- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.221
Eymende 2 gündür bi haller var. Patlamak bilmeyen dişin verdiği sıkıntı mı yoksa hastalanıyo mu emin olamıorum. Abisi hastaydı bikaç gündür ondan mı kaptı acaba( gerçi evvelki gün abisini doktora götürünce bunu da gösterdim bişeyi yok, dişin sıkıntısı dedi ama çok halsiz 2 gündür. ya göğsümde,ya omuzumda ya da ayağımda yatıyor,oyun oynamıyor, bi an bile elimden bırakamıyorum. şu an feci acıkmış durumdayım ama kalkıp bişi atıştıramıyorum,bıraktığım an uyanıp ağlıyor
Aaah ah dertliyim bu konuda,benim gibi kocam olsaydı şu an 3 katlı evimiz olurdu :95:evde kadın var parasını bırakmayı unutmuşum,aradım eve uğrayıp bırakır mısın dedim, unutmasaydın zaten bu ara herşeyi unutuyorsun dedi ve kapadı, eh şimdi ben eve gidince benden istediklerini yapar mıyım artık
Kekik salatası ne?zeytin salatası ne?zengin ne? humusu nasıl yapıyorsun?
Menün içki sofrasına hazırlanmış gibi, o kadar meze yapacağına bi çorbayla bi börek yap
Ben yemeğe gidiyorum..
Balkabağı çorbası yapan bendim..
Gelince tarif ederim..
Sinir küpüyüm, yemekten gelince biraz dertleşmem lazım, yaralarımı deştiniz yineee...
Eymende 2 gündür bi haller var. Patlamak bilmeyen dişin verdiği sıkıntı mı yoksa hastalanıyo mu emin olamıorum. Abisi hastaydı bikaç gündür ondan mı kaptı acaba( gerçi evvelki gün abisini doktora götürünce bunu da gösterdim bişeyi yok, dişin sıkıntısı dedi ama çok halsiz 2 gündür. ya göğsümde,ya omuzumda ya da ayağımda yatıyor,oyun oynamıyor, bi an bile elimden bırakamıyorum. şu an feci acıkmış durumdayım ama kalkıp bişi atıştıramıyorum,bıraktığım an uyanıp ağlıyor
kızlar benim yazımı kimse okumadımı oyuncak geldi sabah bana ödeme yapmadan nasıl oluyo bu annamadım...
kızlar benim yazımı kimse okumadımı oyuncak geldi sabah bana ödeme yapmadan nasıl oluyo bu annamadım...
meralcim ödemeyi yapıcam tabiki..ben görmedim ne zaman söylediniz kızz.cnm belki de güvendi sana, sonra nasılsa ödemeyi yaparsın diye düşündü?? bi de yaramaz toplar realde 49 tl deedik kaç kez, niye ordan almadın ki
cnm biryere para yatırmadımki onay vereyim. mesaj yazdım bakayım ..Vuuu, çok kusurlu bi hareket yapmış
Noldu bea ?
Meral diş o kadar halsiz bırakır mı ki ya? Doruk huysuzdu mesela diş çıkarırken ama kudurukluğunda bi değişiklik yoktu...
Nimetcim görmemişim, şimdi okudum. Sahibinden'de sipariş ettiğin ürün geldikten sonra, girip onay veriyorsun, ondan sonra ödeme satıcının hesabına aktarılıyor. Satıcı muhtemelen senin ödeme yapmadığını bilmediği için yollamıştır. Kendisi ile bi irtibat kur istersen.
meralim.diş yapıyodur yavrumu kıyamam ne zor dişmiş bu yaa hala patlatamadı kuzu..
bende henüz kahvaltı yapmış deilim yagızın uykusu geldi onu uyutayımda bişeyler atıştırayım..
Meral diş o kadar halsiz bırakır mı ki ya? Doruk huysuzdu mesela diş çıkarırken ama kudurukluğunda bi değişiklik yoktu...
meralcim ödemeyi yapıcam tabiki..ben görmedim ne zaman söylediniz kızz.
cnm biryere para yatırmadımki onay vereyim. mesaj yazdım bakayım ..
