- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.061
Ata = 20 yaşında ablası varmış,yürüyor
Yağmur= Anasını delirtiyor yemiyor
Alp= Kimseye kendini dokundurtmuyormuş,çok sinirli olmuş
Hilal,İklim,Selin zillileri= Bıdı bıdı konuşup bıcır bıcır geziniyorlar,Selin de yürüyor
Eymen= Tekrar hastalanmış
Kerem=Burnu tıkalı ama akmıyor
Doruk= Akşamalrı anneannesinin arkasından ağlıyor,anası çok üzülüyor
Aklıma ilk bunlar geldi kimse alınmasın hee
Bizimkinin en uzun gündüz uykusu 30dk dır. Şimdiyse 1,5 saattir uyuyo. Ben de napıcamı bilemedim. Alışkın diilim ya böle bi duruma... En son ne zaman bu kadar boş vaktim olmuştu ayrıca ben boş vakitlerimde napardım onları da hatırlamıyorum.. :44:
Bizimkinin en uzun gündüz uykusu 30dk dır. Şimdiyse 1,5 saattir uyuyo. Ben de napıcamı bilemedim. Alışkın diilim ya böle bi duruma... En son ne zaman bu kadar boş vaktim olmuştu ayrıca ben boş vakitlerimde napardım onları da hatırlamıyorum.. :44:
ben kaçıyorum öptüm sizi
evet bizimde yok gündüz uykumuz ama hastalanınca gündüz 3 saat deliksiz uyumuştu ki gidip nefesini dinliyodum o kadar yaniBizimkinin en uzun gündüz uykusu 30dk dır. Şimdiyse 1,5 saattir uyuyo. Ben de napıcamı bilemedim. Alışkın diilim ya böle bi duruma... En son ne zaman bu kadar boş vaktim olmuştu ayrıca ben boş vakitlerimde napardım onları da hatırlamıyorum.. :44:
biletimiz alınmış 10-14 şubat istanbuldayım daha buluşma ayarlanamadı evinde buluşulacak bi kurban bulunamadı burcu bana gelin dio aylin uzak dio ama olmadı avrupa yakasına ayrı anadolu yakasına ayrı buluşma ayarlicam artık ben burcuya giderim FATMA da gelebilse çok sevinirim ama gelemzse bi günde onla buluşurum uygun bi yerde AYLİN de gelir belki çok süper olur sensiz tadı çıkmaz o ayrı HASRETİ de aricam bu ara girmiyo çünkü NİMETE de faceten ulaşicam bööle yapcaz bi düzenlekme olmadı herkesle ayrı ayrıEsintoş senin geliş tarihin belli mi İstanbula? ne yaptınız buluşma ayarladınız mı hatunlar kişiler?? bence buluşmayın çok soğuk olur hava
Ata = 20 yaşında ablası varmış,yürüyor
Yağmur= Anasını delirtiyor yemiyor
Alp= Kimseye kendini dokundurtmuyormuş,çok sinirli olmuş
Hilal,İklim,Selin zillileri= Bıdı bıdı konuşup bıcır bıcır geziniyorlar,Selin de yürüyor
Eymen= Tekrar hastalanmış
Kerem=Burnu tıkalı ama akmıyor
Doruk= Akşamalrı anneannesinin arkasından ağlıyor,anası çok üzülüyor
Aklıma ilk bunlar geldi kimse alınmasın hee
Esintoş senin geliş tarihin belli mi İstanbula? ne yaptınız buluşma ayarladınız mı hatunlar kişiler?? bence buluşmayın çok soğuk olur hava
Burcuaanım,bakıcısıyla konuştum tıkanıklığı azalmış,akşam otrivine damlatıyorum,kaloriferin üstüne sıcak suyun içine vicks koyuyorum,bir de tülbenti ıslatıp kaloriferin üstüne koyuyorum,günde 2 defa ser.fiz. damlatıyoruz, daha napcaz ki?doktora gitsek ne verecek?şaşkalozsa antibiyotik verelim der ben de döverim, zaten bizim hala doktorumuz yok, duyduklarımdan sonra son 2 kontrole götürdüğümüz doktoru da kovdum hayatımızdan,yeni dr arayışındayım
Markafoniden iç çamaşırı takımı aldım 11.90 a, 10-15 gün sonra anca gelebildi ama çok hoş çıktı,bilgilerinize.
Meral buluşmuyoruz hayatım evet çok soğuk olur bizde öyle düşündük
:
Tıkanıklığı geçsin diye değil, niye tıkanıyordiye götürecen zati Aylinanım
Antibiyotik verirse ben de gelir döverim
akşam bi bakıcı adayı geliyor görüşmeye, offff
biletimiz alınmış 10-14 şubat istanbuldayım daha buluşma ayarlanamadı evinde buluşulacak bi kurban bulunamadı burcu bana gelin dio aylin uzak dio ama olmadı avrupa yakasına ayrı anadolu yakasına ayrı buluşma ayarlicam artık ben burcuya giderim FATMA da gelebilse çok sevinirim ama gelemzse bi günde onla buluşurum uygun bi yerde AYLİN de gelir belki çok süper olur sensiz tadı çıkmaz o ayrı HASRETİ de aricam bu ara girmiyo çünkü NİMETE de faceten ulaşicam bööle yapcaz bi düzenlekme olmadı herkesle ayrı ayrı
akşam bi bakıcı adayı geliyor görüşmeye, offff
nevet nevet ayarlanamaması iyi olmuşşaka bi yana neden ev arıyosunuz buluşun işte bi AVM de, çok kalabalık olmayın ama grup grup buluşun. en fazla 4 kişi iyidir bence başka türlü kimse bişi anlamıyor çünkü
hadi hayırlısı cnm, ne çabuk yürüyor artık işler böyle, vay devir internet devri
güle güle cnmwalla Gülşan sana bişi diyeyim mi bence orda keyfin yerinde. hiç öyle sıkılıyorum falan deme, ohh öğle arası mis gibi 1 saat evindesin, sonra çıkış ta zaten 3,5 kıymetini bil /B]
Ya allasen hiç gördün mü ahanda şundan tıkanıyor diye zınk diye 1 tane şey söyleyecek dr? ya şundandır ya bundan olmadı ondan o da olmadı bundan diyecek, e o kadarını biliyoz,geniz eti olsa bu yaşta bişey de yapamaz, o yüzden hastaneye götürüp bi de orda aksıranlardan tıksıranlardan mikrop kapacağına evde dursun pipili kuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?