- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.381
Senin kaynanana çüşşş :) bi ayarları yok o konuda haklısın,ayrıca annen faktörü de var, o zaman eşine yardım konusunu uzatırsa şöyle desen, annenlere ne kadar yapıyorsak anneme de yapıcaz çünkü çocuğa bakıyor,belki o zaman bakar pabuç pahalı vazgeçer ya da yardım miktarını düşürür.
O ev elbet size kalacaktır ama çoğu aile vermez ölmeden o bakımdan söyledim.Çünkü diğer kardeşin de o zaman diğer evin kirasını da ben alayım deme hakkı doğar.
Günaydın
Cuma günü Kero yu sağlık ocağına götürdüm sadece ve sadece 200 (yazıyla ikiyüz) gr almış 9700 olmuş, boyu 2 cm uzayıp 77 cm olmuş,hareketlendiyse normal bu kadar alması dedi dr.,kahrımdan ölücem yani,bir de bunun üstüne hafta sonu daha da az yedi,kafasından kaseyi indirecektim, bir ara ağzını tutup açıp tıktım
Boynum ve omzun ağrıdı hafta sonu boyunca,bir masaja ihtiyacım var ama bu ay harcamalarım da çok.
Pöfff böyle işte
10 aylık erkek bebek alt sınır 6950 g – 66 cm;üst sınır 11900 g – 80 cm keremin boyuda kilosuda gayet normal maaşallahayrıca boyuda uzun boşa kahır yapma bence
yemek yememe bizdede oluyo bende çok sinirleniyorum bu ara
Günaydın, iyi bir hafta olur inşallah..
Benim yine başım ağrıyor, geçmedi bir türlü, hafta sonu da çok yoruldum, İklim üstümden inmiyor ve sürekli annneeee diye ağlıyor, peşimi bırakmıyor zilli..
Aylincim, ben kirada oturmayı tercih ederdim açıkçası, eşimin ailesinin durumu çok iyi, benim oturduğum evin dışında da başka evleri var, kpeder hala çalışıyor ve iyi bir maaş alıyor, inan benden daha iyi durumdalar, gerçekten ihtiyaçları olduğunu bilsem yardım ederim ama kesinlikle yardım etmeyi düşünmüyorum, benim annem daha zor durumda mesela ama ona hiç yardım edilmiyor, haksızlığa gelemem, yardım edilecekse iki tarafa da yardım edilmeli diye düşünüyorum...
Günaydın iyi haftalar hepinize;
Hafta sonu kuzumla sarmaş dolaş yürüme hevesleriyle geçti kızımın..Öpücüklere boğuyorum kuzumu öptükçe doyamıyor insan.Hilal öp kızım diyorum ısırmaya çalışıyor elinden simiti bırakmadı kızım.Çok seviyor simit yemeği.....
Burcu; Nesi var acaba paşamın? Diş çıkarsaksa belli mi yerleri
Yasemin; Canım geçmiş olsun canım bu baş ağrın için iyi bir doktora git bence....
Hardtime; Geçmiş olsun Selin'e tam anlayamadım ama nesi var?
Eymen,Yağız paşalarımında 10.aylarını kutlarım
:)))))) İnan kendimi haklı çıkarmaya falan çalışmıyorum, ne kadar iyi niyetli olduğumu çevremdeki herkes bilir ve takdir ederler, elim çok açıktır, hesabımı bilirim ama kimseden bişey esirgemem, elimdekini böler veririm, anneme bişey vermeye-almaya kalksam istemez, tokgözlü kadındır, tersine o bana verir-alır hep, sürprizler yapmayı severim, anneme ve kvalideme eşit miktarda alırım, hak geçmesin diye düşünürüm, kvalideme ve görümceme ne versem-alsam hep daha fazlasını istediler, açgözlüler, doyuramadım bir türlü, en iyi hediyeler onlara alınır, arada sürprizler yapılır yine de gözleri doymuyor, buzdolabımdaki yumurtaları alıp götürür kvalidem, banyodan pamuk alır götürür, bu kadar zavallılar işte, gerisini sen düşün, aklıma gelen en basit örneklerdi bunlar, daha o kadar çok var ki..
Evi ölmeden vermezler evet ama zaten beklentim yok, umurumda değil, hepsini görümceme verseler bile niye demem, ama çok kötü düşünceleri var eşimin ailesinin, damada kalmasın diye kızlarına bişey vermeyi pek düşünmüyorlarmış, saçmalığa bak...
