2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım sanmıyorum şirketler bu işi ciddiye alıyorlar tezgah deildir çok merak ettiysen referansın facede adını yaz profilini göremesen bile az çok fikrin olur kim olduğu hakkında

Komplo teorisi yapma doğrudur,bikaç kişiyle daha görüş belki aklına yatan başkası da olur.hadi hayırlısı

hayırlı cumalar diliyorum..
çok sagolun kızlar biraz moral verdiniz. ablama kızmış olanlar var ama ablam da haklı
bu 4 aydır parça başına gidiyo ve 2 aydır para almıyo ben avon yapıyorum ondan ne kalırsa 20 30 onunla idare ediyorum.ben sürekli ssk lı iş bul diyorum ama kolayına geliyo orda ona
bişey diyen yok kendi ne yaparsa,
ben evlendigimden bu yana hep çalıştım 8 yıl hee eşimde çalıştı ama gereken çabayı göstermez
mesela ben azla mesai,ye kalmayı isterdim eşim hemen işyerinden uzaklaşmak,
böyle olunca ablamda kızıyo biraz çaba göstersin o zaman aç kalırsan ben veririm size para diyo..
akşam eşime dedim bakıcıyı bana hiç çalışma demedi zaten sadece 400 çok dedi sen de 1000 alsan
aturalara yeter çalışmanın anlamı kalmaz dedi..
kaynanam konusuna gelince 70 yaşında zaten ben bakamam dedi. demese bile ona asla bırakamam
yağız hiperakti bir çocuk onun peşinden koşamaz çocuk bir odada kalır.

Maaşallah Ata kuzuma, gördüm videosunu, çok tatlı yürüyor
Sağol Şebnemcim, hayırlısı bakalım.
Doruk da seviyor dergi karıştırmayı, ama bir süre sonra sayfaları yemek istiyor

hadi bakalım inşallah öyle olur cnm
zaman o kadar kötü ki artık herşeyde bit yeniği ramaya başladık, tezgah olabilir mi diye düşünme boşver inş. öyledir e çok memnun kalırsın sen de

Ararım, kocamdan geçti bu psikoluk bana, kımıl zararlısı nolcak

Çok güzel bir ilişkiymiş, Allah bozmasın Ayfercim...

Ben Doruk'a aylardır bye bye yaptımaya çalışıyorum yapmıyor, öğrenemedi bu çocuk deyip duruyorum. Dün bakıcı kadın giderken, hadi bye bye diye el salladı, bizimki de yapmasın mı aynı şeyi, gayet becerikli bi şekilde... Meğer öğrenmiş eşek sıpası da bana belli etmiyormuş

yok canım sanmıyorum şirketler bu işi ciddiye alıyorlar tezgah deildir çok merak ettiysen referansın facede adını yaz profilini göremesen bile az çok fikrin olur kim olduğu hakkında

Heee afferin kız, süper fikir

Komplo teorisi yapma doğrudur,bikaç kişiyle daha görüş belki aklına yatan başkası da olur.hadi hayırlısı

Görüşecem, bu akşam da biri gelecek bakalım...

Bu işyeri beni kanser edecek
O zaman eşin otursun çocuk baksın, zaten siniriliyim düşüncesiz denyo erkeklere sinir oluyorum şimdi senin kocana da sinir oldum Erkek dediğin pazarda limon satacak evine bakacak arkadaş,ama bir mıymıntı da bende var,geçinelim yeter hiç para pul kariyer hırsı yoktur adam inşaat mühendisi evimiz yok,şu işyerine bi güvensem kredi çekip ben alıp ödiycem anasını satayım.

kızlar sahibinden . com dan yaramaz toplar bakmıştım 60 tlydi birde renkli variller
renkli bariller 4 tl artı 3 tl kargoydu bende satıcıya mesaj yoladım yardımcı olurmusunuz diye
alışverişi bilmiyorum.oda tmm dedi yaramaz toplar ücretsiz kargoydu bende ikisini yolarmısın ücretsiz kargoyla dedim tmm dedi. adresimi aldı daha sonra ben mesajı sildim adres mesajını göndermesişn diye
ama bu sabah kargo geldi vee hiç bir ücret ödemeden nasıl oluyo bu iş annamadım..

