- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.081
Meralcan, özlemiştim seni, hoşgeldin, Eymenito için sabır diliyorum sana, çıkarsın artık şu dişi de rahatlayın..]
bence kadınların çalışması bu hayatı zorlaştırıyorrrrrr,,,,
şeyma kayınpederin arapça biliyormu,suriyeden getirilen gelinler kürtçe yada türkçe bilmiyor çünkü:26:
Siz böyle Suriye Sudan falan dedikçe ne kadar garip geliyor bana,biz daha Bulgaristan a geçemedik
geldim ki il iş sana sabır diledim bizim burda çoktur suriyeden evlilik ve suriye kadınları ne kadar bakımlı ve şirret olduklarıyla anılırlar başkasındaki herşeyi isterler kocalarına her türlü hizmetin en iisini verirler karşılığını da beklerler yaptıramadıkları bişey olduğunu gmrmedim inşallah sorun olmaz sizin için
Oy oy oy, Şeyma daralttın beni...
Bizimkinin en uzun gündüz uykusu 30dk dır. Şimdiyse 1,5 saattir uyuyo. Ben de napıcamı bilemedim. Alışkın diilim ya böle bi duruma... En son ne zaman bu kadar boş vaktim olmuştu ayrıca ben boş vakitlerimde napardım onları da hatırlamıyorum.. :44:
Şeymaaa, kayınpederin kopardı beni valla, Allah yardımcın olsun kardeş, has kayınvalideye dayanamazken ben birde üvey, üstelik Suriyeli kaynanayı düşünemiyorum, gelişmeleri bende merakla bekleyecem ona göre :)))
Hoşbuldum cnm benim, ben de özledim sizievet patlasın artık yaa, kuzum perişan oldu ( senin başın nasıl cnm, en son izin alıp gitmiştin sen de
bence kadınların çalışması bu hayatı zorlaştırıyorrrrrr,,,,
kadınların çalışması onlara bir kendine güven aşılıyor daha bilinçli olmalarını sağlıyor vs vs artık erkeğe bağlı daha doğrusu bağımlı olmuyorlar bu da erkekleri delirtiyor kadın şikayet ediyor çünki o daha çok şey üstleniyor bu ortak ahayat olmaktan çıkıp kadının taşıdığı hayat halini alıyor ve gün geliyor ne kadar aşık olsada kadın isyan ediyor erkekte acizliğini örtmek için kadının üzerinde manevi baskı kuruyor ve maalesef tüm bu yazdıklarımı biliyorum ama karşılığında hayatım için bi önlem alamıyorum tekrar tekrar aynı şeyleri yaşıyorum
Evet izin alıp gittim o gün evde iyice kötü oldum, gece hastanelerde süründük eşimle, nörolojiye ve fizik tedaviye gitmem gerekiyormuş, bence daha çok psikoloğa gitmem gerek :))) O günden beri ağrıyor başım, bugün 5. gün, zonklamıyor ama ağrıyor işte.. Bana da acil şifalar, çok acil hemde..
Maşallah Tuğra ya, bayağı yürüyor ya, hayran kaldım.. Ben ne zaman İklim yürürken videoya çekmeye yada fotoğrafını çekmeye kalksam yere oturup emekleyerek bana doğru geliyor, makinayı eline almak isteyip tepine tepine ağlamaya başlıyor, o yüzden bizim hiç düzgün video yada fotomuz yok henüz, sizinkine pek bir imrendim..
Ne açıdan bakıldığına bağlı bence. Kadınlar kendine çok güveniyolar, eskiden annlerimizin yaptığı gibi erkeğin eline bakmak zorunda olmadıkları, kendi maddi özgürlükleri olduğu için en ufak bi tartışmada resti çekecek güveni buluyolar kendilerinde. Bu da yuvaların daha kolay dağılmasına sebep oluyo.bence kadınların çalışması bu hayatı zorlaştırıyorrrrrr,,,,
:)) 30dk uyuduğu zamanlar günde kaç kez yatıyodu peki? toplamda yine aynı miktarda mı uyumuş oluyo yoksa toplamdaki süre de uzadı mı? inşallah hep böyle deevam eder cnm
Eymenin gündüz uykuları fena değil çok şükür, düzenli sayılır ama gece uykusu bi türlü düzene giremiyor
istanbul buluşması esin için değil mi?
Hava güzel olursa gelirim bende kar yağarsa gelmem zor avrupa yakası mı olucak anadolu yakasımı yoksa burcu'nun evimi?
Maşallah Tuğra ya, bayağı yürüyor ya, hayran kaldım.. Ben ne zaman İklim yürürken videoya çekmeye yada fotoğrafını çekmeye kalksam yere oturup emekleyerek bana doğru geliyor, makinayı eline almak isteyip tepine tepine ağlamaya başlıyor, o yüzden bizim hiç düzgün video yada fotomuz yok henüz, sizinkine pek bir imrendim..
ayfercim daha hiçbişey belli diil özelden telini yollarsan buluşma ayarlanamasada sana özel bi buluşma ayarlarım başbaşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?