- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.401
Anneni tatile gönder 2-3 günlüğüneben de bakıcıya gidiyorum keremi kucağıma alıyorum 2-3 dk sonra bakıcı gelip kereeeem deyip kendi kucağına çağırıyor ya be kadın zaten çocuk bütün gün sana alışıyor bırak da anasını unutmasın
Sözle anlatmayı dene annene (anlamayacaktır ama sen yine de dene) sonrada baktın olmuyor bakıcıyla yalnız kalması için ortam yaratmaya çalış.
evet sezeryan,normal doğum tarihinde doğsa 4 olacaktı herhalde, zaten üzülürüm üzülürüm ona üzülürüm içerdeyken daha iyi baktım çocuğa
hayırlı olsun inşallah iyi bakar oğlumuza,yoksa gelir alırım ifadesini
mert 3,650 gr doğdu,ben 41. hafta sonunda normal doğum yaptım. okadar kiloyu nerden aldı bilmiyorum ilk 4 ay hiçbirşey yiyemedim sonralardada yediğimi çıkarmaya devam ettim demekki son üç ay yediklerimden ve ilk aylarda benim depolardan yedi
Günaydın canlar, yine bi hafta daha başladı ama bu hafta çabuk geçmesin malum bu haftasonu zor bi seyahat var beni bekleyenEyo bey nihayet cumartesi günü dişi patlattı ve rahata erdi:)) çok şükür kuzumun keyfi yerindeydi haftasonu ama hem Furkan hem de koca kişisi hastaydı bu kez,ikisinde de ciddi öksürük ve halsizlik var
Selinde bi problem çıkmaz inşallah cnm,geçmiş olsun
Burcucum ilk zamanlar duruma bakarsın cnm, baktın hep o şekilde davranıyor annen mecbur uyaracaksın yoksa bi anlamı kalmaz ki zaten. Bİ de belki bakıcı kendisi bi şekilde duruma müdahele edebilir gibime geliyo, siz bana bırakın efendim, isterseniz şunu ben yapayım bana alışsın ya da biraz başbaşa kalmayı mı denesek falan gibi..
Aylinn benim oğluş henüz anca 8 kilo ben ne idemEn azından vitaminlerini aldığını biliyosun sen, boşver onun için kiloyu takma
Yaseminin ev olayına gelince kesinlikle yardım gerektirecek bi konu değil bana göreSonuçta zaten yine kira verilecekse neden o evde oturmayı tercih etsin ki?? en başta ona göre başka bi ev bulurdu kendine, madem evimiz var orda oturursunuz deniyo hiçbişi beklemeye hakları yok bence, hele de durumları böyle iyiyken
Günaydinlar herkese,
haftasonumuz iyi gecti diyebilirim ama hic dötümüzün üstüne oturamadik o ayri.
Bu Cocuklarin yürümesine seviniyoruz ama daha yorucu oluyorlar bu sefer.
Tugra bayagi ilerletti bir kac gün icerisinde yürümesini. AVM de oyun yerinde cocuklari gördükce cildirdi, peslerinden kosmaya calisti kac kere düstü :90:. Özellikle erkek cocuklarini cok seviyoruz onlarla oynarken cigliklar atiyor sevincten.
Burcu, bakiciyi secmissiniz - insallah istediginiz gibi Doruk Pasamizda hemen alisir.
Annenlede acik acik konussaniz belki oda hak verir size.
Umarim selin icinde ciddi bi durum yoktur, alsinda derlerde kiz cocuklarinin gögsünde sislik sertlik olabilir diye.
Meral, Eymenin disinin cikmasina sevindim. Cok sükür rahatlamistir yavrucuk.
Bizimde 7. yolda salyalarimiz su gibi akiyor.
Kızlar Melike reklam hastası bayılıo yaa ayırmıo gözünü. napsam zaten gündüz ben tv izlemem açık olduğu anda yapışıo ekrana izletmesemmi. sizinkiler nasıl. özellikle çocuk sesli reklamlar molfix sonra komili komili komili sonra takıl popona göre fln fln:)
Kızlar Melike reklam hastası bayılıo yaa ayırmıo gözünü. napsam zaten gündüz ben tv izlemem açık olduğu anda yapışıo ekrana izletmesemmi. sizinkiler nasıl. özellikle çocuk sesli reklamlar molfix sonra komili komili komili sonra takıl popona göre fln fln:)
Günaydinlar herkese,
Tugra bayagi ilerletti bir kac gün icerisinde yürümesini. AVM de oyun yerinde cocuklari gördükce cildirdi, peslerinden kosmaya calisti kac kere düstü :90:. Özellikle erkek cocuklarini cok seviyoruz onlarla oynarken cigliklar atiyor sevincten.
