2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet ya komık kız.gercı boyutlarda benzıyor bebelerın ondanda aklı karısıyor kızcagızın.
Bı ben goremedım dogukan"ı ( bı gun bulusalım bakırkoy de

Haftaya hafta içi bigün kesin uğrayacam handeye sen de gel tanışmış olurus? Kaç kilo oldu senin sıpa? Benim ki en son 11750 kg.di kapışırlar demi?

ya ben kızıma uslu diye diye giderek kudurmaya başladı olsa olsa o nazar benim nazarımdır:))
şimdi hep toka takıyorumönden dalgalı saçları toplanmıyor şimdilik bi de kısalttım çok dengesizdi..Pelinin gül yüzüne hasretiz göremiyoruz ki hiç...

sağol canımm:))

Meralcim ben de yazcaktım, hızınıza yetişiyim derken arada kaynamış. Eymen paşanın dişi hayırlı olsun.. Huzuru geri geldi mi yavrunun?

senin alıntınla Olcaya cevap vereyim önce...gündüz Nihan 2 sefer uyuyor toplamda 2.5-3 saat akşam 8.30-9 da yatıyor sabah 6.30-7 de kalkıyor..uyandırmak değil de uyanmasını sağlayacak gürültü yapılabilir belki biraz...çünkü ihityacı olan uykunun çoğunu gündüz alırsa gece uyumaması doğal.

evet Öznurcum sen nasılsın?
yürümeyele ilgili benim bildiğim tamamen kulataki dengenin gelişimiyle alakalı olduğu..yani ne zaman gelişme yeterli olursa o zaman yürür dert etme...egzersizle olsaydı Nihan çoktan yürürdü...neredeyse bir aydır ben bırakınca yürüyor yakınsa 2 adım atıp karşıya geçiyor ama kendi başına ellerini bırakıp yürümüyor henüz...

KOCAM akşam gelmiyeceğini şu an face ten tebliğ ettibiraz üzülmüş olabilirim ama daha çok rahatladım zannederim

hanıfecıgım anlayamadım kulaktakı denge mı demek ıstedın ?

hişştt aloo kızlarrr saç diyom kazıtan var mı diyomm işe yarıyo mu diyommm???

eskiler oyle yapamıs canım.sacı gurlessın dıye kazıtırlarmıs.bende oyle yapacagım ama 1 yasından sonra.acelesı yok.hem kendı sacımızı kestırdıgımızde daha guclu olur ve hızlı uzarya.

Hanife geçen kıymalı pirinçli çorba tarifi vermiştin ya. Şimdi onu yapcam Pelin'e. Yanlız bikaç sorum olcak:
1. kıymayı sıvıyağ ile mi kavuruyoruz?
2. salça koyuyo muyuz?

Nihan uyandı ben çıkayım diyecektim...sayfanın sonunda Doruk'un fotosunu görünce göz kırptı pek sevindibilemicem artık:)) ama ben çok güldüm
ben kızımla ilgileneyim öpüyorum hepinizi...

eskiler oyle yapamıs canım.sacı gurlessın dıye kazıtırlarmıs.bende oyle yapacagım ama 1 yasından sonra.acelesı yok.hem kendı sacımızı kestırdıgımızde daha guclu olur ve hızlı uzarya.

Benim annem de yapmış iki ablam da hakikatende onların daha gür benimki cılız..akşam bebeklik resmimi buldum baktım dodonun saçlar da aynı benimki gibi..bi çare bulmak lazımm

Ahanda kaçırdım ipin ucunu şimdi netcem:26:

Özo tamam o zaman anlaşılmıştır durum, walla çocuğu fanusta büyütüyosun diye ürkmüştüm bi an:))

Yazgı izledim cnm videoyu,maşallah oğluma, yanındaki muhterem müsade etse daha çok şey yapacaktı gibime geliyo:))

Benim koca kişisi de 2-3 aydır minoxil kullanıyo, saçının ufa bi yerinde biraz açılma olmuştu epey saç çıkarmaya başladı, tavsiye ederim erkekler için:))

ya dicek çok şey vardı ama unuttum

Esintoş bu gece gelmiyo derken işi mi var yani? üzüldüm demişsin de onu anlamadım:26:

Nasıl gelmeyeceğini?
İşi mi varmış?
Evi mi terk etmiş?
Bilmediğim bişi mi var?

nasıl yani?bu akşamlık bişey mi?yoksa terketti,gitti mi evi?

ordmısın
Eser çevrimiçi.14:5914:59
evet burdayım
15:00akşam belki gelmem
burada kalırım
15:00sen bilirsin
konuşma aynen bööle kopyala yapıştır yaptım bilmiyorum evi mi terketti oksa bir gecelik mi

masaallah alpe...bi kac haftadan yürür herhalde, öyle görünüyor.

Yerim ben nihani...masaallah saclara bak ya...cadi yoluyo bide, cok tatli ya

Offf bu cocuk napiyor ben anlamadim su anda balkon camina yani kapisina yapismis bir vaziyette duruyor, agzi burnu dayali.
Cektigim an cigligi basiyor. 10 dk.dir böyle duruyor. ne anliyorsa

hanıfecıgım anlayamadım kulaktakı denge mı demek ıstedın
evet canıım..yanlış yazmışım:))

Hanife geçen kıymalı pirinçli çorba tarifi vermiştin ya. Şimdi onu yapcam Pelin'e. Yanlız bikaç sorum olcak:
1. kıymayı sıvıyağ ile mi kavuruyoruz?
2. salça koyuyo muyuz?

evet canım sıvı yağla..salça koyuyorum biraz...ama özellikle domatesi olsun öyle daha gÜZel OLUYor..büyük harfler Nihanın işi :))

hişştt aloo kızlarrr saç diyom kazıtan var mı diyomm işe yarıyo mu diyommm???

Ben yazmıştım ama bugün ışık hızıyla ilerliyo topik. Görmemiş olman normal.
Kayınvalidem başımın etini yedi ille de kazıt die de ben kazıtmadım. Zaten gür benim kızımın saçları.
Minicik kızın saçlarının kazınmış olması da pek hoş durmaz galiba..
Zaten kaynanam ne dese hoş olmaz gibi geliyo da bana!

slm kıslar yeniden
mamurve ebrucuma geçmiş olsun
barış ve alp paşalara da maşallah
ve iklim hanıma
meralimin kuzusu da diş patlatmış hayırlıolsun
kafa kalmadı bak başka bişeyler daha yazıcktım unuttum özür dilerim

yalnız cahilliğimi bağışlayın bu tay tay ne oluyo kendi kendine ayakta durmasımı oluyo?

Nihan uyandı ben çıkayım diyecektim...sayfanın sonunda Doruk'un fotosunu görünce göz kırptı pek sevindibilemicem artık:)) ama ben çok güldüm
ben kızımla ilgileneyim öpüyorum hepinizi...

Anaaaammmm
Artık benim de bir gelinim var
Yerim onu ben, akşam ben de bi göstereyim kızımızın fotosunu, kısmetse olur

ordmısın
Eser çevrimiçi.14:5914:59
evet burdayım
15:00akşam belki gelmem
burada kalırım
15:00sen bilirsin
konuşma aynen bööle kopyala yapıştır yaptım bilmiyorum evi mi terketti oksa bir gecelik mi

Çok verimli bi iletişim olmuş :44:
Sanırsam sadece bu gece gelmicek, evi terk etmemiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…