2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dün akşam göğsümde kitle farkettim, ögleden sonra doktora gidicem die yazdım sabah. kimse hiç tınn yani gidiyorum walhasıl ne cıktığınıda söylemicem işte!!!

Esincim geçmiş olsun güzel gözlü kuzuya... Aferin ağlamamış, kuru gürültüye pabuç bırakmasın öle :) Sürekli bir yerlere atlama peşindeler, tehlike korku ne bilmiyorlar ki, çok hasarlanmadan geçseydik şu günleri :)

dün akşam göğsümde kitle farkettim, ögleden sonra doktora gidicem die yazdım sabah. kimse hiç tınn yani gidiyorum walhasıl ne cıktığınıda söylemicem işte!!!

Kız deli deli konuşma, görmedim ben, eminim kimse de görmemiştir.
Gittin mi doktora? Anlat çabuk sinirlendirme beni...

geçmiş olsun Cemy'e dün Hilal de kanepeye yaslanırken kendi kendine kaydı 2 kanepe arasına sıkıştı sonra az ağladı ...Düşe kalka büyüyecekler

slm millet

aylin bugün yorum yapmadın bak akşam eser hiçbişey olmamış gibi davrandı naapiyo bu adam anlayan bana anlatsın

besbelli adam unutmak istiyor gerginliği, geriye dönülmesi şart bir konu yoksa sen de unut gitsin

geçmiş olsun ben yeni geldim daha, anlat hadi ne dedi doktor

ya vallahi görmedim bööle bi konuda naı bişe yazmadan duralım görmedim hakikaten anlat bakem nası farkettin doktordan dönüncede yaz söölediklerini ağrı yapıyo mu umarım yağ bezesi falandır da önemli bişey çıkmaz
Arkadaslar siz kuzucuklari yastiklimi yatiriyorsunuz yastiksizmi?
evet canım ben ortopedik yastık aldım onla yatırıyorum yastıksız yatmayı sevmiyo gidiyo buluyobi yükselti üstüne koyuyo kafayı
Kız deli deli konuşma, görmedim ben, eminim kimse de görmemiştir.
Gittin mi doktora? Anlat çabuk sinirlendirme beni...

yaf sorma çok korktum yüreğim aıma geldi ama sonra o ööle şaşkın olunca daynamadım güldüm

ben bir süredir yastık koyuyorum çünkü cici beyim yanımızda yatarken alıştı yastığa, yerine yatırdığımızda anlamasın diye mecnur kaldım

gülşaaan cidden ne genç kaymakamınız varmış ben daha olgun birini bekliyordum

yazgı gözün aydın küçük delikanlı yürümüş...

Son düzenleme:
yürüyor tabi gözünüz aydın yazgı hanım darısı başımıza

keki borcamda yapabilirsin,yada fırın tencereleri oluyo porselen ondada olur

Gülşaaan senin patron patron dediğin bu gencecik adam mıydı daha 77liymiş ayol
evet çok genç vatandaşlar kapıda bekliyo kaymakamla görüşecem çıkarken yakasına yapışacam diye ama önünden geçip gidiyo anlamıyolar

önemli bilgileri bizede ver boş geçme haa

hardtimes bundan sonra yazmick mısın nedir senin durum
bende merak ediyorum bunu:26:

kimse görmemişmi şimdi mesajını geçmiş olsun canım sonucu merakla bekliyoruz inşallah kötü bişey çıkmaz. mastit olmuştur belki sütümde azaldı diyodun belki ondan azalmıştır:26:

ben çoktandır yastıkla yatırıyorum ince ama belinden yukarısı astığa gelecek şekilde yatırıyorum. bi elini yastığın altına sokuyo paşam yastığa sarılıp yatıyo büyük adam gibi gece yastıkla alakası kalmıyo başa aşağı döndüğü bile oluyor

yaşı genç ama idealist. düşüncede olgun 11 yıllık kaymakam ayrıca

dün akşam göğsümde kitle farkettim, ögleden sonra doktora gidicem die yazdım sabah. Kimse hiç tınn yani gidiyorum walhasıl ne cıktığınıda söylemicem işte!!!

sıkma canını.dun oglene kadar bende dr daydım.fıbrokıstık ıcın gıttım sol gogsumde cok agrı vardı.velhasıl kelam fıbrokıstık kalmamıs fakat sag gogsumde 5 mm kıtle buldu dr.sımdılık kontrol altında olacak muhtemelen yag bezesı.emzırdıgım ıcın bıyopsı yapılmadı.

geçmiş olsun öznur

benimde vardı fibrokist ama hamile kalmadan önce prolaktik tedavisi görmüştüm.Max:30 olması lazım benimde sağ göğsümde 1,5 mm ve 12 adet küçük küçük kistler vardı ve sağ göğsümden yeşilimsi sıvı geliyordu emerek zaten o bezelerde kaybolur demişti benim hamile kalmama durumumda olmuştu 6 ay prolaktin tedavisi gördüm sonra 2 ay düzenli ilişki sonrasında Hilal'e hamile kalmıştım...En büyük olay stres,düzensiz uyku ve aşırı çalışma beyine baskı yaparak hormonları dengesizleştirdiği söylemişti doktorum

Ben bir kac kez Tugrayi yastikla yatirmayi denedim ama istemiyor...ardan yarim saat gecmeden aglamaya basliyor. 1 yasina kadar yastiga gerek yokmus ama sonra...kolay kolay alismaz bu herhalde.

Uykusunda bile yatagin icinde Tur atiyor, asla koydugum yerde ve sekilde bulamiyorum.
Köselere sIKISip kaliyor genelde, ben görene kadar öylece iki büklüm yada Popo havada ve üstü acik uyuyor.

popo havada uyuma mertinde favorisi

herkese merhaba naber keyifler nasıl dün bi türlü giremedim yine ondan önceki günde ne alıntı yapabildim ne cvp yazabildim bi ara ya site gitti ya benim internette sorun var sizdede oluyomu bazen.

merlike ve öznur geçmiş olsun canlarım sanırsam süt bezesidir umarım korkulacak bişey yoktur.
yastık konusuna gelince biz yerde yattığımızdan pek kafamız yastık görmüyo ince bir yastığı var ama bi orda uyuyyo bi burda derken sabah oluyo....
ALP BEYDE BİKAÇ ADIM ATMIŞ MAŞALLAH SIPAYA DEMİŞTİM APALAMADAN YÜRÜYCEK DİYE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…