Burcu, bakiciyi secmissiniz - insallah istediginiz gibi Doruk Pasamizda hemen alisir.
Umarim selin icinde ciddi bi durum yoktur, alsinda derlerde kiz cocuklarinin gögsünde sislik sertlik olabilir diye.
Bizim bıcırık heryeri sıralıyarak gidiyor 2.5 aydır ama iş yürütmeye geldi mi oturuyor, hiçbir güç ayaklarını yere bastıramıyor,inadına tükürdüğümün evladıben artık bıraktım uğraşmayı ne zaman isterse o zaman yürüsün,zaten hafta sonu yemeyerek beni deli etti, galiba bizimkide bakıcıda yiyor ben de yemiyor pöfff
Miraaal hanım son cümlem sizeydi
Bizim bıcırık heryeri sıralıyarak gidiyor 2.5 aydır ama iş yürütmeye geldi mi oturuyor, hiçbir güç ayaklarını yere bastıramıyor,inadına tükürdüğümün evladıben artık bıraktım uğraşmayı ne zaman isterse o zaman yürüsün,zaten hafta sonu yemeyerek beni deli etti, galiba bizimkide bakıcıda yiyor ben de yemiyor pöfff
maşallah Tuğra'ya zaten videosuna da bayılmıştım....
Birsey sormak istiyorum arkadaslar.
Simdi bu cocuk yavas yavas sinirli ve agrefis bir hal almaya basliyor.
Bu durumu nasil engelleyebiliz, korkuyorum ilerisi icin.
Birde dünden beri benim ve babasinin saclarini asagidanda degil kökünde tutup kafamizi
ileri geri yitiyor bunu yaparkende gülüyor. Ellerini zar zor actirdigmiz ve biraktirdigimiz zamanda
kafa atiyor onada gülüyor. Oyun saniyor. Nerden cikti anlamadim, nasil unutturabilirz aceba?
Ve bu cocuk hala yatarken oturur pozisyona gecemiyor
diğer kek tarifimide buradan aldım. ismini hatırlamıyorum ya da başka sayfadan almışta olabilirim yazayım tarifini
3 yumurta
2 türk kahvesi fincanı pekmez
1 türk kahvesi fincanı sıvıyağ
1,5 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
istersen 1 kaç damla limon, portakal suyu ya da mandalina suyu katabilirsin.
tarifi kimin verdiğini hatırlamıyorum. bu gece yapmayı düşünüyorum. Efe ye bakacak birisini bulabilirsem :)
günaydın canlar , nasılsınız ,
selini doktora götürdüm göğüsündeki büyüme için doktor çocuk endokrinoloji uzmanı abdullah bereket hocaya yönlendirdi , çünki hormonel bir durum olabilir miş , sakın dokunmayın ezmeyin ufalamayın dedi ,
şimdi randevu almaya çalışıyorum fener yolunda imiş muayenehanesi ,
Günaydın
Cuma günü Kero yu sağlık ocağına götürdüm sadece ve sadece 200 (yazıyla ikiyüz) gr almış 9700 olmuş, boyu 2 cm uzayıp 77 cm olmuş,hareketlendiyse normal bu kadar alması dedi dr.,kahrımdan ölücem yani,bir de bunun üstüne hafta sonu daha da az yedi,kafasından kaseyi indirecektim, bir ara ağzını tutup açıp tıktım
Boynum ve omzun ağrıdı hafta sonu boyunca,bir masaja ihtiyacım var ama bu ay harcamalarım da çok.
Pöfff böyle işte
Günaydın, iyi haftalar,
Geçmişi okuyamadım, herkes iyidir inşallah...
Çok uykusuz ve zor bir gece geçirdik, saat başı çığlık çığlığa ağlayarak uyandı, zor sakinleşti, uzun uzun ayağımda veya kucağımda salladıktan sonra uyudu, bir saat sonra sil baştan... Zaten iştahsızlaştı da yine... Yeni bir diş mi geliyor, hasta falan mı oluyor bilmiyorum. Perişanım, makyaj yapacak halim bile yok.
Şimdi biraz işim var, bitireyim de, anlatacak şeylerim var size...
Günaydın, iyi bir hafta olur inşallah..
Benim yine başım ağrıyor, geçmedi bir türlü, hafta sonu da çok yoruldum, İklim üstümden inmiyor ve sürekli annneeee diye ağlıyor, peşimi bırakmıyor zilli..
