- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.821
her yer seramik olduğundanben hep kilıtlu çorap giydiriyorum seramiğe çıkmasını engelledim ama o kaşla göz arasında bi delik bulup kaçıyo üşümesin minik totosu dimi
Bizim de salonun ortasında kocaman battaniye serili ama serseri gidip parkenin üstümne oturuyor,mutfaktaysak da gidip fayansa oturuyor,ateşli bunlar be
Uyyy hakikaten minicikmiş ayaklarıbizim danaya 21 tam oluyor
Ohooo ben geleli çok oldu yazacaktım ki pc kapandı yarım saat geçti :89: kızım heryeri tuzlamışlar ne yapalım seve seve geliyoruz işte
kuzum yengesiyle doktordaydı kilomuz 9,05 boyumuz 76 olmuş 550 gr almış 3,5 cm uzamış gerçi farkediliyodu ama çok sevindim tasdiklenince
Ben sadece dışarı çıkarken eşofmanının altına taytını giydiriyorum onun harici evde sadece bi eşofman oluyo üstünde külotlu çorap ya da tayt yok, ayağında da çorap onun üstüne de çarık,uyandığında yelek giydiriyorum bi süre sonra da çıakrıyorum ama dışarı çıkarken neler giydiriyosun diye sormayın yazarsam gülersiniz,kısaca dolapta ne kıyafeti varsa üstüste giydiriyorumevde tarzan gibi geziyo dışarda lahana bebek gibi.
Evdeki kek bitsin o keki ben de yapıcam,aradığımız bişeyi nasıl buluyoruz bu forumda mesela ben şimdi o tarifi nasıl bulucam
Heee, ayakları minik ama tombul tombul, çok yenilesi :)
Mermer, parke, banyodaki karolar en severek oynadığı yerler, halıda oturduğunu hiç görmüyorum.
maaşalllah kuzuşa, gözün aydın...
Evini içinde ben de dediğin gibi giydiriyorum, bi çıtçıtlı badi bir de uzun kollu penye tişört yetiyor üstüne. Dışarı çıkarken de bunların üstüne kalın bir kazak ya da polar üstüne astronot atkı bere, o kadan...
Bilmiyorum ama yazayım sana tarifi...
2 kahve fincanı pekmez
1 kahve fincanı sıvıyağ
3 yumurta
1,5 su bardağı un
kabartma tozu
kıymet az portakal suyu demişti ama ben koymadım, yerine az bişi süt koydum
havuç ve ceviz koydum bir de...
küçük bir kalıpta yapmak lazım ya da normal kalıpta yapacaksan ölçüleri iki katına çıkarmalısın...
Benim zilli de bayılıyor parke ve fayansa oturmaya, ne buluyorlarsa orada..
Çok komik geçen günde yemek masasının altına girmiş, bende orda ne yapıyor diye bakıyorum, birgün önce yemekli misafirim vardı, akşam çok geç gittiler süpüremedim ortalığı, küçük hanım masanın altındaki kırıntıları toplamış ağzına atmış hep, bana iş kalmadı, ne kadar çok yardımcı oluyor annesine yavrum :)))
Bu arada ben İklim in doğum günü için bir slayt hazırladım, müzik olarak candan erçetin in ''melek'' şarkısını koydum, başka aklıma gelmiyor, fikir verin hangi şarkılar olabilir..? Epey uzun bir video oldu, konukların içi-dışı İklim olacak :)))
gece yatarken fln çıkarsan arada esin. sıkar sürekli külotlu çorap yaa. kendini düşün çıkarınca nası rahatlarsın. onun yerine patikli pantolonlardan al daha rahat eder kuzucuk.
kocanın burcu ikizlermi?:) adam yapıo pişman oluo işte anlayış göster sende. o bişey olmamış gibi yapıosa sende bişi olmamış gibi yap ortam yumuşayınca konuş ben üzlüorm bak yapma böle fln de. ayrılcamda diyip durma esin wala döverim!!
burcu annen hala doruğu odada mı tutmaya çalışıo sürekli uyar aman. melikeyi ben hiç tutmadım gewl flnda demem öyle şimdi bide yürüyo. kendi akşam fln gidio odasına oynuo gelio hadi top getir odandan diorm gidio getirio bazen melike mama yicez gei diorm elini kaldırıo yukarı aaa dio gidio sıpa:)) free takılmaya iyi alıştı anlican:)
Benim zilli de bayılıyor parke ve fayansa oturmaya, ne buluyorlarsa orada..
Çok komik geçen günde yemek masasının altına girmiş, bende orda ne yapıyor diye bakıyorum, birgün önce yemekli misafirim vardı, akşam çok geç gittiler süpüremedim ortalığı, küçük hanım masanın altındaki kırıntıları toplamış ağzına atmış hep, bana iş kalmadı, ne kadar çok yardımcı oluyor annesine yavrum :)))
bana Hilal'i anlatıyorsun canım dün akşam aynısı o da yaptı halının üstünde ayrıca battaniye var renkli bir de sen nerden gördüyse ekmek kırıntısını alıp atıyor ağzına ...Dün akşam ablamlar geldi mısır patlattık herkesin tabağına gitti yedi...Birde yere atıyor yerden yemeğe bayılıyor her akşam işten eve geldiğimde ne olur ne olmaz diye süpürüyorum o da çıplak yerlere oturup bana bakıyor....Sildiğim yerleri elleriyle oda siliyor sonra ellerini yıkamaya gittiğimizde sudan da çıkmak bilmiyor....
