- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.341
Bebekler her güne bir huy çıkarıyolar cnm ya.
Ama geceleri ağlayarak uyanması diş çıkarma dönemiyle ilgili olabilir. Bizim kız da çığlık çığlığa ağlıyo diş çıkarırken..
Aynı diğer kekler gibi 175derece 30-35dk.
Gerçekten lezzetli oluyo. Özellikle daha sıcakken..
canımcım kahvaltısına
bi parça muz
bi parça elma/ayva/armut/ hergün birini
bi mandalina yada yarım portakal suyu
kaşar p.rendeliyorum
minik parça tereyağı
pekmez
ceviz
gün aşırı yumurta sarısı
keçi sütü
birde tahıllı kahvaltı maması
bu şekilde hazırlıyorum meyvesiz yapmıyorum çünkü eskiden içiyordu meyve suyu ama şimdi pek sevmiyor bende bu şekilde veriyorum
merve sana tekmil vermeye geldimannemler gitti ama annemi salmadım demişsin anlamadım:26: Allah kavuştursun canım
değişik çorba tarifleri olanlar var mı aranızda? ben sürekli aynı çorbayı (sebze) yapmaktan sıkıldım. birde artık çok fazla kaşık maması yedirmek istemiyorum. tariflerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...
Muhabbetin ortasına destursuz dalıyorum af buyurun
Biriktirdiğin paradan eşinin haberi olmak zorunda mı ki? Her ay 300biriktiriyosan bundan sonra 100 biriktiriyorum de eşine, 200ü kendine ayır. Bu senin alın terin sonuçta. Ayrıca da benzer bi durum bizde de var. Benim eşim de bizim parayla anasına ev alma derdinde.. Anası kendi parasını har vurup harman savuruyo. Ev almayı çok istiyolarsa para biriktirsinler di mi.. Nie benim dişimden tırnağımdan kıstığım paraya göz dikiyolar.
Yani özetle Yasemincim, o parada senin hakkın var ve senin rızan olmadan eşin o parayla hiç bişey yapamaz. Yapsa bile kayınvalidenler hayrını göremez için rahat olsun...
iyi akşamlar...artık kendi yediklerinizden yedirebilrisn canım...ben özel çorba yapmıyorum kızıma...sadece az tuzlu ve az salçalı yapıyorum...baharatı varsa onu da kızıma ayırdıktan sonra ekliyorum...en çok tavuk suyuna şehriye seviyor...
bir de bilmem bilir misin...kıymalı pirinç çorbası yapıyorum kızım çok seviyor.
150-200 gr kadar kıymayı soğansız kavuruyorum salça ve domates ekliyorum...iyice kavurduktan sonra su ekleyip kaynamasını bekliyorum...kaynadıktan sonra yarım çay bardağı pirinç koyuyorum..pirinçler pişene kadar kaynıyor biraz da maydanoz tamamdır :))
bu çorbaları,yayla ve mercimek içiyor kızım..ama arkadaşlar et suyuyla ya da balıkla çorba yapıyorlar...ben denemedim hiç...
tavuk çorbası ve mercimek çorbası yaptığımda bende yediriyorum. kıymalı pirinç çorbasını deneyeceğim onu bilmiyordum. bir iki yerde okumuştum seninde dediğin gibi balık çorbası ya da farklı çorbalar onlardanda denemek istiyorum. tarif için teşekkürler.
canım bu sabah tarifini denedim sadece içine elma armut ve ayva dan birini demişsin ya onu katmadım. bizim sıpa pek bi sevdi. hepsini yedi. teşekkürler. sayende güzel bi tarif öğrendim. ben peynir yumurta mama pekmez ... bunların hepsini ayrı ayrı veriyordum. böyle daha kolay oldu. hafta sonları bu tarifi uygulayacam...
iyi akşamlar...artık kendi yediklerinizden yedirebilrisn canım...ben özel çorba yapmıyorum kızıma...sadece az tuzlu ve az salçalı yapıyorum...baharatı varsa onu da kızıma ayırdıktan sonra ekliyorum...en çok tavuk suyuna şehriye seviyor...
bir de bilmem bilir misin...kıymalı pirinç çorbası yapıyorum kızım çok seviyor.
150-200 gr kadar kıymayı soğansız kavuruyorum salça ve domates ekliyorum...iyice kavurduktan sonra su ekleyip kaynamasını bekliyorum...kaynadıktan sonra yarım çay bardağı pirinç koyuyorum..pirinçler pişene kadar kaynıyor biraz da maydanoz tamamdır :))
bu çorbaları,yayla ve mercimek içiyor kızım..ama arkadaşlar et suyuyla ya da balıkla çorba yapıyorlar...ben denemedim hiç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?