- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.681
sağol Meralim:))oyyy maşallah saçlara bak yaw
Eki Görüntüle 132020
saç demişken bu cadının son takıntısı çekip çekip uzatıyor saçlarını..ve artık saç bandı takamıyorum anında alıyor başından..
Hanifecim, hala bizde de diş yok malesef(
Eşim düzenli kullanmadı o bakım kompleksini bende sinirlendim, bir daha da hatırlatmadım öylece kaldı anlayacağın.. O konuda ümitlendirmeyim seni yani..
Aylincim, ben Ağustos ayından beri kullanıyorum, saç diplerimden yeni yeni saçlar fışkırdı resmen, tavsiye ederim..
Yazgıcım, bende izledim videoyu, aferin kıpırcana, çözmüş olayı bence, yakında koşar, eller havaya hadi hooppp..
Burcu, ne güzel cırlamışsındır sen şimdi, inan benimde şu sıralar öyle bir cırlamaya ihtiyacım var, cırlamaya imrenir mi bir insan yaa, bak canım çekti şimdi :)))
hıh gördüm şimdi maşallah annesi:))
Eşim düzenli kullanmadı o bakım kompleksini bende sinirlendim, bir daha da hatırlatmadım öylece kaldı anlayacağın.. O konuda ümitlendirmeyim seni yani..
Yazgıcım, bende izledim videoyu, aferin kıpırcana, çözmüş olayı bence, yakında koşar, eller havaya hadi hooppp..
canlarım hepinize günaydın ve kucak dolusu sevgiler....herkes iyidir umarım...bebişlerimizde sağlıklıdır inşallah...kızlar hemen ce diyip kaçıcam.okula gitmem gerekiyor.
Bişey sormam gerek size:bugün canıma tak dedi artık.siz bebişleri gündüz kaç saat gece kaç saat uyutuyorsunuz....asya hanım gündüz uykuyu alıp gece oturuyor.zombiye dönüşmeme ramak kaldı ya...gündüz az uyutayım diyorum uyandırmaya da kıyamıyorum.siz gündüz çok uyuyunca uyandırıyormusunuz? Ay bi yardım edin ya uykusuzluktan korkuluk gibi gidiyorum okula canlar..
herkese günaydın
olcay benim oğlum dün 3 defa uyumuş o yüzden sabahın 5.30unda hortladı eğer ona kıyamayıp uyandırmazsan o sana kıymaya devam eder, azalt uykularını ben 1 gece uykusuz kaldım sabah bakıcıya ilk söylediğim öğlen uykusunu azalt demek oldu.
Aytencim günaydın sana da furkan ın dooğumgününü unuttum kusura bakma,nice yaşlara güzel oğlunla.
inşallah canımNe işi burcu anlatsana:26:
Bugün dr kontrolümüz var mertinde memişler tombul birazUnutmazsam sorayım,ama her kontrolde görüyor anormal bi durum olsa söylerdi dimi:26:
Esin bunalmışsın sen ve neye saracağını şaşırıyorsun,kocanın elle tutulur kötü bir yanı yokki canım,sen bebekten önceki dertsiz tasasız günleri özlüyorsun belki ama bebekten sonra kocalar 180 derece değişiyor ve eski romantik sevgi dolu hallerinden eser kalmıyor maalesef,bunlarla idare edicez mecbur. Ayrıca artık sadece kendi adına değil cemy adınada düşünmelisin onun babasız büyümesine için elverirmi,sudan sebeplerden hemdeBurda istediğin gibi boşa kocanı biz dertleşiriz senle ama eve gidince tekrar kocan olsun eser bey
Bol egzersiz yaptır öznur,kasları iyice gelişsin kuzunun, bide her bebek başka şeylere odaklanıyor gelişimleri aynı olacak diye bişey yok üzülme,bebekler normalde 12. Aydan sonra yürümeye başlar,18 aylıkken yürüyen bile normal sayılıyo
Mert sabah 8 de kalkıyo 10da yatıyo 11:30da kalkıyo, öğlen 2de yatıyo 4 gibi kalkıyo,akşam 10:30da yatıyo ama gece en az 5 kez kalkıyor,bende zombi gibiyim sanırım odasını ayırcam artık dayanamıyorum
evet haketik di mi, amin cnm sağol
pınarcım yürüteci zaten farzımisal söyledim, genel anlamda çok özendiler yani aman bişi olmasın falan diye bence. Bak çocuk halen su havuzunda duruyo, halbuki salsa artık belki koltuk kenarlarına tutunup falan kalkıp sıralayacak
su havuzunda mı duruyoNiye?