Diş bu kadar yapar mı ya?Azıları mı çıkarıyor ki? bana başka bir hal deha var gibi geliyor ama inşallah yoktur.
İnşallah dedim aklıma Merve geldi,bugün yok niye gelmedi ki acep?:44:
Ben genelde her yazılanı okuyorum ama bilmiyorsam hiç yorum yapmıyorum tatlişkom.
Ahanda işte bunların niye bu kadar zayıf olduğu belli,biz öğle yemeğini yedik geldik Meralle ikisi kahvaltı etmemiş daha :95:
getirene sordum ücret vermiyormuyuz oda yapılmış ödeme dedi.Kargoyu aldıktan sonra ücretini göndereceğini düşünmüştür bence, istemiyorsan geri gönder kargo ile, alacaksan da irtibata geç adamla, bir süre bekler ondan sonra illa ki ister ücretini..
Gönlüm isterdi ki hediye etmiş olsun ama sanmam :))
Diş bu kadar yapar mı ya?Azıları mı çıkarıyor ki? bana başka bir hal deha var gibi geliyor ama inşallah yoktur.
İnşallah dedim aklıma Merve geldi,bugün yok niye gelmedi ki acep?:44:
Ben genelde her yazılanı okuyorum ama bilmiyorsam hiç yorum yapmıyorum tatlişkom.
Ahanda işte bunların niye bu kadar zayıf olduğu belli,biz öğle yemeğini yedik geldik Meralle ikisi kahvaltı etmemiş daha :95:
benimden aklımdan geçti merve niye yok acaba diye de, neden inşallah deyince geldi senin aklına:)) ben de çok kullanırım inş.:))
bunlar tanımlamasının içinde kendime yer görmüyorum malesef(
Yasemin senin kendi maaşınla biriktirdiğin para mı o? ve sakinliğinden ötürü seni kutluyorum,ben kirada otururken bana bu teklifle gelse büyük ihtimal bu teklifle bana geldiğine hatta benimle tanıştığı güne hatta anasından doğduğuna pişman olurdu,sakın verme hatta kavga et hır çıkar,niye b planı düşünüyosun ki, senin evin olur onlar kirada olur ve ödeyemez hadi yardım edersin ama senin evin yok onların ev harici yazlıkları var ve yine sen yardım edeceksin,oooh ne ala memleket:88:
Yasemin senin kendi maaşınla biriktirdiğin para mı o? ve sakinliğinden ötürü seni kutluyorum,ben kirada otururken bana bu teklifle gelse büyük ihtimal bu teklifle bana geldiğine hatta benimle tanıştığı güne hatta anasından doğduğuna pişman olurdu,sakın verme hatta kavga et hır çıkar,niye b planı düşünüyosun ki, senin evin olur onlar kirada olur ve ödeyemez hadi yardım edersin ama senin evin yok onların ev harici yazlıkları var ve yine sen yardım edeceksin,oooh ne ala memleket:88:
ben de bilmiyorum cnm yaa( 2 gün önce bakıldı kulaklarda,boğazda falan problm yoktu. Türk klap vakfında idrar tahlili yapıyolar, evde idrar torbası ile steril kabım vardı, taktım şimdi, yapınca götürüp bi tahlil yaptırayım bakalım bişi çıkmaz inş.
Aylin çorba tarifi yazdıydım, okudun mu, gözden kaçmasın..
Çok uzun yazmışım ama kusura bakmayın, çok doldum yine, sıkılanlar okumasın..
inşş maşş çok kullanıyo ya ordan aklıma geldi:)
nası görmüyosun?daha ne kadan zayıf olacaksın?
Yasemincim gördüm tarifi,aynı brokoli çorbası gibi yani,yarın yapıcam tenku
inşş maşş çok kullanıyo ya ordan aklıma geldi:)
nası görmüyosun?daha ne kadan zayıf olacaksın?
Yasemincim gördüm tarifi,aynı brokoli çorbası gibi yani,yarın yapıcam tenku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?