- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.321
kızlarrrr kayınpederle konuştum!!!!!!!!!!!!!
daha doğrusu o açtı konuyu.. üsküdardaki ewe taşının bence falan dedi.. ew kimin üstüne dedi.. bnde cengizin dedim.. ikinizin üstüne olsaydı dedi..
bnde farketmez zaten herşey ortak artık.. ha o ha ben dükkanlar benim arabalar benim ewde onun olsun falan dedim!
siz kartaldaki ewi satmayımı istyorsunuz dedim EWET CENGİZ ÖYLE İSTİYOR KENDİNE BURDA EW ALMAK İSTYOMUŞ DEDİ!! yani adamın teklifi değil benim kocam satılmasını istemiş
siz artık köyde yaşarız demişsiniz öyleyyse ordaki ewi kiraya werin alın kirasını dedim:76: o da cengiz tutturmuş satacakmış dedi.. biz zaten köydeyiz, ama yarın öbürgün bişey olur hastalanırız buraya gelmek gerekir falan kimsenin ewinde kalmak istemem dedibnde cengiz dioki 2ew war gider üsküdarda otururlar dio dedim:)) orası kalırmıki falan dedi o zmana kadar.. bnde cengiz yada size kartalan falan yine 1+1 bi ew alırız dedi dedim.. tabi konuşurken hiç sizde kalırız bizde kalırsınız mewzusu geçmiyor bnde mahsustan yaniinsan kendine ait ewi olsun ister ben 10gündür annemdeyim rahatmıyım sanıyosunuz tabiiki doğup büyüdüğüm ew ama insan sakinlik istyor kendi ewini istyor, ew ew üstünde olmazki ben rahatsız olurum nereye kadar orda kalıcam, bi yolunu bulsun artık falan dedim..
o da tabiiki olmaz öyle herkesin kapısı ayrı olsun falan dedi:87:
Meral uzun oldu biraz, sen okumazsın şimdi.. Sana özetliyim: Görümcem beni yarı çıplak bi halde bastı. Ben de gıcık olcdum bu davetsiz gelişlerinden artık!!!
meral ama nolur benim yazdıklarımı atlayarakta olsa oku:)))
çünkü biliosun hayatta özet geçemem wirgül atlamayı sewmem
napim yaw heycanlanınca elimin ayarı kaçıyoreeedelü kız seni, bilirim bilmem mi:))
napim yaw heycanlanınca elimin ayarı kaçıyoreee
ya bide kafam neye takıldı bu bebikimin boyu cerene göre biraz kısa gibi yaa( nie öyle olduki
annem dioki bu koca eşşeği emziriyosun oğlun kısa kalacak dio
işte dr zaten emzirmeyi bırak artık demişti geçen ayolmaz öyle şey, olacak olsa doıktor yap1m0a derdi
işte dr zaten emzirmeyi bırak artık demişti geçen ay
işte dr zaten emzirmeyi bırak artık demişti geçen ay
Yine çatkapı görümcem geldi! Bıktım artık ya! Bu kaçıncı ya!!
Pelinle eşim dışarı çıkmışlardı. Ben de evde iş yapıyodum. Tam üstümü değiştiriyodum. Kapı açıldı.Pelinle eşimin sesi geliyoiçerden.'Biz geldik annesiii' die bağırıyo eşim.Kız da ağlıyo. Ben de iç çamaşırlarımla gittim kızı alim da sussun die. Görümcemle burun buruna geldik!!!!!!
Meğerse o da gelmiş.Pelin'i de kucağına almış , kız da onun için ağlıyomuş!! SEvmiyo zaten onları.. Çığlık çığlığa ağlıyo ne zaman görse!!!
Bıktım ben de ya. Eşek başı mıyım ben bu evde!!!!! Bi haber vermiyo eşim de.. Kardeşinin de geleceğini.. Kaç oldu böyle yarı çıplak halde görümcemin beni bastığı! Vallaha bıktım artık!
Aylin in dediği gibi salon kadını çizgimden kayıp gidip suratına tüküresim geldi. Bebek sevmeye die hergün her dakka bizde ya.. Bi evlenip de çocuk doğursaydı da ben de selamete erseydim!!!!!
Görmemiş! Bebenin saylasını yalamaya falan kalkmıştı bi ara. O kadar çok seviyomuş yeğenini...
Hiç gitmedim yanlarına ben de şimdi.İçerden Pelin'in çığlıkları geliyo, kız ağlıyo istemiyo sizi işte!!!!
