2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim zilli de bayılıyor parke ve fayansa oturmaya, ne buluyorlarsa orada..
Çok komik geçen günde yemek masasının altına girmiş, bende orda ne yapıyor diye bakıyorum, birgün önce yemekli misafirim vardı, akşam çok geç gittiler süpüremedim ortalığı, küçük hanım masanın altındaki kırıntıları toplamış ağzına atmış hep, bana iş kalmadı, ne kadar çok yardımcı oluyor annesine yavrum :)))

Bu arada ben İklim in doğum günü için bir slayt hazırladım, müzik olarak candan erçetin in ''melek'' şarkısını koydum, başka aklıma gelmiyor, fikir verin hangi şarkılar olabilir..? Epey uzun bir video oldu, konukların içi-dışı İklim olacak :)))

Mert ve Cemy ye bende maşallah diyorum, boy ve kiloları çok iyi..

Şu keki bende istiyom, aratmayın şimdi, yazıverin hayrına..

her yer seramik olduğundanben hep kilıtlu çorap giydiriyorum seramiğe çıkmasını engelledim ama o kaşla göz arasında bi delik bulup kaçıyo üşümesin minik totosu dimi

gece yatarken fln çıkarsan arada esin. sıkar sürekli külotlu çorap yaa. kendini düşün çıkarınca nası rahatlarsın. onun yerine patikli pantolonlardan al daha rahat eder kuzucuk.
kocanın burcu ikizlermi?:) adam yapıo pişman oluo işte anlayış göster sende. o bişey olmamış gibi yapıosa sende bişi olmamış gibi yap ortam yumuşayınca konuş ben üzlüorm bak yapma böle fln de. ayrılcamda diyip durma esin wala döverim!!

burcu annen hala doruğu odada mı tutmaya çalışıo sürekli uyar aman. melikeyi ben hiç tutmadım gewl flnda demem öyle şimdi bide yürüyo. kendi akşam fln gidio odasına oynuo gelio hadi top getir odandan diorm gidio getirio bazen melike mama yicez gei diorm elini kaldırıo yukarı aaa dio gidio sıpa:)) free takılmaya iyi alıştı anlican:)

Heee, ayakları minik ama tombul tombul, çok yenilesi :)
Mermer, parke, banyodaki karolar en severek oynadığı yerler, halıda oturduğunu hiç görmüyorum.

kuzum yengesiyle doktordaydı kilomuz 9,05 boyumuz 76 olmuş 550 gr almış 3,5 cm uzamış gerçi farkediliyodu ama çok sevindim tasdiklenince

maaşalllah kuzuşa, gözün aydın...

Evini içinde ben de dediğin gibi giydiriyorum, bi çıtçıtlı badi bir de uzun kollu penye tişört yetiyor üstüne. Dışarı çıkarken de bunların üstüne kalın bir kazak ya da polar üstüne astronot atkı bere, o kadan...

Evdeki kek bitsin o keki ben de yapıcam,aradığımız bişeyi nasıl buluyoruz bu forumda mesela ben şimdi o tarifi nasıl bulucam

Bilmiyorum ama yazayım sana tarifi...

2 kahve fincanı pekmez
1 kahve fincanı sıvıyağ
3 yumurta
1,5 su bardağı un
kabartma tozu
kıymet az portakal suyu demişti ama ben koymadım, yerine az bişi süt koydum
havuç ve ceviz koydum bir de...

küçük bir kalıpta yapmak lazım ya da normal kalıpta yapacaksan ölçüleri iki katına çıkarmalısın...

Melek uygundur güzel şarkı Kerem in d.günü 10 mart hafta içine geliyor o yüzden 6 sında pazar günü kutlayayım diyorum şansa da o gün eşimin d.günü çifte kutlama olacak :81: 2 pasta hazırlatıp birine mum olarak 1 diğerine 34 koydurucam

Günaydın.. Yine okulda dersten kaytardım...
Keki sevdiniz mi?? Ben bayıldım.. Pelin'den çok ben yedim..

Masanın altını da çok seviyorlar evet...

