- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.281
Selamlar
Offff belim cok agriyor...23 yasinda belden sakatlanacam bu gidisle Tugra bey sayesinde.
Tostosumu krese yazdirmaya gittik bugün.
Haftaya ne zaman baslayacagi kesinlesecek. Mart 2012 benim Dogum iznim bitiyor.
Kresde Agustos 2012de alabiliriz diyor, bi ihtimal belki tanidik sayesinde Subatta felan alabilirler.
Aslinda 3 sene Dogum izni kullanma hakkim var, ama ben 2 seneyi sectim. Uzatsammiki?
Ama bu seferde Devlet 2 sene boyunca aylik veriyor, 3. sene hic birsey almayip sIKIsacaz.
Yasemincim, bencede bundan sonra esine bile söyleme ne kadar biriktirdigini.
Oldu canim ben calisiyim didiniyim sonra o parayi cöpe atiyim. Onara verecegime gider alisveris yaparim valla
canım şimdi okudum çok haklısın sen kazanıyorsun sen yemeyi bilmiyormusunda onlara yediricen
ya gizli biriktiricen yada sen yicen bunu onlar istedi insanı zorla yalana teşvik ediyorlar
slm millet
gelişmelerden önce yorum yapcam
amin hepimize inşallah
ne güzel patronmuş kız o öyle aile gibi yaşıyorsunur.
sen ev al güzelin kötü komşu insanı mal sahibi yaparmış, hem evlerini geri verir çenelerini kapatmış olursunuz hem de kocanla papaz olmadan parayı kurtarmış olursun
ya kızlar uykusuzluktan ve zayıflamaktan gözlerimin altı kırıstı cok sinir oluyorum(((
uykusuzluk bendede var ama ben niye zayıflayamıyorum yaabuara gece atıştırmaları çıktı bide,çok zayıfımya geceleride yemeye başladım
ben eve gidiyorum kızlaryarın görüşürüz inşallah
kızlar bu arada bir gelişme oldu.:)
kaynanacımm geldi vee yağıza ben bakarım kimseye verme dedi.ben
sen nasıl bakıcan dolanamazsın peşinden dedim dolanırım dedi kadına güvenmiyorum döver elan dedi.
sanırım zoruna gitmiş okadar kişinin yanında o varken benim bakıcı aramam
yagız bende durur ben evini yemegini yapamam ama yağıza bakarım dedi
bende zaten kadında yemek temizlik elan yapmıyacak dedim. tmm dedi yazında alıp köye götüreyim diyo yok dedim köye dayanamam kuzuma o zamana kadar belki çıkarım işten. allah büyüktür.
sen nasıl bakıcan dolanamazsın peşinden dedim dolanırım dedi kadına güvenmiyorum döver elan dedi.
bende zaten kadında yemek temizlik elan yapmıyacak dedim. tmm dedi yazında alıp köye götüreyim diyo yok dedim köye dayanamam kuzuma o zamana kadar belki çıkarım işten. allah büyüktür.
Hee görmemiştim.
Başka hiç bişi yapmadan mı sıkılaştın o kadar
Nerene sürdün?
Çok pahalı bişi mi?
Detay ver Şeyma :)
Bir de cici kayınvalidenle tanıştın mı?
zeliha almanyayı sevmeye başladım ne güzel bide bize bak doğumdan sonra 8 hafta doğum izniköpeğin önüne kemik atar gibi geldi şimdi ülkemizdeki doğum izni
şeyma gelişmeleri merak ediyorum ama eve gidecem birazdan akşam okurum artık sen anlat
gelelim cici kaynanaya, kız 42 yaşında, esmer, güzel denilebilir, çok uyanık görünüyor. hiç türkçe bilmiyorbu durumda benimle muhatap olması imkansız çünkü ben de hiç kürtçe bilmiyorum sabah eşimle yemek meselesini konuşmuşlar daha önce tak bayan ben olduğum için akşam yemekleri beraberdi hasan "ayıralım" demiş kadın "kalsın böyle benim için düzeninizi bozmayın" demiş, kayınbirader yatmaya bize çıkacak artık ona da "biz bi odada o bi odada yatarız çıkmasın yukarı" demiş. şimdilik iyiyi oynuyor bakalım bir kaç aydan önce belli olmaz zaten gerçek yüzü, dün akşam yemeğinden sonra hemen girip bulaşık yıkadı evi sahiplenmeye hazır görünüyor. ben evdeyken yukarı çıkmamıştı kayınçoyla eşim istemiyordu, ben bu gün çarşıdayken k.peder çıkarıp evi göstermiş "hasanlar gitsin zeyni evlensin onunla (kayınçonun adı zeyni) beraber yukarda otururuz" demiş kadın da çok beğenmiş evi çok ferahmış (onca harcanan paradan sonra ferah tabi )gözü evde pederin ben biliyorum başıma geleceği kış yarısında taşınmak zorunda kalmasak bari
yemekler ayrıldı görümcem el atmış işe "abimler ayrı yiyecek artık" demiş
şu el alem seyretmeye ne kadar meraklı kadın gelir gelmez evi insan basmış "hayırlı olsun" diye görümcem 19 yaşında 16 yaşında kaybetti annesini çok zoruna gitmiş onlar öylegelince yukarı bir çıktı gözler kan çanağı.
şimdilik durum bu canlar aklıma geldikçe olaylar geliştikçe yazarım
slm kızlar nasılsınız ben yine bodoslama dalıyorum böyle
geçmiş hak getire bu sayfayı bilem okuyamadım serhan pat pat vuruyo pc ye harfler birbirine girdi engel olunca ya saçımı çekiyo yada ısırıyo sıpa
nasılsınız herkesin keyfi yerindedir umarım
Hadi hayırlısı olsun, iyi bişey bu...
İş hazır mı peki, buldun mu?
hadi bakalım hayırlı olsun cnm sevindim, ne kadar yaşlı da olsa neticede torunudur iyi bakar Alahın izniyle cnm
sagolun kızlar,iş bakıyorum cnm,çagıran çok yer var
ama ben mesaisi az olan yerleri tercih ettigim için şuan arayıştayım..
inşallah bakabilir bende 15 gün çalışıp çıkmak zorunda kalmam..
hee bu arada sen bak sana vereyim dedim para oda bana 200 ver yeter dedi.
dualarınız için çok sagolun kızlar sizleri seviyore.
insanlar cidden bazen çok meraklı oluyor:88: yazık üzüldüm kıza şimdi( Cnm ev meselesi dışında çok problem olmaz inşallah, zaten baksana çok içiçesiniz biraz uzaklaşmanda fayda olur gibime geliyo zaten
sagolun kızlar,iş bakıyorum cnm,çagıran çok yer var
ama ben mesaisi az olan yerleri tercih ettigim için şuan arayıştayım..
inşallah bakabilir bende 15 gün çalışıp çıkmak zorunda kalmam..
hee bu arada sen bak sana vereyim dedim para oda bana 200 ver yeter dedi.
dualarınız için çok sagolun kızlar sizleri seviyore.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?