2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 2. şişeyi de bitirip bırakmayı düşünüyorum, altında yatan nedenler daha farklıysa elbette önce sorunu çözmek gerek, ama ben kendi saçımın hangi nedenlerden dolayı döküldüğünü az-çok tahmin ettiğim için başladım, inanarakta başlamamıştım açıkçası, sonucu görünce şaşırdım hatta çevremdekiler bile farkettiler değişimi, yeni çıkan saçlarım bariz görünüyor..
Birde bitkisel olması ilgimi çekmişti, bundan sonra sürekli bunu kullanmam heralde ama baktım ki ileride bir daha toparlanmaya ihtiyacı var saçımın, yine alır kullanırım..

Hızınıza yetişemedim, pes ettim, aval aval ekrana bakıyom..
Aylin o reklama bende bayıldım, face de bende paylaştım hatta, şirketteki hatun kişilere armağan ettim, hepsi birer favori seçip, ağızlarını ayırarak bakıyorlar sabahtan beri..
Bence de ödül almalı bu reklam filmi..

ben yine kaçırdım ipin ucunu, son msj dan dalıyorum:))
içinde zaten bikaç ay düzenli kullanım sonrası bi müddet ara verilmesinde fayda var gibilerinden bişi yazıyodu. Yani sonradan tekrar deneyince saça yeniden etki etme olasılığı artıyo sanırım bu şekilde. Ben de büyük şişelerden almıştım daha yarısından fazlası duruyo, öyle çok çabuk bitmio kızlar merak etmeyin

canım benim çok sağol istikrar tek anahtar kelime o da bi sürü fedakarlık gerektiriyo ama alıstım ben..aksam dısarı bakıcı haftada bir duruyo anca o zaman cıkıyos mesela..ama değer...

bence de değer cnm kesinlikle, hem onun için iyi oluyo bu düzen hem de sen zorlansan da bi yerde rahat ta etmiş oluyosun herşeyin saati belli olunca

Evet bende hala ilk şişeyi bitiremedim mesela, 2.ci yedek olsun diye kampanyalı almıştım, bende hatırladım şimdi evet bir süre ara verin yazıyordu doğru, çok dikkatlisin, tebrik ederim Meral..

Evet bende hala ilk şişeyi bitiremedim mesela, 2.ci yedek olsun diye kampanyalı almıştım, bende hatırladım şimdi evet bir süre ara verin yazıyordu doğru, çok dikkatlisin, tebrik ederim Meral..

ay tenku cnm:)) demek sen de ilk şişedesin halen way be, haftada iki kez mi kullanıyosun cnm? bi de nekadar bekletiyosun diye soracaktım

sanırsaam yarın 10000li sayfalara gecis yapcazzz

hahayt evet ben tatile gitmeden yapalım zati, ben içinde olamasam üzülürüm 10.000. sayfa ile 100.000. msj zannederim aynı sayfaya denk gelicek yaw 100.000. msjı atan ben olamasam dahi o sayfada yer alayım hiç değilse:78:

yaa yok yok,defalarca izliyorum,hayır,çekmiyorlar beni,aksine ilk izlediğim andan itibaren düşündüğüm şey gay mi bunlar,bu ne bee oldu?tek bir tanesi var,çekici oda şelalelin altındaki sarışın.hele birtanesi var yolda görsem patlatırım ensesine,dudaklarını büzmüş öne,ıyhhhhayır güzel değil.

iyi yaw tamam sen gözünü kapat o halde o reklamı görünce ben halen daha tv de görebilmiş değilim yalnız bu reklamı, çok mu nadir yayınlanıyo yoksa ben mi hiç reklam izlemiyorum acep

iyi yaw tamam sen gözünü kapat o halde o reklamı görünce ben halen daha tv de görebilmiş değilim yalnız bu reklamı, çok mu nadir yayınlanıyo yoksa ben mi hiç reklam izlemiyorum acep

kafamı çeviriyorum zatihayret bebikin olduğu evde reklam izlenmiyor haa.sık koymuyorlar.ben şikayetçi değilim ama bazı arkadaşlarımız şikayetçi olabilir bundan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…