2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

meral ama nolur benim yazdıklarımı atlayarakta olsa oku:)))
çünkü biliosun hayatta özet geçemem wirgül atlamayı sewmem

iyi hadi bakalım, faydalı bi konuşma olmuşş, tebrix

Meral uzun oldu biraz, sen okumazsın şimdi.. Sana özetliyim: Görümcem beni yarı çıplak bi halde bastı. Ben de gıcık olcdum bu davetsiz gelişlerinden artık!!!

afferim iyi olmuş özet geçmen:)) okumuştum cnm üstteki yazını da:)) ne diyim haklısın ama asıl suçlu eşin bence, o haber vermeli sana, benimki de öyledir hiç haber vermeden dazn diye getirir misafirleri. ona göre kimse yabancı değil, bana göre çekirdek ailemiz dışında kalan herkes misafir

delü kız seni, bilirim bilmem mi:))
napim yaw heycanlanınca elimin ayarı kaçıyoreee
ya bide kafam neye takıldı bu bebikimin boyu cerene göre biraz kısa gibi yaa( nie öyle olduki
annem dioki bu koca eşşeği emziriyosun oğlun kısa kalacak dio

napim yaw heycanlanınca elimin ayarı kaçıyoreee
ya bide kafam neye takıldı bu bebikimin boyu cerene göre biraz kısa gibi yaa( nie öyle olduki
annem dioki bu koca eşşeği emziriyosun oğlun kısa kalacak dio

olmaz öyle şey, olacak olsa doıktor yap1m0a derdi

kızlar bugün bir daha anladımki annem benim elim ayağımmış bugün pilim bitti resmen parmaklarım acıyo artık 2 posta pazara gittim yemek yaptım atayla uğraştım

belim kopuyo çok yorgunum çooookkkk

işte dr zaten emzirmeyi bırak artık demişti geçen ay

Benim kadın doğumcum da ikinci gebeliklerde anne eğer emziriyosa bıraktırıyoruz demişti.
Bu arada Hasret az önce sinirden gözüm bişey görmüyodu, yazamadım arkadaşım, çok olumlu bi konuşma olmuş kayınpederinle aranda. Hayırlısı olsun bundan sonrası için de.

canım önce güldüm :) sonrada kocana çok kızdım insanlık hali yaaa insan haber verir

kızlar bugün bir daha anladımki annem benim elim ayağımmış bugün pilim bitti resmen parmaklarım acıyo artık 2 posta pazara gittim yemek yaptım atayla uğraştım

belim kopuyo çok yorgunum çooookkkk

Aynen valla Şebnem benim de annemsiz cılkım çıkıyo. Daha da yarım gün bakıcı geliyo , ona rağmen yani. Annem yemek yapıyo getiriyo, buzluğa atıyo. Böylece yemek derdinden kurtuluyorum.

Bi soğan doğramak bile benim için çok zahmetli bi mesele bu aralar. Ne zaman elime bıçak alsam bi yerimi kesiyorum acele işyaptığımdan.

Neyse konuyu çok dağıttım.. Annelerimizi Allah başımızdan eksik etmesin.. Allah onlara, bebeklerimize ve bize bakacak güç ve sağlık versin...

ewet en azından düşüncesini öğrenmiş oldum.. o da benim tawrımı gördü umarım bu konuşma üzerinden adım atar sonrasında.. ewet unuttracağım memeyi cerye
hasret kayınpederle görüşmen iyi geçmiş kızm senin koca karar vermiş ve uygulayacak sen biryerlerini yırtma sakin ol
öbür konuya gelince doktor sözü dinlesende sonra sonra üzülmesen diyorum
ewet cnm aynen öyle cengiz kararını wermiş zaten bu saatten sonra yırtmam kendimi herşey olacağına warır alırsa alsın yerleşir otururm.. sonrasınada bakarız artık:26:
ewt emzirmeyeceğim artık sadece huzursuz olup mememe yapışırsa weririm artık

Üzülme ya... Hazirandan sonra ikisini birlikte emzirirsin. zaten Ceren kardeşinin emdiğini görünce kendi de yapışır
Aman emzirme deyince bu aralar benim başıma gelmedik kalmadı. Pelin göğsümü ısırmayı öğrendi. Ama öyle böyle diil, güzel güzel emerken bi anda hart die ısırıyo. Ne zaman yapacağını da kestiremiyorum. Ya mahvoldum . Ben oflayıp puflayınca da kahkahalarla gülüyo. İyi bişe yaptığını sanıp bu davranışını pekiştiriyo.. Göğüslerimin bi dili olsa da konuşsalar...Canları çıktı garibanların.. :44:

yeniden slm kıslar
hasret bacım nasılsın acik hızlı hızlı okudum ortam karışık yine ama sen kendin konuşmakla iyi etmişsin kayınpederinle zaten bu işi kocalara bıraktınmı işin yaşş en iyisi kendin halletmek neyse ortak yol bulunur sen üzme tatlı canını ceryy iyi olmuş çok sevindim oğluş da iyiymiş maşallah kuzulara

sen bana sor sağ göğsüm yara oldu ısırıp dişlerinin arasında çekiyor bide(( bnde hemen kapatyorum daha wermiorum memeyi gece emzirmiyorum 3,4 gündür mama weriorum uyanıp gündüzde isterse weriorum:18:

serhan yeni bi huy edindi yattığı saatten 1 saat sonra kesin uyanıyor
yatırmadan bi kase muhallebi yediriyorum illa onun üzerine 120cc mama içecek alışkanlık edindi birşey daha öğleden sonra uykusunu uyuyor 15:30 gibi uyanıyor ve 8:30 yada 9:30 da yatıyor bayılıyor desem daha doğru olur bazen hemen uykuya geçiyo bazende uykusu olduğu halde yatmamak için resmen kavga ediyor benimle
son olarak gece hiç ağlayarak uyanmazdı ama artık hep ağlayarak uyanıyor buda beni çok üzüyor

canım yarın yapayım ataya değişik geldi tarif buarada kaç derecelik fırında kaç dakika pişicek ?

sen bana sor sağ göğsüm yara oldu ısırıp dişlerinin arasında çekiyor bide(( bnde hemen kapatyorum daha wermiorum memeyi gece emzirmiyorum 3,4 gündür mama weriorum uyanıp gündüzde isterse weriorum:18:

O işi benim sıpa da yapıyo...Sündürme işini. Ben de onun göğsünü ısırıcam bi gün o olacak!!
Zaten birdenbire kesilmez heralde memeden. Yani adım adım bırakacak emmeyi.

Bebekler her güne bir huy çıkarıyolar cnm ya.
Ama geceleri ağlayarak uyanması diş çıkarma dönemiyle ilgili olabilir. Bizim kız da çığlık çığlığa ağlıyo diş çıkarırken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…