Bu sabah face'de paylaştım, gülen fotolarına fon olarak "gülünce gözlerinin içi gülüyor" olabilir kanımca... Azıcık nostaljik ama çok manalı

Valla bilmiyorum naptığını Merve, defalarca söyledim ama faydası olduğunu sanmıyorum. Bakıcıya da söyledim, bakalım o başlayınca değişen birşey olacak mı?

Kayahanın şarkısı varya ANNESİ ONU ÇOK SEVERMİŞ ÖPERMİŞ BABASI ONU ÇOK ÖPERMİŞ SEVERMİŞ DİYE '' oda olabilir ne dersin?

maşallah güzel artmış kilosu, boyu da süper uzamış :82: Eltinin en becerikli olduğu bölüm bu yedirme herhalde

mert ve cemy ye bende maşallah diyorum, boy ve kiloları çok iyi..

şu keki bende istiyom, aratmayın şimdi, yazıverin hayrına..
saolun teyzeler evet eltimi teprik ettim bende
yok şekerim tabi ki uyurke çıkarıyorum pijama giydiriyorum yatırırken kocama gelince laftan anlamıyo anacım çokm denedim konuşmayı bak az önce aradı yine binbir trip telefonda admı anlamak mümkün deil ama bu bööledeğildi eskiden

saol canım hakikaten çok sevindim sırtımdan yük kalktı

cembeye kocaman bir maaşallah
keki hemen akşam deniycem mert yemezsede biz yeriz
kilotlu çorabı yatarken çıkarıyoruz heralde mervecim sıcaktan havale geçirir çocuk

Günaydın.. Yine okulda dersten kaytardım...
Keki sevdiniz mi?? Ben bayıldım.. Pelin'den çok ben yedim..

Sevdik de sulu ve ısırıklı öpücük bile gönderdik ya sana Bu öpücük tipi, çok sevilen, çok samimi olunan kişilere özeldir, ona göre
Teşekkürler tekrar...

cembeye kocaman bir maaşallah
keki hemen akşam deniycem mert yemezsede biz yeriz
kilotlu çorabı yatarken çıkarıyoruz heralde mervecim sıcaktan havale geçirir çocuk

Yersiniz valla, çok lezzetli oluyor.

Yumurtaların sadece sarısını mı koyuyoruz bebekler de yiyecek diye, yoksa o kadar beyazından ne olacak diye tamamen mi koyuyoruz..?

Ben tamamen koydum, bişi olmadı...
Büyüdüler artık, o kadarından zarar gelmez diye düşündüm.

Günaydın kızlar ben bugün yine yokum Ablamlar geliyo şimdi, artık 100.000. mesajı yazmak için girerim bi ara yazanı tebrik edeyim bari şimdiden:))
Bu arada dün oğluşum 3 adım attı Daha dün diyodum hiç niyeti yok diye:)) Akşam sehpaya tutunmuştu ben de biraz ilerdeydim, bana gelmek için ağladı. biraz yaklaşıp oturdum, gel hadi dedim, bi baktım yürüdü geldi Ama biraz zaman geçtikten sonra yine denedim aynı şekilde, hadi gel deyince oturup emekleyerek geldi neyse kaçıyorum ben öptüm hepiciğinizi

Hadi kolay gelsin sana..:86:

Yumurtaların sadece sarısını mı koyuyoruz bebekler de yiyecek diye, yoksa o kadar beyazından ne olacak diye tamamen mi koyuyoruz..?

O kadar beyazdan nolcak diye tamamen koyuyoruz :86:

Eymen e de bol tebrik ben de söyleyeyim de kereme de nazar değsin yürüsün hehehe keremin yürümeye hiç niyeti yok keremin yürümeye hiç niyeti yok keremin yü....

Ben bugün yokum 100.000. mesajda olamayacağım

maşallah paşaya hadi bakalım gayret gösterecek bugün yine adınlar atar....

Bugün bende mi bişey var sizde mi Günaydın dememe rağmen yazdıklarımı kimse okumadı sanırım kek olayına daldınız....Neyse ben işime dönüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…