- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.781
yaa yok yok,defalarca izliyorum,hayır,çekmiyorlar beni,aksine ilk izlediğim andan itibaren düşündüğüm şey gay mi bunlar,bu ne bee oldu?tek bir tanesi var,çekici oda şelalelin altındaki sarışın.hele birtanesi var yolda görsem patlatırım ensesine,dudaklarını büzmüş öne,ıyhhhhayır güzel değil.
Yazgı senden de geçmiş anacımen büyük ekran tv kimdeyse onda toplanalım bütün gün o reklamı seyredip yorum yapalım
Hesap kesim tarihim gelsin ben de alıcam o şampuandan,benim de çok seyrek
Yazgı İsmahan Kılıç Dereli kim cnm? sen eskilerden sayılırsın
hee evet eskilerdenim.Alp karnımda 5-6 haftalıkken yazmaya bir başladım,hala yazıyorum
mersaayris arkadaşımız kendisi,pek uğramıyor buraya:82:
ay tenku cnm:)) demek sen de ilk şişedesin halen way be, haftada iki kez mi kullanıyosun cnm? bi de nekadar bekletiyosun diye soracaktım
kızlar hepinize merhaba allah nasip ederse bende mart annesi olacağım.7+3 hamileyim.ilk doktor kontrolümüze gittik kalp atışlarımızı gördük çok şükür.ama maalesef kahverengi lekelenmem var.geçen pazartesi başladı.sonra kesilmişti.bugün yine geldi.doktorum progesten verdi.bende aksatmadan kullandım.çok endişeliyim.inşaallah bebeğime bişey olmaz.ve inşaallah hepimiz sağsağlam hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza.
Selam arkadaşlar , Dün gece neoldu biliyormusunuzKayınvalidem Ankaradan geldi 3 gündür bizde.. Tibet nasıl şımarık oldu sayesinde.. Bütün düzen gitti.. uykusu yemek saatler değişti.. 9 da uyurdu. Dün gece 10 hala ayakta ve sersem gibi tabi.. sehpanın köşesine yüzünü bir vurdu eli kaydı.. Kaşı patladı.. Nasıl ağladı, o ağladı ben ağladım. Gözüne geldi zannetim kanı yüzünde görünce elim ayağım boşaldı... Kendimi soğukkanlı zannederdim ama iş kendi evladına gelince çok zormuş.. Babası pamuk getirdi kanı durdurmak için ben bayılıyordum nerdeyse. Neyse allahtan çok derin değilmiş.. Gözünede gelebilirdi köşe.. çoook daha dikkatli olmak lazım kızlar.. Ne yapıcağız bilmiyorum.. sehpayı kaldırdık.. Kayınvalidem bu gün oyun parkı alın diye tutturdu.. Bizim park yatağımız yok.. Ahşap beşik kullanıyoruz.. Bende çocuğun emeklemesi yürümesi için özgür olmasını gerektiğini düşünüyorum. Park yatakmı alsam acaba.. Yazında tatildede kullanırız.Ne yapsam...
yasmin thanks balım
ahh kac saattr hala bu cadyla ugraşıorum anam yoğum ben artık yohhMarifetli bebikler ya yerim o minicikleri ben!!!!
Burcu da demiş ya gerçekten çizgi film, karikatür falan gibiler..
Geçmiş olsun Ebru. Ben de nerde bu hatun diyodum..
Yağmur'a da maşallah. Annesi gibi bitirim desene..
delü sen de Hülya Koçyiğit hakendini yerden yere atışını bilmiyorum ama koşuşuna hastayım ben o kadının, yandan yandan koşuyo resmen filmlerde
önlerden kahküllerden kırpıp duruorum mervecm aksi takkdrde gözünün içine giriyo sacarıebru ya dnü yağmuru nsaçını gördüm maşş ne kadar uzun iki palmiye yapmışsınız melikein bi tane oluo oda iki tüyden.dier kız anneleri sizin saçlar nasıl? kestin mi sen ebru hiç. çokda gür gibi duruo maşş. napsam bende kessemmiki bizimkinin tüyleri..
anoom sac budur abi maşşalahEki Görüntüle 132020
saç demişken bu cadının son takıntısı çekip çekip uzatıyor saçlarını..ve artık saç bandı takamıyorum anında alıyor başından..
canmm saolasınslm kıslar yeniden
mamurve ebrucuma geçmiş olsun
barış ve alp paşalara da maşallah
ve iklim hanıma
meralimin kuzusu da diş patlatmış hayırlıolsun
kafa kalmadı bak başka bişeyler daha yazıcktım unuttum özür dilerim
yalnız cahilliğimi bağışlayın bu tay tay ne oluyo kendi kendine ayakta durmasımı oluyo?
