2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gitmiyor tatile :) Mayıs ayında GAP turu vardı, bu da ne zamandır istiyordu, bendensin, ben de izin alıtım, git gez gönlüne göre dedim, ben Doruk'tan o kadar ayrı kalamam dedi

Sağol amirim, inşallah... Yoksa kap silahını gel

Ohhhh çok şükür, hayırlı olsun yeni dişiniz, inşallah bundan sonrakileri daha rahat çıkarır...
Furkan abimize ve babasına geçmiş olsun, sana kolay gelsin.

Bakıcı öyle bişey denese bile annem bakıcıyı püskürtür anacım Biraz zamana bırakacam artık, bir süre izlemede kalayım bakalım nolacak...

İvit ben de katılıyorum.

Selin'imi şimdi okudum, geçmiş olsun, birşeyciği yoktur inşallah...

Son düzenleme:

maşallah Tuğra'ya zaten videosuna da bayılmıştım....

Kızlar Melike reklam hastası bayılıo yaa ayırmıo gözünü. napsam zaten gündüz ben tv izlemem açık olduğu anda yapışıo ekrana izletmesemmi. sizinkiler nasıl. özellikle çocuk sesli reklamlar molfix sonra komili komili komili sonra takıl popona göre fln fln:)

Meral, Eymenin disinin cikmasina sevindim. Cok sükür rahatlamistir yavrucuk.
Bizimde 7. yolda salyalarimiz su gibi akiyor.

sağol cnm, siz bizden daha kolay çıkarırsınız inş.

Eymen bikaç ay önce çok seviyodu reklamları ama sonra bıraktı o ne demekse sigarayı bırakmak gibi:)) yani bu ara pek ilgisini çekmiyo, bi-iki reklam var dönüp baktığı onda da o kadar içine girmiyo, kapatsam falan ses etmiyo. Biliyorum çünkü bazı bebekler pür dikkat izliyorlar reklamları ve önüne geçsen dahi bağırıyolar, benümküsü öyle değil

Biz dün AVM de tırtıla bindirdik tırtılın tam üstünde de TV vardı,bizimki hiçbirimize bakmayıp sadece ordaki reklamları seyretti,tırtıl döndükçe bu da daha iyi görebilmek için kafasını bi o yana bi bu yana çevirdi o kadar diyim sana biscolata reklamı çıksa bende seyrederdim

aynı benim kızımda aynısı ama ve de çok mutlu oluyor....Esirgemek istemiyorum zaten reklam bitince yaa oyun oynuyor yada yatıyor...

Sağol Zelihacım...
Tuğra'ya da maaşallah, çok çabuk öğrendi valla...

Doruk da sıralıyor, sonra sıralıyor diye gaza gelip ellerini bırakıp yürümeye çalışıyor, sonra da düşüyor :) bırak kendi haline, ne zaman isterse o zaman yürüsün, yürüdükleri zaman daha kolay olmayacak nasıl olsa hayatımız :)

Ben tv açmıyorum biliyorsunuz... Bu aralar bazen haberleri dinlemek için açıyoruz, Doruk pek ilgilenmiyor.

Miraaal hanım son cümlem sizeydi

Niden, bilmediğim bişi mi var?

Bencede fazla üstelemeyin.
Ben cok sikayet ediyordum emeklemiyor, siralamiyor, tay durmuyor felan diye.
Aktivite Masasi ile oynarken birden ellerini cekti ileride top gördü ve yürümeye basladi mesela.

maşallah Tuğra'ya zaten videosuna da bayılmıştım....

Cok tsk ederiz canim...Hilalde yürür eminim yakinda, o kadar cok adim atabildigine göre.

Tugrada ayni, reklam ciktigi zaman gözünü dikiyor Televizyona. ama bittigi anda bakmiyor bi daha oynamaya devam ediyor. Bilmiyorum ama ben bi sakinca görmüyorum

Zeliha ben de sakınca görmüyorum o kadar izlemesinden,ama nasıl anlıyor reklamın başladığını ve bittiğini onu anlayamıyorum,mesela klipler de hızlı anlık görüntüler ama kafasını çeviriyor, reklam başladığı an ne yapıyorsa bırakıyor ekran karşısına geçiyor, dün mesela tırtılın üstündeki tv nin sesi yoktu ama o reklam olduğunu yine de anladı:26:
tuğraya da maşallah
Burcu face e bakman lazım nidenini anlamak için

Birsey sormak istiyorum arkadaslar.
Simdi bu cocuk yavas yavas sinirli ve agrefis bir hal almaya basliyor.
Bu durumu nasil engelleyebiliz, korkuyorum ilerisi icin.

Birde dünden beri benim ve babasinin saclarini asagidanda degil kökünde tutup kafamizi
ileri geri yitiyor bunu yaparkende gülüyor. Ellerini zar zor actirdigmiz ve biraktirdigimiz zamanda
kafa atiyor onada gülüyor. Oyun saniyor. Nerden cikti anlamadim, nasil unutturabilirz aceba?

