2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bi yandan da çok işim var, yetişemiyorum, coştunuz cidden...

Hanifecim, Doruk da iştahsız ve uykusuz, 5. ve 6. dişler yolda, ondan olduğunu düşünüyor ve umuyorum. Bakıcı haftaya ptesi başlayacak, iyi olur inşallah.
Nihan'ın saçlarını çekiştiren fotosuna çok güldüm, serseri bişi senin bu kızın :)))
Doruk da bere taktırmıyor, ben takıyorum o çıkarıyor, bi de sinirli sinirli bakarak fırlatıp atıyor...

Bu arada benim oğlum da çok saçlı doğmuştu bacılar, hatta aylarca dimdikti o saçlar, bugüne kadar da 4 defa traş ettirdim :)))

Esintoş, iyi yapmışsın, bu eltine sinir kapmaya başladım, bu aralar sinirli halim biraz tehlikeli oluyor!

Bişi unuttuysam affola...

Hanifecim, hala bizde de diş yok malesef (
Eşim düzenli kullanmadı o bakım kompleksini bende sinirlendim, bir daha da hatırlatmadım öylece kaldı anlayacağın.. O konuda ümitlendirmeyim seni yani..

Aylincim, ben Ağustos ayından beri kullanıyorum, saç diplerimden yeni yeni saçlar fışkırdı resmen, tavsiye ederim..

Yazgıcım, bende izledim videoyu, aferin kıpırcana, çözmüş olayı bence, yakında koşar, eller havaya hadi hooppp..

Burcu, ne güzel cırlamışsındır sen şimdi, inan benimde şu sıralar öyle bir cırlamaya ihtiyacım var, cırlamaya imrenir mi bir insan yaa, bak canım çekti şimdi :)))

Eki Görüntüle 132020

saç demişken bu cadının son takıntısı çekip çekip uzatıyor saçlarını..ve artık saç bandı takamıyorum anında alıyor başından..

Pelin doğduğundan bandanayı her taktığımzda çekip çıkarır.
Ben de Nihan Sena'nın fotoğrafları gördükçe imreniyodum. Hep bandana takıyodun çünkü sen..
Benim nazarım değmiş galiba ona da.

İvit çok güzel cırladım ama kesmedi, içim kıpır kıpır, devamı gelir bunun... Üstüne bi de salya sümük hönkürerek ağlarsam, gazımı atarım biraz...
İmrenebilir, bizim gibi kadınlar için normal... Eşim bizim gruba çatlak mart anneleri diyor, haberiniz olsun Hiç aksini iddia etmedim ben de ama, et derseniz ederim...

hıh gördüm şimdi maşallah annesi:))

teşekkür ederiz hanife cim.ayrıca nihan kuzumada maşallah.zaten bayılıyorum o saçlarına onun

tekniği çözdü,eğer önünde ulaşmak istediği biryer varsa 2-3 adımda oraya ulaşıyor.birde şu elleri dursa neler yapacakta durduramıyor kendini çocuğum

doguhan gunduz 3 defa uyuyor gecede en gec 23 de uyuyup sabah 6 bucukda kalkıyor.bı yerde okumustum gunduz ne kadar cok uyursa gecede uzun uyurmus dıye.hem ne demısler uyku uykuyu cekermıs.

gulsan askıtom nasıl bı egzersızden bahsedıyorsun ?

su havuzunda mı duruyo Niye?

he meral oldurecem cıdden ben senı.kıs hasta ettın benı burada 2 gundur
Sımcı canım benım o albumde dogumundan bu yana olan tum gs gıysılı fotoları var.yanı gordugun ana kucaklı resımm cok eskı.havuzuda eskıden kullanıyordum temızlık yaptıgımda ıcıne koyuyordum kı surunerek pesımde dolasmasın dıye.
Ya yasemın terlık altını yalatma bea ben vermıyorum.zaten bırının ayagında terlık gorsun resmen takıp edıyor o kısıyı.bende banyolar harıc her yere gırmesıne ızın verıyorum.surune surune gıdıyor mınık tırtıl.ben cocugu degıl evı temızlıkyorum.ne temızler sterılıze etme temızle