Gülşan zayıf değil Kero haklısın ama doğum kilosu 3720,doğum kilosuna göre kilo artışları az,11 kg hayatta olmaz 1 yaşındayken.
Burcu bekliyoruz haaaaala
Selocanında bişeyi yoktur inşallah.
anlatıyorum:
Hafta sonu 7 tane bakıcı adayı ile görüştük. Ilk görüştüğümüz bakıcı en çok aklıma yatan olduğu için, bir kere de eşimi görüştürdüm. Sonuç: Haftaya pazartesi günü başlıyor. Diğerleri arasında da olabilecekler vardı ama bizim karar verdiğimiz hanım genç, dinamik, diksiyonu düzgün, evi yakın sayılır ve en önemlisi pozitif bir enerji verdi bana... Hayırlısı olsun bakalım...
Fakat doruk'un anneme düşkünlüğü pik yapmış durumda, delirmek üzereyim. Annem varken benimle uyumuyor, oynamıyor, benim elimden yemiyor, benim kucağımda durmuyor. Böyle olunca, annem evde olduğu sürece, doruk'un bakıcıya alışabileceğini sanmıyorum. Bir kaç gün ağlamasını göze alıp en azından belli saat dilimlerinde yalnız bırakmak gerekecek galiba bakıcıyla. Tabi bunu anneme nasıl kabul ettirecez hiç bilmiyorum, inşallah benim paralar boşa gitmez. Dün eşim çalışıyor diye annem geldi tüm itirazlarıma rağmen. Benimle uyumuyor diye, sakat beliyle kucağına aldı, benimle oynamıyor diye sakat beliyle yerlere yattı, diyemiyorum ki sen burdasın diye böyle yapıyor, sen olmasan benimleyken kuzu gibi diye... Eee bakıcı başlayınca doruk ona da aynı şeyleri yapacak, müdahale etmemesi için annemi kim tutacak :26:
Uzun oldu bea
3720 gr. Mıııı..? Maşallah, sen sezeryan mı olmuştun aylinito?
Benim kızım 2900 gr. Doğmuştu((
3720 gr. mıııı..? Maşallah, sen sezeryan mı olmuştun Aylinito?
Benim kızım 2900 gr. doğmuştu((
öncelikle hayırlı olsun canım umarım bakıcıya alışır annen evet dediğin gibi 1-2 gün gelmese eve acaba alışır mı? Bu seferde aklın evde kalacak seninde ...annene güzel dille anlatman lazım önemli olan onun sağlığı tabii bu yüzden bakıcı almaya karar verdiniz ...havalar ısındığı zaman dışarıya çıkarır annende ... Hep görmemezlik olmaz tabii... Hakkınızda hayırlısı olsun
Anlatıyorum:
Hafta sonu 7 tane bakıcı adayı ile görüştük. İlk görüştüğümüz bakıcı en çok aklıma yatan olduğu için, bir kere de eşimi görüştürdüm. Sonuç: Haftaya pazartesi günü başlıyor. Diğerleri arasında da olabilecekler vardı ama bizim karar verdiğimiz hanım genç, dinamik, diksiyonu düzgün, evi yakın sayılır ve en önemlisi pozitif bir enerji verdi bana... Hayırlısı olsun bakalım...
Fakat Doruk'un anneme düşkünlüğü pik yapmış durumda, delirmek üzereyim. Annem varken benimle uyumuyor, oynamıyor, benim elimden yemiyor, benim kucağımda durmuyor. Böyle olunca, annem evde olduğu sürece, Doruk'un bakıcıya alışabileceğini sanmıyorum. Bir kaç gün ağlamasını göze alıp en azından belli saat dilimlerinde yalnız bırakmak gerekecek galiba bakıcıyla. Tabi bunu anneme nasıl kabul ettirecez hiç bilmiyorum, inşallah benim paralar boşa gitmez. Dün eşim çalışıyor diye annem geldi tüm itirazlarıma rağmen. Benimle uyumuyor diye, sakat beliyle kucağına aldı, benimle oynamıyor diye sakat beliyle yerlere yattı, diyemiyorum ki sen burdasın diye böyle yapıyor, sen olmasan benimleyken kuzu gibi diye... Eee bakıcı başlayınca Doruk ona da aynı şeyleri yapacak, müdahale etmemesi için annemi kim tutacak :26:
Uzun oldu bea
3720 gr. mıııı..? Maşallah, sen sezeryan mı olmuştun Aylinito?
