- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.241
getirene sordum ücret vermiyormuyuz oda yapılmış ödeme dedi.
yoksa bana kıyakmı geçti..gizli hayranım elanmıydı hhahahahaha
Benim akıllı kocam kendi ailesine iyi görünmek için dişimden tırnağımdan artırıp biriktirdiğim paraya göz dikmiş durumda, dün akşam delirecektim nerdeyse ama kendisine belli etmedim, acilen bir b planı yapmam lazım..
Şöyle ki, benim bu akıllı kocamın akıllı ailesinin bir yazlığı var biliyorsunuz, meşhur yazlıkları kadar kafalarına taş düşer inşallah, anası ve babası bu sene yazlığa yine bişeyler yaptıracaklarmış ve paramız yok, çok masraf olacak diye ağlamışlar, zalak kocamda (onlara söyledimi bilmiyorum) biz yaptıralım, biz ödeyelim diye tutturdu.. Hiç renk vermedim, elbette, olabilir diye geçiştirdim, içimden ne küfürler ettim Allah biliyor..
Madem yazlığınızın masraflarını karşılayamıyorsunuz, satın o halde, yok satmayız diyorsanız da sizin yazlığınızın tadilatından banane yaaa, sanki her sene gidipte keyfini sürüyorum, hem elimde olsa zaten paylaşırım, ben çok zengin değilim ki, bütün sene ne şartlarda çalışıp, biriktirecem, yazın tutup onlara verecem birikimimi..
Benim annemin dünya kadar borcu var, kız evlendirdi, bebeğimize ve evimize bedava bakıyor, anneme yardım etme konusunda zerre kadar düşünce yok aklında ama pis yazlıklarına ölü yatırım yapacam şuna bakın yaa..
Vicdanım sızlıyor, anneme karşı kendimi sorumlu hissediyorum, hak geçmesin anneme de yardım edeyim desem, bu seferde elimde avucumda bişey kalmayacak, kendime ve çocuğuma birkimim yapamayacam, bunun sonu gelmez ki, bu sene bunu yaparız, seneye başka bişey isterler..
Kayınvalidemin kardeşleri, o yazlık alındığından beri (yaklaşık 15 senedir) her sene gidip bedava tatillerini yapıp, eve de bir kuruş masraf yapmamışlar, geçen yaz kayınpederim dedi ki onlara, ''bu sene şunu şunu siz alacaksınız yazlığa, yok öyle bedava tatil artık''.. İnanır mısınız, sırf o dediklerini almamak için hiçbiri gitmedi tatile.. Çok bozuldu kayınvalidem..
Şimdi oyalayıp yaz geldiğinde işin içinden bir şekilde sıyrılmam lazım, akıl verin..
Zalak kocamın Mart sonunda iş durumu belli olacak, kredi çekip ev borcuna sokayım diyorum, sonrada kredi ödüyoruz, borcumuz var diye kimseye bir kuruş koklatmayım diyorum, nasıl fikir..?
Ayy sinir oldum, kızıma BES sigortası yaptırmıyor eşim, ailesine verecek o parayı heralde, dellendim yaa..
Alla alla sen benle konuştuğuna emin misin:44: Burcuyla karıştırıyor olma sakın:)) walla düğün alışverişinde daha bi iyi anladım durumun vahametini, elbiseler üzerimde çok kötü duruyor:84:
hee bu arada düğünde giyineceğim elbisenin üstüne şu kısa kürklerden aldım, eve bi geldim ki poşette 2 kürk varo da bana Allahın bi hediyesi mi acep:)) yaw şaka bi yana üzerinde o zımbırtı olduğu halde çıkışta nasıl alarm ötmedi anlamadım
Evet zayıfım ama jöle gibi löpür löpürüm ve sinir oluyorum. Acilen sıkılaşmam lazım, göbeeem pantolonlarımın üstüne düşecek utanmasa
Kürkünü giiy, kürkünü giyyy a benim canım kürkünü giyGüle güle giy
Evet zayıfım ama jöle gibi löpür löpürüm ve sinir oluyorum. Acilen sıkılaşmam lazım, göbeeem pantolonlarımın üstüne düşecek utanmasa
Kürkünü giiy, kürkünü giyyy a benim canım kürkünü giyGüle güle giy
amin canım
sagol gülsancım inşallah.tez zamanda biter sıkıntımız.tüm zorda olanların inşallah.
