- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.721
Simenay ben de sipariş verdim şimdi senin şu bakım şeysinden hadi bakalım inşallah işe yarar dökülme çok yok da çok cansızz..
Maşallah ya amma saç var bu bebelerde bizim ki hala iki tel saçla dolaşiyyy kazıtsak daha gür çıkar mı acaba tecrübesi olan?
anladım canım...eşim bir ara bioxin almıştı kulan kullana bitiremedison kullanma tarihi geçince attım ben de...işlerine gelmiyor böyle şeylerle uğraşmak..almıyım ben de kel oluversin artık napalım:))
valla anacım kayınvalidem yaptığı ikiyüzlülüklerle bana kızım ayrı sizler ayrı demiş oldu hatta kızım oğullarımdan da ayrı maalesef gitti sizin gibi gelinler buldu bizim gibi elit bir aileye yakışmaınız ama idare edicez dio kendince
SELİNE hem geçmiş olsun umarım önemli bişeyi yoktur hemde maşallah hem yürüyo hem fülüt çalıyo ben kuzuya düdük aldım anca dişliyo şaşkın
İKLİMİ de tebrik ediyorum malının kıymetini bilsin bende istiyrum ama heralde anası gibi herşeyini paylaşacak mallık genetik zati ben çocukkende bööleydim mahalledeki çocuklara altın künyemi vermişliğim vardün eltime bi gittim bizim aktivite masasının etranda 4-10 yaş arası çocuklar benim kuzu da uzaktan izliyo onları eltime bir bakış attım sonra da çocuklara tabi uzaklatırıp kuzuyla oynadım eltim anladı biz çıkarken sakla kızım masayı yarın biz cemy ile oyarız diodu ama olsun kuzumu ööle uzaktan bakarken mahsun gördüm ya hala içim sızlıyo
he yaa..genetikmiş ya diş çıkarma zamanı da ne DNA varmış adam da anlamadım zaten!!!
QUOTE]
Buna çok güldümtamamen babaya mı benziyor?
sağol bitanem
yaw videoyu bi tek ben mi izleyemedim:44:
benim de işyerinde olduğundan açmadı izleyemedim yazgıcım yorum yapamadım o yüzden sorryyy
İvit çok güzel cırladım ama kesmedi, içim kıpır kıpır, devamı gelir bunun... Üstüne bi de salya sümük hönkürerek ağlarsam, gazımı atarım biraz...
İmrenebilir, bizim gibi kadınlar için normal... Eşim bizim gruba çatlak mart anneleri diyor, haberiniz olsunHiç aksini iddia etmedim ben de ama, et derseniz ederim...
bana da dün migrosta diyo ki bu bezlerin indirim günlerinden birbirinize haber vermiyo musunuz?ben de anlayamadım kiminle haberleşecektik dedim,yazışıyosun ya habire diyo
Simenay ben de sipariş verdim şimdi senin şu bakım şeysinden hadi bakalım inşallah işe yarar dökülme çok yok da çok cansızz..
Maşallah ya amma saç var bu bebelerde bizim ki hala iki tel saçla dolaşiyyy kazıtsak daha gür çıkar mı acaba tecrübesi olan?
beni kazıtmışlar sonuç fiyasko,lüle lüle olan saçlarımda mısır püskülü gibi çıkmış ondan sonra,teyzemin torununu da kazıttılar o da fiyasko masmavi gözlü çok tatlı çocuk o dönem ET gibi gezdi
Naylın hanım sence ben evde mı duruyorum :) gezmelerde gonlum 2 gun cıkmayayım hemen program yapıyorum artıkın.doguhanda pusetındetahtında oturuyormus gıbı sesını cıkarmıyor ohhhhhh fınk fınk gezıyoruz ana ogul
meralaaanım yanlış yönlendirdi bizi,iyi gezdir tabi,kırın zincirlerinizi
peki daha ne kadar süre kullanmayı düşünüyorsun? arastırıyorum demistim ya, bir sitede özellikle kadınlarda ki dökülmelerde altta yatan neden bulunmadan kozmetik ürünlerle saclar beslenip dökülme durdurulursa, ürün bırakıldıktan sonra allta yatan nedende bir degisiklik yoksa dökülme tekrar baslar gibi bişiler yazıyordu ondan sordum. siteye baktım kullanım süresi için birşey yazmamıs, haftada iki kez düzenli kullanın diyo da sise bitince ya da dökülme kesilince bırakacagız mı yoksa bundan sonra bizim sampuanımız bu diyip mi devam edecegiz yola?
sürekli kullanırsak ayda 60-70 tl şampuan masrafımız olur
olur canım.ahanda senin paşa benimkini yer 11 400 kg. :)
adamı hasta etmeyin bu tarz kapışmalarınızı özelden yapın moralimiz bozuluyorrrr
KOCAM akşam gelmiyeceğini şu an face ten tebliğ ettibiraz üzülmüş olabilirim ama daha çok rahatladım zannederim
madem msnden yazışıyosunuz adam gibi sor da öğren nedenini,kızım sen biraz toparlayıcı olsana şu evlilikte.
