- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.301
bnde bndeee çok şaşırdım zaten bekliodum senede bi kaçkez alıştım gündemin bunlarla yoğunlaşmasına.. işte söylüyorum bunlar gibisini görmedim duymadım die inanmıyosunuz türünün son örnekleri.. kowuyorum aksine dahada yanaşıyolar..Günaydın güzeller,
Gece biraz daha iyi uyuduk, saat 3'ten sonra da koyun koyunaydık, bugün daha iyi gibiyim. Alışırsa alışsın beraber uyumaya yaw, bir gün gelir yalnız uyumaya da alışır napalım, ikimiz de uykusuz sürünmesinden iyidir kanımca.
Hasret, yeni havadisi okudum, şaşkınlık içindeyim, geçinemiyorsunuz, istenmediklerini biliyorlar, hala birlikte yaşama planları yapıyorlar, inanılır gibi değil. Allah yardımcın olsun, umarım böyle birşey olmaz... Ceren'in iyi olmasına sevindim, tekrar geçmiş olsun...
hahayyytt meşhur oldum meşhurrr:90:Annem sizi nası tanıo anlatim
burcuyu hani sen gibi çok ağlayan(annem abim doğduğunda çalışıomuş 40 ı çıkmış bakıcıya bırakmış dedem ananeme baktırtmamış annem hergün ağlamış hergün)
gülşanı mardindeki arkadaş
hasreti bidaa hamile olan
merali kapalı olan
aylini bana süt takıntılı diyen
aklıma gelenler bunlar.. sizden bahsederken böyle bahsediorm. nete çok girmeme kızıyor bazen sizden söylediğim ona ters gelen şeylerede kızıyor ama bişey demiyor:))
aynı durumu paylaşıyoruz esintoş:))))) eğer durum gerçekten bu yönde gelişirse herkes kendi anasıyla yaşasın tawrımda ısrarcı olacağımgünaydın anneler sabah sabah eltim dışarı çıkmış ve arama zahmetinde bulunmamış oğluşla kapıda kaldık mı altına yaptı sonra acıktı uykusu geldi tam gidecektim ki geldi eltim işe de geç kaldım ama umrunda mı iidir hoştur ama çok sorumsuz offf offf
akşam eserle ailesi yüzünden tartışmak üzereydik ki benden beklenmicek şekilde sakin ve ılımlı davrandım toparladık
HASRET dehşet ve esefle izliyorum kocanı yani böyle bir yaşantının hepinizi nasıl etkileyeceğini hiç mi düşünmüyo herkesi geçtim sen sinirleneceksin ona kızacaksın sürekli patırtı gürültü nası cesaret edebiliyo ki bööle bişeye
sonuna kadar direneceğim:)))))Hasret, Cery nin iyileşmesine sevindim, Ulaşcan da iyi imiş, ev işi en kısa zamanda hallolur inşallah ve kpeder-kvalide uzak olur sizden umarım, sakın aynı evde oturmak gibi bir hataya düşme..
yasemin kocan senin paranı anasının yazlığı içinmi hıybeetmeni istedi? bi alıntı yapmadı kimse göremedim yaaa(((((((((((
ben geldimm şehir dışındaydım yine feci başım ağrıyo
ŞEYMA ben kavitasyonla ilgili gönderdiğin o yazıyı biliyorum ama umut fakirin ekmeği die denedim zaten bi işe de yaramadı kesin olarak lipo yaptırıyorum ama diorum gebelik öncesi kiloma döneyim de ööle yaptırayım
HASRET 10-14 şubat istanbuldayım plan yapma buluşma ayarlıyalım
bişiler daha yazacaktım ama başım çatlıyo unuttum
aa gel yaw özledimmben geldimm şehir dışındaydım yine feci başım ağrıyo
ŞEYMA ben kavitasyonla ilgili gönderdiğin o yazıyı biliyorum ama umut fakirin ekmeği die denedim zaten bi işe de yaramadı kesin olarak lipo yaptırıyorum ama diorum gebelik öncesi kiloma döneyim de ööle yaptırayım
HASRET 10-14 şubat istanbuldayım plan yapma buluşma ayarlıyalım
bişiler daha yazacaktım ama başım çatlıyo unuttum
sakın tatlı sözlere kanıpta yumuşama sonuçta acil bi ihtiyaç değilHeee, çok akıllılar kendileri, ben biriktiriyom, onlar yazlıklarına yeni bişeyler yaptıracaklarmış, manyak kocamda ne var biz yaptırsak diyor ama o parayı onlara hibe etmeye hiç niyetim yok, kusura bakmasınlar, benim kızımın geleceği için birikiyo o para..
Ya Sabırrrrrr YA SABIRRRRR!!!!!! YAAAA SABIIRRRRRRRRRRRRRR!!!
:86: ilahi kıymet öldüm haaYine çatkapı görümcem geldi! Bıktım artık ya! Bu kaçıncı ya!!
Pelinle eşim dışarı çıkmışlardı. Ben de evde iş yapıyodum. Tam üstümü değiştiriyodum. Kapı açıldı.Pelinle eşimin sesi geliyoiçerden.'Biz geldik annesiii' die bağırıyo eşim.Kız da ağlıyo. Ben de iç çamaşırlarımla gittim kızı alim da sussun die. Görümcemle burun buruna geldik!!!!!!
Meğerse o da gelmiş.Pelin'i de kucağına almış , kız da onun için ağlıyomuş!! SEvmiyo zaten onları.. Çığlık çığlığa ağlıyo ne zaman görse!!!
Bıktım ben de ya. Eşek başı mıyım ben bu evde!!!!! Bi haber vermiyo eşim de.. Kardeşinin de geleceğini.. Kaç oldu böyle yarı çıplak halde görümcemin beni bastığı! Vallaha bıktım artık!
Aylin in dediği gibi salon kadını çizgimden kayıp gidip suratına tüküresim geldi. Bebek sevmeye die hergün her dakka bizde ya.. Bi evlenip de çocuk doğursaydı da ben de selamete erseydim!!!!!
Görmemiş! Bebenin saylasını yalamaya falan kalkmıştı bi ara. O kadar çok seviyomuş yeğenini...
Hiç gitmedim yanlarına ben de şimdi.İçerden Pelin'in çığlıkları geliyo, kız ağlıyo istemiyo sizi işte!!!!
Neyse çok şükür hemen çekti gitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?