- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.701
evet ya komık kız.gercı boyutlarda benzıyor bebelerın ondanda aklı karısıyor kızcagızın.
Bı ben goremedım dogukan"ı( bı gun bulusalım bakırkoy de
Haftaya haftaiçi kesin bigün uğrayacam handeye sen de gelirsin tanışmış oluruss? kaç kilo seninki kapışırısss benim ki 11750 kg çıktı
Pelin doğduğundan bandanayı her taktığımzda çekip çıkarır.
Ben de Nihan Sena'nın fotoğrafları gördükçe imreniyodum. Hep bandana takıyodun çünkü sen..
Benim nazarım değmiş galiba ona da.
teşekkür ederiz hanife cim.ayrıca nihan kuzumada maşallah.zaten bayılıyorum o saçlarına onun
tekniği çözdü,eğer önünde ulaşmak istediği biryer varsa 2-3 adımda oraya ulaşıyor.birde şu elleri dursa neler yapacakta durduramıyor kendini çocuğum
doguhan gunduz 3 defa uyuyor gecede en gec 23 de uyuyup sabah 6 bucukda kalkıyor.bı yerde okumustum gunduz ne kadar cok uyursa gecede uzun uyurmus dıye.hem ne demısler uyku uykuyu cekermıs.
gulsan askıtom nasıl bı egzersızden bahsedıyorsun ?
he meral oldurecem cıdden ben senı.kıs hasta ettın benı burada 2 gundur
Sımcı canım benım o albumde dogumundan bu yana olan tum gs gıysılı fotoları var.yanı gordugun ana kucaklı resımm cok eskı.havuzuda eskıden kullanıyordum temızlık yaptıgımda ıcıne koyuyordum kı surunerek pesımde dolasmasın dıye.
Ya yasemın terlık altını yalatma bea ben vermıyorum.zaten bırının ayagında terlık gorsun resmen takıp edıyor o kısıyı.bende banyolar harıc her yere gırmesıne ızın verıyorum.surune surune gıdıyor mınık tırtıl.ben cocugu degıl evı temızlıkyorum.ne temızler sterılıze etme temızle
Meralcim ben de yazcaktım, hızınıza yetişiyim derken arada kaynamış. Eymen paşanın dişi hayırlı olsun.. Huzuru geri geldi mi yavrunun?
ya ben kızıma uslu diye diye giderek kudurmaya başladı olsa olsa o nazar benim nazarımdır:))
şimdi hep toka takıyorumönden dalgalı saçları toplanmıyor şimdilik bi de kısalttım çok dengesizdi..Pelinin gül yüzüne hasretiz göremiyoruz ki hiç...
sağol canımm:))
senin alıntınla Olcaya cevap vereyim önce...gündüz Nihan 2 sefer uyuyor toplamda 2.5-3 saat akşam 8.30-9 da yatıyor sabah 6.30-7 de kalkıyor..uyandırmak değil de uyanmasını sağlayacak gürültü yapılabilir belki biraz...çünkü ihityacı olan uykunun çoğunu gündüz alırsa gece uyumaması doğal.
evet Öznurcum sen nasılsın?
yürümeyele ilgili benim bildiğim tamamen kulataki dengenin gelişimiyle alakalı olduğu..yani ne zaman gelişme yeterli olursa o zaman yürür dert etme...egzersizle olsaydı Nihan çoktan yürürdü...neredeyse bir aydır ben bırakınca yürüyor yakınsa 2 adım atıp karşıya geçiyor ama kendi başına ellerini bırakıp yürümüyor henüz...
hişştt aloo kızlarrr saç diyom kazıtan var mı diyomm işe yarıyo mu diyommm???
KOCAM akşam gelmiyeceğini şu an face ten tebliğ ettibiraz üzülmüş olabilirim ama daha çok rahatladım zannederim
eskiler oyle yapamıs canım.sacı gurlessın dıye kazıtırlarmıs.bende oyle yapacagım ama 1 yasından sonra.acelesı yok.hem kendı sacımızı kestırdıgımızde daha guclu olur ve hızlı uzarya.
Nasıl gelmeyeceğini?
İşi mi varmış?
Evi mi terk etmiş?
Bilmediğim bişi mi var?
nasıl yani?bu akşamlık bişey mi?yoksa terketti,gitti mi evi?
evet canıım..yanlış yazmışım:))hanıfecıgım anlayamadım kulaktakı denge mı demek ıstedın
Hanife geçen kıymalı pirinçli çorba tarifi vermiştin ya. Şimdi onu yapcam Pelin'e. Yanlız bikaç sorum olcak:
1. kıymayı sıvıyağ ile mi kavuruyoruz?
2. salça koyuyo muyuz?
hişştt aloo kızlarrr saç diyom kazıtan var mı diyomm işe yarıyo mu diyommm???
ordmısın
Eser çevrimiçi.14:5914:59
evet burdayım
15:00akşam belki gelmem
burada kalırım
15:00sen bilirsin
konuşma aynen bööle kopyala yapıştır yaptım bilmiyorum evi mi terketti oksa bir gecelik mi
Nihan uyandı ben çıkayım diyecektim...sayfanın sonunda Doruk'un fotosunu görünce göz kırptı pek sevindibilemicem artık:)) ama ben çok güldüm
ben kızımla ilgileneyim öpüyorum hepinizi...
ordmısın
Eser çevrimiçi.14:5914:59
evet burdayım
15:00akşam belki gelmem
burada kalırım
15:00sen bilirsin
konuşma aynen bööle kopyala yapıştır yaptım bilmiyorum evi mi terketti oksa bir gecelik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?