Simenay ben de sipariş verdim şimdi senin şu bakım şeysinden hadi bakalım inşallah işe yarar dökülme çok yok da çok cansızz..
Maşallah ya amma saç var bu bebelerde bizim ki hala iki tel saçla dolaşiyyy kazıtsak daha gür çıkar mı acaba tecrübesi olan?

inşallah diştendir ve uzun sürmez...ben çok iyi hatırlıyorum Doruk'un saçlarını çok tatlıydı kerata yanılmıyorsam erkeklerin en saçlısı da oydu:))hep çok tatlı zaten çok yakışıklı maşallah...

anladım canım...eşim bir ara bioxin almıştı kulan kullana bitiremedison kullanma tarihi geçince attım ben de...işlerine gelmiyor böyle şeylerle uğraşmak..almıyım ben de kel oluversin artık napalım:))

Naylın hanım sence ben evde mı duruyorum :) gezmelerde gonlum 2 gun cıkmayayım hemen program yapıyorum artıkın.doguhanda pusetındetahtında oturuyormus gıbı sesını cıkarmıyor ohhhhhh fınk fınk gezıyoruz ana ogul

Esintoş, o aktivite masası için burada neler konuştuk, ne hallerde aldık onu, orda burda heba etme o masayı, al evine koy, akşamları oynasın Cemy, seninle birlikte oynar çocuk hiç değilse, bak damarım tuttu yine, ben öyle görsem heralde fena dağıtırdım ortalığı, cidden malım kıymetli sanırsam benim :))

Öznur, terlik yalatmıyorum elbette, o anlık yazdığım espri mahiyetinde bişeydi, elinden zor alıyordum bir ara terlikleri ama çok şükür şu sıralar unuttu biraz..

Aylincim, ben Ağustos ayından beri kullanıyorum, saç diplerimden yeni yeni saçlar fışkırdı resmen, tavsiye ederim..

peki daha ne kadar süre kullanmayı düşünüyorsun? arastırıyorum demistim ya, bir sitede özellikle kadınlarda ki dökülmelerde altta yatan neden bulunmadan kozmetik ürünlerle saclar beslenip dökülme durdurulursa, ürün bırakıldıktan sonra allta yatan nedende bir degisiklik yoksa dökülme tekrar baslar gibi bişiler yazıyordu ondan sordum. siteye baktım kullanım süresi için birşey yazmamıs, haftada iki kez düzenli kullanın diyo da sise bitince ya da dökülme kesilince bırakacagız mı yoksa bundan sonra bizim sampuanımız bu diyip mi devam edecegiz yola?

Ne bileyim canım birden ciddi ciddi verdiğini düşündüm

Sağol Hanife teyzesi, gidince anlatacam kendisine bu güzel sözlerini :)
Sanırım en saçlı erkek oydu evet, kara kalpaklı çocuğum benim
Ben de neler neler aldım kel kalmasın diye, en son minoxil verdi doktor, çok olumlu sonuç alanlar da vardı, bir defa kullandı başım ağrıdı dedi, sonra yeniden dene falan dedim yok dedi, ben de ne halin varsa gör dedim tabisi :)

tabisi,nereye göndereyim şekerim?facebook uygun mudur?

Uygundur, akşam evden bakarım, teşekkürler datlım...

Meralcim ben de yazcaktım, hızınıza yetişiyim derken arada kaynamış. Eymen paşanın dişi hayırlı olsun.. Huzuru geri geldi mi yavrunun?

Ben yetişmeye çalışmıyorum artık, ööle takılıyorum

evet ya komık kız.gercı boyutlarda benzıyor bebelerın ondanda aklı karısıyor kızcagızın.
Bı ben goremedım dogukan"ı ( bı gun bulusalım bakırkoy de

Haftaya haftaiçi kesin bigün uğrayacam handeye sen de gelirsin tanışmış oluruss? kaç kilo seninki kapışırısss benim ki 11750 kg çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…