- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.801
merhaba bayanlar, bir süredir sizi takip ediyorum. bugün de yazmaya karar verdim. olumunekankayizsmile bugün itibariyle 38. haftaya girdim ben de. az kaldı inşaallah. ben de artık hemen gelsin istiyorum. Yarın doğuma gidecek arkadaşlara da kolay doğumlar diliyorum
inşallah sende kolayca kurtulursun canım..
günaydın kızlarrr millet daha yataklarında bi o yana bi bu yaan dönerken biz çoktaan kalktık bile. babamız kafaltıya gitcekmiş bugün erken kalktı ve onun gürültüsüne uyandı melike milyon kere sessiz olmasıonı söylüyorum ama beyfendi TINN!!
kuzucum şimdi kalktı kaayu'suyla oynuyo. bayılıo ona:) bende bugün biraz daha iyiyim ama sağ göğsümde kızarıklık ve içerden elime gelen ceviz büyüklüğünde bişey war. süt iltihaplanması sanırım. yani inş. öyledir. öğleden sonra doktora gidicem bakalım.
dün öyle bir geçer zaman ki ye baktım iki dakka. o ne öle ya bütün acıları toplamışlar bi diziye. içim karardı kemalettin tuğcu eseri gibi:) küçük kadınlar tarzı başlarına gelmeyen kalmıo.
erken yattım dün 10 u çeyrek fln geçiodu bomba gibiyim o yüzdn bundan sonra erken yatcam walla nerden geldiğimi biliorm uyanınca en azından:)
sizde ne war ne yok henüz dökülemeyen sabah tayfası..
esini merak ediorm burnundan kıl aldırmayan arkadaşım:) nalına mıhına olmaz dişe diş kana kan gitmez ama anlamıo ki..
kar yüzünden gelemedi galiba aylinburda kar azıttı,ama bizim çıkış saatimizde azıttı hayrette bişey,daha önce olsa ne güzel erken çıkardık, neyse en azından böyle devam ederse yarın evde kalmayı garantilerim
ben orta sehpayı kaldırdım duvar tarafına koydum bizimki şimdide oraya gidiyor ayriyetten masanın altına giriyor,halbuki salonun ortasını tamamen ona açmıştım ben
Selam arkadaşlar , Dün gece neoldu biliyormusunuzKayınvalidem Ankaradan geldi 3 gündür bizde.. Tibet nasıl şımarık oldu sayesinde.. Bütün düzen gitti.. uykusu yemek saatler değişti.. 9 da uyurdu. Dün gece 10 hala ayakta ve sersem gibi tabi.. sehpanın köşesine yüzünü bir vurdu eli kaydı.. Kaşı patladı.. Nasıl ağladı, o ağladı ben ağladım. Gözüne geldi zannetim kanı yüzünde görünce elim ayağım boşaldı... Kendimi soğukkanlı zannederdim ama iş kendi evladına gelince çok zormuş.. Babası pamuk getirdi kanı durdurmak için ben bayılıyordum nerdeyse. Neyse allahtan çok derin değilmiş.. Gözünede gelebilirdi köşe.. çoook daha dikkatli olmak lazım kızlar.. Ne yapıcağız bilmiyorum.. sehpayı kaldırdık.. Kayınvalidem bu gün oyun parkı alın diye tutturdu.. Bizim park yatağımız yok.. Ahşap beşik kullanıyoruz.. Bende çocuğun emeklemesi yürümesi için özgür olmasını gerektiğini düşünüyorum. Park yatakmı alsam acaba.. Yazında tatildede kullanırız.Ne yapsam...
ya sana diyorum ama gerçekten erkekler köpek muamelesinden hoşlanıyor,eşim geçen akşam saçma sapan bişeye alındı dün de triplerdeydi,ben de peşinde onu ister misin hayatım bunu yer misin hayatım diyen bi tip, sonra bi attı tepem eeeeh seninle mi uğraşıcam dedim gittim yattım,bi baktım gece gelmiş sarılıyor,ulen denyo sana insan gibi muamele yaparken böyle karşılık versene.illa peşimden mi koşturayım
Günaydın,
Kuzunun 5. diş yeri fena kabarmış, eli de hep orda zaten, bakalım ne zaman patlayacak... O patlayana kadar ben çatlamam inşallah uykusuzluktan...
Sibel, Tibet'e çok geçmiş olsun, böyle kazalar olabiliyor maalesef, haklı olarak kanaması çok korkutmuş seni. Doruk her gün başını bir yerlere çarpıyor kudururken... Bu vakitten sonra park yatakta duracaklarını sanmıyorum ben de, her yeri dolaşıp keşfetmek istiyorlar. Benim bıdık gece uykusunu bile zor uyuyor orada, enine dönünce sıkışıyor, çok tavsiye etmem o yüzden.
