2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun öznur

sagol canım benım.

anamm gecmıs olsun Ayfercıgım.

sagol fılızım.
doguhan hastayken yastıkda yatırdım ıyıce tıkanmasın dıye.sımdı alısmıs durumda yastık olmasa uykuya gecemıyor melegım.

göğüsteki fibroadenomlar emzirerek yokmu oluyormuş

bu arada babam geliyor azıcık oh derim metin arkamda mızırdanıp duruyor iş yaparken en azından oynarlar

merhaba
neden sordun

danısmak ıstıyorum.

canım ben buay gitmedim tartırmaya geçen ay 9200 73 cm dii.gerçi senin sıpanın yanında benimkinin kilosu devede kulak kalır maşalah tavşancık tam ısırmalık

benımkı yemek yemeyı sevıyorum hayatım ne yapayım.e emmesıde ıyı.masallah.ısırabılırsın teyzesı ama gerı doner kıtlar heryerını :)))
dıkkat ettımde ısmı d harfı ıle baslayan bebekler genelde besılı oluyor :)))

bacılar,
aranızda kımler namaz kılıyor?

canım hamileyken ve ondan önce kılıyodum ama şimdi ne yalan söyliyeyim kılamıyorum sabah namazı dalmış oluyorum gündüzde doğan tepemde iş güç yemek çamaşır ütü .tabii bunların hiçbiri bahane olamaz en kısa zamanda başlıycam.
merhaba MUTLUUU HOŞGELDİN BACIM...

SELAM KIZLAR
DÜN AKŞAM ANNEMLERE GİTMEDİK, BUGÜN BJK TS MAÇI WAR KAR YAĞARSA YARIN YOLDA KAYARMIŞIM DÜŞERMİŞİM DİE CENGİZ GİTMEYELİM DEDİ. ARKADAŞINDA KALDIK CENGİZ CAFEDE BEN DÜKKANDAYIM ŞUAN.. kızımsız bir gece geçirdim ilk kez ÇOK ÖZLEDİM ONU GECE SÜREKLİ GÖZLERİM DOLDU DOLDU DURDU((( BU AKŞAM KOŞACAĞIM ÇİRKİN SURATLIMIN KOLLARINA ISIRSIN YANAKLARIMI RAZIYIM

kız maşallah sendede nedikkat var.buayda kilo almıştır kanımca çünkü taşımak zorlaşamaya bşladı yaa bende bişey sorucm ben bir ayakkabı bulamadım doğana .ayaklarının üst kısmı etli kaç tane var 19 no olmuyo 20 zar zor 21 de çıkıyo ayaktan.bi fikir verebilecek varmıııı?

zor bi durum ben kızımdan hiç ayrı kalmadım doğumda bilem ailecek yattık hastanede nasıl kocaya verilcek bunlar bilmiyorum artıkın.ulaş beyde 21 haftalık olmuş maşallah

yardımcı olabileceksem sorabilirsin sevinirim

hoşbulduk canım nasılsınız bebişler iyimi

fıbroadenom degılde fıbrokıstler emzırme yoluyla gıdıyor canım.bebek cektıkce su keselerı patlıyor.

inşallah benimkilerd egeçmiştir ilk 18 farkettimama doktora 22de gittim birisi alalım dedi birisi ilaç diğeri kontrol bende ne yapacağımı şaşırdım hiç gitmedim ama kontrol şart annem ve ablamdada var

üstü lastiklilerden dene ama şu anda dışarda giydiremezsin yazlık olur

hasret memedenmi kestin

O kadar çok işim var ki, dikkatim dağılmasın diye siteden çıkmak zoruund kaldım.
Ama ancak 1 saat dayanabildim :)
Beni sizden sadece Doruk ayırabiliyor sanırsam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…