2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

E istemediği zamanlarda dokunuyorsunuz demek ki... Bi geri durun bea, koca adam oldu artık

Doruk da devam sütü içmiyor ve benden geceden geceye 500 cc süt çıktığını hiç sanmıyorum. Devam sütünü kahvaltsına karıştırıyorum, devam sütlü tahıllı mama yediriyorum, peynir ve yoğurt veriyorum, öyle tamamlamaya çalışıyorum Şebnemcim, yapacak bişi yok... İstemedikleri şeyleri yaptıramıyoruz artık...

Heee aynı Doruk, dudağının kenarı ile güler bazen, sonra da uğraşamam senle der gibi başını çevirir, aynı anası

atada tam tersi herkese heryeşe gülüyor hiç ciddi görmedim onu :))
allah yüzlerinden gülmeyi eksik etmesin hiçbirinin ama bizimkide biraz fazla aynı anası sürekli gülüyo :))
Yerim onu ben
Hiç solmasın gülen yüzleri

Yapacak bişey yok,artık yemek istemiyorlarsa yemiyorlar, uyumak istemiyorlarsa uyumuyorlar,Burcu nun yaptığı gibi kahvaltısına devam sütü katıp gece de sütlü muhallebi yedirirsin,güzel yoğurt yiyor diye hatırlıyorum,öyle böyle tamamlanmış olur.

atada tam tersi herkese heryeşe gülüyor hiç ciddi görmedim onu :))
allah yüzlerinden gülmeyi eksik etmesin hiçbirinin ama bizimkide biraz fazla aynı anası sürekli gülüyo :))

Ömrü boyunca hep güler inşallah...
Faceteki videosuna bayıldım,pıtır pıtır bayağı yürüyor işte

aylincim şimdi dahada iyi yürüyo kendi kendine tutunmadan heryere gidiyo :)) tabii böyle oluncaonu 2 dakika yanlız bırakamıyorum

slm millet
sabah taifesi dağlmış kimsecikler kalmamış bu topic bu saatte bu kadar ıssız hayretim şaşmış durumda :44:
bu gün bende bombalar var, kayınpederim evleniyor :84: daha doğrusu sanırım evlenmiş karısını türkiyeye getiriyor, GÜLŞAN kız nusaybindeymişler bir el at sınırdışı ediver şunları suriyeden geliyor üvey kayınvalide, şaşkınım, şoktayım merakla beklemedeyim sanırım oldukça gergin günler beni bekliyor :18:

ay ben de neden şerbet verdi ki şimdi bu buna diyordum hiç aklıma gelmemişti, azarlamasını beklerken böyle davranınca çok şaşırmıştım. dikkatini tebrik ediyorum

özetleme yeteneğin önünde saygıyla eğiliyor ve sana mesleğimden güç alarak 100 üzerinden 100 veriyorum

takdire şayan bir gelişme söz konusu anlaşılan

bu haşin erkeğin kararkteri seni çoook yoracak canım allah kolaylık versin

Son düzenleme:
ayyy ne ara coştunuz yaww bu kadar oku oku gözüm yoruldu bee
pıt pıt pıtılayan tatlı bebiklere kocaman bi maşallahh
darısı bizim gibi bekleyenlere inşallah
serhan koca totosuyla biraz daha zamana ihtiyacı var gibi geliyo bana elinden tutup yürütüyorum ayakta dursun diye bırakıyorum ellerini 1.2sn ancak duruyo hayırlısı olsun ne zaman yürürse artık

bu arada benimde sırtım tutuluyo gece ağrıdan yatamıyorum az önce babasıyla parka çıkardık uykusu var salıncak da ee ee yapıyo kendine bıraksam uyuyacak acaba şu carrefour daki salıncaklardan mı alsam hem uyur hemde sallarım oyalanır ne dersiniz??