öznur gelince beni öldürecekResimlerden gördüm yav, su havuzunun içine battaniye serip içine bırakıyo çocuğu. Zannederim titizlik nedeniyle öyle, yerlerde sürünüp hasta olmasın mikrop kapmasın falan diye
bu öznurun pipirikliliği beni öldürecek,ben banyo hariç heryerde gezmesine izin veriyorum, tüm yeri süpürüp siliyo dizleri ve elleriyle,sonra doğuhanı dışarı çıkardığında çocuk hasta olacak yahu.
çocukla bir yerlere gidince anneler bişey anlamıyor genelde, eşim her ne kadar ben ilgileneyim sen eğlen dese de, benim içim rahat etmediğinden, ben bakarım eşim keyfini çıkarır eğlencenin :))
biz hiçbir şey kullanmıyoruz artık ama balık yağını bende merak ediyorum, doktorun o konuda ne diyeceğini yaz mutlaka..
öznur niye kızsın canım, burada fikrimizi söylüyoruz, hem bende sana katılıyorum, çocuğu çok fazla izole ederse hastalıktan başını alamaz valla, bende tititizim ona kalırsa ama bırakıyorum kızım ayakkabı,terlik v.s. Ne varsa altını üstünü bir güzel yalıyo :))
mervecan, geçmiş olsun, kansızlıktan olabilir evet, iştahsızlıkta yapar kansızlık, bence en kısa zamanda ölçtür kanını..
Bi yandan da çok işim var, yetişemiyorum, coştunuz cidden...
Hanifecim, Doruk da iştahsız ve uykusuz, 5. ve 6. dişler yolda, ondan olduğunu düşünüyor ve umuyorum. Bakıcı haftaya ptesi başlayacak, iyi olur inşallah.
Nihan'ın saçlarını çekiştiren fotosuna çok güldüm, serseri bişi senin bu kızın :)))
Doruk da bere taktırmıyor, ben takıyorum o çıkarıyor, bi de sinirli sinirli bakarak fırlatıp atıyor...
Bu arada benim oğlum da çok saçlı doğmuştu bacılar, hatta aylarca dimdikti o saçlar, bugüne kadar da 4 defa traş ettirdim :)))
Esintoş, iyi yapmışsın, bu eltine sinir kapmaya başladım, bu aralar sinirli halim biraz tehlikeli oluyor!
Bişi unuttuysam affola...
Aylincim, ben Ağustos ayından beri kullanıyorum, saç diplerimden yeni yeni saçlar fışkırdı resmen, tavsiye ederim..
Burcu, ne güzel cırlamışsındır sen şimdi, inan benimde şu sıralar öyle bir cırlamaya ihtiyacım var, cırlamaya imrenir mi bir insan yaa, bak canım çekti şimdi :)))
Ben izleyemiyorum Alpişin videosunu, şahsıma özel gönderim talep ediyorum :37:
sağol bitanem
yaw videoyu bi tek ben mi izleyemedim:44:
bu arada öznur, hande hep doğuhanla dogukanı karıstırıyo
Esintoş, o aktivite masası için burada neler konuştuk, ne hallerde aldık onu, orda burda heba etme o masayı, al evine koy, akşamları oynasın Cemy, seninle birlikte oynar çocuk hiç değilse, bak damarım tuttu yine, ben öyle görsem heralde fena dağıtırdım ortalığı, cidden malım kıymetli sanırsam benim :))
Öznur, terlik yalatmıyorum elbette, o anlık yazdığım espri mahiyetinde bişeydi, elinden zor alıyordum bir ara terlikleri ama çok şükür şu sıralar unuttu biraz..
inşallah diştendir ve uzun sürmez...ben çok iyi hatırlıyorum Doruk'un saçlarını çok tatlıydı kerata yanılmıyorsam erkeklerin en saçlısı da oydu:))hep çok tatlı zaten çok yakışıklı maşallah...
anladım canım...eşim bir ara bioxin almıştı kulan kullana bitiremedison kullanma tarihi geçince attım ben de...işlerine gelmiyor böyle şeylerle uğraşmak..almıyım ben de kel oluversin artık napalım:))
tabisi,nereye göndereyim şekerim?facebook uygun mudur?
Meralcim ben de yazcaktım, hızınıza yetişiyim derken arada kaynamış. Eymen paşanın dişi hayırlı olsun.. Huzuru geri geldi mi yavrunun?
evet ya komık kız.gercı boyutlarda benzıyor bebelerın ondanda aklı karısıyor kızcagızın.
Bı ben goremedım dogukan"ı( bı gun bulusalım bakırkoy de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?