menü süper humuzla zeytinyaglı kerevizi atabilirsin geri dönüşüm kutusuna..
eşin seni tanıdığı halde niye böyle kaşınıyo aylinAaah ah dertliyim bu konuda,benim gibi kocam olsaydı şu an 3 katlı evimiz olurdu :95:evde kadın var parasını bırakmayı unutmuşum,aradım eve uğrayıp bırakır mısın dedim, unutmasaydın zaten bu ara herşeyi unutuyorsun dedi ve kapadı, eh şimdi ben eve gidince benden istediklerini yapar mıyım artık
mersü şekerüm, ikincisini de sana mı hediye etsem
yok be ne löpür löpür eti sen de, evde mekik çek bazen göbeği eritirsin
al bakalım, torbayı bağladım uyudu şimdi paşa bey, gerçi uyanır herhalde yarım saate kalmadan:97:
Ben o kadar zayıf diilim ama benim de doğuma kadar göbeğim yoktu... Şimdi çok batıyo gözüme.. Lipsuction ı kim yaptıracaktı? Beni de götürsün yanında...[/B]
beli tutulan anneanneler kervanına bizimkide katıldı
annemin beli tutuldu ve ata anneannesinden ayrılmıyo off offf
benimde pazara gitmem lazım ata uyumuyo offffffff
napiysınız yawww:)))
ben geldim dükkandayım bugün burda olacağım.. Jery annemlerde, orda kalmaya dewamedioruz cengizin babası burda..
jery iyileşti hırıltı we öksürük kesildi dikkat etmemiz gerekiyor tekrarlaması için.. Cengiz beyin şu sıra ew tutmaya hala niyeti yok! Kartaldaki ewi sattırıp buradan bir ew almayı planlıyor
salı cerenin iğnesinden sonra benim doktraçıktım soru sormak için muayenede etti o arada.. Oğlum haftasıyla uyumlu gidiyor, herşey yolunda..
dün taxime bi ocakbaşına gittk cengizle yemek yedik, istiklalde dolaştık sinemaya girecektik ama son dakka bişiler oldu wazgeçtik.. Cengiz çoğu akşam annemlere gelior orda kalıyoruz..
annem tawırlı tabi ew tutmasını istiyor bir an önce..
bizden haberler böyle şimdilk işlerim war biraz
geçmiş olsun canım, anneannenin beli tutlunca torunlar daha bi düşkünleşiyo anneanneye zatenbeli tutulan anneanneler kervanına bizimkide katıldı
Aaah ah dertliyim bu konuda,benim gibi kocam olsaydı şu an 3 katlı evimiz olurdu :95:evde kadın var parasını bırakmayı unutmuşum,aradım eve uğrayıp bırakır mısın dedim, unutmasaydın zaten bu ara herşeyi unutuyorsun dedi ve kapadı, eh şimdi ben eve gidince benden istediklerini yapar mıyım artık
Kekik salatası ne?zeytin salatası ne?zengin ne? humusu nasıl yapıyorsun?
Menün içki sofrasına hazırlanmış gibi, o kadar meze yapacağına bi çorbayla bi börek yap
sagol gülsancım inşallah.tez zamanda biter sıkıntımız.tüm zorda olanların inşallah.
menü süper humuzla zeytinyaglı kerevizi atabilirsin geri dönüşüm kutusuna..
salataları azalt yemekleri artır bizde gelecezzzzz :84:
hem yoğurtlu kereviz hemde zeytinyağlı kereviz var....
hiç ara sıcak yok olmamış menüüüü
Çorba yok mu...Zeytinyağlı barbunya kalsın...Paçanga yap ..humus, yoğurtlu kereviz, salata kalsın...
