- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.921
s.a
alıntıların son kısmı gitti ama aldığım kadarıyla devam edeyim:))
aynen katılıyorum:))biz de bir de artı olarak gözlük de var kel olsun benim olsun...seviyorum onu:))
alıntıların son kısmı gitti ama aldığım kadarıyla devam edeyim:))
ben verdim gitti:))Anaaaammmm
Artık benim de bir gelinim var
Yerim onu ben, akşam ben de bi göstereyim kızımızın fotosunu, kısmetse olur
Çok verimli bi iletişim olmuş :44:
Sanırsam sadece bu gece gelmicek, evi terk etmemiş...
Hadi bakalım inşallah sende faydasını görürsün..
Kazıtmanın faydası yok bence, görümcemin oğlu da kel doğmuştu, şu anda 3 yalında çocuk nerdeyse ve çok defa kazıttılar, hala aynı, hiç değişme olmadı..
Aynen, işlerine gelmiyor, üşeniyorlar öyle şeyleri kullanmaya, aman aldık bir kere bu kocaları, bundan sonra kel-mel idare edecez artık, benimkinin evlendikten sonra iyice döküldü, göbekli birde, geçen gün kızdım, Recep İvedik gibi oldun, kızımız konuşmaya başlayınca ilk olarak sana baba demek yerine Recep İvedik diyecek diye dalga geçtim..
aynen katılıyorum:))biz de bir de artı olarak gözlük de var
Ulen naptınız bi kahve molası verdim topic ışık hızıyla ilerlemiş.
Milupa aptamil alana yanında hediyesi bu prizler hem de 4 tane çıkıyor içinden.duyurulur.
Eltine çok kızdım , 4-10 yaş arası çocuklar eltinin mi konu komşunun mu? ben sana al o oyuncağı evine götür demedim mi?
he yaa..genetikmiş ya diş çıkarma zamanı da ne DNA varmış adam da anlamadım zaten!!!
QUOTE]
Buna çok güldümtamamen babaya mı benziyor?
benim de işyerinde olduğundan açmadı izleyemedim yazgıcım yorum yapamadım o yüzden sorryyy
bana da dün migrosta diyo ki bu bezlerin indirim günlerinden birbirinize haber vermiyo musunuz?ben de anlayamadım kiminle haberleşecektik dedim,yazışıyosun ya habire diyo
beni kazıtmışlar sonuç fiyasko,lüle lüle olan saçlarımda mısır püskülü gibi çıkmış ondan sonra,teyzemin torununu da kazıttılar o da fiyasko masmavi gözlü çok tatlı çocuk o dönem ET gibi gezdi
meralaaanım yanlış yönlendirdi bizi,iyi gezdir tabi,kırın zincirlerinizi
sürekli kullanırsak ayda 60-70 tl şampuan masrafımız olur
adamı hasta etmeyin bu tarz kapışmalarınızı özelden yapın moralimiz bozuluyorrrr
madem msnden yazışıyosunuz adam gibi sor da öğren nedenini,kızım sen biraz toparlayıcı olsana şu evlilikte.
evet canım kopyası...azıcık bile benzemiyor bana...kıskanıyorum ama yapcak bir şey yok
Selamlar...
Doktor amcamızdan geldik.Sanırrım kilo vermisiz,hastalıktı disti derkenSanırım diyorum cunku 2 hafta once hasta oldugumuzda kendi doktorumuza degil (eve biraz uzakta doktorumuz) burda yakında bir doktora gitmistik,orda 11,2 kg civarı cıkmıstı kilomuz. bugun kendi doktorumuzda barıs kudurdugu icin tam olcemedik ama 10800 civarı bişey cıktı. uzuldum bende, tartıdan tartıya fark var, ayrıca hastalık dolayısıyla kilo vermiste olabilir ama zaten kilosu cok iyi takılacak birsey yok. bundan soonra cok kilo artısı beklemeyin zaten dedi. boyumuz 84 cm olmus, bu cocugun boyu 1.90-2.00 m arası bisi olacak ben sooyleyeyim dedi doktor amcamız, sevindik . hareketlerini tepkilerini cok begendi, gelisimi gibi zekasında onde gidiyor dedi, sistik iyice balık yagını sordum, balık yemiyor barıs dedim. normalde 1 yasında baslatacaktım amma madem yemiyor 1 ay erken baslatalım dedi. piyasa cok balık yagı var, ama onemli olan omega 3 yag asidi dha sı yuksek olanlarmıs, ocean fish oil yazdı. cocukluk donemi boyunca kullanabilirsiniz, zaten zeki bunu da kullanın da süper zeka olsun dedi:) böyle iste. gelecek ay kan sayımımız yapılacak, kansız dogmustu ya barıs takip altında, bir sorun cıkmazsa kontrol etmemize gerek kalmayacaak dedi, insallah cıkmaz birsey. bizden haberle boyle.10000 olmamıs hala
oy maşallah annesi:))