2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

s.a
alıntıların son kısmı gitti ama aldığım kadarıyla devam edeyim:))

ben verdim gitti:))

aynen katılıyorum:))biz de bir de artı olarak gözlük de varkel olsun benim olsun...seviyorum onu:))

bende dayanamazdım yaaa çok zor Yasemin senin durumun

Üfff... Zor ki ne zor.. Dedem kendi evine gidene kadar böyle işkence çekmeye devam edecez annemle.. Hırsımdan ağlıyorum kaç gündür, moralim bozuldu valla.. Düzenimiz alt-üst oldu resmen..
Sabır sabır ya sabır..

oyy kıyamam cücüüme..annesinin sesini duyarmışta susarmış yavrumm..yasemin ya en azından annen bakıor kayınvaldene bırakkmak zorunda kalsaydın belkide aklın hep minnoşta kalıvaktı..ben neden böyleuyim bilmiorum ilerde calışmayı düşünüyorum ve büyük konuşmayım gene ama sadece annemde kalsın istiorum annem baksın istiorum
evrimm hosgeldin cnm..kız sayısal ne alaka:44:
pınar tartıdan tarıya fark var belki kilo almamıştır okey ama zayıflamamşışta olabilir..10.800 den önceki kilosu kactı??mamurdada kansızlık var kan ilacı kullanıorum..
Eskilerden... Seninde tanıdığın biri, adını zikretmek yasak şu sıralar, sakın sende yazma adını, istemiyor, sonra kızar bize, ipucu vereyim Selin in annesi..

aaa..bişey sorucaktım ama neyse fazla irdelemeylim

Oyy maşallah Barışa annesi, balık yağı kafama iyice takıldı şimdi, İklim de yemiyor çünkü, doktorumuza sorayım en iyisi, teşekkürler aynı zamanda verdiğin bilgi için..

Ebuşş, haklısın, kvalide baksa daha çok aklım kalacaktı, anneme güvenim sonsuz.. Öyle teselli bulayım bari :))

bnde sayfa 4999görünüyo..
benim ayarlarda bi sayfada çok mesaj gösterildiğinden böyle sanırım:))))))))

miss gibin oldum geldim sayfayı yakalayım çıkcem ...hımmmm selinin annesi niye nick değiştirdiki bende herşeye fransız kalmışım.
Burcuuu bende oğlumla yatıyom ne sakıncası olcek accuk büyüsün istemez zaten ben ozamana kadar bi ucumda kızım bi ucumda oğlumla yatmayı tercih ediyorum

naber Yağmur kuzimizin kuzimizin annesi..ne zamandır denk gelmemiştik...bence de anneanneler baksın...içimiz ancak rahat eder ama benim annem ablamın kızına bakıyor...belki bir kaç yıl içinde ikinci de gelir...annem bakamaz(
tayinimiz çıkarsa bu yıl Akçakoca gitmeye karar verdim ben...yabancı birindense yine babaannesi baksın ne yapayım(

Eskilerden... Seninde tanıdığın biri, adını zikretmek yasak şu sıralar, sakın sende yazma adını, istemiyor, sonra kızar bize, ipucu vereyim Selin in annesi..
nie ki kız deşifremi olmuş yoksa:))) zaten gülücüklerden anlamam gerekirdi
:):)

Ben geldimmm
Çok sinirli ve yorucu bigün oldu,eve uğradım koca hala hasta yatıyor...

Kerem de popoyu havaya dikiyor çok gülüyorum o haline

eşim almış bitane 19 numara geçmedi bile ayağında büyük numara denemk lazım.hakkatten hasret niye ayrıydınız ?

Bizimki 21 giyiyor aynen hasretin dediği gibi 2 çorap giydirsem 21 olmaz

Çok konuşanlardan biri geri geldiiiiii

84 mü maşşallah evet bence de çok uzun olacak,sen ve eşinin boyları nasıl, benim boyum 178 eşimin 186 kerem daha 77 cm

Balık yağının zekayı arttırdığını doktor mu söyledi hayret doktorlar genelde inanmaz böyle şeylere, bende balık çorbası yapıyorum ara ara da yaptığım kızartma balıklardan yediriyorum ayrıca hergün ceviz koyuyorum kahvaltısına yine de balık yağına gerek var mı ki?ağır olur mu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…