- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.201
oyyy şımarıkIsır Esin teyzesi, çok seviyor ısırılmayı :) ellerini ayaklarını ağzıma sokup duruyor ısırayım diye, hafif diimi değdirince de sevinip çığlık atıyor
Hayırlı olsun Fulyacım, çabuk alışırlar inşallah birbirlerine...
yok canım daha tam karar vermedim, araştırıyorum, en az 2-3 kişiyle daha görüşüp kıyaslama yapacağım.
Isır Esin teyzesi, çok seviyor ısırılmayı :) ellerini ayaklarını ağzıma sokup duruyor ısırayım diye, hafif diimi değdirince de sevinip çığlık atıyor
Hayırlı olsun Fulyacım, çabuk alışırlar inşallah birbirlerine...
yok canım daha tam karar vermedim, araştırıyorum, en az 2-3 kişiyle daha görüşüp kıyaslama yapacağım.
yarın akşam yemeğe misafirim var mönüyü sayıyorum
kekik salatası, zeytin salatası, zengin(meze çeşidi), humus, yoğurtlu kereviz, salata
zeytinyağlı barbunya, zeytinyağlı kereviz
tepside et, iç pilav
iki renkli revani
6 kişi olucaz azar azar çok çeşit yapayım dedim ama kararsızım bebekle zor olacak azaltsam mı neyi azaltıyım??
sagol gülsancım inşallah.tez zamanda biter sıkıntımız.tüm zorda olanların inşallah.canım ablan doğru yapmamış bence senin evliliğine çok fazla karışmasını doğru bulmadım benyardımcı olacaksa olsun ama IMF gibi şartlar koşmasın Rabbim yardımcınız olsun inşallah,sana ve bebeğine çok dua ediyorum canım,bizde işe ilk başladığımızda çok ağladık inan ama alışıyosun zamanla,inşallah gerek kalmaz eşin iyi bir iş bulur canım
:18: inşallah bi sorun çıkmaz canım
sağol canım sanada hayırlı cumalar dualarımız seninle
hayırlısı canım,içine sinmeden sakın alma işe geç olsun güç olmasın annen buzamana kadar idare etmiş biriki gün daha idare eder belki
patrona bravo valla
bak bu çok önemli kanı ısınmış yaramazın belli
bende istiyorum yaaa
maaşallah ataya
inşallah doğrudur canım sen tutmaya karar verdin galiba
menü süper humuzla zeytinyaglı kerevizi atabilirsin geri dönüşüm kutusuna..yarın akşam yemeğe misafirim var mönüyü sayıyorum
kekik salatası, zeytin salatası, zengin(meze çeşidi), humus, yoğurtlu kereviz, salata
tepside et, iç pilav
iki renkli revani
6 kişi olucaz azar azar çok çeşit yapayım dedim ama kararsızım bebekle zor olacak azaltsam mı neyi azaltıyım??
Allah sanada kolaylık versin inşallah en kısa zamandabulursun
ayfer metin hemen alışır ama uyku saatleri önemli anneme ve kaynanama 3 saat filan bırakmışlığım alışık yani daha yabancılık çekmiyor kimseden
yalnız heryeri halı parke dahil heryerin tadına bakıyor ve bizi çokısırıyor
halıların altına bile merakla bakıyor
hayırlı cumalar herkese
yasemin biz bedavaya getircez bende kaynanamı çağırdım :26:
Bu işyeri beni kanser edecek
O zaman eşin otursun çocuk baksın, zaten siniriliyim düşüncesiz denyo erkeklere sinir oluyorum şimdi senin kocana da sinir oldumErkek dediğin pazarda limon satacak evine bakacak arkadaş,ama bir mıymıntı da bende var,geçinelim yeter hiç para pul kariyer hırsı yoktur adam inşaat mühendisi evimiz yok,şu işyerine bi güvensem kredi çekip ben alıp ödiycem anasını satayım.
bak ne dedim bu ne dedi
Haklısın, erkek evine bakmakla yükümlüdür, hele ki baba olunca bu yükümlülük iki katına çıkar.
Benim kocam da mühendis, hatta yüksek mühendis, ama evimiz yok, hasbel kader bir arabamız, bir de benim biriktirdiğim 3 kuruş paramız var, o da üflesen uçar zati...
Amaaann amannn
tepside et, iç pilav
iki renkli revani
Sende Metin'nin tadına çok hoşuna gider bak.Dün akşam Hilal'in kıyafetlerini değiştiriyorum çıplak olmaya bayılıyor göbeğini seviyor banyoya gidicez diye çığlıklar atıyor ayak baş paramağına eğilip bakıyor parmak aralarına bende meme uclarından öpüyorum gülüyor ayaklarını öpüyorum kahkaha atıyor 10 dk öyle durdu kendini seviyor zillim
tepside et, iç pilav
iki renkli revani
3 eltiyiz zaten iyi anlaştıgım eltim dükkan açtılar orada çalışıyo.
1 iyle konuşmuyorum (kaynanamın şuanki oturdugu evdekiyle)
diyeride ben bakamam dedi..yaa aslında bakıcı konusunda tereddütlüyüm.
n asıl titiz deil o yüzden benim evimde bakıcak ama yinede ogluma karşı titiz olmasını istiyorum..
oyyy şımarık
tepside et, iç pilav
iki renkli revani
Allah sanada kolaylık versin inşallah en kısa zamandabulursun
ayfer metin hemen alışır ama uyku saatleri önemli anneme ve kaynanama 3 saat filan bırakmışlığım alışık yani daha yabancılık çekmiyor kimseden
yalnız heryeri halı parke dahil heryerin tadına bakıyor ve bizi çokısırıyor
halıların altına bile merakla bakıyor
Kaynana ile anlaşabiliyorsan ve onun bakması iyi olacaksa ne ala, şahsen ben çekemem kaynanamı bebek bakımı konusunda, Rabbimd ebnei onun eline düşürmesin..
Aynı modelden bir tane de bende var, bende kredi çekip kendi evimi kendim almayı planlıyorum, Allah yardımcımız olsun..
Kekik salatası ne?zeytin salatası ne?zengin ne? humusu nasıl yapıyorsun?
Menün içki sofrasına hazırlanmış gibi, o kadar meze yapacağına bi çorbayla bi börek yap
Ben yemeğe gidiyorum..
Balkabağı çorbası yapan bendim..
Gelince tarif ederim..
Sinir küpüyüm, yemekten gelince biraz dertleşmem lazım, yaralarımı deştiniz yineee...
kızlar benim yazımı kimse okumadımı oyuncak geldi sabah bana ödeme yapmadan nasıl oluyo bu annamadım...
Balkabağı çorbası yapan kimdi?Ayfer sendin diye hatırlıyorum sanki :44: nasıl yapılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?