Tepside et ve iç pilav da ok yada cacık tarzı bişeyde yapabilirsin dereotlu...
Revani ok kalsın
Anladım canım.
Zaten senin evinde baksın, Yağız'ın dışarı çıkmasın sabahın köründe...
Hem ne şımarık
Çok fena ağzım sulandı
Mezeler dursun, 3 çeşit salata çok, azalt...
Amin, sağol..
Amin, beni de :))
Açmış telefon, bilmiş bilmiş konuşuyor, bakıcı bakıyormuşsun, herkese de çocuk emanet edilmez ki, nerden çıktı şimdi, annen başında dursun bari... Biz hepimiz salağız, iyi ki söyledin, sağol...
napiysınız yawww:)))
ben geldim dükkandayım bugün burda olacağım.. jery annemlerde, orda kalmaya dewamedioruz cengizin babası burda..
jery iyileşti hırıltı we öksürük kesildi dikkat etmemiz gerekiyor tekrarlaması için.. cengiz beyin şu sıra ew tutmaya hala niyeti yok! kartaldaki ewi sattırıp buradan bir ew almayı planlıyor
salı cerenin iğnesinden sonra benim doktraçıktım soru sormak için muayenede etti o arada.. oğlum haftasıyla uyumlu gidiyor, herşey yolunda..
dün taxime bi ocakbaşına gittk cengizle yemek yedik, istiklalde dolaştık sinemaya girecektik ama son dakka bişiler oldu wazgeçtik.. cengiz çoğu akşam annemlere gelior orda kalıyoruz..
annem tawırlı tabi ew tutmasını istiyor bir an önce..
bizden haberler böyle şimdilk işlerim war biraz
geçmiş olsun canım, anneannenin beli tutlunca torunlar daha bi düşkünleşiyo anneanneye zaten
Evet benim kendi maaşımdan biriktirdiğim bir para ama onun maaşını eve harcayıp, benim maaşımdan da artırmaya çalışıyoruz işte..
Benim evim var kirada değilim, yani şöyle aslında, biz kayınvalidemlerin eşim için aldıkları evde oturuyoruz, bu evde kiracı vardı, biz evlenince kiracıyı çıkartıp bizi oturttular, şimdi de eşimi sıkıştırıyorlarmış, sizi oturttuk aldığımız kira kesildi kıymetini bilin diye, kvalide, kiranın yerine mutfak masrafımı karşılayın, faturalarımı ödeyin, arada harçlık verin v.s. gibi saçmalıklar yaptı geçen sene, bende fazla koklatmadım açıkçası, kpeder değilde kvalide bizi sömürmeye çalışıyor kısacası, birde eşime sürekli laf sokuyor bu konuda, başkalarının evlatlarını örnek veriyor, sanırım içten içe eşimde ya bozulduğu için yada gerçekten onları aciz gördüğü için, yada kvalidemin çenesini kapamak için yardım etmek istiyor..
Evet benim kendi maaşımdan biriktirdiğim bir para ama onun maaşını eve harcayıp, benim maaşımdan da artırmaya çalışıyoruz işte..
Benim evim var kirada değilim, yani şöyle aslında, biz kayınvalidemlerin eşim için aldıkları evde oturuyoruz, bu evde kiracı vardı, biz evlenince kiracıyı çıkartıp bizi oturttular, şimdi de eşimi sıkıştırıyorlarmış, sizi oturttuk aldığımız kira kesildi kıymetini bilin diye, kvalide, kiranın yerine mutfak masrafımı karşılayın, faturalarımı ödeyin, arada harçlık verin v.s. gibi saçmalıklar yaptı geçen sene, bende fazla koklatmadım açıkçası, kpeder değilde kvalide bizi sömürmeye çalışıyor kısacası, birde eşime sürekli laf sokuyor bu konuda, başkalarının evlatlarını örnek veriyor, sanırım içten içe eşimde ya bozulduğu için yada gerçekten onları aciz gördüğü için, yada kvalidemin çenesini kapamak için yardım etmek istiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?