- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.881
herkese merhaba naber keyifler nasıl dün bi türlü giremedim yine ondan önceki günde ne alıntı yapabildim ne cvp yazabildim bi ara ya site gitti ya benim internette sorun var sizdede oluyomu bazen.
bizdede oluyo meraklanma,site bakıma falan giriyo devamlı
dün iş güç giremedik evelsi günde site izin vermedi üfff ne şans nasılsın amirim mert beyler nasıllar
mert beyler iyi canım kuduruyor evdesizler nasılsınız, ay çok resmii oldu böyle
geçmiş olsun öznur
benimde vardı fibrokist ama hamile kalmadan önce prolaktik tedavisi görmüştüm.Max:30 olması lazım benimde sağ göğsümde 1,5 mm ve 12 adet küçük küçük kistler vardı ve sağ göğsümden yeşilimsi sıvı geliyordu emerek zaten o bezelerde kaybolur demişti benim hamile kalmama durumumda olmuştu 6 ay prolaktin tedavisi gördüm sonra 2 ay düzenli ilişki sonrasında Hilal'e hamile kalmıştım...En büyük olay stres,düzensiz uyku ve aşırı çalışma beyine baskı yaparak hormonları dengesizleştirdiği söylemişti doktorum
merlike ve öznur geçmiş olsun canlarım sanırsam süt bezesidir umarım korkulacak bişey yoktur.
yastık konusuna gelince biz yerde yattığımızdan pek kafamız yastık görmüyo ince bir yastığı var ama bi orda uyuyyo bi burda derken sabah oluyo....
ALP BEYDE BİKAÇ ADIM ATMIŞ MAŞALLAH SIPAYA DEMİŞTİM APALAMADAN YÜRÜYCEK DİYE
Fılız bır arastırma yapıyorum da :) Dogan"ın boyu ve kılosunu soyleyebılır mısın ?
merhaba
neden sordun
canım ben buay gitmedim tartırmaya geçen ay 9200 73 cm dii.gerçi senin sıpanın yanında benimkinin kilosu devede kulak kalır maşalah tavşancık tam ısırmalık
bacılar,
aranızda kımler namaz kılıyor?
göğüsteki fibroadenomlar emzirerek yokmu oluyormuş
bu arada babam geliyor azıcık oh derim metin arkamda mızırdanıp duruyor iş yaparken en azından oynarlar
danısmak ıstıyorum.
Benımkı yemek yemeyı sevıyorum hayatım ne yapayım.e emmesıde ıyı.masallah.ısırabılırsın teyzesı ama gerı doner kıtlar heryerını :)))
dıkkat ettımde ısmı d harfı ıle baslayan bebekler genelde besılı oluyor :)))
selam kızlar
dün akşam annemlere gitmedik, bugün bjk ts maçı war kar yağarsa yarın yolda kayarmışım düşermişim die cengiz gitmeyelim dedi. Arkadaşında kaldıkCengiz cafede ben dükkandayım şuan.. Kızımsız bir gece geçirdim ilk kez çok özledim onu gece sürekli gözlerim doldu doldu durdu ((( bu akşam koşacağım çirkin suratlımın kollarına ısırsın yanaklarımı razıyım
danısmak ıstıyorum.
benımkı yemek yemeyı sevıyorum hayatım ne yapayım.e emmesıde ıyı.masallah.ısırabılırsın teyzesı ama gerı doner kıtlar heryerını :)))
dıkkat ettımde ısmı d harfı ıle baslayan bebekler genelde besılı oluyor :)))
canım hamileyken ve ondan önce kılıyodum ama şimdi ne yalan söyliyeyim kılamıyorum sabah namazı dalmış oluyorum gündüzde doğan tepemde iş güç yemek çamaşır ütü .tabii bunların hiçbiri bahane olamaz en kısa zamanda başlıycam.
merhaba MUTLUUU HOŞGELDİN BACIM...
fıbroadenom degılde fıbrokıstler emzırme yoluyla gıdıyor canım.bebek cektıkce su keselerı patlıyor.
kız maşallah sendede nedikkat var.buayda kilo almıştır kanımca çünkü taşımak zorlaşamaya bşladı yaa bende bişey sorucm ben bir ayakkabı bulamadım doğana .ayaklarının üst kısmı etli kaç tane var 19 no olmuyo 20 zar zor 21 de çıkıyo ayaktan.bi fikir verebilecek varmıııı?
üstü lastiklilerden dene ama şu anda dışarda giydiremezsin yazlık olur
hasret memedenmi kestin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?