Bu arada ben İklim in doğum günü için bir slayt hazırladım, müzik olarak candan erçetin in ''melek'' şarkısını koydum, başka aklıma gelmiyor, fikir verin hangi şarkılar olabilir..? Epey uzun bir video oldu, konukların içi-dışı İklim olacak :)))
maşallah güzel artmış kilosu, boyu da süper uzamış :82: Eltinin en becerikli olduğu bölüm bu yedirme herhalde
saolun teyzeler evet eltimi teprik ettim bendemert ve cemy ye bende maşallah diyorum, boy ve kiloları çok iyi..
şu keki bende istiyom, aratmayın şimdi, yazıverin hayrına..
yok şekerim tabi ki uyurke çıkarıyorum pijama giydiriyorum yatırırken kocama gelince laftan anlamıyo anacım çokm denedim konuşmayı bak az önce aradı yine binbir trip telefonda admı anlamak mümkün deil ama bu bööledeğildi eskidengece yatarken fln çıkarsan arada esin. Sıkar sürekli külotlu çorap yaa. Kendini düşün çıkarınca nası rahatlarsın. Onun yerine patikli pantolonlardan al daha rahat eder kuzucuk.
Kocanın burcu ikizlermi?:) adam yapıo pişman oluo işte anlayış göster sende. O bişey olmamış gibi yapıosa sende bişi olmamış gibi yap ortam yumuşayınca konuş ben üzlüorm bak yapma böle fln de. Ayrılcamda diyip durma esin wala döverim!!
Burcu annen hala doruğu odada mı tutmaya çalışıo sürekli uyar aman. Melikeyi ben hiç tutmadım gewl flnda demem öyle şimdi bide yürüyo. Kendi akşam fln gidio odasına oynuo gelio hadi top getir odandan diorm gidio getirio bazen melike mama yicez gei diorm elini kaldırıo yukarı aaa dio gidio sıpa:)) free takılmaya iyi alıştı anlican:)
heee, ayakları minik ama tombul tombul, çok yenilesi :)
mermer, parke, banyodaki karolar en severek oynadığı yerler, halıda oturduğunu hiç görmüyorum.
maaşalllah kuzuşa, gözün aydın...
Evini içinde ben de dediğin gibi giydiriyorum, bi çıtçıtlı badi bir de uzun kollu penye tişört yetiyor üstüne. Dışarı çıkarken de bunların üstüne kalın bir kazak ya da polar üstüne astronot atkı bere, o kadan...
bilmiyorum ama yazayım sana tarifi...
2 kahve fincanı pekmez
1 kahve fincanı sıvıyağ
3 yumurta
1,5 su bardağı un
kabartma tozu
kıymet az portakal suyu demişti ama ben koymadım, yerine az bişi süt koydum
havuç ve ceviz koydum bir de...
Küçük bir kalıpta yapmak lazım ya da normal kalıpta yapacaksan ölçüleri iki katına çıkarmalısın...
Günaydın.. Yine okulda dersten kaytardım...
Keki sevdiniz mi?? Ben bayıldım.. Pelin'den çok ben yedim..
Günaydın.. Yine okulda dersten kaytardım...
Keki sevdiniz mi?? Ben bayıldım.. Pelin'den çok ben yedim..
Sevdik de sulu ve ısırıklı öpücük bile gönderdik ya sanaBu öpücük tipi, çok sevilen, çok samimi olunan kişilere özeldir, ona göre
Teşekkürler tekrar...
Yumurtaların sadece sarısını mı koyuyoruz bebekler de yiyecek diye, yoksa o kadar beyazından ne olacak diye tamamen mi koyuyoruz..?
cembeye kocaman bir maaşallah
keki hemen akşam deniycemmert yemezsede biz yeriz
kilotlu çorabı yatarken çıkarıyoruz heralde mervecim sıcaktan havale geçirir çocuk
Yumurtaların sadece sarısını mı koyuyoruz bebekler de yiyecek diye, yoksa o kadar beyazından ne olacak diye tamamen mi koyuyoruz..?
Günaydın kızlar ben bugün yine yokumAblamlar geliyo şimdi, artık 100.000. mesajı yazmak için girerim bi ara yazanı tebrik edeyim bari şimdiden:))
Bu arada dün oğluşum 3 adım attıDaha dün diyodum hiç niyeti yok diye:)) Akşam sehpaya tutunmuştu ben de biraz ilerdeydim, bana gelmek için ağladı. biraz yaklaşıp oturdum, gel hadi dedim, bi baktım yürüdü geldi Ama biraz zaman geçtikten sonra yine denedim aynı şekilde, hadi gel deyince oturup emekleyerek geldi neyse kaçıyorum ben öptüm hepiciğinizi
Günaydın kızlar ben bugün yine yokumAblamlar geliyo şimdi, artık 100.000. mesajı yazmak için girerim bi ara yazanı tebrik edeyim bari şimdiden:))
Bu arada dün oğluşum 3 adım attıDaha dün diyodum hiç niyeti yok diye:)) Akşam sehpaya tutunmuştu ben de biraz ilerdeydim, bana gelmek için ağladı. biraz yaklaşıp oturdum, gel hadi dedim, bi baktım yürüdü geldi Ama biraz zaman geçtikten sonra yine denedim aynı şekilde, hadi gel deyince oturup emekleyerek geldi neyse kaçıyorum ben öptüm hepiciğinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?