- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.421
sanırım canım serhan da topla oynamaya bayılıyo bütün odaları geziyo topun arkasında ama çok terliyo ozaman o yüzden fazla vermiyorum topunu ne yapayım korkuyorumhasta olursa diye
Hoşgeldin Filizcim geçmişe bakma boşver günlük muhabbete takıl. çok önemli bi havadis yok geçen haftada:)) Sen nerelerdeydin?
Bu arada koca kişisi aradı kızlar, iyi değilmiş, 1 saate kadar eve gelecekmiş, anlayacağınız her an yok olabilirim
Aylin ben o reklama hiç tv'de denk gelmedim, sadece senin paylaştığın videoda gördüm. İyi madem yayınlasınlar da sen de Keremito da izleyin:))
Biscolataaaa hayatın tadını bilen kadınlara
Ver yaa,arkasına bez koyarsın ya da bi kat inceltirsin üstünü,seviyorlar oynamayı bırak oynasın şehzade
Esintoş bugün yok yazılsın haaala gelmedi,yaptığı mezelerden zehirlenmiş olmasınya da o kadar çok içti ki ayılamadı
Burcu da habersiz gitmiş yok yazılsın tam gün
filizcim iyi diyelim iyi olalım, bebikler bildiğin gibi biri iyiyse diğeri hasta biri güzel uyuyorsa diğeri sabahlıyor,diş çıkaranlar,yürüyenler falan derken bildiğin gibiyiz.
Herkese ii haftalar. İnşallah herkesin keyfi, sağlığı yerindedir.
Haftasonu görümceme yarı çıplak basılmak dışında bi aksiyon yaşamadım ben. Detaylar cuma günkü sayfada var. Yanlız biraz uzun. Sabrı olan okusun.
Bi de geçen haftadan Pelin hanım ın hakladığı göğsüm var tabi..Daha iyileşmedi. Bİ kenarından sivilcemsi bi kabartı çıkmış.. O kadar canım acıyo ki o göğsümden emziremiyorum bile. Emzirmeyince de göğsüm süt doluyo, patlayacak gibi oluyo.
İki gündür lansinoh sürüyorum ama o da pek fayda etmedi gibi.
Ne iyi gelir bilen var mı?:44:
anaaaa sendede iyi havadisler varmış...soğan suyu sür derler bi dene istersen.doğanda ısırıyodu diş çıkarma döneminde yapıyolar sık burnunu belki unuturHerkese ii haftalar. İnşallah herkesin keyfi, sağlığı yerindedir.
Haftasonu görümceme yarı çıplak basılmak dışında bi aksiyon yaşamadım ben. Detaylar cuma günkü sayfada var. Yanlız biraz uzun. Sabrı olan okusun.
Bi de geçen haftadan Pelin hanım ın hakladığı göğsüm var tabi..Daha iyileşmedi. Bİ kenarından sivilcemsi bi kabartı çıkmış.. O kadar canım acıyo ki o göğsümden emziremiyorum bile. Emzirmeyince de göğsüm süt doluyo, patlayacak gibi oluyo.
Bulabilirsen çok ikrama geçer. Ne kadr sürede iyileşti seninki?
Banada olmustu, hatta öyle bir issirmiski bizimki bayagi derin bir kesik olmustu ve icinden sarimsi bir sivi akiyordu...cok fenaydi.
Mümkün oldugu kadar cok hava aldirman gerekiyor ama oda nasil olacak, birde doktor bana krem yazmisti adini hatirlayamadim. kremi bulursam yazarim birazdan.
Birsey sormak istiyorum arkadaslar.
Simdi bu cocuk yavas yavas sinirli ve agrefis bir hal almaya basliyor.
Bu durumu nasil engelleyebiliz, korkuyorum ilerisi icin.
Birde dünden beri benim ve babasinin saclarini asagidanda degil kökünde tutup kafamizi
ileri geri yitiyor bunu yaparkende gülüyor. Ellerini zar zor actirdigmiz ve biraktirdigimiz zamanda
kafa atiyor onada gülüyor. Oyun saniyor. Nerden cikti anlamadim, nasil unutturabilirz aceba?
Ve bu cocuk hala yatarken oturur pozisyona gecemiyor
Zeliha ben de sakınca görmüyorum o kadar izlemesinden,ama nasıl anlıyor reklamın başladığını ve bittiğini onu anlayamıyorum,mesela klipler de hızlı anlık görüntüler ama kafasını çeviriyor, reklam başladığı an ne yapıyorsa bırakıyor ekran karşısına geçiyor, dün mesela tırtılın üstündeki tv nin sesi yoktu ama o reklam olduğunu yine de anladı:26:
tuğraya da maşallah
Burcu face e bakman lazım nidenini anlamak için
Hoşgeldin Filizcim geçmişe bakma boşver günlük muhabbete takıl. çok önemli bi havadis yok geçen haftada:)) Sen nerelerdeydin?
Bu arada koca kişisi aradı kızlar, iyi değilmiş, 1 saate kadar eve gelecekmiş, anlayacağınız her an yok olabilirim
merhaba kızlar nasılsınız?umarım bebişler ve sizler iyisinizdir bir haftadır yoktum ne var ne yok geçmiş bi dünya bakmak kaçgünümü alır kimbilir bakmasam daha iyi
Ver yaa,arkasına bez koyarsın ya da bi kat inceltirsin üstünü,seviyorlar oynamayı bırak oynasın şehzade
Esintoş bugün yok yazılsın haaala gelmedi,yaptığı mezelerden zehirlenmiş olmasınya da o kadar çok içti ki ayılamadı
filizcim iyi diyelim iyi olalım, bebikler bildiğin gibi biri iyiyse diğeri hasta biri güzel uyuyorsa diğeri sabahlıyor,diş çıkaranlar,yürüyenler falan derken bildiğin gibiyiz.
Herkese ii haftalar. İnşallah herkesin keyfi, sağlığı yerindedir.
anaaaa sendede iyi havadisler varmış...soğan suyu sür derler bi dene istersen.doğanda ısırıyodu diş çıkarma döneminde yapıyolar sık burnunu belki unutur
soğan yakmaz mı ya? Zaten yeteri kadar canım acıyo..
hımmmm pekım sac cekmelerıne care nedır ?
Soğan yakmaz mı ya? Zaten yeteri kadar canım acıyo..
merhabalarrrrr ... babamız ist da annemlerdeyiz ben müthiş rahat ediyorum egoş iice delirmeye basladı büroya gelmeden önce annemim güzel bi çiçeği vardı ağaç gibi olanlardan onu kırmıs topraklarını eline almıs onları oynuyodu tabi annem fenalık geciriyo .. oturamıyo cocuk devamlı faaliyet halinde yakında umarım annem pes etmez :)))))))))
hımmmm pekım sac cekmelerıne care nedır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?