- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.761
Bence de çarpılacak
Reklamları beklemene gerek yok face de paylaştım defalarca izleyebilirsin ordan
peki daha ne kadar süre kullanmayı düşünüyorsun? arastırıyorum demistim ya, bir sitede özellikle kadınlarda ki dökülmelerde altta yatan neden bulunmadan kozmetik ürünlerle saclar beslenip dökülme durdurulursa, ürün bırakıldıktan sonra allta yatan nedende bir degisiklik yoksa dökülme tekrar baslar gibi bişiler yazıyordu ondan sordum. siteye baktım kullanım süresi için birşey yazmamıs, haftada iki kez düzenli kullanın diyo da sise bitince ya da dökülme kesilince bırakacagız mı yoksa bundan sonra bizim sampuanımız bu diyip mi devam edecegiz yola?
ben 2. şişeyi de bitirip bırakmayı düşünüyorum, altında yatan nedenler daha farklıysa elbette önce sorunu çözmek gerek, ama ben kendi saçımın hangi nedenlerden dolayı döküldüğünü az-çok tahmin ettiğim için başladım, inanarakta başlamamıştım açıkçası, sonucu görünce şaşırdım hatta çevremdekiler bile farkettiler değişimi, yeni çıkan saçlarım bariz görünüyor..
Birde bitkisel olması ilgimi çekmişti, bundan sonra sürekli bunu kullanmam heralde ama baktım ki ileride bir daha toparlanmaya ihtiyacı var saçımın, yine alır kullanırım..
deRYA MAŞALLAH WALLA, DÜZENİNİZE HASTAYIM, ÇOK GÜZEL Bİ SİSTEM KURMUŞSUN TEBRİX
ismahan kılıç dereli kimdi arkadaşlar?
canım benim çok sağol istikrar tek anahtar kelime o da bi sürü fedakarlık gerektiriyo ama alıstım ben..aksam dısarı bakıcı haftada bir duruyo anca o zaman cıkıyos mesela..ama değer...
ben yine kaçırdım ipin ucunu, son msj dan dalıyorum:))
içinde zaten bikaç ay düzenli kullanım sonrası bi müddet ara verilmesinde fayda var gibilerinden bişi yazıyodu. Yani sonradan tekrar deneyince saça yeniden etki etme olasılığı artıyo sanırım bu şekilde. Ben de büyük şişelerden almıştım daha yarısından fazlası duruyo, öyle çok çabuk bitmio kızlar merak etmeyin
Evet bende hala ilk şişeyi bitiremedim mesela, 2.ci yedek olsun diye kampanyalı almıştım, bende hatırladım şimdi evet bir süre ara verin yazıyordu doğru, çok dikkatlisin, tebrik ederim Meral..
sanırsaam yarın 10000li sayfalara gecis yapcazzz
yaa yok yok,defalarca izliyorum,hayır,çekmiyorlar beni,aksine ilk izlediğim andan itibaren düşündüğüm şey gay mi bunlar,bu ne bee oldu?tek bir tanesi var,çekici oda şelalelin altındaki sarışın.hele birtanesi var yolda görsem patlatırım ensesine,dudaklarını büzmüş öne,ıyhhhhayır güzel değil.
iyi yaw tamam sen gözünü kapat o halde o reklamı görünceben halen daha tv de görebilmiş değilim yalnız bu reklamı, çok mu nadir yayınlanıyo yoksa ben mi hiç reklam izlemiyorum acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?