada benimde sırtım tutuluyo gece ağrıdan yatamıyorum az önce babasıyla parka çıkardık uykusu var salıncak da ee ee yapıyo kendine bıraksam uyuyacak acaba şu carrefour daki salıncaklardan mı alsam hem uyur hemde sallarım oyalanır ne dersiniz??
Ayyy Şeyma, sağlam bombaymış sahiden, ben bile şaşırdım. Hayırlısı olsun, gelişmelerden mahrum bırakma bizi :)
Gerizekalılığıma doymayayım ben e miBakıcı topiğinden, bebek bakmak isteyen bir sürü insana özel mesaj attım görüşmek istiyorum diye. Sonradan fark ettim ki, bu kişilerin hiç birinin mesaj sayısı yeterli değilmiş özel mesaj atmak için, nasıl ulaşacaklar şimdi bana :84: Gönderdiğim mesajlar kısmından da çıkmıyor ki, birer tane daha gönderip telefonumu ya da mail adresimi falan yazayım. Allahım sezeryanda beynim oksijensiz falan mı kaldı acaba benim yaaa
SelammmmmNasılsınız şirin mart bebelerinin güzel anneleri össledimm sizi
Ben 3 gündür çarşılardayım walla, bugün de cevahire de gittik son bitti artık alışveriş derdimiz:)) off ama çok yorgunum, Eymen hiç kucağımdan inmiyor,arabada oturmuyor, uyuyunca bile bıraktığımda uyanıp ağlıyor, mahfetti beni. Gece de en az 20 kez kalkmıştır, uyku uyudum mu hiç emin değilim yani, dişimiz de halen patlamadı
Görümcem de bugün eltime geçti yarın dönüyor.
Geçmişe bakmıycam şimdi, mühim bi mesele varsa deyiverin gari
KIZLAR FACE HESABI AÇTIM İSMİNİ BİLDEKLERİMİ EKLEDİM kabul edin bakeemyasemin sen hangisisin bilemedim incelemeye vaktim olmadıda:78:
Şeyma kayınvaliden ölmüş müydü yoksa ayrıldılar mı
hayırdır bişey mi oldu kaçırdığım...
kayınvalidem 2007 aralıkta biz çıkarken ölmüştü, bu o zamandan beri arıyordu türkiyede gönlüne göre bulamadı gitti suriyeden getiriyor ay bu iş bana hiç iyi gelmeyecek :18:
şebnem alıntı yapmış canım okursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?