Ve bu cocuk hala yatarken oturur pozisyona gecemiyor

melikede acaip agerasif resmen dişlerini sıkıyo halamın oğlu kafasını duvarlara vuruyordu istediğini yapmadık mı aynayı kırdı resmen.2 yaşındaki sıpa. uzmana götürdüler oda aa duur yapma tamam tamam al demeyin onu sömürürler gittikce normal bişeymiş gibi davranın ve kararlı olun ama öle zırta bırtada olmaz demeyin dagılacak ew illaki demişti hakkaten sonra çocuk üstüne düşmeyince bıraktı hatta annem hah iyi vur iyi vur bidaa vur diodu anne yapma diodum çocuk annem öle diyince kalıyodu bön bön sonra iice sinirleniodu:))
ben ona dikkat etmedim bak ama gece kalktığımda yatakta oturduğuna göre geçebilio:) yani önce yüzükoyun dönüp sonra oturuo zaten karın kaslarını kullanıp yatarkan hoop kalkamaz dimi:) yan dönüpde kalkmıo bak sen dedikce aklıma geldi yüzükoyundan geçio oturura sanırım aman bilmiom kalkıo işte:) benimkide babasının yada benim canım acısın aa oo diyip kahkahalara bguluo sadistmidir nedir. yada bi yerime vursun aah diyim tamam. kikir kikir başlıo deli anam bu sıpalar:)

sağol canım tarif için

çok geçmiş olsun inşallah bişey çıkmaz sen içini ferah tut canım

boyu ve kilosu çok iyi boşuna üzülme yememe bazen her bebişte oluyo

diş olabilir belki annesi bi günleri bi günlerine uymuyo zaten sağlıkları yerinde olsunda bunlarda geçecek

noktasına virgülüne kadar katılıyorumm

hayırlı olsun canım inşallah memnun kalırsınız
annene durumu olduğu gibi söyle bence
annecim doruk bi kaç gün bakıcıya alışsın yoksa durmaz falan de sonra sen gelir kontrol edersin de bi yolunu bulursun işte kırmadan

hadi gözünüz aydın maşallah kuzuya furkan ve eşinede geçmiş ollsun canım

maşallah annesi kuzuya salya bizde de hat saffada

serhan a eskide çok izliyodu reklamları ama şimdi pek ilgilenmiyo yeni favorisi maç izlemek babasıyla

birden oluyo herşey canımcım serhan beni hep şaşırttı o konuda hiç beklemediğin anda ayaklanıyo kalkıyo emekliyo eminim senin kuzuda sana bi sürpriz yapar bi kaç güne kadar

bu arada günaydın herkese
güzel bi hafta olsun inşallah
serhan uyurken hızlı hızlı okudum uzun zaman sonra bu kadar alıntı yapıp bişeyler yazabildim
dün gece yine 23:30 da uyudu sıpa sabah 8:30 kalktı gece de 2 kez uyandı mama içmek için
tabi birlikde uyuduk gündüz uykularını 2ye indiriyoruz sanırım bir kaç gündür iki kez uyuyor ve 15:30 16:00 gibi uyandıktan sonra akşam 20:30 21:00 gibi uyuyor 5 saat uyanık kalıyo en sonunda ya bayılıyo resmen yada mücadele ediyo uykuya geçene kadar bakalım ne olacak böyle
yarın bi aksilik olmazsa doktora gidicez geçen ay gitmemiştik
derken uyandı paşazade

Bize bu ay kontrolde sağlık ocağı doktoru yatarken oturur pozisyona geçebiliyor mu diye sordu. Çok mu önemli de ilk onu sordu bilemiyorum istersen dr.una sor.

Seyhan Kerem de maç görünce ekrana bakıyor ayrıca deli gibi topun peşinde koşturuyor evin içinde, erkek olunca içlerinden geliyor demek ki anacım başka ne açıklaması olacak

atlamışım, Zeliha sinir konusu genetiktir ,yaptığı harekete izin vermeyin ama çok tepki de vermeyin bi süre sonra unutacaktır ama sinirli bi yapısı olacaksa onu unutur başkasını yapar.

sanırım canım serhan da topla oynamaya bayılıyo bütün odaları geziyo topun arkasında ama çok terliyo ozaman o yüzden fazla vermiyorum topunu ne yapayım korkuyorumhasta olursa diye

merhaba kızlar nasılsınız?umarım bebişler ve sizler iyisinizdir bir haftadır yoktum ne var ne yok geçmiş bi dünya bakmak kaçgünümü alır kimbilir bakmasam daha iyi

merhaba kızlar nasılsınız?umarım bebişler ve sizler iyisinizdir bir haftadır yoktum ne var ne yok geçmiş bi dünya bakmak kaçgünümü alır kimbilir bakmasam daha iyi

Hoşgeldin Filizcim geçmişe bakma boşver günlük muhabbete takıl. çok önemli bi havadis yok geçen haftada:)) Sen nerelerdeydin?

Bu arada koca kişisi aradı kızlar, iyi değilmiş, 1 saate kadar eve gelecekmiş, anlayacağınız her an yok olabilirim

Aylin ben o reklama hiç tv'de denk gelmedim, sadece senin paylaştığın videoda gördüm. İyi madem yayınlasınlar da sen de Keremito da izleyin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…