Neyse çok şükür hemen çekti gitti...
kızlar bugün bir daha anladımki annem benim elim ayağımmış bugün pilim bitti resmen parmaklarım acıyo artık 2 posta pazara gittim yemek yaptım atayla uğraştım
belim kopuyo çok yorgunum çooookkkk
ewet en azından düşüncesini öğrenmiş oldum.. o da benim tawrımı gördü umarım bu konuşma üzerinden adım atar sonrasında.. ewet unuttracağım memeyi ceryeBenim kadın doğumcum da ikinci gebeliklerde anne eğer emziriyosa bıraktırıyoruz demişti.
Bu arada Hasret az önce sinirden gözüm bişey görmüyodu, yazamadım arkadaşım, çok olumlu bi konuşma olmuş kayınpederinle aranda. Hayırlısı olsun bundan sonrası için de.
ewet cnm aynen öyle cengiz kararını wermiş zaten bu saatten sonra yırtmam kendimi herşey olacağına warır alırsa alsın yerleşir otururm.. sonrasınada bakarız artık:26:hasret kayınpederle görüşmen iyi geçmiş kızm senin koca karar vermiş ve uygulayacak sen biryerlerini yırtma sakin ol
öbür konuya gelince doktor sözü dinlesende sonra sonra üzülmesen diyorum
ewet en azından düşüncesini öğrenmiş oldum.. o da benim tawrımı gördü umarım bu konuşma üzerinden adım atar sonrasında.. ewet unuttracağım memeyi cerye
ewet cnm aynen öyle cengiz kararını wermiş zaten bu saatten sonra yırtmam kendimi herşey olacağına warır alırsa alsın yerleşir otururm.. sonrasınada bakarız artık:26:
ewt emzirmeyeceğim artık sadece huzursuz olup mememe yapışırsa weririm artık
sen bana sor sağ göğsüm yara oldu ısırıp dişlerinin arasında çekiyor bideÜzülme ya... Hazirandan sonra ikisini birlikte emzirirsin. zaten Ceren kardeşinin emdiğini görünce kendi de yapışır
Aman emzirme deyince bu aralar benim başıma gelmedik kalmadı. Pelin göğsümü ısırmayı öğrendi. Ama öyle böyle diil, güzel güzel emerken bi anda hart die ısırıyo. Ne zaman yapacağını da kestiremiyorum. Ya mahvoldum . Ben oflayıp puflayınca da kahkahalarla gülüyo. İyi bişe yaptığını sanıp bu davranışını pekiştiriyo..Göğüslerimin bi dili olsa da konuşsalar...Canları çıktı garibanların.. :44:
Size bebekler için çok güzel bi kek tarifi.İçinde şeker yok. Ve helva gibi oluyo. Ayrıca içinde yoğurt yada süt olmadığından pekmezdeki demir emilimine mani olmuyo.Yanlız mümkün olduğunca küçük bi kalıpta yapmanız gerekiyo.
3 yumurta
2 türk kahvesi fincanı pekmez
1 türk kahvesi fincanı sıvıyağ
1,5 su bardağı un
1 paket kabartma tozu.
İsterseniz bikaç damla da limon yada mandalina, portakal suyu( C vitamini demir emilimini kolaylaştırdığı için)
sen bana sor sağ göğsüm yara oldu ısırıp dişlerinin arasında çekiyor bide(( bnde hemen kapatyorum daha wermiorum memeyi gece emzirmiyorum 3,4 gündür mama weriorum uyanıp gündüzde isterse weriorum:18:
canım yarın yapayım ataya değişik geldi tarif buarada kaç derecelik fırında kaç dakika pişicek ?
Bebekler her güne bir huy çıkarıyolar cnm ya.serhan yeni bi huy edindi yattığı saatten 1 saat sonra kesin uyanıyor
yatırmadan bi kase muhallebi yediriyorum illa onun üzerine 120cc mama içecek alışkanlık edindi birşey daha öğleden sonra uykusunu uyuyor 15:30 gibi uyanıyor ve 8:30 yada 9:30 da yatıyorbayılıyor desem daha doğru olur bazen hemen uykuya geçiyo bazende uykusu olduğu halde yatmamak için resmen kavga ediyor benimle
son olarak gece hiç ağlayarak uyanmazdı ama artık hep ağlayarak uyanıyor buda beni çok üzüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?