2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oyyy şımarık

Allah sanada kolaylık versin inşallah en kısa zamandabulursun

ayfer metin hemen alışır ama uyku saatleri önemli anneme ve kaynanama 3 saat filan bırakmışlığım alışık yani daha yabancılık çekmiyor kimseden
yalnız heryeri halı parke dahil heryerin tadına bakıyor ve bizi çokısırıyor
halıların altına bile merakla bakıyor

salataları azalt yemekleri artır bizde gelecezzzzz :84:

sagol gülsancım inşallah.tez zamanda biter sıkıntımız.tüm zorda olanların inşallah.
menü süper humuzla zeytinyaglı kerevizi atabilirsin geri dönüşüm kutusuna..

Sende Metin'nin tadına çok hoşuna gider bak.Dün akşam Hilal'in kıyafetlerini değiştiriyorum çıplak olmaya bayılıyor göbeğini seviyor banyoya gidicez diye çığlıklar atıyor ayak baş paramağına eğilip bakıyor parmak aralarına bende meme uclarından öpüyorum gülüyor ayaklarını öpüyorum kahkaha atıyor 10 dk öyle durdu kendini seviyor zillim

hayırlı cumalar herkese

yasemin biz bedavaya getircez bende kaynanamı çağırdım :26:

Kaynana ile anlaşabiliyorsan ve onun bakması iyi olacaksa ne ala, şahsen ben çekemem kaynanamı bebek bakımı konusunda, Rabbimd ebnei onun eline düşürmesin..

Aynı modelden bir tane de bende var, bende kredi çekip kendi evimi kendim almayı planlıyorum, Allah yardımcımız olsun..

Aaah ah dertliyim bu konuda,benim gibi kocam olsaydı şu an 3 katlı evimiz olurdu :95:evde kadın var parasını bırakmayı unutmuşum,aradım eve uğrayıp bırakır mısın dedim, unutmasaydın zaten bu ara herşeyi unutuyorsun dedi ve kapadı, eh şimdi ben eve gidince benden istediklerini yapar mıyım artık

Kekik salatası ne?zeytin salatası ne?zengin ne? humusu nasıl yapıyorsun?
Menün içki sofrasına hazırlanmış gibi, o kadar meze yapacağına bi çorbayla bi börek yap

aynı valla atletle bile kalsa memelerini yokluyor her bezde banvitler ısırılıyor ah büyüyorlar bi yürüse sevdirmez artık banyoya bizde bayılıyoruz kuvvette el çırpmaya öpücükte öğrenmiş arada atıyor

hem yoğurtlu kereviz hemde zeytinyağlı kereviz var....
hiç ara sıcak yok olmamış menüüüü
Çorba yok mu...Zeytinyağlı barbunya kalsın...Paçanga yap ..humus, yoğurtlu kereviz, salata kalsın...
Tepside et ve iç pilav da ok yada cacık tarzı bişeyde yapabilirsin dereotlu...
Revani ok kalsın

yasemin napayımya annem yada kayınvalidem geçiniriz artık ama uzun zaman nasıl olur bilemem annem yurtdışında ablamda annemde yazın gelecek dönüşümlü 1 -2sene idare edecez burada kimsemiz yok

Anladım canım.
Zaten senin evinde baksın, Yağız'ın dışarı çıkmasın sabahın köründe...

Hem ne şımarık

Çok fena ağzım sulandı
Mezeler dursun, 3 çeşit salata çok, azalt...

Amin, sağol..

Amin, beni de :))

Açmış telefon, bilmiş bilmiş konuşuyor, bakıcı bakıyormuşsun, herkese de çocuk emanet edilmez ki, nerden çıktı şimdi, annen başında dursun bari... Biz hepimiz salağız, iyi ki söyledin, sağol...

Ben yemeğe gidiyorum..
Balkabağı çorbası yapan bendim..
Gelince tarif ederim..
Sinir küpüyüm, yemekten gelince biraz dertleşmem lazım, yaralarımı deştiniz yineee...

Eymende 2 gündür bi haller var. Patlamak bilmeyen dişin verdiği sıkıntı mı yoksa hastalanıyo mu emin olamıorum. Abisi hastaydı bikaç gündür ondan mı kaptı acaba( gerçi evvelki gün abisini doktora götürünce bunu da gösterdim bişeyi yok, dişin sıkıntısı dedi ama çok halsiz 2 gündür. ya göğsümde,ya omuzumda ya da ayağımda yatıyor,oyun oynamıyor, bi an bile elimden bırakamıyorum. şu an feci acıkmış durumdayım ama kalkıp bişi atıştıramıyorum,bıraktığım an uyanıp ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…