2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

getirene sordum ücret vermiyormuyuz oda yapılmış ödeme dedi.
yoksa bana kıyakmı geçti..gizli hayranım elanmıydı hhahahahaha

cnm o ödeme yapıldı derken kargo ücretinden bahsetmiş, öyle anlaşmışsınız ya zaten
ablanla da tartışma cnm, o da kendince seni düşünüyor neticede

Muhabbetin ortasına destursuz dalıyorum af buyurun
Biriktirdiğin paradan eşinin haberi olmak zorunda mı ki? Her ay 300biriktiriyosan bundan sonra 100 biriktiriyorum de eşine, 200ü kendine ayır. Bu senin alın terin sonuçta. Ayrıca da benzer bi durum bizde de var. Benim eşim de bizim parayla anasına ev alma derdinde.. Anası kendi parasını har vurup harman savuruyo. Ev almayı çok istiyolarsa para biriktirsinler di mi.. Nie benim dişimden tırnağımdan kıstığım paraya göz dikiyolar.
Yani özetle Yasemincim, o parada senin hakkın var ve senin rızan olmadan eşin o parayla hiç bişey yapamaz. Yapsa bile kayınvalidenler hayrını göremez için rahat olsun...

Evet zayıfım ama jöle gibi löpür löpürüm ve sinir oluyorum. Acilen sıkılaşmam lazım, göbeeem pantolonlarımın üstüne düşecek utanmasa

Kürkünü giiy, kürkünü giyyy a benim canım kürkünü giy Güle güle giy

mersü şekerüm, ikincisini de sana mı hediye etsem
yok be ne löpür löpür eti sen de, evde mekik çek bazen göbeği eritirsin

Ben o kadar zayıf diilim ama benim de doğuma kadar göbeğim yoktu... Şimdi çok batıyo gözüme.. Lipsuction ı kim yaptıracaktı? Beni de götürsün yanında...

yasemin eşine güzel bir dille dişinden tırnağından artırarak biriktirdiğin bu parayı lüzumsuz, acil olmayan bir yatırıma harcamak istemediğini söyle. illaki yardımcı olcam derse kavga çıkarma tamam de,yaz gelmeden o parayı başka bişeye harca mesela ben olsam o parayı vermemek için beyaz eşyalardan birikisini bozardım yenisini almak için ama genede vermezdim

sagol gülsancım inşallah.tez zamanda biter sıkıntımız.tüm zorda olanların inşallah.

menü süper humuzla zeytinyaglı kerevizi atabilirsin geri dönüşüm kutusuna..
amin canım
eşin seni tanıdığı halde niye böyle kaşınıyo aylin

beli tutulan anneanneler kervanına bizimkide katıldı
annemin beli tutuldu ve ata anneannesinden ayrılmıyo off offf
benimde pazara gitmem lazım ata uyumuyo offffffff

napiysınız yawww:)))
ben geldim dükkandayım bugün burda olacağım.. jery annemlerde, orda kalmaya dewamedioruz cengizin babası burda..
jery iyileşti hırıltı we öksürük kesildi dikkat etmemiz gerekiyor tekrarlaması için.. cengiz beyin şu sıra ew tutmaya hala niyeti yok! kartaldaki ewi sattırıp buradan bir ew almayı planlıyor
salı cerenin iğnesinden sonra benim doktraçıktım soru sormak için muayenede etti o arada.. oğlum haftasıyla uyumlu gidiyor, herşey yolunda..
dün taxime bi ocakbaşına gittk cengizle yemek yedik, istiklalde dolaştık sinemaya girecektik ama son dakka bişiler oldu wazgeçtik.. cengiz çoğu akşam annemlere gelior orda kalıyoruz..
annem tawırlı tabi ew tutmasını istiyor bir an önce..
bizden haberler böyle şimdilk işlerim war biraz

mersü şekerüm, ikincisini de sana mı hediye etsem
yok be ne löpür löpür eti sen de, evde mekik çek bazen göbeği eritirsin

