2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım şimdi okudum çok haklısın sen kazanıyorsun sen yemeyi bilmiyormusunda onlara yediricen
ya gizli biriktiricen yada sen yicen bunu onlar istedi insanı zorla yalana teşvik ediyorlar

Evet, karar verdim, gizli biriktirecem arkadaşlar, hakettiler gerçekten, günahı boyunlarına, zorla yalana sevk ediyorlar işte..

Şeymaaa, gelişmeleri yaz, meraktayım...

ya kızlar uykusuzluktan ve zayıflamaktan gözlerimin altı kırıstı cok sinir oluyorum (((

uykusuzluk bendede var ama ben niye zayıflayamıyorum yaa buara gece atıştırmaları çıktı bide,çok zayıfımya geceleride yemeye başladım
ben eve gidiyorum kızlar yarın görüşürüz inşallah

uykusuzluk bendede var ama ben niye zayıflayamıyorum yaa buara gece atıştırmaları çıktı bide,çok zayıfımya geceleride yemeye başladım
ben eve gidiyorum kızlar yarın görüşürüz inşallah

bende göbek falan kalmadı bi de sezeryan göbek bırakır derler yalann eski halime döndüm eskisinden daha cok yiyorum ama yok sabit bi kiloda takılı kaldım

Hasret, Cery nin iyileşmesine sevindim, Ulaşcan da iyi imiş, ev işi en kısa zamanda hallolur inşallah ve kpeder-kvalide uzak olur sizden umarım, sakın aynı evde oturmak gibi bir hataya düşme..

kızlar bu arada bir gelişme oldu.:)
kaynanacımm geldi vee yağıza ben bakarım kimseye verme dedi.ben
sen nasıl bakıcan dolanamazsın peşinden dedim dolanırım dedi kadına güvenmiyorum döver elan dedi.
sanırım zoruna gitmiş okadar kişinin yanında o varken benim bakıcı aramam
yagız bende durur ben evini yemegini yapamam ama yağıza bakarım dedi
bende zaten kadında yemek temizlik elan yapmıyacak dedim. tmm dedi yazında alıp köye götüreyim diyo yok dedim köye dayanamam kuzuma o zamana kadar belki çıkarım işten. allah büyüktür.

Hadi hayırlısı olsun, iyi bişey bu...
İş hazır mı peki, buldun mu?

hadi bakalım hayırlı olsun cnm sevindim, ne kadar yaşlı da olsa neticede torunudur iyi bakar Alahın izniyle cnm

Hee görmemiştim.
Başka hiç bişi yapmadan mı sıkılaştın o kadar
Nerene sürdün?
Çok pahalı bişi mi?
Detay ver Şeyma :)
Bir de cici kayınvalidenle tanıştın mı?

geçen yıl 400ml 25tl ye almıştım Eczane mizde.com | Eczane, Gzellik, Salk, Kozmetik,Avene dan ancak bu ay kullanmaya başlayabildim başka hiç bir şey yapmadan sıkılaştım akşamları bacaklarımın dizden yukarsına (basen miydi neydi işte), kalça ve göbeğe kısa bir masajla sürdüm, yalnız sanırım terletiyor sabahları bacaklarım terli oluyordu o yüzden gece kullamam da avantaj sağlmıştır, hepsi bu.

gelelim cici kaynanaya, kız 42 yaşında, esmer, güzel denilebilir, çok uyanık görünüyor. hiç türkçe bilmiyor bu durumda benimle muhatap olması imkansız çünkü ben de hiç kürtçe bilmiyorum sabah eşimle yemek meselesini konuşmuşlar daha önce tak bayan ben olduğum için akşam yemekleri beraberdi hasan "ayıralım" demiş kadın "kalsın böyle benim için düzeninizi bozmayın" demiş, kayınbirader yatmaya bize çıkacak artık ona da "biz bi odada o bi odada yatarız çıkmasın yukarı" demiş. şimdilik iyiyi oynuyor bakalım bir kaç aydan önce belli olmaz zaten gerçek yüzü, dün akşam yemeğinden sonra hemen girip bulaşık yıkadı evi sahiplenmeye hazır görünüyor. ben evdeyken yukarı çıkmamıştı kayınçoyla eşim istemiyordu, ben bu gün çarşıdayken k.peder çıkarıp evi göstermiş "hasanlar gitsin zeyni evlensin onunla (kayınçonun adı zeyni) beraber yukarda otururuz" demiş kadın da çok beğenmiş evi çok ferahmış (onca harcanan paradan sonra ferah tabi )gözü evde pederin ben biliyorum başıma geleceği kış yarısında taşınmak zorunda kalmasak bari
yemekler ayrıldı görümcem el atmış işe "abimler ayrı yiyecek artık" demiş

