- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.901
O kadar çok işim var ki, dikkatim dağılmasın diye siteden çıkmak zoruund kaldım.
Ama ancak 1 saat dayanabildim :)
Beni sizden sadece Doruk ayırabiliyor sanırsam...
iletişimden arasak sen çıakrmısın karşımıza :):)bende 9991 sayfa görünüyor
Nusaybin Kaymakamlığı ziyaret edin hepiniz görüntüleme sayısı artsındaha yapım aşamasında bi elden geçirelim bakalım ozaman görün siz bu siteyi:82:
zor bi durum ben kızımdan hiç ayrı kalmadım doğumda bilem ailecek yattık hastanede nasıl kocaya verilcek bunlar bilmiyorum artıkın.ulaş beyde 21 haftalık olmuş maşallah
ceren 21 numara giyiyor.. hatta 2 çorap giyince dar bile gelio 22 alacağım yeni ayakkabı aldığımdakız maşallah sendede nedikkat var.buayda kilo almıştır kanımca çünkü taşımak zorlaşamaya bşladı yaa bende bişey sorucm ben bir ayakkabı bulamadım doğana .ayaklarının üst kısmı etli kaç tane var 19 no olmuyo 20 zar zor 21 de çıkıyo ayaktan.bi fikir verebilecek varmıııı?
Hasret, kızımdan 3 gündür ayrıyım, bende onu çok özledim, bu akşam görmeye ve koklamaya gidecem, koyun koyuna yatarız sanırsam..
neden merak ediosun?Evet çok fena bağımlılık yapıyor, maymun oluyorum şirkettekilere.
Meral, bugün çok konuşanlar yok, sayfalar yavaş ilerliyor, 100.000. mesaj akşama kalacak sanırsam...
Hardtimes, akıllı uslu tatlı kuzucuk nasıl? Sen nasılsın, bi ipucu ver bari, merak ediyoruz hepimiz seni.
kimle ayrıydım kıı?eşim almış bitane 19 numara geçmedi bile ayağında büyük numara denemk lazım.hakkatten hasret niye ayrıydınız ?
ewt sadece üzerime saldırırsa weriorum yada uyumak istemediğinde uyumak amaçlı falan yani mecbur kalmadıkça wermiorumüstü lastiklilerden dene ama şu anda dışarda giydiremezsin yazlık olur
hasret memedenmi kestin
üzgünümmbabam geldi tam yemeğe başlamıştımmetin uyandı 1000 sayfayı göremeyecem
Hasret, kızımdan 3 gündür ayrıyım, bende onu çok özledim, bu akşam görmeye ve koklamaya gidecem, koyun koyuna yatarız sanırsam..
annen nerde oturuyor uzakmı size?Hasret, kızımdan 3 gündür ayrıyım, bende onu çok özledim, bu akşam görmeye ve koklamaya gidecem, koyun koyuna yatarız sanırsam..
yaw kim ki bu arkidiş nie merak edioruz?Dünyadan Hardtimes'a... Dünyadan Hardtimes'a... Orda mısın? Ses ver?
Bu kadar kişi seni merak ediyor, bişeyler yaz gariii...
iyi ewrimcim sen nasılsın?Selam Kızlar nasılsınızdır? Ben pek takip edemiyorum hatta hiç yazamıyorum ...
Benim içimi düşündükçe sıkıntı basıyor nedenmi? Süt iznim biteceeaaeeknapcam ben kara kara düşünüyorum... Cumartesi yine sayısal oynamam lazım
Ebrucum, İklim annemin evinde, benim evimle annemin evinin arası da çok uzak, hergün görme şansım yok malesef, çok özledim kuzumu(
Hele bu sabah telefonda bir ağlayışı vardı ki, içim parçalandı, benim sesimi duyunca hemen sustu, sonra annnneee diye nazlı nazlı sesler çıkardı, ühühüü ühüü..
annen nerde oturuyor uzakmı size?
normalde sizde mi kalıyor annen? iklimi götrdü kendi ewinde bakıyordu dimi dedn yüzünden
Evet canım biizm evde kalıyordu annem, çok uzak oturuyoruz birbirimize malesef(
yaw kim ki bu arkidiş nie merak edioruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?