2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben en son Esine kocasına alttan alması için akıl veriyodum nasıl birden değiştim de feminist duygularım kabardı anlayamadım,biz kızı barıştıralım derken o bizi kavga ettirecek
Burcuuaanım bebeklerle ilgili türk kitapları bitti de çin kitaplarına mı geçtiniz

kocaya kızınca herşey denir, zaten iyi bişey olsa gonca derlerdi kocattığı için ismi koca :82:
bence de seni o sebeple seviyordur,bak 3 gün geyşa ol yüzüne bakmaz nankör herif

Hee anneannem de öyle der :)
Olamam geyşa falan bu aralar, önüme gelene kafa atasım var.

Benim paşayı da gördün Derya, ama benimki cidden zayıf yaaa, ağzını kilitlediği zamanlardan birinde büzdürecem diye korkuyorum valla...

Kitapta okumadım Aylinanım, internette gördüm.

canım sen face ekle akşam bakarım video göremiyorum ben iş yerinde sen söyledin yaa o yüzden dedim ben....Isır ama tamam mı Hilal'in hafifçe ısırıyorum kahkaları basıyor:))) sonra poposunu uzatıyor bana bir daha ısır der gibi bu aralar bunu çok yapıyoruz.....

uykusuzluk çok zor gerçekten uyur inşallah annesi

serhan da uyandı neyse 1.5 saat uyudu ya bu da iyi

Burcu senin paşa da çok iyiydii takmayın annem bu kilolara benim yabancı arkadaşların çocukları zayıfcacık bi tane de takan görmedim ben bi gece bakmıştım birine annesi yedir diye bana ne bıraktı biliyomusun? Hani şu konserve garnitürler olur ya ondan..yaaa biz yırtalım biyerlerimizi öyle de böyle de yiyecekler acıkınca...Yabancı sitelere bakıyorum konuşulan şeyler uyku düzen aktivite falan bi tane de çocuğum yemek yemiyo diye şikayet eden yok..Bizim toplumun aman üşümesin hastalıklarından biri bence bu..bende de var hepimizde var çünkü öyle yetiştirildik..demem o ki hiç bir velet açlıktan ölmiyyyy üzülmeyin analarrr

uykusuzluk çok zor gerçekten uyur inşallah annesi

serhan da uyandı neyse 1.5 saat uyudu ya bu da iyi

buda mı iyi bi bucuk saat bizim maksimum kırk yılda bi uykumuzdur. ewet çok zor. uyumadığı zmn bana bi eziyeti yok ama uyusunda büyüsün yani dimi. bende kendimle bi kalıyım iş yapıyım o oynarken ilgilenmedimmi kendimi suçlu hissediyorum. uyusun ben işimi bitirim uyansın oynayalım. tek gece uykusuyla büyünmez ki cık cık

kaçtımben minnoşumla oynıyım azcık öptümm sizi
bu arada kendi saçlarına taktı çekip duruyo

Son düzenleme:
aylinanım biscolata reklamı çıktı şimdi
ıyhh,iğrenç:120:

ya nasıl o reklama iğrenç diyebiliyorsun,ben şahsen o reklam ajansını tebrik ediyor çalışmalarının aynı ekiple devamını diliyorum,reklamcılara altın elma mı kristal mi ne ödülü veriyorlardı ya ben şahsen bizzat kendim bu reklamın ödül almasından yanayım:118:

bizimde kırkyılda bi uykumuz da ONDan ÖLE DİDİM serhan harfleri büyüttü pardon

Sen düzeni o sitelerden kaptın zannımca bu topicte senin gibi saati saatine düzenli yok başka ne konuşuluyor bizden farklı olarak?? bi de bişi sorcam sen hala hergün yıkıyor musun dodoyu ben korkuyorum hasta olacak diye

Aylinanım laf atmaz oldun bana,yazılarıma hayırdır küsmüyüz

aaa hemşo hiç küs olur muyuz? emzirme ile ilgili yazmadın bu ara ondan atlamamışımdır dövecem dediğin yazına da bişey demeye hakkım yok bazen ben de o kadar sinirleniyorum ki ilk dayağın gelecek şimdi diyorum (tabi dövmem )

aylinanım biscolata reklamı çıktı şimdi
ıyhh,iğrenç:120:
vallaha çarpılırsın tövbe de

sonuna kadar destekliyorum salyalarım akmak suretiyle keyifle izliyorum ofşşşş

Yıkıyorum canım kendi odasına koyuyorum küveti yıkanmadan 10 dk. önce elektrik sobasını açıyorum hiç de bişi olmuyo valla çok seviyo oynamayı suyla rahatlıyo bi de tabii..sonra kitabımızı okuyoruz sonra emiyoruz sonra şarkımız ve cumburlop yatak..8 de yatakta..
Uyku gündüz uykuları iki çocukla yaşam düzen rutin sorunları aktıviteler hastalıklar beslenme de konuşuluyo tabi ama yemiyo diye değil nasıl bi yaklaşım benimsenmeli onlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…