2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yazgı senden de geçmiş anacım en büyük ekran tv kimdeyse onda toplanalım bütün gün o reklamı seyredip yorum yapalım
Hesap kesim tarihim gelsin ben de alıcam o şampuandan,benim de çok seyrek

Yazgı senden de geçmiş anacım en büyük ekran tv kimdeyse onda toplanalım bütün gün o reklamı seyredip yorum yapalım
Hesap kesim tarihim gelsin ben de alıcam o şampuandan,benim de çok seyrek

yaw o kadar yorum yaptınız ki bi daha izliyi bakem fceden, öylesine bakmıştım geçen gün

ay tenku cnm:)) demek sen de ilk şişedesin halen way be, haftada iki kez mi kullanıyosun cnm? bi de nekadar bekletiyosun diye soracaktım

İlk bir ay boyunca düzenli olarak haftada 2 kez sürdüm, acelem varsa 30-45 dk. beklettim, yok eğer acelem yoksa sabahtan yada öğlen sürüyordum tüm gün öyle geziyordum, gece de yıkıyordum..
2.aydan itibaren mesela bakım yağını sürmeye fırsat bulamadıysam mutlaka şampuanı ile yıkamaya özen gösteriyordum, şimdi de öyle haftada bir mutlaka yağından sürüyorum diğer zamanlarda şampuanı ile yıkıyorum..
Sabahtan sürdüğüm zamanlar dışarıda işim varsa öyle çıktım gezdim ben valla, saçımı zaten hep topladığım için saçma bir görüntü olmadı yani.. Yolda yanımdan geçenler kokluyordu hatta, bu koku ne diye.. :))))

Selam arkadaşlar , Dün gece neoldu biliyormusunuz Kayınvalidem Ankaradan geldi 3 gündür bizde.. Tibet nasıl şımarık oldu sayesinde.. Bütün düzen gitti.. uykusu yemek saatler değişti.. 9 da uyurdu. Dün gece 10 hala ayakta ve sersem gibi tabi.. sehpanın köşesine yüzünü bir vurdu eli kaydı.. Kaşı patladı.. Nasıl ağladı, o ağladı ben ağladım. Gözüne geldi zannetim kanı yüzünde görünce elim ayağım boşaldı... Kendimi soğukkanlı zannederdim ama iş kendi evladına gelince çok zormuş.. Babası pamuk getirdi kanı durdurmak için ben bayılıyordum nerdeyse. Neyse allahtan çok derin değilmiş.. Gözünede gelebilirdi köşe.. çoook daha dikkatli olmak lazım kızlar.. Ne yapıcağız bilmiyorum.. sehpayı kaldırdık.. Kayınvalidem bu gün oyun parkı alın diye tutturdu.. Bizim park yatağımız yok.. Ahşap beşik kullanıyoruz.. Bende çocuğun emeklemesi yürümesi için özgür olmasını gerektiğini düşünüyorum. Park yatakmı alsam acaba.. Yazında tatildede kullanırız.Ne yapsam...

ayy bu benim topiğe ilk mesajımçok duygulandım yaa.

bizimki park yatağına koyduğun an ayağa kalkıp alın beni dermişcesine ağlamaya başlıyor o yüzden ben o amaçlı tavsiye etmiyorum, çocuklar ne yazık ki düşe kalka büyüyor hepimizin başına gelecek,allah beterinden korusun çoook geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun. Artık gözümüzü bile kırpmamaız gerekiyo bu miniklerle başa çıkmak için.
Aman o kayınvalidelerin dediklerinin 1i doğruysa 10u yanlış...
Etraftan ona zarar verecek şeyleri kaldırırsınız. Bizim çocuklarımızın hareket etmesi , çevreyi tanıması lazım.Oyun parkında ööölece oturacak çocuk yok 2010Mart bebeklerinin arasında...!!! Kayınvalidene de bu söylediğimi ilet..

Tibet e çok geçmiş olsun, ben kızım emeklemeye başladığında orta sehpayı kaldırdım, sonuçta çocuğa hareket edebilmesi için özgür alan açmamız gerektiğine inanıyorum, doktorumuza da sormuştum, o da aynı fikirde, aklı erince yine süslerim evimi nasılolsa, kazalardansa böyle önlem almak daha iyi..