Seyhancım taytay kendi kendine ayakta durması oluyor.
Kıymet, kvalide konusunda katılıyorum...
Ulen naptınız bi kahve molası verdim topic ışık hızıyla ilerlemiş.
Milupa aptamil alana yanında hediyesi bu prizler hem de 4 tane çıkıyor içinden.duyurulur.
Eltine çok kızdım , 4-10 yaş arası çocuklar eltinin mi konu komşunun mu? ben sana al o oyuncağı evine götür demedim mi?
he yaa..genetikmiş ya diş çıkarma zamanı da ne DNA varmış adam da anlamadım zaten!!!
QUOTE]
Buna çok güldümtamamen babaya mı benziyor?
benim de işyerinde olduğundan açmadı izleyemedim yazgıcım yorum yapamadım o yüzden sorryyy
bana da dün migrosta diyo ki bu bezlerin indirim günlerinden birbirinize haber vermiyo musunuz?ben de anlayamadım kiminle haberleşecektik dedim,yazışıyosun ya habire diyo
beni kazıtmışlar sonuç fiyasko,lüle lüle olan saçlarımda mısır püskülü gibi çıkmış ondan sonra,teyzemin torununu da kazıttılar o da fiyasko masmavi gözlü çok tatlı çocuk o dönem ET gibi gezdi
meralaaanım yanlış yönlendirdi bizi,iyi gezdir tabi,kırın zincirlerinizi
sürekli kullanırsak ayda 60-70 tl şampuan masrafımız olur
adamı hasta etmeyin bu tarz kapışmalarınızı özelden yapın moralimiz bozuluyorrrr
madem msnden yazışıyosunuz adam gibi sor da öğren nedenini,kızım sen biraz toparlayıcı olsana şu evlilikte.
eltimin abisinin çocukları o veletler
AYLİN valla toparlicak halim kalmadı ben alttan aldkça tepeme çıktı gelemem böyle muamelelere gururumun kırıldığını hissediyorum ben alttan alınca hatamı kabul ettim sanıyo daha çok üstüme geliyo cumartesi kavga ettik ben yeter boşanalım dedim yarım saat sonrapeşimde dolanıyodu hadi yatalım die bu dilden anlıyo yapacak bişi yok tek derdi benle değil ailesiyle de sorunları var ama ben sürekli onun tribini sinirini suratını çekemem gitsin ailesine trip atsın
DÖVECEM!! bigün dövdeüm die gelirsem şaşırmayın sabah 7de kalktı bi saat uyumuşluğu yok ayaklarımın agırsı belki bundan!! indiriyorum gözünü açıo sensorlü mü nedir yarabbim ya. şimdide salladım salladım uyumadı bıraktım geldim odasına. geldi içeriye oyuncaklaırnın ortasına oturdu oynuo!! bi uyu ya bi uyuuuu bi dinlenim bende yaa daa yemek yhapcam offf
Kız aylin senin keremitonun da maşallahı var neden taktın ki kiloyaaa genetik anam genetik anne boğazlı baba boğazlı bu da bize çekmiş işte..
Esincim sana da Allah kolaylık versin sallama dicem ama olmuyo kendimden biliyorum biraz ayrı yaşayın ama hakkatten ayrı aklı başına gelsin bu heriflerr güzellikten anlamıyo malesefff
Frambuaz bende kazıtsammı demiştim ama yorumlar pek hoş değil işe de yaramıyomuş..seninki gürse ne kazıtcan yaa saçmalamasın o kaynana hoş saçmalamayan kaynana görmedim ya şimdiye kadar
ya sana diyorum ama gerçekten erkekler köpek muamelesinden hoşlanıyor,eşim geçen akşam saçma sapan bişeye alındı dün de triplerdeydi,ben de peşinde onu ister misin hayatım bunu yer misin hayatım diyen bi tip, sonra bi attı tepem eeeeh seninle mi uğraşıcam dedim gittim yattım,bi baktım gece gelmiş sarılıyor,ulen denyo sana insan gibi muamele yaparken böyle karşılık versene.illa peşimden mi koşturayım
kocaya denyo denmez, taş olursun
ben son günlerde hep çok kötü davranıyorum, ama kasıtlı değil, sinirlerim zıplak, demek ki ondan çok seviyor beni
sorma derya taktım ki ne taktım,gerçi ben takıyorum da bizim paşazade pipisine bile takmıyo,ağzını kitledi mi olay bitiyo
saçmalamayan kaynanalar inşallah bi 30 sene sonra biz olucaz
Ahanda kaçırdım ipin ucunu şimdi netcem:26:
Yazgı izledim cnm videoyu,maşallah oğluma, yanındaki muhterem müsade etse daha çok şey yapacaktı gibime geliyo:))
masaallah alpe...bi kac haftadan yürür herhalde, öyle görünüyor.
Yerim ben nihani...masaallah saclara bak ya...cadi yoluyo bide, cok tatli ya
slm kıslar yeniden
mamurve ebrucuma geçmiş olsun
barış ve alp paşalara da maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?