2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

paşa gönlü bilir anacım ben saat 9 dedin mi kapımı kitler anahtarı arkada takar telefonu kapar yatarım artık gelirsede geldii gibi geri döner bana trip atmicaksın misliyle cevap veririm

Hadi bakalım inşallah sende faydasını görürsün..
Kazıtmanın faydası yok bence, görümcemin oğlu da kel doğmuştu, şu anda 3 yalında çocuk nerdeyse ve çok defa kazıttılar, hala aynı, hiç değişme olmadı..

anladım canım...eşim bir ara bioxin almıştı kulan kullana bitiremedison kullanma tarihi geçince attım ben de...işlerine gelmiyor böyle şeylerle uğraşmak..almıyım ben de kel oluversin artık napalım:))

Aynen, işlerine gelmiyor, üşeniyorlar öyle şeyleri kullanmaya, aman aldık bir kere bu kocaları, bundan sonra kel-mel idare edecez artık, benimkinin evlendikten sonra iyice döküldü, göbekli birde, geçen gün kızdım, Recep İvedik gibi oldun, kızımız konuşmaya başlayınca ilk olarak sana baba demek yerine Recep İvedik diyecek diye dalga geçtim..

Ulen naptınız bi kahve molası verdim topic ışık hızıyla ilerlemiş.

Dream Baby F140 Priz Emniyeti - -

Ebru, priz emniyet kilitleri bunlar, bak istersen bi...

Milupa aptamil alana yanında hediyesi bu prizler hem de 4 tane çıkıyor içinden.duyurulur.

Eltine çok kızdım , 4-10 yaş arası çocuklar eltinin mi konu komşunun mu? ben sana al o oyuncağı evine götür demedim mi?

Seyhancım taytay kendi kendine ayakta durması oluyor.

Kıymet, kvalide konusunda katılıyorum...

sağol canımcım serhan da henüz öyle bi faaliyette yok bikaç saniye ancak tek eliyle duruyo heryerde ama daha cesaet edemiyo sanırım elini bırakmaya
uyandı ben biraz daha sallıyım onu öptüm şimdilik

DÖVECEM!! bigün dövdeüm die gelirsem şaşırmayın sabah 7de kalktı bi saat uyumuşluğu yok ayaklarımın agırsı belki bundan!! indiriyorum gözünü açıo sensorlü mü nedir yarabbim ya. şimdide salladım salladım uyumadı bıraktım geldim odasına. geldi içeriye oyuncaklaırnın ortasına oturdu oynuo!! bi uyu ya bi uyuuuu bi dinlenim bende yaa daa yemek yhapcam offf

Kız aylin senin keremitonun da maşallahı var neden taktın ki kiloyaaa genetik anam genetik anne boğazlı baba boğazlı bu da bize çekmiş işte..
Esincim sana da Allah kolaylık versin sallama dicem ama olmuyo kendimden biliyorum biraz ayrı yaşayın ama hakkatten ayrı aklı başına gelsin bu heriflerr güzellikten anlamıyo malesefff
Frambuaz bende kazıtsammı demiştim ama yorumlar pek hoş değil işe de yaramıyomuş..seninki gürse ne kazıtcan yaa saçmalamasın o kaynana hoş saçmalamayan kaynana görmedim ya şimdiye kadar

ya sana diyorum ama gerçekten erkekler köpek muamelesinden hoşlanıyor,eşim geçen akşam saçma sapan bişeye alındı dün de triplerdeydi,ben de peşinde onu ister misin hayatım bunu yer misin hayatım diyen bi tip, sonra bi attı tepem eeeeh seninle mi uğraşıcam dedim gittim yattım,bi baktım gece gelmiş sarılıyor,ulen denyo sana insan gibi muamele yaparken böyle karşılık versene.illa peşimden mi koşturayım

sakin oll canımmm en doğru şeyi yapmışın böyle sıyırdığın zamanlarda hemen uzaklaş bebişten 1-2 dakika nefes al kendine gel öyle git yanına dövecem falan da deme yavrum netsin çocuk işte çocukluğunu yapıyo

kocaya denyo denmez, taş olursun
ben son günlerde hep çok kötü davranıyorum, ama kasıtlı değil, sinirlerim zıplak, demek ki ondan çok seviyor beni

sorma derya taktım ki ne taktım,gerçi ben takıyorum da bizim paşazade pipisine bile takmıyo,ağzını kitledi mi olay bitiyo
saçmalamayan kaynanalar inşallah bi 30 sene sonra biz olucaz

valla benimkine de çok alttan alınca geliyo tepene s.cıyoo hepsi böyle galiba...son sınırıma kadar getirmeden vazgeçmiyoo ben artık sallamıyorum ama gerçekten sallamıyorum o da gerçekten sallamadığımı hissediyo o zaman yelkenleri suya indiriyo

kocaya denyo denmez, taş olursun
ben son günlerde hep çok kötü davranıyorum, ama kasıtlı değil, sinirlerim zıplak, demek ki ondan çok seviyor beni

kocaya kızınca herşey denir, zaten iyi bişey olsa gonca derlerdi kocattığı için ismi koca :82:
bence de seni o sebeple seviyordur,bak 3 gün geyşa ol yüzüne bakmaz nankör herif

Merve bırak gitme üstüne, kendi kendine oynuyormuş zaten, inatlaştıkça uyuyacağı varsa da uyumuyor bunlar... Çinliler dermiş ki, bebeğe çok kızdığınız zaman, ellerine ve ayaklarına bakın, o kadar sevimlidir ki hemen sakinleşirsiniz. Dene bakıyım, oluyor mu ?

sorma derya taktım ki ne taktım,gerçi ben takıyorum da bizim paşazade pipisine bile takmıyo,ağzını kitledi mi olay bitiyo
saçmalamayan kaynanalar inşallah bi 30 sene sonra biz olucaz

Benimki de canı istemeyince kilitliyo canım ben o zaman bir kez daha deniyorum almıyosa tamam oğlunm doydun o zaman sen deyip bitti deyip indiriyorum sandalyeden bi süre sonra tekrar deniyorum..zorlamanın hiç bi manası olmuyo sinirlendiğimle kalıyorum çünküü ama senin paşanın maşallahı vardı gözümle gördüm ayolll Allah sağlık versin takma canımm

Ahanda kaçırdım ipin ucunu şimdi netcem:26:

Yazgı izledim cnm videoyu,maşallah oğluma, yanındaki muhterem müsade etse daha çok şey yapacaktı gibime geliyo:))

bencede meral cim,katılıyorum,çok üstüne gitti o akşam:95:.

masaallah alpe...bi kac haftadan yürür herhalde, öyle görünüyor.

Yerim ben nihani...masaallah saclara bak ya...cadi yoluyo bide, cok tatli ya

teşekkür ederiz zeliş cim.tuğra da yürüyor,maşallah haşin erkeğe.

slm kıslar yeniden
mamurve ebrucuma geçmiş olsun
barış ve alp paşalara da maşallah

sanada teşekkür ederiz seyhan cım

benim de işyerinde olduğundan açmadı izleyemedim yazgıcım yorum yapamadım o yüzden sorryyy

olmaz eve gidince izle,yorumunu yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…