Et yok da, gevşedim çok fena...

al bakalım, torbayı bağladım uyudu şimdi paşa bey, gerçi uyanır herhalde yarım saate kalmadan:97:

Hehe Doruk da her torba taktığımda uyur

Ben o kadar zayıf diilim ama benim de doğuma kadar göbeğim yoktu... Şimdi çok batıyo gözüme.. Lipsuction ı kim yaptıracaktı? Beni de götürsün yanında... [/B]

Esin yaptıracak ama o Hatay'da :44:

geçmiş olsun cnm( bebeler hareketlendikçe daha fazla yormaya başlıyolar tabi. Dur daha gün uzun, elbet uyur gidersin pazara, üsteleyince daha beter inatlaşıyolar

çok geçmiş olsun balım yaaa annene....

iyi olmanıza sevindim paşama dikkat et ceren kuzumda iyi aman hastalanmasın tekrardan

yasemin kuzum senin parana güvenmesin eşin duymamazlıktan gel sen onu kötü günler için biriktiriyorsun....en başta sağlık için ve ilkim kuzum için...çeksin eşin kredi ödesin ve sana sordukça da duymamazlıktan gel güzel dille de anlat sana sanki geriye ödeme yapacaklar kocan da ben yaptırdım ben otururum diye düşünür herhalde 15 günlük*-1 aylık için o eve para harcama bence

geçmiş olsun canım, anneannenin beli tutlunca torunlar daha bi düşkünleşiyo anneanneye zaten

sagol gülsancım inşallah.tez zamanda biter sıkıntımız.tüm zorda olanların inşallah.

menü süper humuzla zeytinyaglı kerevizi atabilirsin geri dönüşüm kutusuna..

salataları azalt yemekleri artır bizde gelecezzzzz :84:

sevgili arkidişlerim bu bir içki sıofrası olacağından mezelerde eksiltmeye gitmiyorum ama zeytinyağlı kerevizi iptal ediyorum ara sıcak olarak da içli köfte ekliyorum merak eden arkidişlere kekik salatası slamura kekik domates maydonoz ve taze sarımsak zeytin yağı nar ekşisi ile yapılır zeytin salatası buraya özel kırık zeytin dediğimiz zeytinle kekik salatası gibi yapılır humusu nohutu haşlayıp kabukları soyup blenderdan geçirip tahin limon suyu sarımsak ile yaparız ama ben hazır alıcamzenginiçin kurutulmuş biber haşlanır taze soğan maydonoz nar ekşisi birlikte kıyılır afiyet olsun

YASEMİN hiç pirim verme kocana ailesinin yazlık masrafını karşılamak zorunda deilsiniz dediğin gibi karşılayamıyolarsa masrafını satsınlar alla alla

HOŞGELDİN HASRET

Off geçmiş olsun çok...
Sıpalar yaa, mahvettiler kadıncağızları.

Ceren'in ve Ulaş'ın iyi olmalarına sevindim Hasretcim.
Sen de annende dinlenip toparlanmışsındır biraz, iyi oldu...

geçmiş olsun canım, anneannenin beli tutlunca torunlar daha bi düşkünleşiyo anneanneye zaten

Aynen aynen..
Annem yatıyor, bizimki avaz avaz bağırıyor yanına gidip kalk diye...

yasemin bu konuda istediyin kadar diret haklısın cnm. madem eşin böyle göz dikiyo paraya sende söyleme kaç para arttırdıgını..

kayınvalidende birden babaannemi gördüm annemlerede aynı seyi yapmışlar zamanında işte kiracı cıktı yardım edin falan diye demek hala var bu tarz insanlar .. benim melek annemde kendi maasından babaanneme harclık veriyomus zamanında .. ben sanırım anneme cekmemişim onun kadar sessiz deilim

Hasretcim neden kendi aldığınız eve taşınmıyorsunuz? nasılsa sen artık dükkanda daimi değilsin, arada bi gelip gitmek çok zor olmaz sanki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…