2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün bende mi bişey var sizde mi Günaydın dememe rağmen yazdıklarımı kimse okumadı sanırım kek olayına daldınız....Neyse ben işime dönüyorum

Vuuu, alınma kuzum, arada kaynamıştır, ben gördüm yazdıklarını ama bugün çok yoğunum, kimseye cevap veremem sanırsam.. Sende bişey yok yani, normalsin meraklanma :)))

maaşallah eymen paşaya mert iki haftayı geçti 2-3 adım atıyo ama dediğin gibi emeklemeyi tercih ediyo genelde.daha zamanı var herhalde:26:

Bugün bende mi bişey var sizde mi Günaydın dememe rağmen yazdıklarımı kimse okumadı sanırım kek olayına daldınız....Neyse ben işime dönüyorum
günaydın ayfer havadan sudan konuşmalara daldı herkes

Bende bi sayfada 40 mesaj görüntülendiğinden 10.000. sayfaya daha 7500 sayfa falan var sende kaçıncı sayfa görünüyor?
Bi de senin şu sitenin adresi ne?bakalım neler yapmışsın

bende 9991 sayfa görünüyor
Nusaybin Kaymakamlığı ziyaret edin hepiniz görüntüleme sayısı artsın daha yapım aşamasında bi elden geçirelim bakalım ozaman görün siz bu siteyi:82:

Son düzenleme:
günaydın
ayy canlar bu çocuk yürüyor,galiba,sanırım,olabilir,belki
yani koltuk veya sehpa kenarında iken bırakıyor ellerini istediği yöne gidiyor.biraz önce koltuktan oyuncaklarına gitti 4-5 adımda.ama tabi mesafe uzunsa düşüyor,bazen dengeyi kurmakta zorlanıyor.
şimdi bu yürümek mi oluyorki?

Günaydinlaaarrr...
Oglusumla bogustuk ve ikimizde yorulduk oturuyoruz simdilik...bakalim kac saniye

o keki bende yapmak istiyorum ama kücük kabim yok, nasil yapsamki?

Tugranin Dogumgününe bende bir slayt hazirlamak istiyorum.
Baslangic sarkimiz belli, yeni dogmus halindeki resimler esliginde.

Bi ara internette isme özel ninniler vardi, ordan indirmistim.
Bulabilirseniz sizede tavsiye ederim.
Biliyorsunuzdur belki sizde, sözleri söyle:

Minik Tugra uyusunda büyüsün
Minik Tugra Annesinin kollarinda büyüsün,
Bebegimin uykusumu gelmis
yummus gözlerini uyuyuyor
Minik Tugra uyusunda büyüsün

Bebegim kollarimda uyuyor
Annesi onu cok cok seviyor
Eeee Bebegim eeee
Eeee Tugra Eeeee

Minik Tugra dogdu,
herkes mutlu oldu

Yok canım yürümüyor bacak kaslarını geliştiriyor, tabi ki yürüyor şaşkın hadi gözünüz aydın :81:

Gülşan hemen tıkladım, inceledim. Kaymakam bey pek gençmiş, iyi bişey...

Yazgı, yürüyor işte çocuk daha napsın, Avrasya maratonuna mı katılsın, o zaman yürümüş olur mu sence Maaşallah kuzuşa

İnternette birbirinden kopuk bi sürü konuya daldım yine bebelerle ilgili, yemek vaktine kadar izinliyim, bilginize...

Yok canım yürümüyor bacak kaslarını geliştiriyor, tabi ki yürüyor şaşkın hadi gözünüz aydın :81:

yaaa yürüyor demek.
evet bir şaşkınlık var cidden bende.birden koca adam gibi yürümeyecek yaa tabi düşecek,dengesini kaybedecek değil mi?ayy uykusuzluk devrelerimi etkiliyor ne yapayım:86:teşekkür ederiz teyzeleri.

ayy ozaman,yaşasın OĞLUM yürüyooooooooorrrrr

taklalarda atacak paşam hadi bakalım düşe kalka yürüyen mart bebiklerin kadrosuna hoşgeldinizzzzzzzzz

aylin bugün yorum yapmadın bak akşam eser hiçbişey olmamış gibi davrandı naapiyo bu adam anlayan bana anlatsın

wwwwuuuuu tebrik ediyoruz alp kuzuyu koştuğu günleri görürüz inşallah gibi saçma bir temenni dede bulunuyorum çenem düştü

cuma günü izin aldım annemlere gidip 3 gün yatıcam bu arada dün kuzuyu sandalyeden düşürdüm aslında ben düşürmedim kendi atladı ama birden yere kapaklandı aklım gitti kayıverdi elimden balık gibi zaten hiçbişey olmadı allahtan ama korktu çok şaşırdı hiç ağlamadı ama bana nasıl düştüğünü anlatı agu bugu die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…