2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

EVET YAAA ZİLLİM BANA DA YABANCILIK ÇEKMEDİ ÖYLECE SARILDI BANA ANNEN SEN İKLİM KAÇIN GELİN İSTANBUL'A YOK MU BURDA AKRABANIZ FİLAN OLMADI BANA GELİN

EVET YAAA ZİLLİM BANA DA YABANCILIK ÇEKMEDİ ÖYLECE SARILDI BANA ANNEN SEN İKLİM KAÇIN GELİN İSTANBUL'A YOK MU BURDA AKRABANIZ FİLAN OLMADI BANA GELİN

Nerdeee bacım, kimsemiz yok İstanbul da, KK daki arkidişlerim dışında :))
Bir fırsatını bulsam anamı da alıp kaçacam valla İstanbula, kadına dünya gözüyle İstanbulu bir gezdirmek istiyorum, gelirsek hepinizi de arayacam zaten...

Pelin göğsümü ısırdııııı!! Hem de hart die..Bi de sündürdü dişiyle. Yandım anammmm!!!
Bütün dişlerinin izi çıktı, bi de kahkahayla gülüyo ya.. .
Birinin sıpası da aynısını yapmıştı.. Öznur'un Doğuhan mıydı neydi...

bana da yapar Hilal felaket derece hemdeee birde kahkaha atar

allahtan kanamadı ama çok sızlıyo ya ne iyi gelir buna.. :2:

şimdi de saçlarımı yoluyor!! Yazıyodum tam kolumu ısırdı ne bu yaaa!!! :84:

:))) cok fena acıyor degıl mı ? Ama 2 gundur vazgectı sıpam belkıde bıraz uzaklastırdıgım ıcındır.sanırım aklı basına geldı :)) kanadıgı zaman ben bısey yapmıyorum ertesı gune ıyılesıyor hemen.

kızlar bişey paylaşıcam sizinle çok doluyum..
eşim işten çıkmıştı 4 aydır dogru düzgün para alamıyo günlük parça başına gidiyo bayagı sıkıştık
aturalar birikti.ne zamandan bu yana çalışmayı düşünüyordum bugün bir tanıdıkla karşılaştık.
oda çocuk bakıyodu birine 10 yıl baktı çocuklara bende sordum bakarmısın diye bakarım
onlara gidiyorum ama annesinin işi olunca sen devamlı olursan sana gelirm çocuklara gitmem dedi.
kiramı ver yeter dedi kirasıda 450 tl imiş ben çojk dedim tmm 400 ver aradada haşlık veririsin dedi
benim evimde bakıcak.valla şuan yazarken bile aglıyorum nasıl dayanırım ben yavrumdan ayrı kalabilirmiyim
ablamı aradım söyledim ablam sen ne kadar alıcaksınki bakıcıya 400 vericeksin,
sana bakamayan kocayı ne yapacan çok aç kalınca bana gel ben vericem sana para
felan dedi çok kızdı tabi herşey o kadar kolay kimsenin kapısına gitmedim gitmemde. allah düşürmesin..şimdi başka kadınmı arayayım, çalışmayayımmı,yoksa kocayımı boşayayım..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…