- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.141
Dün ilk bakıcı görüşmemizi yaptık. 34 yaşında, 4 yaşında oğlu olan, daha önce de bu işi yapmış bir hanımla görüştüm. Hooop diye içine sinmiyor tabi insanın ama düşünülebilir... Pazartesiye kadar birkaç kişi ile daha görüşüp karar vermem gerekiyor. Şu anki yardımcıya verdiğimizden daha fazla vericez bu hanıma, ev işlerine de yardımcı olacak. Hayırlısı bakalım...
Hadi hayırlısı bakalım, inşallah istediğin gibi olur herşey.. Ben sanırım İklimi önümüzdeki sene şirkete getirecem yanımda, patronum şöyle bir teklifte bulundu bana, burada bir oda ayarlayım sana dedi, bakıcı tut dedi, bakıcının ücretinin yarısını da ben vereyim dedi, İklim uyuduğu zamanlar da v.s. şirketin işlerine yardımcı olur dedi.. Bana sıcak geldi bu teklif açıkçası, hem gözümün önünde olacak hemde kimseye (kayınvalide gibi) muhtaç olmayacam, sonraki sene de zaten kreşe gider :))
Dün ilk bakıcı görüşmemizi yaptık. 34 yaşında, 4 yaşında oğlu olan, daha önce de bu işi yapmış bir hanımla görüştüm. Hooop diye içine sinmiyor tabi insanın ama düşünülebilir... Pazartesiye kadar birkaç kişi ile daha görüşüp karar vermem gerekiyor. Şu anki yardımcıya verdiğimizden daha fazla vericez bu hanıma, ev işlerine de yardımcı olacak. Hayırlısı bakalım...
Biraz fazla dediğin ne kadar,söyle ki çok/az diyerek seni yönlendirelim kazıklanmanasıl davrandı kadın?doruk u kucağına aldı mı?doruk nasıl davrandı ağladı mı?
O nası patronmuş öyleİklim ordayken sen iş yapabileceğini sanıyor musun peki?:82:
O nası patronmuş öyleİklim ordayken sen iş yapabileceğini sanıyor musun peki?:82:
bence de sinmesin 4 çocuğu var ihtiyaçları fazla olur gibime geliyor iyice düşün birkaç kişiyle daha da görüş
WAY WAY patrona bak helal olsun diorum kendisineHadi hayırlısı bakalım, inşallah istediğin gibi olur herşey.. Ben sanırım İklimi önümüzdeki sene şirkete getirecem yanımda, patronum şöyle bir teklifte bulundu bana, burada bir oda ayarlayım sana dedi, bakıcı tut dedi, bakıcının ücretinin yarısını da ben vereyim dedi, İklim uyuduğu zamanlar da v.s. şirketin işlerine yardımcı olur dedi.. Bana sıcak geldi bu teklif açıkçası, hem gözümün önünde olacak hemde kimseye (kayınvalide gibi) muhtaç olmayacam, sonraki sene de zaten kreşe gider :))
ya be hala bi gürcü dene derim bak alanlar çok memnun bi dene beğenmezsen geri gönderirsinBak yine salak dedi bana yaaa
Şimdiki kadına 600 veriyorum, haftanın 4 günü 9:30-16:30 gibi çalışıyor yaklaşık. Bakıcı 800 istedi, ayrıca yol parası da istedi ama onu verip vermemekte kararsızım.
Doruk yeni uyanmıştı kadın geldiğinde, önce fazla üstüne gitmedi, sonra yaklaşmadan oynadı, kucağına almak istedi gitmedi benim cüce, el teması kurarak oynadılar, normalde yeni tanıştığı kişilere trip atıyor ama bu kadına güldü şebeklik yaptı.
Münasip mi?
4 çocuğu yok canım, 4 yaşında 1 oğlu var...
Bak yine salak dedi bana yaaa
Şimdiki kadına 600 veriyorum, haftanın 4 günü 9:30-16:30 gibi çalışıyor yaklaşık. Bakıcı 800 istedi, ayrıca yol parası da istedi ama onu verip vermemekte kararsızım.
Doruk yeni uyanmıştı kadın geldiğinde, önce fazla üstüne gitmedi, sonra yaklaşmadan oynadı, kucağına almak istedi gitmedi benim cüce, el teması kurarak oynadılar, normalde yeni tanıştığı kişilere trip atıyor ama bu kadına güldü şebeklik yaptı.
Münasip mi?
Belki inanmayacaksınız ama, başta patronların bebeleri olmak üzere birçok arkadaşın çocuğu şirkette büyüdü :))
Çay, temizlik ve yemek işlerine bakan bayanlar alışık bu duruma ve çocukları oyalamayı iyi biliyorlar, onlar bile diyor, yürümeye başladığı zaman getir burda biz bakarız diye..
Proje müdürüm de anlayışlı insan, yeri gelince o bile avutur İklim i eminim..
Benim için süper olacak bu aslında ama seneye kadar durum ne olur, ne değişir bilemiyorum tabi..