Benim kızım 2900 gr. doğmuştu((
hayırlı olsun inşallah iyi bakar oğlumuza,yoksa gelir alırım ifadesiniAnlatıyorum:
Hafta sonu 7 tane bakıcı adayı ile görüştük. İlk görüştüğümüz bakıcı en çok aklıma yatan olduğu için, bir kere de eşimi görüştürdüm. Sonuç: Haftaya pazartesi günü başlıyor. Diğerleri arasında da olabilecekler vardı ama bizim karar verdiğimiz hanım genç, dinamik, diksiyonu düzgün, evi yakın sayılır ve en önemlisi pozitif bir enerji verdi bana... Hayırlısı olsun bakalım...
Fakat Doruk'un anneme düşkünlüğü pik yapmış durumda, delirmek üzereyim. Annem varken benimle uyumuyor, oynamıyor, benim elimden yemiyor, benim kucağımda durmuyor. Böyle olunca, annem evde olduğu sürece, Doruk'un bakıcıya alışabileceğini sanmıyorum. Bir kaç gün ağlamasını göze alıp en azından belli saat dilimlerinde yalnız bırakmak gerekecek galiba bakıcıyla. Tabi bunu anneme nasıl kabul ettirecez hiç bilmiyorum, inşallah benim paralar boşa gitmez. Dün eşim çalışıyor diye annem geldi tüm itirazlarıma rağmen. Benimle uyumuyor diye, sakat beliyle kucağına aldı, benimle oynamıyor diye sakat beliyle yerlere yattı, diyemiyorum ki sen burdasın diye böyle yapıyor, sen olmasan benimleyken kuzu gibi diye... Eee bakıcı başlayınca Doruk ona da aynı şeyleri yapacak, müdahale etmemesi için annemi kim tutacak :26:
Uzun oldu bea
Anneni tatile gönder 2-3 günlüğüneben de bakıcıya gidiyorum keremi kucağıma alıyorum 2-3 dk sonra bakıcı gelip kereeeem deyip kendi kucağına çağırıyor ya be kadın zaten çocuk bütün gün sana alışıyor bırak da anasını unutmasın
Sözle anlatmayı dene annene (anlamayacaktır ama sen yine de dene) sonrada baktın olmuyor bakıcıyla yalnız kalması için ortam yaratmaya çalış.
evet sezeryan,normal doğum tarihinde doğsa 4 olacaktı herhalde, zaten üzülürüm üzülürüm ona üzülürüm içerdeyken daha iyi baktım çocuğa
Günaydın canlar, yine bi hafta daha başladı ama bu hafta çabuk geçmesin malum bu haftasonu zor bi seyahat var beni bekleyenEyo bey nihayet cumartesi günü dişi patlattı ve rahata erdi:)) çok şükür kuzumun keyfi yerindeydi haftasonu ama hem Furkan hem de koca kişisi hastaydı bu kez,ikisinde de ciddi öksürük ve halsizlik var
HAYIRLISI OLSUN DİŞLERİ EYMEN PAŞAMIN...FURKAN'A VE BABASINA DA GEÇMİŞ OLSUN CANIM....
Günaydın canlar, yine bi hafta daha başladı ama bu hafta çabuk geçmesin malum bu haftasonu zor bi seyahat var beni bekleyenEyo bey nihayet cumartesi günü dişi patlattı ve rahata erdi:)) çok şükür kuzumun keyfi yerindeydi haftasonu ama hem Furkan hem de koca kişisi hastaydı bu kez,ikisinde de ciddi öksürük ve halsizlik var
HAYIRLISI OLSUN DİŞLERİ EYMEN PAŞAMIN...FURKAN'A VE BABASINA DA GEÇMİŞ OLSUN CANIM....
Sağol Ayfercim, Hilal kuzuya da maşallah yürümeyi ilerletiyo yavaş yavaş galiba
Sağol Ayfercim, Hilal kuzuya da maşallah yürümeyi ilerletiyo yavaş yavaş galiba
evet canım yaaa kuzum kendini bilmez halde adımlarını çoğaltı sevinince 9-10 adım gidiyor ama biz yürütmeye çalıştığımızda hemen oturmak istiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?