Hayırlı cumalar Nimetcim...
Bu durumda öncelikle eşini hizaya getireceksin, bir yandan parça başına gidecek, bir yandan da adam gibi, devamlılığı olan bir iş arayacak.
Ablanın haklı tarafları vardır mutlaka, ama hatunu kocaya karşı gaza getirmek topik kurallarına aykırı
Sen 1000 lira alsan, elinize kalacak para küçümsenecek bir rakam değil be arkadaşım. Eltin falan vardı senin aynı binada, o da bakmaz mı Yağız'a? Ya da az daha araştır bakıcı konusunu, belki daha uygun fiyat verecek birini bulursun...

karınları doydumu ogün hayatı yaşıyorum sanıyolar ilerisini hiç düşünmüyorlar..

ya bu çogun gelecegi diyorum o zaman susup kalıyo

hayırlı cumalar herkese

yasemin biz bedavaya getircez bende kaynanamı çağırdım :26:

benim kayınvalide kendi kızının çocuğuna bakıyor damat tarafından resmen bakıcı gibi muamele görüyor tabii maaş yok sadece cmrt pazar izin pazar akşamı saat 7 de evde ol diyorlar....Kadın bunalmış eskiden gezer dolaşırdı şimdi sadece haftasonları çıkabiliyor....

bak ne dedim bu ne dedi
Haklısın, erkek evine bakmakla yükümlüdür, hele ki baba olunca bu yükümlülük iki katına çıkar.
Benim kocam da mühendis, hatta yüksek mühendis, ama evimiz yok, hasbel kader bir arabamız, bir de benim biriktirdiğim 3 kuruş paramız var, o da üflesen uçar zati...
Amaaann amannn

bizim nasıl olacak bakalım 15 günde bir memlekete gitmek isterse göndeririz 4 saat birşey
biraz erken çağırıp alışmasını sağlamam gerek

Hilal de 2 gündür öpüyor ama sonra ısırıyor dün akşam yanağımı ısıracaktı neredeyse ...By by 'ı biz çoktandır yapıyoruz montunu giyer giymez kim varsa karşısında bay bay yapar...
Havlu kağıdı ısırmayı ağzında çiğneyip sonra bana vermeye bayılır.....
Bu arada dün akşam face OYUNCAK AYISI ile sarıldığı çektiğimiz resimleri koydum...Benim çekilen resimler berbat çıkmış sildim onları...Yavru ayı ve annesi ve Hilal ...

canım ablan doğru yapmamış bence senin evliliğine çok fazla karışmasını doğru bulmadım ben yardımcı olacaksa olsun ama IMF gibi şartlar koşmasın Rabbim yardımcınız olsun inşallah,sana ve bebeğine çok dua ediyorum canım,bizde işe ilk başladığımızda çok ağladık inan ama alışıyosun zamanla,inşallah gerek kalmaz eşin iyi bir iş bulur canım
:18: inşallah bi sorun çıkmaz canım

günaydın canlar ,,

hayırlı cumalar,, bol bol dua edin bugün olur muu ??
sağol canım sanada hayırlı cumalar dualarımız seninle

hayırlısı canım,içine sinmeden sakın alma işe geç olsun güç olmasın annen buzamana kadar idare etmiş biriki gün daha idare eder belki

patrona bravo valla
bak bu çok önemli kanı ısınmış yaramazın belli

azimle mıçtım betonu deldim oğluşa öpücük atmayı öğrettim

bende istiyorum yaaa

maaşallah ataya

inşallah doğrudur canım sen tutmaya karar verdin galiba

bizim nasıl olacak bakalım 15 günde bir memlekete gitmek isterse göndeririz 4 saat birşey

bencede metin şimdi çok hareketli herşeyi anlıyorlar artık yabancılamaması da lazım...Yemesini içmesini uyku saatini de öğrenmesi lazım

3 eltiyiz zaten iyi anlaştıgım eltim dükkan açtılar orada çalışıyo.
1 iyle konuşmuyorum (kaynanamın şuanki oturdugu evdekiyle)
diyeride ben bakamam dedi..yaa aslında bakıcı konusunda tereddütlüyüm.
n asıl titiz deil o yüzden benim evimde bakıcak ama yinede ogluma karşı titiz olmasını istiyorum..

aferin kuzuya by by yapan elini ısırıcam gelince DORUK paşanın

Isır Esin teyzesi, çok seviyor ısırılmayı :) ellerini ayaklarını ağzıma sokup duruyor ısırayım diye, hafif diimi değdirince de sevinip çığlık atıyor

Hayırlı olsun Fulyacım, çabuk alışırlar inşallah birbirlerine...

yok canım daha tam karar vermedim, araştırıyorum, en az 2-3 kişiyle daha görüşüp kıyaslama yapacağım.

yarın akşam yemeğe misafirim var mönüyü sayıyorum
kekik salatası, zeytin salatası, zengin(meze çeşidi), humus, yoğurtlu kereviz, salata
zeytinyağlı barbunya, zeytinyağlı kereviz
tepside et, iç pilav
iki renkli revani
6 kişi olucaz azar azar çok çeşit yapayım dedim ama kararsızım bebekle zor olacak azaltsam mı neyi azaltıyım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…