- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.161
Dün şööle bi sitede gezineyim dedim,milletin evinin her odasını her köşesini çekip eklediği bi bölüm var, çıldırmış mı bu kadınlar ya,yatak odalarına kadar çekip bu da benim evim diye eklemişler
burcu 800 çok para acilse işe al ama bence aramaya devam et yazık yani o kadar paraya ünide 2. öğretim kızlar bulursun 500 tlye çocuk bakacak
Dün şööle bi sitede gezineyim dedim,milletin evinin her odasını her köşesini çekip eklediği bi bölüm var, çıldırmış mı bu kadınlar ya,yatak odalarına kadar çekip bu da benim evim diye eklemişler
Ankara da 800 tl ye sadece çocuk bakıyorlar, 600 veriyim desen yarım gün bakarım o halde der bakıcılar, hem ev işi hem çocuk bakımı desen en az 1000 tl yi gözden çıkarman lazım..
Arkadaşlar bence 600tl ile 800 arasında çok fark yok. Yani sonuçta bu kadın 5 gün gelecek ve DOrukla ilgilenecek, üstelik ev işlerine de yardım edecek. yani işinin ehliyse bana çok gelmiyor. gündeliğe temizlikçi çağırınca 90'a geliyorlar, düşünün artık
saol meral teyzesihayırlı cumalar arkadşlar,
NİMETCİM arkadaşlar zaten gerekenleri söylemiş ben de onlara katılıyorum cnm, Rabbim bi an evvel hayırlı kapılar açsın inş.
BURCUCUM sizin için de hayırlısı olsun cnm, inş. çok iyi birine denk gelirsiniz
ESİNTOŞ maşallah Cemy ye
İstanbul'da bu işin piyasası böyle, 500 liraya bulduğun adamın işi ona göre olur, aklı bir karış havada üniv. öğrencisine bebek bırakmam ben, deneyimli, referanslı birini istiyorum, çocuğumu emanet edecem sonuçta, 600 veren 800 de verir bir yerinden kısıp...
Mesele bu değil, yeter ki layıkıyla işini yapan biri olsun ve değiştirmek gerekmesin. Çocuk birine alışacak, sonra başka biri gelecek, biri eve işe alışacak, sonra ben başka birini alıştırmaya çalışacam falan, bunlar hep ek yük insana...
Budur maalesef...
Arkadaşlar bence 600tl ile 800 arasında çok fark yok. Yani sonuçta bu kadın 5 gün gelecek ve DOrukla ilgilenecek, üstelik ev işlerine de yardım edecek. yani işinin ehliyse bana çok gelmiyor. gündeliğe temizlikçi çağırınca 90'a geliyorlar, düşünün artık
Nereye kayboldunuz, diğer topiklerdeki hatunların evlerinin resimlerine mi bakmaya gittiniz yoksa :))
Amaç ne? dekorasyon için fikir mi?
hayırlı cumalar arkadşlar,
NİMETCİM arkadaşlar zaten gerekenleri söylemiş ben de onlara katılıyorum cnm, Rabbim bi an evvel hayırlı kapılar açsın inş.
BURCUCUM sizin için de hayırlısı olsun cnm, inş. çok iyi birine denk gelirsiniz
ESİNTOŞ maşallah Cemy ye
ya aslında sitanbulu düşünüyorum , bostancıyı düşünüyorum ,, çok da değil ama burcu alduığın maaş nasıl değer mi oda var ???
inşallah doruk paşama en iyi şekilde hem şefkatle hem iyi eğitimle bakabilecek birini en kısa sürede bulursun ,,,
o kadınıda ara bi sor bilmiyorum inşalalh avrdır öyle bir deneyimi ,,, çünki samimi geldi bana ,,, bilmiyorum ,,,
saol meral teyzesi
haklısın canım senin için formül bulurmuyum die düşündüm sadece senin içine sindiyse hayırlısı olsun dielim başlasın umarım memnun kalırsın
arada çalışıyoruz anacım
az bir kısım fikir için olabilir ama geri kalanı gösteriş gibi geldi
Esin senin sudandan bakıcı getirme fikrin noldu? temizliğe gelen kadın iyi temizlemiş mi?
