2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Nimet süper bir gelişme bu, bakıcı derdinden ve parasından kurtuldun işte, yaza kadar çok şey değişir eminim, hayırlısı olsun..

Şeyma, gelişmeler çokmuş, bir günde neler yaşamışsınız, inşallah hep böyle anlayışlı ve iyi biri olur cici anne, görümcene çok üzüldüm yalnız, meraklı insanlarada çok kızdım..

bnde bndeee çok şaşırdım zaten bekliodum senede bi kaçkez alıştım gündemin bunlarla yoğunlaşmasına.. işte söylüyorum bunlar gibisini görmedim duymadım die inanmıyosunuz türünün son örnekleri.. kowuyorum aksine dahada yanaşıyolar..
zaten kocam dün gece yemekte geri wites yaptı.. bunlar ilerde cengizin yada diğer ewlatlarına muhtaç olmak istemiyolarmış o yüzden o ew onların sigortasıymışşşşş! cengizde; benim şuanki hayatım dahaönemli burdan bir ew alayım biz oturalım sizdesokaktakalmazsınız üsküdarda da ew war burdada olacak istediğinizde oturursunuz ilerde demişşşşş we yarın annesi gelince onada böyle diyecekmiş.. bnde kesinlkle ben ewimde sadece çocuklarımla olmak istyorum sakın huzurmu kaçırma boşuna aramızı bozma falan gibilerinden yığınla laf döktüm
bakalım annesinin henüz haberi yokmuş cengizin o ewe göz diktiğinden... bakalım belki o kabul etmez dicem ama işin ucunda cengizin kapılarının ona açılacağı durumu sözkonusu olunca, hayır demesi imkansız olur
hahayyytt meşhur oldum meşhurrr:90:
aynı durumu paylaşıyoruz esintoş:))))) eğer durum gerçekten bu yönde gelişirse herkes kendi anasıyla yaşasın tawrımda ısrarcı olacağım

Anaaaamm, Nimet, yeni gördüm daha, kaynana birde para mı istiyor durumunuzu bile bile, yazık valla, sanki bir ihtiyacı olsa almayacaksınız.. Neyse buna da şükür bacım, 400 dense 200 iyidir..

Hasret, Cery nin iyileşmesine sevindim, Ulaşcan da iyi imiş, ev işi en kısa zamanda hallolur inşallah ve kpeder-kvalide uzak olur sizden umarım, sakın aynı evde oturmak gibi bir hataya düşme..
sonuna kadar direneceğim:)))))
cengiz diyorki zaten oturmazlar senle merak etme köyde yaşarlarmış! hıhhhh isabet olur.. aksi bi durum olursa eğer olacaklardan onlar korksunlar

yasemin kocan senin paranı anasının yazlığı içinmi hıybeetmeni istedi? bi alıntı yapmadı kimse göremedim yaaa(((((((((((

ben geldimm şehir dışındaydım yine feci başım ağrıyo
ŞEYMA ben kavitasyonla ilgili gönderdiğin o yazıyı biliyorum ama umut fakirin ekmeği die denedim zaten bi işe de yaramadı kesin olarak lipo yaptırıyorum ama diorum gebelik öncesi kiloma döneyim de ööle yaptırayım
HASRET 10-14 şubat istanbuldayım plan yapma buluşma ayarlıyalım
bişiler daha yazacaktım ama başım çatlıyo unuttum

yasemin kocan senin paranı anasının yazlığı içinmi hıybeetmeni istedi? bi alıntı yapmadı kimse göremedim yaaa(((((((((((

Heee, çok akıllılar kendileri, ben biriktiriyom, onlar yazlıklarına yeni bişeyler yaptıracaklarmış, manyak kocamda ne var biz yaptırsak diyor ama o parayı onlara hibe etmeye hiç niyetim yok, kusura bakmasınlar, benim kızımın geleceği için birikiyo o para..

