- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.041
E hele şükür :)
Bugün de ortaya çıkmasaydın disiplin kurulunu toplayıp sömestrdeki iznini iptal ettirecektim.
Umarım şu diş bir an evvel patlar ve Eymen de sakinleşir, yoksa işin zor Meralcim...[/B [/COLOR]
kayınvalidem 2007 aralıkta biz çıkarken ölmüştü, bu o zamandan beri arıyordu türkiyede gönlüne göre bulamadı gitti suriyeden getiriyor ay bu iş bana hiç iyi gelmeyecek :18:
şebnem alıntı yapmış canım okursun
Ayyy Şeyma, sağlam bombaymış sahiden, ben bile şaşırdım. Hayırlısı olsun, gelişmelerden mahrum bırakma bizi :)
Gerizekalılığıma doymayayım ben e miBakıcı topiğinden, bebek bakmak isteyen bir sürü insana özel mesaj attım görüşmek istiyorum diye. Sonradan fark ettim ki, bu kişilerin hiç birinin mesaj sayısı yeterli değilmiş özel mesaj atmak için, nasıl ulaşacaklar şimdi bana :84: Gönderdiğim mesajlar kısmından da çıkmıyor ki, birer tane daha gönderip telefonumu ya da mail adresimi falan yazayım. Allahım sezeryanda beynim oksijensiz falan mı kaldı acaba benim yaaa
MAhidevran'ın bebeğini o şurupla mı düşürttüben odayı ararken onu çıkarmak için bahane olsun diye içirtti, o da bebeği üzüntüdn düşürdü sanmıştım:44: ama niye kendi torununa kıysın yaw, neyse sonraki bölümde netlik kazanır
kayınvalidem 2007 aralıkta biz çıkarken ölmüştü, bu o zamandan beri arıyordu türkiyede gönlüne göre bulamadı gitti suriyeden getiriyor ay bu iş bana hiç iyi gelmeyecek :18:
şeyma kayınpederin arapça biliyormu,suriyeden getirilen gelinler kürtçe yada türkçe bilmiyor çünkü:26:
okudum canım haklarında hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor ...Size de sabır diliyorum....Kayınvaliden içinde Allah rahmet eylesin ....
sağ ol canım,
GÜLŞAN bizim iş biraz karışık, çok rezil olacağız korkarım, kayınpeder görmeye gittiği kadını önce 50 yaşında dedi sonra 40 dedi büyük amca korkuyorum gelen 30 yaşında çıkacak, bir de üzerine çocuk yapacak adam 60 yaşında oğlumdan küçük halası ya da amcası olacak bu gidişle 40ından sonra azanı....
bir de ev sorunu çıkacak k.peder alt katta iki göz odada oturuyordu ev sayılmaz yani bizde yenilip içildiği için sorun olmuyordu ben de girerken üst katı tamir ettirdim düğün yokluğunda 6 milyar masraf ettim ben bu eve boyası alçısı mutfak dolabı... ev cennet oldu yani gelen benimevi gördükten sonra ne aşağıda oturur ne bana huzur verir :18:
Allah hakkımızda hayırlısını versin
heh ceza almadan yetiştim:)) uff walla patlasın yaaa, şimde üstümden inmiyor, oyun da oynayası yok, sadece üstümded uzanmak istiyo (
hayırlısı bakalım, sen takma cnm. sana ne zararı olacak, neticede kayınpederin yükünü de alır işte senden
Ben bile şaşırdım derken??? sen genelde şaşırmaz mısın
Sezaryanda şaşırma duyun da mı oksijensiz kaldı
Bravooo Meralcim, geldin ve ilk yorum yaptığın şey bu oldu,başka önemli bişey konuşmamışsınız mı demek oluyor bu bakiim hııı
Belki iyi çıkar be Şeyma, önyargı yapma hemen
sağ ol canım,
GÜLŞAN bizim iş biraz karışık, çok rezil olacağız korkarım, kayınpeder görmeye gittiği kadını önce 50 yaşında dedi sonra 40 dedi büyük amca korkuyorum gelen 30 yaşında çıkacak, bir de üzerine çocuk yapacak adam 60 yaşında oğlumdan küçük halası ya da amcası olacak bu gidişle 40ından sonra azanı....
