2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebekler her güne bir huy çıkarıyolar cnm ya.
Ama geceleri ağlayarak uyanması diş çıkarma dönemiyle ilgili olabilir. Bizim kız da çığlık çığlığa ağlıyo diş çıkarırken..

yaa inşallah geçicidir çok üzülüyorum sanki bişey oluyomuş gibi göz yaşıyla ağlıyo bide ama kucağıma alınca susuyo yavru kuşum meleğim
bu arada çok diş çıkardı haklısın sanırım

mrb kızlarrr
annemler gitti( rüya gibi geçti 4 gün kaldılar zor bela oda. ananemi salmadım o benle kalcak biraz. iyi olur nefes işte yanımda
canım annecim bütün ewi temizledi durduramadım halılaırmı camlarımı koltuklaırmı sildi perdeleri babam yıkadı taktı. pırıl pırıl yaptı gitti. aah analık böle işte canım benim yaa.
melike acaip mutluydu sürekli oynuyordu uyudu şimdi. az önce saçımı yıkarken banyoda klozete tutunmuş duruyodu klozetin örtüsü kaydı kafaüstü mermere düştü ama çok ağlamadı acımamıştır inşş. bide yürürken düştü dudağını patlattı nası kanadı şimdi dudağı şiş. artık azalar bizi bekler rabbim korusun hepsini yaa.
kimdi hatırlamıom geçmişi okurken bebeğini kreşe wermekten fln bahsetmiş sakı nwermesin yaa hiç bi uzman önermio 3-2.5 yaşına kadar bi bebek ewde büyümeli ewe ortamında olmalı dio. keisnlkie.. o daha kendini koruyamaz ki savunmasız küçücük bişe. werme arkadaşım yaa. bakıcı ayarla ilerde werirsin daha bağışıklıkları çok kuvvetli değil. senin ewin kadar asla temiz olamaz. bakıcıbul annen k.valden gelsin ama ewdne cıkmasın daha..
şimdilik bizden haberler bu kadar. görüşmek üzere kızlarr.(Anneeee babaaaaa((((] melike gibi ağlicam şimdi ew bomboş kaldı(((

kızlar bu sabah bir doktor vardı tv de dinleme fırsatı buldum diyorki ;

gece yatmadan önce devam sütü,mama,muhallebi vermeyin eğer verirseniz gece uykusunda çok huzursuz olur baş terlemesi olır uykusu sık bölünür
eğer emiyorsa sadece emzirin
emzirmiyorsanız ev yoğurdu veya ev kefiri verin diyor çünkü bunlar prbiyotikmiş o yüzden gece verilmesi iyi oluyormuş
çocuklarınıza mutlaka ev kefiri verin en sağlıklısı o dedi

her gelen bişi karalayp cıksa baya ilerlicez geliom gidiom okuyan geçio gidio kart basın bari yaa
kızım uyudu bende meyvemi yedim sodamı içiyorum we yatmayı düşünüyorum cunku 8 bucukta uyudu banyo yapınca yamıştı tabi sabah6 bucukta hehehe diyerek dikilir.
bariz anne dio yiyivercem bu cocugu o olacak he!!

merve sana tekmil vermeye geldim annemler gitti ama annemi salmadım demişsin anlamadım:26: Allah kavuştursun canım

Merve Allah kavuştursun. Gitmiş annenler..
Ben de doğumdan sonra kayınvalidemden ne kadar nefret etmeye başladıysam anneme de o kadar düşkün oldum.. Allah onları(annlerimizi, kayınvalidelerimizi diill!!!) başımızdan eksik etmesin..

teşekkür ederim kızlarr hepimiz kavuşalım inşş.frambuaz(adını unuttum sorry) bende doğumdan sonra çok düşkün oldum bide onlardan uzakta olunca.. rabbim kimseyi annesiz babasız bırakmasın amin.
gülşancım ananemi salmadım anneanne yani:)) saol gülşancım sende olmasan beni ipleyip tekmile gelen yok he

canım bu sabah tarifini denedim sadece içine elma armut ve ayva dan birini demişsin ya onu katmadım. bizim sıpa pek bi sevdi. hepsini yedi. teşekkürler. sayende güzel bi tarif öğrendim. ben peynir yumurta mama pekmez ... bunların hepsini ayrı ayrı veriyordum. böyle daha kolay oldu. hafta sonları bu tarifi uygulayacam...

merve sana tekmil vermeye geldim annemler gitti ama annemi salmadım demişsin anlamadım:26: Allah kavuştursun canım

bende annemi anladım iki defa okudum anannesiymiş göndermedigi:))
merve anne baba sevgisi bir başka anne olunca daha iyi anladım
onları başımızdan eksik etmesin bende fazla göremiyorum.
ama nefes aldıklarını bilmek bile mutluluk veriyo..

değişik çorba tarifleri olanlar var mı aranızda? ben sürekli aynı çorbayı (sebze) yapmaktan sıkıldım. birde artık çok fazla kaşık maması yedirmek istemiyorum. tariflerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...

iyi akşamlar...artık kendi yediklerinizden yedirebilrisn canım...ben özel çorba yapmıyorum kızıma...sadece az tuzlu ve az salçalı yapıyorum...baharatı varsa onu da kızıma ayırdıktan sonra ekliyorum...en çok tavuk suyuna şehriye seviyor...
bir de bilmem bilir misin...kıymalı pirinç çorbası yapıyorum kızım çok seviyor.