Oyun parkında duracağını sanmam, hem biraz büyüyünce onun içinden çıkmaya çalışıp, oyun parkını yada park yatak işte, her neyse, onu da devirebilir..

bende kaçıyorum bugün hiç buralarda değildim sizler iyi muhabbet etmişsiniz.....
Tibet paşama çok geçmiş olsun....
hepinize iyi akşamlar

burda kar azıttı,ama bizim çıkış saatimizde azıttı hayrette bişey,daha önce olsa ne güzel erken çıkardık, neyse en azından böyle devam ederse yarın evde kalmayı garantilerim
ben orta sehpayı kaldırdım duvar tarafına koydum bizimki şimdide oraya gidiyor ayriyetten masanın altına giriyor,halbuki salonun ortasını tamamen ona açmıştım ben

Dream Baby F140 Priz Emniyeti - -

Ebru, priz emniyet kilitleri bunlar, bak istersen bi...
yasmin thanks balım
ahh kac saattr hala bu cadyla ugraşıorum anam yoğum ben artık yohhsaol kıymetlim..
delü sen de Hülya Koçyiğit ha kendini yerden yere atışını bilmiyorum ama koşuşuna hastayım ben o kadının, yandan yandan koşuyo resmen filmlerde

önlerden kahküllerden kırpıp duruorum mervecm aksi takkdrde gözünün içine giriyo sacarı
Eki Görüntüle 132020

saç demişken bu cadının son takıntısı çekip çekip uzatıyor saçlarını..ve artık saç bandı takamıyorum anında alıyor başından..
anoom sac budur abi maşşalah
canmm saolasın

gecmiş olsun canm ya..düzenini bozdurtma izah et acık bi dille bence
alp ede maşşalah bayaga azim var kıpırcinde..

Benim bi arkadaşım o sehpanın önüne de yastık koymuştu...
Bebeği 2yaşına girdi geçenlerde.. Gittiğimizde bi baktık, bu sefer de TV nin önüne koltukları koymuşlar. Yoksa sıpa TV nin bilimum yerlerini, uydu alıcısını fln kurcalıyomuş..

kıymeeeet cok fenasın hee bakıorum kayınvaldiklerle ilgili vukuatları hiç kaçırmıyosun..

mamuru yıkadım kuruttum uyuttum..yarım saat anca uyudu tekrar ayakta şu an..ben yoruldum sanırım cook yoruldum..

kıymeeeet cok fenasın hee bakıorum kayınvaldiklerle ilgili vukuatları hiç kaçırmıyosun..

mamuru yıkadım kuruttum uyuttum..yarım saat anca uyudu tekrar ayakta şu an..ben yoruldum sanırım cook yoruldum..

He yaw bu aralar iyice cinlerimi tepeme çıkardılar..
Artık ciyak ciyak bağırmam yakındır.. Duyarsın sesimi Samsun'dan..

ayy bu benim topiğe ilk mesajımçok duygulandım yaa.
hahahah ben hobadanak dalmışım o yüzden alıntı yapmiim ilk mesajımı:)))))))))))))))))
ahh yawrum yaaçok mu kanadı kız öyle.. çok geçmiş olsun
bak benim yeni yüklediğim facedeki resimlerde cerenin içinde oturduğu bir park yatak war kare şeklinde turuncu chiccoda gördük o çok kullanışlı bişeye benzio bak istersen..
ama bnce ewi tibete kullanışlı hale getrirsen daha doğru yapmış olursun oranın içinde de bi süre sonra sıkılacak ayaklandıkları için yürümek heryere ulaşmak istiyorlar
kafamı çeviriyorum zatihayret bebikin olduğu evde reklam izlenmiyor haa.sık koymuyorlar.ben şikayetçi değilim ama bazı arkadaşlarımız şikayetçi olabilir bundan
ya ceren twye bakmıyor bile:26:
çizgi film açıyorum, renkli klipler açıyorum, reklamlar yok hiiiç ilgilenmiyor(
Yazgı İsmahan Kılıç Dereli kim cnm? sen eskilerden sayılırsın
mersaayris şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…