bir de ev sorunu çıkacak k.peder alt katta iki göz odada oturuyordu ev sayılmaz yani bizde yenilip içildiği için sorun olmuyordu ben de girerken üst katı tamir ettirdim düğün yokluğunda 6 milyar masraf ettim ben bu eve boyası alçısı mutfak dolabı... ev cennet oldu yani gelen benimevi gördükten sonra ne aşağıda oturur ne bana huzur verir :18:
vampirlerle yarısacak kıvamdayım uykusuzluk konusunda en kral vampirleri sollarım saat bası kalkılır bir iki emip tekrar uyunurmu ya
Bravooo Meralcim, geldin ve ilk yorum yaptığın şey bu oldu,başka önemli bişey konuşmamışsınız mı demek oluyor bu bakiim hııı
e uzansın bırak, keyfini çıkar, ben kucağımda 10 dk dursun diye neler yapıyorum, o yine anneannesini istiyor :44:
Ben bile şaşırdım derken, hiç tanımadığım ve durumu hakkında hiç bilgi sahibi olmadığım halde, kayınpeder olmuş bir adamın evlenmesine şaşırdım manasındadır, bilginize
Ayrıca insan yok canım, ne münasebet, aklına gelmemesi normal falan der, "Sezaryanda şaşırma duyun da mı oksijensiz kaldı" diyerek, evet salaksın manasına gelecek cümleler kurmaz arkadaşına
]
e uzansın bırak, keyfini çıkar, ben kucağımda 10 dk dursun diye neler yapıyorum, o yine anneannesini istiyor :44:
]
bende 3 yıl edirnedeydim üstelik 8 ay kapıkule sınır kapısında çalıştım ama bulgaristana gitmedim,yazıklar olsun banaSiz böyle Suriye Sudan falan dedikçe ne kadar garip geliyor bana,biz daha Bulgaristan a geçemedik
işin zor be güzelim tam nedenini yazacaktımki esintoş yazmışsağ ol canım,
katılıyorumgeldim ki il iş sana sabır diledim bizim burda çoktur suriyeden evlilik ve suriye kadınları ne kadar bakımlı ve şirret olduklarıyla anılırlar başkasındaki herşeyi isterler kocalarına her türlü hizmetin en iisini verirler karşılığını da beklerler yaptıramadıkları bişey olduğunu gmrmedim inşallah sorun olmaz sizin için
aman dikkat hasta falan olmasın eymen paşamya benim bi şikayetim yok zaten, bayılıyorum öyle göğsümde uzanmasına ama onu böyle halsiz görmek çok kötü( çok keyifsiz,bugün biraz da ateşli gibi. aslında dereceye göre ateşi yok ama vücudu her zamankinden sıcak, hissediyorum ateşi
OLOR="navy"]
burcu gercekten cok zor bi de sizi düşündüm sabah kalkıp işe gitmek zorundasınız geçecek inşallah bugünler rahata ereceğiz
konuşmamışsınız işte en mühimi buymuşşçok geçmişe gitmedim anca son 1-2 sayfaya baktım bu çarptı gözüme ne yapayım, mühim bişi varsa yazıverin dedim hem
Ben de kucağımda bikaç sn yatınca mutlu oluyorum,bizimki de artık kucağındayken gezdirmeyip hoplayıp zıplatmıyorsan aşağı atlamaya çalışıyor.
Cümlemi toparlıyorum: Canım arkadaşım diğerini unutman normal,çok yoruluyorsun bütün gün bilg.başında akşam da çocuktu ekoydu falan derken ama sanırım sezeryanda şaşırma duyunu kaybetmişsin
Selam herkese...
Nasıl yorucu bir hafta anlatamam. Okulda sınav yapıp kağıt okumaktan ve o notları da internete girmekten gözümün önünde rakamlar uçuşuyor. :86:
Bu arada Pelin'de hafif bi grip vakası atlattık. Önce herkes MAŞALLAH desin!!!Benim cadı kızım iki gündür 11 ay boyunca uyumadığı kadar çok uyudu.. Hatta o kadar çok uyuduk ki göğüslerim doğumdan sonraki ilk günlerim kadar çok süt doldu..
Bu kadar çok uyku hayra alamet mi acaba.. Yoksa panik yapmaya başlasam mı..
Geçecek geçecek, hatta ara sıra geçiyor bile... ama ara sıra :)))
dur aklımda kalanları yazayım:
Ben bakıcı tutmaya karar verdim, çünkü annemin yine beli tutuldu.
Keremişko'nun hala burnu tıkalı ama anası Kadir tuğcu okuyor, bebeyi doktora götürmüyor.
Nilüfer'in Haktan yürüyor.
Seyhan Serhan'a kinderin süt diliminden yedirmiş, Serhan sevmiş, ama bir daha yedirmeyecek.
Yazgı uğradı, Alpiş kimsenin kendisine dokunmasını istemiyormuş, çok kızıp bağırıyormuş.
Esin'in annesi babası dönmüş, ayrıca liposuction yaptıracakmış.
Te bu kaa hatırlıyorum
Gece ben ayağımda salladım bunu, yapmadığı şaklabanlık kalmadı. Israr etmeyeyim dedim, kaldırdım, geldi boynuma sarıldı ve 5 sn içinde uyudu orada. Bunu ikinci kez yapıyor ve canıma nasıl can katıyor anlatamam. Ama anneanne bizdeyse onun kucağında olmayı tercih ediyor yine de...
En azından toparlamaya çalışmışsın, peki
Selam herkese...
Nasıl yorucu bir hafta anlatamam. Okulda sınav yapıp kağıt okumaktan ve o notları da internete girmekten gözümün önünde rakamlar uçuşuyor. :86:
Bu arada Pelin'de hafif bi grip vakası atlattık. Önce herkes MAŞALLAH desin!!!Benim cadı kızım iki gündür 11 ay boyunca uyumadığı kadar çok uyudu.. Hatta o kadar çok uyuduk ki göğüslerim doğumdan sonraki ilk günlerim kadar çok süt doldu..
Selam herkese...
konuşmamışsınız işte en mühimi buymuşşçok geçmişe gitmedim anca son 1-2 sayfaya baktım bu çarptı gözüme ne yapayım, mühim bişi varsa yazıverin dedim hem
MAŞALLAHgeçmiş olsun bence hiç panikleme şekerim cemy de hastalık dönemleri uyku böcüğü oluyo burnu tıkanmadıkça saatlerce uyuyo
teşekkür ederim cnmgeçmiş olsun annene yaa, bel ağrısı zor. bende de var kaç gündür beyimizi taşımaktan
yok yok panik yapma,inşallah hiçbişeyi yoktur. hastalık sonrası yorgunluğu atıyor bence, uyuyamadığı günlerin acısını çıkarıyor
maaşallah canım ama arada güzel uyudukları oluyo böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?