Bim'den çarık çoraplardan aldım, Meral ve Zeliha'ya teşekkürler... Azgın çocuğum bir tanesinin dikişlerini söktü bileBüyük numarası da küçük numarası da sürekli çıkıyor Doruk'un ayağından, niye ki acaba?
günaydın kızlarrr millet daha yataklarında bi o yana bi bu yaan dönerken biz çoktaan kalktık bile. babamız kafaltıya gitcekmiş bugün erken kalktı ve onun gürültüsüne uyandı melike milyon kere sessiz olmasıonı söylüyorum ama beyfendi TINN!!
kuzucum şimdi kalktı kaayu'suyla oynuyo. bayılıo ona:) bende bugün biraz daha iyiyim ama sağ göğsümde kızarıklık ve içerden elime gelen ceviz büyüklüğünde bişey war. süt iltihaplanması sanırım. yani inş. öyledir. öğleden sonra doktora gidicem bakalım.
dün öyle bir geçer zaman ki ye baktım iki dakka. o ne öle ya bütün acıları toplamışlar bi diziye. içim karardı kemalettin tuğcu eseri gibi:) küçük kadınlar tarzı başlarına gelmeyen kalmıo.
erken yattım dün 10 u çeyrek fln geçiodu bomba gibiyim o yüzdn bundan sonra erken yatcam walla nerden geldiğimi biliorm uyanınca en azından:)
sizde ne war ne yok henüz dökülemeyen sabah tayfası..
esini merak ediorm burnundan kıl aldırmayan arkadaşım:) nalına mıhına olmaz dişe diş kana kan gitmez ama anlamıo ki..
Günaydıııın
Çarık çoraplardan ben de aldım düm akşam,1 tane vardı bu da madem ucuz yedek olsun dedim ama adi bişeye benziyor,diğeriyle yanyana getirince bakışla bile anlıyosun, Burcu bizimki de ayağından çıkıyor sonuçta çorap ve bizim bebeler kuduruk günde sayamayacağım kez düzeltiyorum. 20-21 olandan aldım ben.
Hava süper her yer bembeyaz emmee kar azıcık tüy gibi yağıyor yollar da kapanmadı zaten şu tuzlamayı keşfedeni çok iyi (!) anıyorum mecburen işe geldik
Öğleden sonra da seminere gidicem tebliğ edeyim yok yazmayın
Günaydın..
O çarık çoraplardan önceki haftalarda bende almıştım evet biraz basit birşey ama yedek olsun demiştim, benim kız ayağından çıkarıp atıyor, hiç giymedi..
LCW den altı kaymayan çarık çoraplardan aldım, malesef onları da burnundan tutup çekip çıkarıyor, ne giydireceğimi şaşırdım şu sıralar, çorapsız gezmek istiyor hanımefendi :)))
kar yüzünden gelemedi galiba aylinoley keşke burdada kar yağsa ama 5 yıldır kar yağmamış,yağıncada tutmuyomuş zaten oğlum kar göremiycek
kayınvaldeyi sınıfta bıraktım bu saatten sonra parkyatakta tutamazsın onu canım boşa para dökme canım
benim eşime ne verirsen iki katını alırsın istisnai bi durum galiba:26: dün hastayım diye aşkım hiç dermanım yok mertin meyvesini hazırlarmısın dedim tamam dedi. bir saat oldu mutfaktan gelmedi bi baktım yarının yemeğinide yapmış canım benim pilav yapsan yeterdi yemeği ben yapardım dedim sen dinlen dedi sonra nöbete gitti o yorgunlukla
çabucak çıkarır inşallah dişinidün dr kontrolümüz vardı 11.800gr çıktı ama kıyafetli,11.500 diyelim ona,boyu 79 cm teyzeleri çarık çorap bende alacaktım ama hep küçük numaralar kalmış
günayın canlarrr
diosun ama ben ne halin varsa gör dedim benden önce evdeydi ve hatta nerde kaldın die aradı hiçbişey olmamış gibi davrandı üstüne bana bide hediye verdi deli midir divane midir bende anlamadım ama aklı gidip geliyo benim kocanın:26:
salonu oturma odası olarak kullanıyoruz biz mert rahat hareket etsin diye çok eşyada yok salonda,evdeki tüm halıları salona serdim üşümesin diye 30 cm kare bi boşluk var gidip totosunu oraya dayıyo durmadançarık çorabı dışarı çıkarken astronot montun altına giydiriyorum ben. evdede eşofmanının altına kilotlu çorap giydiriyorum tüm gün yerde oynu soğuk olmasın diye.
salonu oturma odası olarak kullanıyoruz biz mert rahat hareket etsin diye çok eşyada yok salonda,evdeki tüm halıları salona serdim üşümesin diye 30 cm kare bi boşluk var gidip totosunu oraya dayıyo durmadançarık çorabı dışarı çıkarken astronot montun altına giydiriyorum ben. evdede eşofmanının altına kilotlu çorap giydiriyorum tüm gün yerde oynu soğuk olmasın diye.
20-21 büyük geldi, 18-19 aldım ben. Anasının babasının ayakları küçük, cücüğümün ayakları da küçük olacak sanırsam...
]
Ben yazana kadar aylin gelmişHoşgeldin aylin
kuzum yengesiyle doktordaydı kilomuz 9,05 boyumuz 76 olmuş 550 gr almış 3,5 cm uzamış gerçi farkediliyodu ama çok sevindim tasdiklenince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?