ya o iş askıda şu an kız hatta kızlar hazır ama tr vize vermiyo turist olarak burdan bi evlilik ayarlamam lazım koca bulamadım babam başka yöntemler arıyo temizlikçi muhteşem çıktı günde 30 ve yol parası alıyo halıları silmiş temizlik ütü hepsini bitirmiş bide sebzelerimi yıkamış her tarafı toparlamış düzenlemiş ohh dedim haftada 2 alıyorum artık
bana hadi canım diyeceksiniz biliyorum ama ben Hilale bakan ablama 250 tl veriyorum şimdilik işe başlamamdan dolayı artı 4 yıldan beri bu şirketteyim hala zam almışta değilim ..eşim maaş+ prim usulü çalışıyor...Sıkıntılarımız oldu tabii eşimin cüzdanın çalınması maaş alınca ödeme yapmamız ,evimizin çatı aktarımı,boya filan derken yeni yeni kendimizi toparlamaya başlıyoruz....Ablama artı kontür parası da veriyorum alışveriş yaptığımda mutfak masrafından meyva sebze Hilal'in yiyeceklerini de alıyorum...Geçen gün hediye aldım mesela ablama kendimizi toparladığımızda 350 yapıcam inşallah onunda borçları var sağolsun çokta iyi ilgileniyor...Kendi ablamın durumunu biliyorsunuz çok hevesleniyordu önceleri ben bakayım diye ama anladı onun için çok zor olucaktı o yüzden Hatice ablamın bakmasına da alıştı....
ya o iş askıda şu an kız hatta kızlar hazır ama tr vize vermiyo turist olarak burdan bi evlilik ayarlamam lazım koca bulamadım babam başka yöntemler arıyo temizlikçi muhteşem çıktı günde 30 ve yol parası alıyo halıları silmiş temizlik ütü hepsini bitirmiş bide sebzelerimi yıkamış her tarafı toparlamış düzenlemiş ohh dedim haftada 2 alıyorum artık
bana hadi canım diyeceksiniz biliyorum ama ben Hilale bakan ablama 250 tl veriyorum şimdilik işe başlamamdan dolayı artı 4 yıldan beri bu şirketteyim hala zam almışta değilim ..eşim maaş+ prim usulü çalışıyor...Sıkıntılarımız oldu tabii eşimin cüzdanın çalınması maaş alınca ödeme yapmamız ,evimizin çatı aktarımı,boya filan derken yeni yeni kendimizi toparlamaya başlıyoruz....Ablama artı kontür parası da veriyorum alışveriş yaptığımda mutfak masrafından meyva sebze Hilal'in yiyeceklerini de alıyorum...Geçen gün hediye aldım mesela ablama kendimizi toparladığımızda 350 yapıcam inşallah onunda borçları var sağolsun çokta iyi ilgileniyor...Kendi ablamın durumunu biliyorsunuz çok hevesleniyordu önceleri ben bakayım diye ama anladı onun için çok zor olucaktı o yüzden Hatice ablamın bakmasına da alıştı....
Süpermiş, çok sevindim senin adına...
Az önce, dünkü hanımın referansını aradım. Çok memnun olduğunu, çocuğu kreşe başlamasa asla bırakmayacağını söyledi. Eve girdiği andan itibaren alim ayağım oldu, çok güvenilir, çok temiz, çok şefkatlidir, kaçırmayın falan filan dedi...
Referans olan hanımın numarasını, bakıcının bağlı olduğu şirketten almıştım, tezgah olamaz herhalde :26:
çok iyiymiş maşallah, ablam dediğin akraba falan mı?
aslında 60 tan aşağı gelen yok bunu çevre köylerden birinden bulmuş görümcem 2 o alıyo 2 ben 1 günde başka bi arkadaşı alıyo daha gelse bi gün daha alıcamohhh oralarda hayat ne ucuz yaw, al tabi haftada iki kez, rahat et ne güzel
ya çok özendim kerem çok tatlı atıyodu bende gece gündüz uğraştım bu sabah bi kalktım bana öpücük atıyo tabi sevinçten uçacaktım nerdeysegünaydın ata beyden ancak vakit buldum artık iyice yürümeye başladı heryere yürüyerek gidiyo valla nasılda hızlı gidiyo nereye kaybolduğunu göremiyorum :))
nimetcim arkadaşlar gereni söylemişler bende onlarla aynı düşünüyorum bu sıkıntılı günleri elbet aşacağız şuan seni en iyi anlayan benim emin ol yaşıyorum çünkü
burcu inş. doruk paşama iyi bir bakıcı bulursun ama piyasa malesef ist da yüksek bende bir araştırayım benim yengemde çocuk bakıyo ve muhteşem bakıyo keşke şuan müsait olsaydı ama ona bir sorayım belki tanıdık vardır
esintoş helal sana nasıl öğrettin öpücük atmasını bizimkinin hiç niyeti yok onun tek derdi dergi baksın :))
başka unuttuğum varsa kusura bakmasın atayla bu kadar oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?