- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.861
dün akşam göğsümde kitle farkettim, ögleden sonra doktora gidicem die yazdım sabah. kimse hiç tınn yani gidiyorum walhasıl ne cıktığınıda söylemicem işte!!!
dün akşam göğsümde kitle farkettim, ögleden sonra doktora gidicem die yazdım sabah. kimse hiç tınn yani gidiyorum walhasıl ne cıktığınıda söylemicem işte!!!
cuma günü izin aldım annemlere gidip 3 gün yatıcam bu arada dün kuzuyu sandalyeden düşürdüm aslında ben düşürmedim kendi atladı ama birden yere kapaklandı aklım gitti kayıverdi elimden balık gibi zaten hiçbişey olmadı allahtan ama korktu çok şaşırdı hiç ağlamadı ama bana nasıl düştüğünü anlatı agu bugu die
Arkadaslar siz kuzucuklari yastiklimi yatiriyorsunuz yastiksizmi?
aylin bugün yorum yapmadın bak akşam eser hiçbişey olmamış gibi davrandı naapiyo bu adam anlayan bana anlatsın
ya vallahi görmedim bööle bi konuda naı bişe yazmadan duralım görmedim hakikaten anlat bakem nası farkettin doktordan dönüncede yaz söölediklerini ağrı yapıyo mu umarım yağ bezesi falandır da önemli bişey çıkmazdün akşam göğsümde kitle farkettim, ögleden sonra doktora gidicem die yazdım sabah. kimse hiç tınn yani gidiyorum walhasıl ne cıktığınıda söylemicem işte!!!
evet canım ben ortopedik yastık aldım onla yatırıyorum yastıksız yatmayı sevmiyo gidiyo buluyobi yükselti üstüne koyuyo kafayıArkadaslar siz kuzucuklari yastiklimi yatiriyorsunuz yastiksizmi?
Kız deli deli konuşma, görmedim ben, eminim kimse de görmemiştir.
Gittin mi doktora? Anlat çabuk sinirlendirme beni...
slm millet
besbelli adam unutmak istiyor gerginliği, geriye dönülmesi şart bir konu yoksa sen de unut gitsin
geçmiş olsun ben yeni geldim daha, anlat hadi ne dedi doktor
Arkadaslar siz kuzucuklari yastiklimi yatiriyorsunuz yastiksizmi?
günaydın
ayy canlar bu çocuk yürüyor,galiba,sanırım,olabilir,belki
yani koltuk veya sehpa kenarında iken bırakıyor ellerini istediği yöne gidiyor.biraz önce koltuktan oyuncaklarına gitti 4-5 adımda.ama tabi mesafe uzunsa düşüyor,bazen dengeyi kurmakta zorlanıyor.
şimdi bu yürümek mi oluyorki?
keki borcamda yapabilirsin,yada fırın tencereleri oluyo porselen ondada olurGünaydinlaaarrr...
Oglusumla bogustuk ve ikimizde yorulduk oturuyoruz simdilik...bakalim kac saniye
o keki bende yapmak istiyorum ama kücük kabim yok, nasil yapsamki?
Tugranin Dogumgününe bende bir slayt hazirlamak istiyorum.
Baslangic sarkimiz belli, yeni dogmus halindeki resimler esliginde.
Bi ara internette isme özel ninniler vardi, ordan indirmistim.
Bulabilirseniz sizede tavsiye ederim.
Biliyorsunuzdur belki sizde, sözleri söyle:
Minik Tugra uyusunda büyüsün
Minik Tugra Annesinin kollarinda büyüsün,
Bebegimin uykusumu gelmis
yummus gözlerini uyuyuyor
Minik Tugra uyusunda büyüsün
Bebegim kollarimda uyuyor
Annesi onu cok cok seviyor
Eeee Bebegim eeee
Eeee Tugra Eeeee
Minik Tugra dogdu,
herkes mutlu oldu
evet çok genç vatandaşlar kapıda bekliyo kaymakamla görüşecem çıkarken yakasına yapışacam diye ama önünden geçip gidiyo anlamıyolarGülşaaan senin patron patron dediğin bu gencecik adam mıydıdaha 77liymiş ayol
önemli bilgileri bizede ver boş geçme haaGülşan hemen tıkladım, inceledim. Kaymakam bey pek gençmiş, iyi bişey...