Bak yine salak dedi bana yaaa
Münasip mi?
Günaydın canlarım ve hayırlı cumalar;
Bu mübarek günden dualarımız kabul olsun....Rabbimden hep sabır ve şükür dilemekten başka çaremiz yok.
Nimet canım; İlk evlendiğimiz yıl eşim 1,5 yıl çalışmadı benim için fedakarlık gösterip avrupa yakasından anadolu yakasına yani benim baba ocağıma geldi....Evimiz varken karşılarda kiralarda oturamazdım en büyük ablamı bırakamazdım ve işimde bu yakada (anadolu)....1,5 yıl neler çektim konu komşu neler dedi sen çalışıyorsun eşin evde ohhh ne ala diyenler bile oldu....Zor dönemlerden bizde geçtik ve az da olsa yine geçiyoruz...4*4 lük bir maaş almıyorum yada lükse içinde de yaşamıyoruz...Eşin hiç olmazsa çalışıyor günlükte olsa bişeyler katıyor eve....Boşanma işini aklından çıkar zora gelmek kimse istemez ama eşine de destek olman için çalışacaksan da manevi olarakta yanında olman lazım....Benim yaşadıklarımı biliyorsunuz şuan bile düşünüyorum da hamile olsaydım ben çalışamazdım ve yine tek maaşla geçinmekte zor olucaktı....Rabbim affetsin beni....Bakıcı işini iyi araştırman lazım 400 gerçekten değerse ver ama maaşın artı evin giderlei ve Yağız paşamın masraflarını da düşün...Eşinde bir yerlerden de para alıyor eee ablanda sıkıştığınız zaman bende de alırsın dedi....Biraz düşün ve öyle karar ver ...Yengemin bir lafı var kendi özgürlüğün ve isteklerin için bir erkeğin eline bakma çalış ve hakkını al der ...Meslek okumuş insanlarsınız neden bir erkeğe muhtaç olasınız ki der? Önce oğlunu sonra kendini düşün kimse oturduğu yerden para kazanmıyor yada eline para vermiyor.Biz çalışan insanlar ne sıkıntılar yaşıyoruz psikolojik olarak bile yansıyor sinirlendiğimde iş yerinde artık ne yapacağımı bilmez durumda da oluyorum...
İyi düşün canım benim eşine de destek ol.....
n
WAY WAY patrona bak helal olsun diorum kendisine
ya be hala bi gürcü dene derim bak alanlar çok memnun bi dene beğenmezsen geri gönderirsin
bende nasıl okuduysam sabah mahmurluğuyla ....
Ya ne alakası var niye salak diyeyimbiz daha deneyimliyiz ya o bakımdan dedim 800 çok valla bi de yol parası demiş,o parayı sen bana ver 4 yaşındaki veledine ben bakayım deseydin,bikaç kişiyle daha görüş ve 600 de ısrar et bence,ben 400e baktırıyorum kadın kendi evinde bakıyor diye ama burdaki abla da yaşlı annesine baktırıyor ve evinin işini de yaptırıyor 600 veriyor.
Ne kadar süper bir iş yahu, sen ordan emekli olana kadar çıkmaben Kerem i buraya 1 gün getirsem çocuğum gürültüden korkar ağlar,tozdan mikrop kapar,erkeklerin kabalığından da neye uğradığını şaşırır
bence çok para ? o dediğim bayan çocuk bakmışmı bilmiyorum ara sor bakalım yalan söyleyeceğini sanmıyorum ,,,
atışmalarınızada ayrıca bayıldım yani :)
ne güzel yazmışsınnn,,,
azimle mıçtım betonu deldim oğluşa öpücük atmayı öğrettim
azimle mıçtım betonu deldim oğluşa öpücük atmayı öğrettim
Eğer kadına bakıp bakıp ağlamadıysa münasiptir, ben çok sayıda temizlikçi denedim ve hepsi Kerem i sevmeye çalıştı geldiklerinde, Kerem kimisine baktı sadece kimisine kafasını çevirdi kimisine ise kahkahalarla güldü, çocuklar anlıyor bu işten o yüzden sordum.Bi komşumuz vardır soğuk nevaledir ve fesat der herkes,Kerem onu gördüğü an hiç yabancılık çeken bi bebek olmamasına rağmen katıla katıla ağladı.
Ben 1000 tl versem pedagoji eğitimi+yabancı dil ararım,ne saçmaaa
Afferin be
Katılıyorum. Ama Doruk bu aralar bütün yaşlılara ağlıyor, hepsi mi kötü ki
Ara sen, bulursan bana da haber ver
bu konuda acayip bir sektör oluşmuş arkadaşlar, insanların en hassas tarafını, çocukları ile ilgili mecburiyetlerini sömüren bir sektör... Bağımsız bakıcılar arasından bulunabilir belki ama onların da gösterdikleri referansa güven duymak mesele. En güzeli tanıdık vesilesiyle bulmak, o da şu an için mümkün görünmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?