150-200 gr kadar kıymayı soğansız kavuruyorum salça ve domates ekliyorum...iyice kavurduktan sonra su ekleyip kaynamasını bekliyorum...kaynadıktan sonra yarım çay bardağı pirinç koyuyorum..pirinçler pişene kadar kaynıyor biraz da maydanoz tamamdır :))

bu çorbaları,yayla ve mercimek içiyor kızım..ama arkadaşlar et suyuyla ya da balıkla çorba yapıyorlar...ben denemedim hiç...

yazdılarınıza şöyle bir göz attımda kızlar yorum yapmadan geçemeyeceğim. sanırım hemen hemen herkes aynı durumda. çalışıyoruz birikim yapmaya çalışıyoruz ama bizim çoooook fazla paramız var sanıyorlar herhalde. bence sonuna kadar haklısınız onların bize yardım etmesi gerekirken daha bizden bekliyorlar. insanı aptal yerine koyuyorlar.

tavuk çorbası ve mercimek çorbası yaptığımda bende yediriyorum. kıymalı pirinç çorbasını deneyeceğim onu bilmiyordum. bir iki yerde okumuştum seninde dediğin gibi balık çorbası ya da farklı çorbalar onlardanda denemek istiyorum. tarif için teşekkürler.

rica ederim..afiyetle yer inşallah:))
iyi geceler...

slm millet

ben dün girip bakamadım hiç sürekli evin dışındaydmgündüz kuaföre gittim balyaj yaptırdım akşam da ataması yapılmayan öğretmenler platformunun düzenlediği eğlenceye gittik ailecek :81: deniz biraz zorladı bizi ama yinede çok güzel bir geceydi
cici kaynanayla problem yo şimdilik her şey tıkırında alt kata tadilat yaptırmaya başladı baharda büyük faaliyet görünüyor sanırım üst kat konusunda pek ümitlenme niyetinde değil gerçi kayınbirader izin vermeyecekti ona zaten adam kendi geleceğin garantie tututyor bizi bu evde tutarak. kadın çok aklıbaşında duruyor diyor herkes bakalım zaman neyi göstrecek

MERVEEEEE ben geldim tekmili verdim hadi yarın görüşürüz :80:

ne demek balım bende farklı tarifler arıyorum bulunca yapınca yediği zaman da pek mutlu oluyorum
bal şeker olsun yarasın boncuğa inşallah canımcım

bende yapayım bunu canım sağol güzelmiş inşallah sever bizim böcük de

merve canım allah kavuştursun

dün giremedim topike
serhan
eymen(annesininbebiki)
ve yağız efe (eftel)
10 aylık oldular rabbim sağlıklı sıhhatli nice 10 aylar nasip etsin kuzulara

tşk ederim kızlarr
ay güüya hafta sonu gene oturamıorm gene oturamıorm. kızı uyuttum ortalıı topladım yatmya giderken antredeyim yani bari yataama uzanim. uyandı...
şimdi çorbasını yogurdunu içirecem. bi kaşık çorba bi kaşık yoort yemio alıştığı tadla devam etmek istio yüzünü buruşturuo ondan ona geçtimmi:)) bende karıştırıyorum ikisinide. kahvaltıda karışık yenio. büyüyüncede. çorbanın içine kebabı baklavayı sebze yemeeni karıştırıp yemesinden korkuorm

teyzeleri bende serhana kek yaptım bugün ilk kez sevdi ve afiyetle yedi
belki daha önce tarifini veren olmuştur yada benzerini ama ben yinede yazayım dedim

3 yumurta
1 çay b.pekmez
1 çay b.sıvı yağ
1 küçük elma
1 küçük armut
1 havuç
1 büyük portakalın suyu
ceviz içi
3 çorba kaşığı irmik
un ve kabartma tozu

normal kek yapımı gibi elma armut ve havucu rendeledim cevizini ekledim irmik ilave ettim ve kek hamuru kıvamına gelene kadar da un
puf puf oldu çok tatlı olmuyo ilk kez denedim bende uydurdum öle zamanla bu meyveler değişebilir mesela üzüm suyu nar suyu eklenebilir serhan sevdi inşallah sizin kuzularda sever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…