2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Biraz fazla dediğin ne kadar,söyle ki çok/az diyerek seni yönlendirelim kazıklanma nasıl davrandı kadın?doruk u kucağına aldı mı?doruk nasıl davrandı ağladı mı?

O nası patronmuş öyle İklim ordayken sen iş yapabileceğini sanıyor musun peki?:82:

bence de sinmesin 4 çocuğu var ihtiyaçları fazla olur gibime geliyor iyice düşün birkaç kişiyle daha da görüş

Bak yine salak dedi bana yaaa
Şimdiki kadına 600 veriyorum, haftanın 4 günü 9:30-16:30 gibi çalışıyor yaklaşık. Bakıcı 800 istedi, ayrıca yol parası da istedi ama onu verip vermemekte kararsızım.
Doruk yeni uyanmıştı kadın geldiğinde, önce fazla üstüne gitmedi, sonra yaklaşmadan oynadı, kucağına almak istedi gitmedi benim cüce, el teması kurarak oynadılar, normalde yeni tanıştığı kişilere trip atıyor ama bu kadına güldü şebeklik yaptı.
Münasip mi?

O nası patronmuş öyle İklim ordayken sen iş yapabileceğini sanıyor musun peki?:82:

Belki inanmayacaksınız ama, başta patronların bebeleri olmak üzere birçok arkadaşın çocuğu şirkette büyüdü :))
Çay, temizlik ve yemek işlerine bakan bayanlar alışık bu duruma ve çocukları oyalamayı iyi biliyorlar, onlar bile diyor, yürümeye başladığı zaman getir burda biz bakarız diye..
Proje müdürüm de anlayışlı insan, yeri gelince o bile avutur İklim i eminim..
Benim için süper olacak bu aslında ama seneye kadar durum ne olur, ne değişir bilemiyorum tabi..

WAY WAY patrona bak helal olsun diorum kendisine
ya be hala bi gürcü dene derim bak alanlar çok memnun bi dene beğenmezsen geri gönderirsin

Ya ne alakası var niye salak diyeyim biz daha deneyimliyiz ya o bakımdan dedim 800 çok valla bi de yol parası demiş,o parayı sen bana ver 4 yaşındaki veledine ben bakayım deseydin,bikaç kişiyle daha görüş ve 600 de ısrar et bence,ben 400e baktırıyorum kadın kendi evinde bakıyor diye ama burdaki abla da yaşlı annesine baktırıyor ve evinin işini de yaptırıyor 600 veriyor.

Ne kadar süper bir iş yahu, sen ordan emekli olana kadar çıkma ben Kerem i buraya 1 gün getirsem çocuğum gürültüden korkar ağlar,tozdan mikrop kapar,erkeklerin kabalığından da neye uğradığını şaşırır

bence çok para ? o dediğim bayan çocuk bakmışmı bilmiyorum ara sor bakalım yalan söyleyeceğini sanmıyorum ,,,

atışmalarınızada ayrıca bayıldım yani :)

ne güzel yazmışsınnn,,,

Eğer kadına bakıp bakıp ağlamadıysa münasiptir, ben çok sayıda temizlikçi denedim ve hepsi Kerem i sevmeye çalıştı geldiklerinde, Kerem kimisine baktı sadece kimisine kafasını çevirdi kimisine ise kahkahalarla güldü, çocuklar anlıyor bu işten o yüzden sordum.Bi komşumuz vardır soğuk nevaledir ve fesat der herkes,Kerem onu gördüğü an hiç yabancılık çeken bi bebek olmamasına rağmen katıla katıla ağladı.

WAY WAY patrona bak helal olsun diorum kendisine

ya be hala bi gürcü dene derim bak alanlar çok memnun bi dene beğenmezsen geri gönderirsin

yok anacım, düşündüm taşındım, yabancı uyruku istemediğime karar verdim.
bir de geri gönderyenisini ara falan gibi şeyler lüks mevcut durumda, annem kuzunun altını bile zor değiştiriyor çünkü şu an, acil bulup başlatmam lazım.

bende nasıl okuduysam sabah mahmurluğuyla ....

Orası Çorlu, burası İstanbul maalesef. Dün bir sürü ajansla görüştüm, 1000 lira artı yol parasından aşağı bulmak imkansız gibi birşey...

bence çok para ? o dediğim bayan çocuk bakmışmı bilmiyorum ara sor bakalım yalan söyleyeceğini sanmıyorum ,,,

atışmalarınızada ayrıca bayıldım yani :)

ne güzel yazmışsınnn,,,

Çok para ama piyasası böyle maalesef...

azimle mıçtım betonu deldim oğluşa öpücük atmayı öğrettim

Afferin be

Katılıyorum. Ama Doruk bu aralar bütün yaşlılara ağlıyor, hepsi mi kötü ki

Ben 1000 tl versem pedagoji eğitimi+yabancı dil ararım,ne saçmaaa

Ara sen, bulursan bana da haber ver
bu konuda acayip bir sektör oluşmuş arkadaşlar, insanların en hassas tarafını, çocukları ile ilgili mecburiyetlerini sömüren bir sektör... Bağımsız bakıcılar arasından bulunabilir belki ama onların da gösterdikleri referansa güven duymak mesele. En güzeli tanıdık vesilesiyle bulmak, o da şu an için mümkün görünmüyor.

burcu 800 çok para acilse işe al ama bence aramaya devam et yazık yani o kadar paraya ünide 2. öğretim kızlar bulursun 500 tlye çocuk bakacak

Dün şööle bi sitede gezineyim dedim,milletin evinin her odasını her köşesini çekip eklediği bi bölüm var, çıldırmış mı bu kadınlar ya,yatak odalarına kadar çekip bu da benim evim diye eklemişler

Ankara da 800 tl ye sadece çocuk bakıyorlar, 600 veriyim desen yarım gün bakarım o halde der bakıcılar, hem ev işi hem çocuk bakımı desen en az 1000 tl yi gözden çıkarman lazım..

hayırlı cumalar arkadşlar,
NİMETCİM arkadaşlar zaten gerekenleri söylemiş ben de onlara katılıyorum cnm, Rabbim bi an evvel hayırlı kapılar açsın inş.
BURCUCUM sizin için de hayırlısı olsun cnm, inş. çok iyi birine denk gelirsiniz
ESİNTOŞ maşallah Cemy ye

ya aslında sitanbulu düşünüyorum , bostancıyı düşünüyorum ,, çok da değil ama burcu alduığın maaş nasıl değer mi oda var ???

inşallah doruk paşama en iyi şekilde hem şefkatle hem iyi eğitimle bakabilecek birini en kısa sürede bulursun ,,,

o kadınıda ara bi sor bilmiyorum inşalalh avrdır öyle bir deneyimi ,,, çünki samimi geldi bana ,,, bilmiyorum ,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…