şu el alem seyretmeye ne kadar meraklı kadın gelir gelmez evi insan basmış "hayırlı olsun" diye görümcem 19 yaşında 16 yaşında kaybetti annesini çok zoruna gitmiş onlar öylegelince yukarı bir çıktı gözler kan çanağı.
şimdilik durum bu canlar aklıma geldikçe olaylar geliştikçe yazarım

slm kızlar nasılsınız ben yine bodoslama dalıyorum böyle
geçmiş hak getire bu sayfayı bilem okuyamadım serhan pat pat vuruyo pc ye harfler birbirine girdi engel olunca ya saçımı çekiyo yada ısırıyo sıpa
nasılsınız herkesin keyfi yerindedir umarım

insanlar cidden bazen çok meraklı oluyor:88: yazık üzüldüm kıza şimdi( Cnm ev meselesi dışında çok problem olmaz inşallah, zaten baksana çok içiçesiniz biraz uzaklaşmanda fayda olur gibime geliyo zaten

hoşgeldin cnm, pek bi problem yok kaynanalar ve bazı kocalar dışında sanırım:))

Hadi hayırlısı olsun, iyi bişey bu...
İş hazır mı peki, buldun mu?

hadi bakalım hayırlı olsun cnm sevindim, ne kadar yaşlı da olsa neticede torunudur iyi bakar Alahın izniyle cnm

sagolun kızlar,iş bakıyorum cnm,çagıran çok yer var
ama ben mesaisi az olan yerleri tercih ettigim için şuan arayıştayım..
inşallah bakabilir bende 15 gün çalışıp çıkmak zorunda kalmam..
hee bu arada sen bak sana vereyim dedim para oda bana 200 ver yeter dedi.
dualarınız için çok sagolun kızlar sizleri seviyore.

Son düzenleme:

bak çok şükür bi soruna çözüm buldun ne güzel ,,, inşallah hepsi hallolur,, mevlam büyük canım içini ferah tut ve sorunları çok büyütmeden çözüm arayın ,,

hey Allahım hyrına bakıverseydi işte zaten bi ihtiyacı oldu mu alırdın ona

ya işler temelde böyle değildi biz çıkarken anne yaşıyordu süper bi kadındı evin reisiydi resmen, öldü bütün yük eşime kaldı "annen öldü ben evlenmiyorum seninle" denmezdi doğal olarak peder eltimlerin yanına gitti turgutluya nişandan önce orada kalacaktı hep, düğünden önce kavga etti onlarla buraya döndü dersaneye giden bir görümceyle birlikte o sene çok iyiydik bir görümce bir ben götürüyorduk işi sonra o ünv kazandı peder yalnız kaldı 1 yıl o da fena değildi bir tek akşam yemeğine 1 tabak fazla koymuyor insana, haziranda birader geldi sağ olsun çok iyidir ama yemek seçen iki erkeğe yemek yapmak da zor eşim ne olsa yer diğerleri full kapris şimdi tatil diye görümceler gelior ünvdeler aslında, topu topu dört kişiydik normalde ben de istiyorum herkes kendi oluna baksın da kaloriferli bir evin aylık masrafı 600 tl onu da bulabilirsen burada, taşınma kabusu cabası yoksa uzaklaşmak canıma minnet ben burada borçlarımı bitirip para biriktirmenin derdine kalıyorum ama kiraya çıkarsam burada olmanın anlamı kalmayacak, en tehlikelisi de baba oğuşl sorun yaşanırsa eşim çok yıpranacak

işlerin yoluna girmeye başlamasına çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…