Ayyy Şeyma, sağlam bombaymış sahiden, ben bile şaşırdım. Hayırlısı olsun, gelişmelerden mahrum bırakma bizi :)

Gerizekalılığıma doymayayım ben e mi Bakıcı topiğinden, bebek bakmak isteyen bir sürü insana özel mesaj attım görüşmek istiyorum diye. Sonradan fark ettim ki, bu kişilerin hiç birinin mesaj sayısı yeterli değilmiş özel mesaj atmak için, nasıl ulaşacaklar şimdi bana :84: Gönderdiğim mesajlar kısmından da çıkmıyor ki, birer tane daha gönderip telefonumu ya da mail adresimi falan yazayım. Allahım sezeryanda beynim oksijensiz falan mı kaldı acaba benim yaaa

Selammmmm Nasılsınız şirin mart bebelerinin güzel anneleriössledimm sizi
Ben 3 gündür çarşılardayım walla, bugün de cevahire de gittik son bitti artık alışveriş derdimiz:)) off ama çok yorgunum, Eymen hiç kucağımdan inmiyor,arabada oturmuyor, uyuyunca bile bıraktığımda uyanıp ağlıyor, mahfetti beni. Gece de en az 20 kez kalkmıştır, uyku uyudum mu hiç emin değilim yani, dişimiz de halen patlamadı
Görümcem de bugün eltime geçti yarın dönüyor.
Geçmişe bakmıycam şimdi, mühim bi mesele varsa deyiverin gari

MAhidevran'ın bebeğini o şurupla mı düşürttü ben odayı ararken onu çıkarmak için bahane olsun diye içirtti, o da bebeği üzüntüdn düşürdü sanmıştım:44: ama niye kendi torununa kıysın yaw, neyse sonraki bölümde netlik kazanır

valla ben bile çok şaşırdım :)) hayırlısı olsun burcunun dediği gibi gelişmeleri merakla bekliyoruz

KIZLAR FACE HESABI AÇTIM İSMİNİ BİLDEKLERİMİ EKLEDİM kabul edin bakeem yasemin sen hangisisin bilemedim incelemeye vaktim olmadıda:78:

ayyy inanmıyorum şeyma,ben burdakilere gülüyordum ikinci hatunu hep suriyeden getiriyorlar diye bide güzel,bide hamaratlarki sorma,patron bugün suriyede,şoför arkadaş gelriken ne istersin diye sordu bende kamile ikinci hatun alıverde rahatlayalım evişi yemek bebek çok yoruluyoz o evi çekip çevirsin bende kocişle keyif çatayım

benimde sırtım çok ağrıyo şuan ağrı kesici almayı düşünüyordum tamda gece terli terli emzirmek için kalkıyorum ondan ağrıyo benimkisi

E hele şükür :)
Bugün de ortaya çıkmasaydın disiplin kurulunu toplayıp sömestrdeki iznini iptal ettirecektim.
Umarım şu diş bir an evvel patlar ve Eymen de sakinleşir, yoksa işin zor Meralcim...

hiç bırakırmıyım sizden başka paylaşacak kimsem yok zaten

Valla ben e bir çok şeyi sizden başka kimseyle paylaşmıyorum, hatta şirkettekilerle hiççç konuşmuyorum.

KIZLAR FACE HESABI AÇTIM İSMİNİ BİLDEKLERİMİ EKLEDİM kabul edin bakeem yasemin sen hangisisin bilemedim incelemeye vaktim olmadıda:78:

Kabul edildi amirim

Şeyma kayınvaliden ölmüş müydü yoksa ayrıldılar mı

kayınvalidem 2007 aralıkta biz çıkarken ölmüştü, bu o zamandan beri arıyordu türkiyede gönlüne göre bulamadı gitti suriyeden getiriyor ay bu iş bana hiç iyi gelmeyecek :18:

hayırdır bişey mi oldu kaçırdığım...

şebnem alıntı yapmış canım okursun

okudum canım haklarında hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor ...Size de sabır diliyorum....Kayınvaliden içinde Allah rahmet eylesin ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…