Seninde bu aralar başın çok ağrıyo, benden mi bulaştı acaba :))
Gerilim baş ağrısı mı sendeki, relax olmak lazım ama nasıllll...?

aa gel yaw özledimm
tamam canım 14 şubat için söz weremem ama diğer günler açığım hertürlü teklife

sakın tatlı sözlere kanıpta yumuşama sonuçta acil bi ihtiyaç değil hani hastalık olur zor gün olur anlarım keyfi giderlere tawiz yok

kızlarrrr kayınpederle konuştum!!!!!!!!!!!!!
daha doğrusu o açtı konuyu.. üsküdardaki ewe taşının bence falan dedi.. ew kimin üstüne dedi.. bnde cengizin dedim.. ikinizin üstüne olsaydı dedi..
bnde farketmez zaten herşey ortak artık.. ha o ha ben dükkanlar benim arabalar benim ewde onun olsun falan dedim!
siz kartaldaki ewi satmayımı istyorsunuz dedim EWET CENGİZ ÖYLE İSTİYOR KENDİNE BURDA EW ALMAK İSTYOMUŞ DEDİ!! yani adamın teklifi değil benim kocam satılmasını istemiş
siz artık köyde yaşarız demişsiniz öyleyyse ordaki ewi kiraya werin alın kirasını dedim:76: o da cengiz tutturmuş satacakmış dedi.. biz zaten köydeyiz, ama yarın öbürgün bişey olur hastalanırız buraya gelmek gerekir falan kimsenin ewinde kalmak istemem dedi bnde cengiz dioki 2ew war gider üsküdarda otururlar dio dedim:)) orası kalırmıki falan dedi o zmana kadar.. bnde cengiz yada size kartalan falan yine 1+1 bi ew alırız dedi dedim.. tabi konuşurken hiç sizde kalırız bizde kalırsınız mewzusu geçmiyor bnde mahsustan yaniinsan kendine ait ewi olsun ister ben 10gündür annemdeyim rahatmıyım sanıyosunuz tabiiki doğup büyüdüğüm ew ama insan sakinlik istyor kendi ewini istyor, ew ew üstünde olmazki ben rahatsız olurum nereye kadar orda kalıcam, bi yolunu bulsun artık falan dedim..
o da tabiiki olmaz öyle herkesin kapısı ayrı olsun falan dedi:87:

Yine çatkapı görümcem geldi! Bıktım artık ya! Bu kaçıncı ya!!
Pelinle eşim dışarı çıkmışlardı. Ben de evde iş yapıyodum. Tam üstümü değiştiriyodum. Kapı açıldı.Pelinle eşimin sesi geliyoiçerden.'Biz geldik annesiii' die bağırıyo eşim.Kız da ağlıyo. Ben de iç çamaşırlarımla gittim kızı alim da sussun die. Görümcemle burun buruna geldik!!!!!!
Meğerse o da gelmiş.Pelin'i de kucağına almış , kız da onun için ağlıyomuş!! SEvmiyo zaten onları.. Çığlık çığlığa ağlıyo ne zaman görse!!!
Bıktım ben de ya. Eşek başı mıyım ben bu evde!!!!! Bi haber vermiyo eşim de.. Kardeşinin de geleceğini.. Kaç oldu böyle yarı çıplak halde görümcemin beni bastığı! Vallaha bıktım artık!
Aylin in dediği gibi salon kadını çizgimden kayıp gidip suratına tüküresim geldi. Bebek sevmeye die hergün her dakka bizde ya.. Bi evlenip de çocuk doğursaydı da ben de selamete erseydim!!!!!
Görmemiş! Bebenin saylasını yalamaya falan kalkmıştı bi ara. O kadar çok seviyomuş yeğenini...
Hiç gitmedim yanlarına ben de şimdi.İçerden Pelin'in çığlıkları geliyo, kız ağlıyo istemiyo sizi işte!!!!
Neyse çok şükür hemen çekti gitti...

Meral uzun oldu biraz, sen okumazsın şimdi.. Sana özetliyim: Görümcem beni yarı çıplak bi halde bastı. Ben de gıcık olcdum bu davetsiz gelişlerinden artık!!!

:86: ilahi kıymet öldüm haa sen dewam et uygunsuz çıkmaya karşısına belki utanırda keser patawatsızlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…