Selam arkadaşlar , Dün gece neoldu biliyormusunuzKayınvalidem Ankaradan geldi 3 gündür bizde.. Tibet nasıl şımarık oldu sayesinde.. Bütün düzen gitti.. uykusu yemek saatler değişti.. 9 da uyurdu. Dün gece 10 hala ayakta ve sersem gibi tabi.. sehpanın köşesine yüzünü bir vurdu eli kaydı.. Kaşı patladı.. Nasıl ağladı, o ağladı ben ağladım. Gözüne geldi zannetim kanı yüzünde görünce elim ayağım boşaldı... Kendimi soğukkanlı zannederdim ama iş kendi evladına gelince çok zormuş.. Babası pamuk getirdi kanı durdurmak için ben bayılıyordum nerdeyse. Neyse allahtan çok derin değilmiş.. Gözünede gelebilirdi köşe.. çoook daha dikkatli olmak lazım kızlar.. Ne yapıcağız bilmiyorum.. sehpayı kaldırdık.. Kayınvalidem bu gün oyun parkı alın diye tutturdu.. Bizim park yatağımız yok.. Ahşap beşik kullanıyoruz.. Bende çocuğun emeklemesi yürümesi için özgür olmasını gerektiğini düşünüyorum. Park yatakmı alsam acaba.. Yazında tatildede kullanırız.Ne yapsam...
burda kar azıttı,ama bizim çıkış saatimizde azıttı hayrette bişey,daha önce olsa ne güzel erken çıkardık, neyse en azından böyle devam ederse yarın evde kalmayı garantilerim
ben orta sehpayı kaldırdım duvar tarafına koydum bizimki şimdide oraya gidiyor ayriyetten masanın altına giriyor,halbuki salonun ortasını tamamen ona açmıştım ben
kıymeeeet cok fenasın hee bakıorum kayınvaldiklerle ilgili vukuatları hiç kaçırmıyosun..
mamuru yıkadım kuruttum uyuttum..yarım saat anca uyudu tekrar ayakta şu an..ben yoruldum sanırım cook yoruldum..
hahahah ben hobadanak dalmışım o yüzden alıntı yapmiim ilk mesajımı:)))))))))))))))))ayy bu benim topiğe ilk mesajımçok duygulandım yaa.
ahh yawrum yaaSelam arkadaşlar , Dün gece neoldu biliyormusunuzKayınvalidem Ankaradan geldi 3 gündür bizde.. Tibet nasıl şımarık oldu sayesinde.. Bütün düzen gitti.. uykusu yemek saatler değişti.. 9 da uyurdu. Dün gece 10 hala ayakta ve sersem gibi tabi.. sehpanın köşesine yüzünü bir vurdu eli kaydı.. Kaşı patladı.. Nasıl ağladı, o ağladı ben ağladım. Gözüne geldi zannetim kanı yüzünde görünce elim ayağım boşaldı... Kendimi soğukkanlı zannederdim ama iş kendi evladına gelince çok zormuş.. Babası pamuk getirdi kanı durdurmak için ben bayılıyordum nerdeyse. Neyse allahtan çok derin değilmiş.. Gözünede gelebilirdi köşe.. çoook daha dikkatli olmak lazım kızlar.. Ne yapıcağız bilmiyorum.. sehpayı kaldırdık.. Kayınvalidem bu gün oyun parkı alın diye tutturdu.. Bizim park yatağımız yok.. Ahşap beşik kullanıyoruz.. Bende çocuğun emeklemesi yürümesi için özgür olmasını gerektiğini düşünüyorum. Park yatakmı alsam acaba.. Yazında tatildede kullanırız.Ne yapsam...
ya ceren twye bakmıyor bile:26:kafamı çeviriyorum zatihayret bebikin olduğu evde reklam izlenmiyor haa.sık koymuyorlar.ben şikayetçi değilim ama bazı arkadaşlarımız şikayetçi olabilir bundan
mersaayris şekerimYazgı İsmahan Kılıç Dereli kim cnm? sen eskilerden sayılırsın
mersaayris şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?