2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Meralcan, özlemiştim seni, hoşgeldin, Eymenito için sabır diliyorum sana, çıkarsın artık şu dişi de rahatlayın..]

Hoşbuldum cnm benim, ben de özledim sizi evet patlasın artık yaa, kuzum perişan oldu( senin başın nasıl cnm, en son izin alıp gitmiştin sen de

bence kadınların çalışması bu hayatı zorlaştırıyorrrrrr,,,,

kadınların çalışması onlara bir kendine güven aşılıyor daha bilinçli olmalarını sağlıyor vs vs artık erkeğe bağlı daha doğrusu bağımlı olmuyorlar bu da erkekleri delirtiyor kadın şikayet ediyor çünki o daha çok şey üstleniyor bu ortak ahayat olmaktan çıkıp kadının taşıdığı hayat halini alıyor ve gün geliyor ne kadar aşık olsada kadın isyan ediyor erkekte acizliğini örtmek için kadının üzerinde manevi baskı kuruyor ve maalesef tüm bu yazdıklarımı biliyorum ama karşılığında hayatım için bi önlem alamıyorum tekrar tekrar aynı şeyleri yaşıyorum

şeyma kayınpederin arapça biliyormu,suriyeden getirilen gelinler kürtçe yada türkçe bilmiyor çünkü:26:

gelen kesin kürtçe biliyordur canım kayınpedert de biliyor onu

Siz böyle Suriye Sudan falan dedikçe ne kadar garip geliyor bana,biz daha Bulgaristan a geçemedik

aynı salaklığı ben de yaptım ama buraya gelince bir bayram suriyeye gittim

az çok biliyorum bunları korkum da o yüzden zaten

Oy oy oy, Şeyma daralttın beni...

sen dinledin daraldın ben ne oldum sen hayal et

evet bu konuda haklısın hepimiz aynı haldeyiz

anlatırım anacım sen meraketme

gelmişler galiba hadi ben kaçar byeeeee
:18::18::18::18::18::18::18::18:

Hoşbuldum cnm benim, ben de özledim sizi evet patlasın artık yaa, kuzum perişan oldu( senin başın nasıl cnm, en son izin alıp gitmiştin sen de

Evet izin alıp gittim o gün evde iyice kötü oldum, gece hastanelerde süründük eşimle, nörolojiye ve fizik tedaviye gitmem gerekiyormuş, bence daha çok psikoloğa gitmem gerek :))) O günden beri ağrıyor başım, bugün 5. gün, zonklamıyor ama ağrıyor işte.. Bana da acil şifalar, çok acil hemde..

Neden..? Eskiden annelerimiz çalışmazken hayat daha mı iyiydi, erkek para kazanır getirir, anne eve ve çocuklara bakar mantığında mısın..? Belki de haklısın, kadınlarında çalışması ile yaşam standartları yükseldi ve daha da doyumsuz hale geldik, hayat bazen hiç çekilmiyor hakkaten (başının ağrısından ne diyeceğini şaşırmış yasemin smile)

Güzel özet,kadın çalışınca hem evin hem işin sorumluluğunu alıyor ama erkek (çoğu) bu kadın çalışıyor ben de evin sorumluluğunun yarısını alayım demiyor.
Misal:
- hayatım ampül patladı
- eee aylin sen de değiştirebiliyorsun,illa erkeğim diye benim mi değiştirmem gerekiyor
- ben de çalışıyorum illa kadınım diye benim mi evi silmem toz almam gerekiyor,o zaman sen de onları yap
-???? (kalkar ampülü değiştirir)

Amin cnm acil şifalar inş.

istanbul buluşması esin için değil mi?
Hava güzel olursa gelirim bende kar yağarsa gelmem zor avrupa yakası mı olucak anadolu yakasımı yoksa burcu'nun evimi?

Pelin uyandıııı!! Kavga dövüş bişeyler yedirdim şimdi de Baby Tv izliyo..
Ben de neler kaçırmışım bi bakim..

Maşallah Tuğra ya, bayağı yürüyor ya, hayran kaldım.. Ben ne zaman İklim yürürken videoya çekmeye yada fotoğrafını çekmeye kalksam yere oturup emekleyerek bana doğru geliyor, makinayı eline almak isteyip tepine tepine ağlamaya başlıyor, o yüzden bizim hiç düzgün video yada fotomuz yok henüz, sizinkine pek bir imrendim..

GİZLİ GİZLİ KOY KAMERAYI BİR YERE ONU TAM GÖREBİLECEĞİMİZ YER OLSUN YYAAAA İKLİMİ ÖZLEDİM BENNNNNNNNN

bende kamerayi sandalyi cekip onun üzerine koydum öyle cektim. kisa oldu video.
Tamamen yalniz birakmiyorum henüz, dünden beri böyle yürümek istiyor sürekli.

Belki sende caktirmadan kamerayi bi yere yerlestirirsen daha iyi yürür, dene bi bence.

Ne açıdan bakıldığına bağlı bence. Kadınlar kendine çok güveniyolar, eskiden annlerimizin yaptığı gibi erkeğin eline bakmak zorunda olmadıkları, kendi maddi özgürlükleri olduğu için en ufak bi tartışmada resti çekecek güveni buluyolar kendilerinde. Bu da yuvaların daha kolay dağılmasına sebep oluyo.
Tabi sırf yuva dağılmasın diye herşeyi içine atıp yutan kadın tipini de savunmuyorum..

2-3 defa yatıyodu.. Bu kadar çok uyumazdı. Şimdi de gece uyumayacak galiba..

istanbul buluşması esin için değil mi?
Hava güzel olursa gelirim bende kar yağarsa gelmem zor avrupa yakası mı olucak anadolu yakasımı yoksa burcu'nun evimi?

ayfercim daha hiçbişey belli diil özelden telini yollarsan buluşma ayarlanamasada sana özel bi buluşma ayarlarım başbaşa

Aynen.
Bi kaç kere gizli çekelim dedik onda da kafası çıkmamış fln.. Pes ettim ben..

Aaaaa evet evet evet, salak kafam niye düşünemedim ben bunu, kamerayı bir yere koyup önceden ayarlayım, belki yakalarım :))

Ayfer, İklim i özledim dedin ya, içim cızz etti nedense, nasıl gelmiştik senin yanına fuara değil mi..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…