- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.841
Bugün bende mi bişey var sizde mi Günaydın dememe rağmen yazdıklarımı kimse okumadı sanırım kek olayına daldınız....Neyse ben işime dönüyorum
Günaydın kızlar ben bugün yine yokumAblamlar geliyo şimdi, artık 100.000. mesajı yazmak için girerim bi ara yazanı tebrik edeyim bari şimdiden:))
Bu arada dün oğluşum 3 adım attıDaha dün diyodum hiç niyeti yok diye:)) Akşam sehpaya tutunmuştu ben de biraz ilerdeydim, bana gelmek için ağladı. biraz yaklaşıp oturdum, gel hadi dedim, bi baktım yürüdü geldi Ama biraz zaman geçtikten sonra yine denedim aynı şekilde, hadi gel deyince oturup emekleyerek geldi neyse kaçıyorum ben öptüm hepiciğinizi
günaydın ayferBugün bende mi bişey var sizde mi Günaydın dememe rağmen yazdıklarımı kimse okumadı sanırım kek olayına daldınız....Neyse ben işime dönüyorum
tıp mı oynuyoruz:26: benim niye haberim yok:44:
bugün 10000. sayfaya geçemiycez galiba
Bende bi sayfada 40 mesaj görüntülendiğinden 10.000. sayfaya daha 7500 sayfa falan varsende kaçıncı sayfa görünüyor?
Bi de senin şu sitenin adresi ne?bakalım neler yapmışsın
günaydın
ayy canlar bu çocuk yürüyor,galiba,sanırım,olabilir,belki
yani koltuk veya sehpa kenarında iken bırakıyor ellerini istediği yöne gidiyor.biraz önce koltuktan oyuncaklarına gitti 4-5 adımda.ama tabi mesafe uzunsa düşüyor,bazen dengeyi kurmakta zorlanıyor.
şimdi bu yürümek mi oluyorki?
Yok canım yürümüyor bacak kaslarını geliştiriyor, tabi ki yürüyor şaşkın hadi gözünüz aydın :81:
Gülşan hemen tıkladım, inceledim. Kaymakam bey pek gençmiş, iyi bişey...
Yazgı, yürüyor işte çocuk daha napsın, Avrasya maratonuna mı katılsın, o zaman yürümüş olur mu senceMaaşallah kuzuşa
İnternette birbirinden kopuk bi sürü konuya daldım yine bebelerle ilgili, yemek vaktine kadar izinliyim, bilginize...
yaaa yürüyor demek.
evet bir şaşkınlık var cidden bende.birden koca adam gibi yürümeyecek yaa tabi düşecek,dengesini kaybedecek değil mi?ayy uykusuzluk devrelerimi etkiliyor ne yapayım:86:teşekkür ederiz teyzeleri.
ayy ozaman,yaşasın OĞLUM yürüyooooooooorrrrr
taklalarda atacak paşam hadi bakalım düşe kalka yürüyen mart bebiklerin kadrosuna hoşgeldinizzzzzzzzz
yaaa yürüyor demek.
evet bir şaşkınlık var cidden bende.birden koca adam gibi yürümeyecek yaa tabi düşecek,dengesini kaybedecek değil mi?ayy uykusuzluk devrelerimi etkiliyor ne yapayım:86:teşekkür ederiz teyzeleri.
ayy ozaman,yaşasın OĞLUM yürüyooooooooorrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?