2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sanırım canım serhan da topla oynamaya bayılıyo bütün odaları geziyo topun arkasında ama çok terliyo ozaman o yüzden fazla vermiyorum topunu ne yapayım korkuyorumhasta olursa diye

Ver yaa,arkasına bez koyarsın ya da bi kat inceltirsin üstünü,seviyorlar oynamayı bırak oynasın şehzade

Esintoş bugün yok yazılsın haaala gelmedi,yaptığı mezelerden zehirlenmiş olmasın ya da o kadar çok içti ki ayılamadı

Burcu da habersiz gitmiş yok yazılsın tam gün

filizcim iyi diyelim iyi olalım, bebikler bildiğin gibi biri iyiyse diğeri hasta biri güzel uyuyorsa diğeri sabahlıyor,diş çıkaranlar,yürüyenler falan derken bildiğin gibiyiz.

canım benim pc bozuk gamsız koca kişisi yaptırtmadı babamın lattopu kullanıyoduk kardeşim geldi tatile ona vermiştim pcyi o gidince aldık geri pcyi.iyi ozaman bakmıyım bari neolmuşki hastalanmışmı?

Herkese ii haftalar. İnşallah herkesin keyfi, sağlığı yerindedir.
Haftasonu görümceme yarı çıplak basılmak dışında bi aksiyon yaşamadım ben. Detaylar cuma günkü sayfada var. Yanlız biraz uzun. Sabrı olan okusun.
Bi de geçen haftadan Pelin hanım ın hakladığı göğsüm var tabi.. Daha iyileşmedi. Bİ kenarından sivilcemsi bi kabartı çıkmış.. O kadar canım acıyo ki o göğsümden emziremiyorum bile. Emzirmeyince de göğsüm süt doluyo, patlayacak gibi oluyo.
İki gündür lansinoh sürüyorum ama o da pek fayda etmedi gibi.
Ne iyi gelir bilen var mı?:44:

ay doğanada bi cesaret geldi artıkın ayakta durmak istiyo alkış yapıyo duruyo ona seviniyo bikaç adımda atabiliyo artık.gerçi biçok sıpa yürüyo artık aramızda kızım doğumgününde yürümüştü bakalım oğluşta böyle bi süpriz yaparmıki?

Banada olmustu, hatta öyle bir issirmiski bizimki bayagi derin bir kesik olmustu ve icinden sarimsi bir sivi akiyordu...cok fenaydi.
Mümkün oldugu kadar cok hava aldirman gerekiyor ama oda nasil olacak, birde doktor bana krem yazmisti adini hatirlayamadim. kremi bulursam yazarim birazdan.

anaaaa sendede iyi havadisler varmış...soğan suyu sür derler bi dene istersen.doğanda ısırıyodu diş çıkarma döneminde yapıyolar sık burnunu belki unutur

Bulabilirsen çok ikrama geçer. Ne kadr sürede iyileşti seninki?

Zeliha, yapılacak tek şey yaptıklarına tepki vermemek ve o anda yaptırmayıp dikkatini başka yöne çekmek. Ne kadar üstüne gidersen o kadar kalıcı oluyor...

Baktım baktım
İçim geçmiş benim kanımca, ööle baktım sadece...

merhaba kızlar nasılsınız?umarım bebişler ve sizler iyisinizdir bir haftadır yoktum ne var ne yok geçmiş bi dünya bakmak kaçgünümü alır kimbilir bakmasam daha iyi

Filiz hoşgeldin...
Cumartesi günü aklımdan geçtin nerde bu kız diye...
İyiyiz şükür, sen nasılsın?

Doruk da çok seviyor top oynamayı, çok keyif alıyor, terliyor ama olsun, alışsın...
Bi yere gitmedim yaa, bi misafirim geldi, onu yemekhaneye götürmek zorunda kaldım, yok falan yazmayın, geldik işte...

Kıymet, yaralı yere Bepanthene sürebilirsin, ama emzirmeden önce temizlemen gerek.

canımcım sırtı terlemiyo başı terliyo kuruluyorum ama sonra burnu tıkanıyo veriyorum ama çok kısa bi süre yürümeye başlayınca veririm ama şimdi emeklediğiiçin çok yoruluyo

filizcim hoş geldin

merhabalarrrrr ... babamız ist da annemlerdeyiz ben müthiş rahat ediyorum egoş iice delirmeye basladı büroya gelmeden önce annemim güzel bi çiçeği vardı ağaç gibi olanlardan onu kırmıs topraklarını eline almıs onları oynuyodu tabi annem fenalık geciriyo .. oturamıyo cocuk devamlı faaliyet halinde yakında umarım annem pes etmez :)))))))))

Bütün Mart anneannelerinin acı sonu gibi annenin de belinin tutulması yakındır cnm benden söylemesi..

hımmmm pekım sac cekmelerıne care nedır ?

kız neoldu yine dellendinmi arabesk takılıyon bugün....anam benimki anamın yamayı saçı başı yoluyo benim ve kızımın saçları ise en b üyük oyuncağı bi çare bulan varsa banada yazsın.
buarada HERKESE HOŞBULDUK SEYHAN AYLİN MERAL VE BURCU SAĞOLUN KIZLAR UNUTULMAMAK GÜZEL.BURCU BAKICINIZ İYİ ÇIKAR UMARIM ANNEN ARADA TAKİP ETSİN YİNEDE TABİİİ DORUK PAŞAYA GÖRÜNMEDEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…