2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eyoyu uyuturken şöyle bi göz attım anca yazdıklarınıza, 10.000. sayfada olsaydınız bari bea ben de yazcaktım ne güzel:))
Özo ben namaz kılıyorum cnm, soracağın bişi varsa özelden msj atabilirsin bana, ayriyeten ben seni msn e eklemiştim ama neden kabul etmedin bakiim??
hepinizi öpüyorum tekrardan, özlüyorum ben sizi bee

Evet çok fena bağımlılık yapıyor, maymun oluyorum şirkettekilere.
Meral, bugün çok konuşanlar yok, sayfalar yavaş ilerliyor, 100.000. mesaj akşama kalacak sanırsam...
Hardtimes, akıllı uslu tatlı kuzucuk nasıl? Sen nasılsın, bi ipucu ver bari, merak ediyoruz hepimiz seni.

zor bi durum ben kızımdan hiç ayrı kalmadım doğumda bilem ailecek yattık hastanede nasıl kocaya verilcek bunlar bilmiyorum artıkın.ulaş beyde 21 haftalık olmuş maşallah
( demekki bide bırakıp antalyaya gelsem napardım ben
ceren 21 numara giyiyor.. hatta 2 çorap giyince dar bile gelio 22 alacağım yeni ayakkabı aldığımda

Dünyadan Hardtimes'a... Dünyadan Hardtimes'a... Orda mısın? Ses ver?
Bu kadar kişi seni merak ediyor, bişeyler yaz gariii...

Hasret, kızımdan 3 gündür ayrıyım, bende onu çok özledim, bu akşam görmeye ve koklamaya gidecem, koyun koyuna yatarız sanırsam..

Son düzenleme:
Hasret, kızımdan 3 gündür ayrıyım, bende onu çok özledim, bu akşam görmeye ve koklamaya gidecem, koyun koyuna yatarız sanırsam..

Hasret ve Yasemin Allah kavuştursun kuzularınıza, başka ayrılık göstermesin.

Ek bilgi, biz her gece saat 3'ten sonra koyun koyuna yatıyoruz. Hatta bazen el ele tutuşup uykuya dalıyoruz. Erkek çocuğu bu yaw, yanlış mı yapıyorum ki?

neden merak ediosun?
eşim almış bitane 19 numara geçmedi bile ayağında büyük numara denemk lazım.hakkatten hasret niye ayrıydınız ?
kimle ayrıydım kıı?
üstü lastiklilerden dene ama şu anda dışarda giydiremezsin yazlık olur

hasret memedenmi kestin
ewt sadece üzerime saldırırsa weriorum yada uyumak istemediğinde uyumak amaçlı falan yani mecbur kalmadıkça wermiorumdünden beri hiç emmedi mesela

Selam Kızlar nasılsınızdır? Ben pek takip edemiyorum hatta hiç yazamıyorum ...
Benim içimi düşündükçe sıkıntı basıyor nedenmi? Süt iznim biteceeaaeek napcam ben kara kara düşünüyorum... Cumartesi yine sayısal oynamam lazım

annen nerde oturuyor uzakmı size?
normalde sizde mi kalıyor annen? iklimi götrdü kendi ewinde bakıyordu dimi dedn yüzünden
Dünyadan Hardtimes'a... Dünyadan Hardtimes'a... Orda mısın? Ses ver?
Bu kadar kişi seni merak ediyor, bişeyler yaz gariii...
yaw kim ki bu arkidiş nie merak edioruz?

iyi ewrimcim sen nasılsın?
n zamn bitiyor süt iznin 1 sene değilmiydi?

Ebrucum, İklim annemin evinde, benim evimle annemin evinin arası da çok uzak, hergün görme şansım yok malesef, çok özledim kuzumu (
Hele bu sabah telefonda bir ağlayışı vardı ki, içim parçalandı, benim sesimi duyunca hemen sustu, sonra annnneee diye nazlı nazlı sesler çıkardı, ühühüü ühüü..

bende dayanamazdım yaaa çok zor Yasemin senin durumun

Selamlar...
Doktor amcamızdan geldik.Sanırrım kilo vermisiz,hastalıktı disti derken Sanırım diyorum cunku 2 hafta once hasta oldugumuzda kendi doktorumuza degil (eve biraz uzakta doktorumuz) burda yakında bir doktora gitmistik,orda 11,2 kg civarı cıkmıstı kilomuz. bugun kendi doktorumuzda barıs kudurdugu icin tam olcemedik ama 10800 civarı bişey cıktı. uzuldum bende, tartıdan tartıya fark var, ayrıca hastalık dolayısıyla kilo vermiste olabilir ama zaten kilosu cok iyi takılacak birsey yok. bundan soonra cok kilo artısı beklemeyin zaten dedi. boyumuz 84 cm olmus, bu cocugun boyu 1.90-2.00 m arası bisi olacak ben sooyleyeyim dedi doktor amcamız, sevindik. hareketlerini tepkilerini cok begendi, gelisimi gibi zekasında onde gidiyor dedi, sistik iyice balık yagını sordum, balık yemiyor barıs dedim. normalde 1 yasında baslatacaktım amma madem yemiyor 1 ay erken baslatalım dedi. piyasa cok balık yagı var, ama onemli olan omega 3 yag asidi dha sı yuksek olanlarmıs, ocean fish oil yazdı. cocukluk donemi boyunca kullanabilirsiniz, zaten zeki bunu da kullanın da süper zeka olsun dedi:) böyle iste. gelecek ay kan sayımımız yapılacak, kansız dogmustu ya barıs takip altında, bir sorun cıkmazsa kontrol etmemize gerek kalmayacaak dedi, insallah cıkmaz birsey. bizden haberle boyle.10000 olmamıs hala

Eskilerden... Seninde tanıdığın biri, adını zikretmek yasak şu sıralar, sakın sende yazma adını, istemiyor, sonra kızar bize, ipucu vereyim Selin in annesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…