- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.741
Merve bırak gitme üstüne, kendi kendine oynuyormuş zaten, inatlaştıkça uyuyacağı varsa da uyumuyor bunlar... Çinliler dermiş ki, bebeğe çok kızdığınız zaman, ellerine ve ayaklarına bakın, o kadar sevimlidir ki hemen sakinleşirsiniz. Dene bakıyım, oluyor mu ?
yazgı ben de seyredemiyom işyeri malummm
kocaya kızınca herşey denir, zaten iyi bişey olsa gonca derlerdi kocattığı için ismi koca :82:
bence de seni o sebeple seviyordur,bak 3 gün geyşa ol yüzüne bakmaz nankör herif
Benimki de canı istemeyince kilitliyo canım ben o zaman bir kez daha deniyorum almıyosa tamam oğlunm doydun o zaman sen deyip bitti deyip indiriyorum sandalyeden bi süre sonra tekrar deniyorum..zorlamanın hiç bi manası olmuyo sinirlendiğimle kalıyorum çünküü ama senin paşanın maşallahı vardı gözümle gördüm ayolll Allah sağlık versin takma canımm
Ben en son Esine kocasına alttan alması için akıl veriyodum nasıl birden değiştim de feminist duygularım kabardı anlayamadım,biz kızı barıştıralım derken o bizi kavga ettirecek
Burcuuaanım bebeklerle ilgili türk kitapları bitti de çin kitaplarına mı geçtiniz
hay hay zevkle
DÖVECEM!! bigün dövdeüm die gelirsem şaşırmayın sabah 7de kalktı bi saat uyumuşluğu yok ayaklarımın agırsı belki bundan!! indiriyorum gözünü açıo sensorlü mü nedir yarabbim ya. şimdide salladım salladım uyumadı bıraktım geldim odasına. geldi içeriye oyuncaklaırnın ortasına oturdu oynuo!! bi uyu ya bi uyuuuu bi dinlenim bende yaa daa yemek yhapcam offf
uykusuzluk çok zor gerçekten uyur inşallah annesi
serhan da uyandı neyse 1.5 saat uyudu ya bu da iyi
aylinanım biscolata reklamı çıktı şimdi
ıyhh,iğrenç:120:
buda mı iyi bi bucuk saat bizim maksimum kırk yılda bi uykumuzdur. ewet çok zor. uyumadığı zmn bana bi eziyeti yok ama uyusunda büyüsün yani dimi. bende kendimle bi kalıyım iş yapıyım o oynarken ilgilenmedimmi kendimi suçlu hissediyorum. uyusun ben işimi bitirim uyansın oynayalım. tek gece uykusuyla büyünmez ki cık cık
Burcu senin paşa da çok iyiydii takmayın annem bu kilolara benim yabancı arkadaşların çocukları zayıfcacık bi tane de takan görmedim ben bi gece bakmıştım birine annesi yedir diye bana ne bıraktı biliyomusun? Hani şu konserve garnitürler olur ya ondan..yaaa biz yırtalım biyerlerimizi öyle de böyle de yiyecekler acıkınca...Yabancı sitelere bakıyorum konuşulan şeyler uyku düzen aktivite falan bi tane de çocuğum yemek yemiyo diye şikayet eden yok..Bizim toplumun aman üşümesin hastalıklarından biri bence bu..bende de var hepimizde var çünkü öyle yetiştirildik..demem o ki hiç bir velet açlıktan ölmiyyyy üzülmeyin analarrr
Aylinanım laf atmaz oldun bana,yazılarıma hayırdır küsmüyüz
vallaha çarpılırsın tövbe deaylinanım biscolata reklamı çıktı şimdi
ıyhh,iğrenç:120:
ya nasıl o reklama iğrenç diyebiliyorsun,ben şahsen o reklam ajansını tebrik ediyor çalışmalarının aynı ekiple devamını diliyorum,reklamcılara altın elma mı kristal mi ne ödülü veriyorlardı ya ben şahsen bizzat kendim bu reklamın ödül almasından yanayım:118:
Sen düzeni o sitelerden kaptın zannımca bu topicte senin gibi saati saatine düzenli yokbaşka ne konuşuluyor bizden farklı olarak?? bi de bişi sorcam sen hala hergün yıkıyor musun dodoyu ben korkuyorum hasta olacak diye
vallaha çarpılırsın tövbe de
sonuna kadar destekliyorum salyalarım akmak suretiyle keyifle izliyorum ofşşşş
vallaha çarpılırsın tövbe de
sonuna kadar destekliyorum salyalarım akmak suretiyle keyifle izliyorum ofşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?