Aylincim, ben kirada oturmayı tercih ederdim açıkçası, eşimin ailesinin durumu çok iyi, benim oturduğum evin dışında da başka evleri var, kpeder hala çalışıyor ve iyi bir maaş alıyor, inan benden daha iyi durumdalar, gerçekten ihtiyaçları olduğunu bilsem yardım ederim ama kesinlikle yardım etmeyi düşünmüyorum, benim annem daha zor durumda mesela ama ona hiç yardım edilmiyor, haksızlığa gelemem, yardım edilecekse iki tarafa da yardım edilmeli diye düşünüyorum...
Anlatıyorum:
Hafta sonu 7 tane bakıcı adayı ile görüştük. İlk görüştüğümüz bakıcı en çok aklıma yatan olduğu için, bir kere de eşimi görüştürdüm. Sonuç: Haftaya pazartesi günü başlıyor. Diğerleri arasında da olabilecekler vardı ama bizim karar verdiğimiz hanım genç, dinamik, diksiyonu düzgün, evi yakın sayılır ve en önemlisi pozitif bir enerji verdi bana... Hayırlısı olsun bakalım...
Fakat Doruk'un anneme düşkünlüğü pik yapmış durumda, delirmek üzereyim. Annem varken benimle uyumuyor, oynamıyor, benim elimden yemiyor, benim kucağımda durmuyor. Böyle olunca, annem evde olduğu sürece, Doruk'un bakıcıya alışabileceğini sanmıyorum. Bir kaç gün ağlamasını göze alıp en azından belli saat dilimlerinde yalnız bırakmak gerekecek galiba bakıcıyla. Tabi bunu anneme nasıl kabul ettirecez hiç bilmiyorum, inşallah benim paralar boşa gitmez. Dün eşim çalışıyor diye annem geldi tüm itirazlarıma rağmen. Benimle uyumuyor diye, sakat beliyle kucağına aldı, benimle oynamıyor diye sakat beliyle yerlere yattı, diyemiyorum ki sen burdasın diye böyle yapıyor, sen olmasan benimleyken kuzu gibi diye... Eee bakıcı başlayınca Doruk ona da aynı şeyleri yapacak, müdahale etmemesi için annemi kim tutacak :26:
Uzun oldu bea
Günaydın canlar, yine bi hafta daha başladı ama bu hafta çabuk geçmesin malum bu haftasonu zor bi seyahat var beni bekleyenEyo bey nihayet cumartesi günü dişi patlattı ve rahata erdi:)) çok şükür kuzumun keyfi yerindeydi haftasonu ama hem Furkan hem de koca kişisi hastaydı bu kez,ikisinde de ciddi öksürük ve halsizlik var
Selinde bi problem çıkmaz inşallah cnm,geçmiş olsun
Burcucum ilk zamanlar duruma bakarsın cnm, baktın hep o şekilde davranıyor annen mecbur uyaracaksın yoksa bi anlamı kalmaz ki zaten. Bİ de belki bakıcı kendisi bi şekilde duruma müdahele edebilir gibime geliyo, siz bana bırakın efendim, isterseniz şunu ben yapayım bana alışsın ya da biraz başbaşa kalmayı mı denesek falan gibi..
Aylinn benim oğluş henüz anca 8 kilo ben ne idemEn azından vitaminlerini aldığını biliyosun sen, boşver onun için kiloyu takma
Günaydinlar herkese,
Birde dünden beri benim ve babasinin saclarini asagidanda degil kökünde tutup kafamizi
ileri geri yitiyor bunu yaparkende gülüyor. Ellerini zar zor actirdigmiz ve biraktirdigimiz zamanda
kafa atiyor onada gülüyor. Oyun saniyor. Nerden cikti anlamadim, nasil unutturabilirz aceba?
Bize bu ay kontrolde sağlık ocağı doktoru yatarken oturur pozisyona geçebiliyor mu diye sordu. Çok mu önemli de ilk onu sordu bilemiyorum istersen dr.una sor.
Seyhan Kerem de maç görünce ekrana bakıyor ayrıca deli gibi topun peşinde koşturuyor evin içinde, erkek olunca içlerinden geliyor demek ki anacım başka ne açıklaması olacak
merhaba kızlar nasılsınız?umarım bebişler ve sizler iyisinizdir bir haftadır yoktum ne var ne yok geçmiş bi dünya bakmak kaçgünümü alır kimbilir bakmasam daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?