Yazgı, yürüyor işte çocuk daha napsın, Avrasya maratonuna mı katılsın, o zaman yürümüş olur mu senceMaaşallah kuzuşa
İnternette birbirinden kopuk bi sürü konuya daldım yine bebelerle ilgili, yemek vaktine kadar izinliyim, bilginize...
bende merak ediyorum bunu:26:hardtimes bundan sonra yazmick mısın nedir senin durum
kimse görmemişmi şimdi mesajınıdün akşam göğsümde kitle farkettim, ögleden sonra doktora gidicem die yazdım sabah. kimse hiç tınn yani gidiyorum walhasıl ne cıktığınıda söylemicem işte!!!
ben çoktandır yastıkla yatırıyorum ince ama belinden yukarısı astığa gelecek şekilde yatırıyorum. bi elini yastığın altına sokuyo paşam yastığa sarılıp yatıyo büyük adam gibiArkadaslar siz kuzucuklari yastiklimi yatiriyorsunuz yastiksizmi?
yaşı genç ama idealist. düşüncede olgun 11 yıllık kaymakam ayrıcaben bir süredir yastık koyuyorum çünkü cici beyim yanımızda yatarken alıştı yastığa, yerine yatırdığımızda anlamasın diye mecnur kaldım
gülşaaan cidden ne genç kaymakamınız varmış ben daha olgun birini bekliyordum
yazgı gözün aydın küçük delikanlı yürümüş...
dün akşam göğsümde kitle farkettim, ögleden sonra doktora gidicem die yazdım sabah. Kimse hiç tınn yani gidiyorum walhasıl ne cıktığınıda söylemicem işte!!!
geçmiş olsun öznursıkma canını.dun oglene kadar bende dr daydım.fıbrokıstık ıcın gıttım sol gogsumde cok agrı vardı.velhasıl kelam fıbrokıstık kalmamıs fakat sag gogsumde 5 mm kıtle buldu dr.sımdılık kontrol altında olacak muhtemelen yag bezesı.emzırdıgım ıcın bıyopsı yapılmadı.
sıkma canını.dun oglene kadar bende dr daydım.fıbrokıstık ıcın gıttım sol gogsumde cok agrı vardı.velhasıl kelam fıbrokıstık kalmamıs fakat sag gogsumde 5 mm kıtle buldu dr.sımdılık kontrol altında olacak muhtemelen yag bezesı.emzırdıgım ıcın bıyopsı yapılmadı.
Ben bir kac kez Tugrayi yastikla yatirmayi denedim ama istemiyor...ardan yarim saat gecmeden aglamaya basliyor. 1 yasina kadar yastiga gerek yokmus ama sonra...kolay kolay alismaz bu herhalde.
Uykusunda bile yatagin icinde Tur atiyor, asla koydugum yerde ve sekilde bulamiyorum.
Köselere sIKISip kaliyor genelde, ben görene kadar öylece iki büklüm yada Popo havada ve üstü acik uyuyor.
merlike ve öznur geçmiş olsun canlarım sanırsam süt bezesidir umarım korkulacak bişey yoktur.sıkma canını.dun oglene kadar bende dr daydım.fıbrokıstık ıcın gıttım sol gogsumde cok agrı vardı.velhasıl kelam fıbrokıstık kalmamıs fakat sag gogsumde 5 mm kıtle buldu dr.sımdılık kontrol altında olacak muhtemelen yag bezesı.emzırdıgım ıcın bıyopsı yapılmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?