2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım ayarlandandır:))
nasılsın?ne zmandır seninle de denk gelmedik ama en son yazdığıma bir sen cevap vermişsin..koca mmli kısmı şakaydı tabi:))
bnde koca memeliyim de alınırım haaa
iyiyim bebeğim annemdeyiz işte dükkana gidip geliorum cengizin işleri olduğunda.. kartalda cengizin babadan kalma ewi war onu satışa werdik satılırsa üzerine kredi çekip kendimize buradan (beşiktaş) bir ew alacağız we yerleşeceğiz inşallah.. cereni daha bu köhne yere getrmek istemiyoruz yeni iyileşti yawrum zaten
ebru burun farkıylen ilk msj senden tam msj yazcem internet geldi gitti valla bugün şansım yok benim öpüldünüz kızlar ben kçar
hee onu bekliodun yani

pınar tartıdan tarıya fark var belki kilo almamıştır okey ama zayıflamamşışta olabilir..10.800 den önceki kilosu kactı??mamurdada kansızlık var kan ilacı kullanıorum..

Canım kendi doktorumuza 2,5 ay once gitmistik 10300 du o zaman, aradaki fark cok az, zayıfladı sanırım

Oyy maşallah Barışa annesi, balık yağı kafama iyice takıldı şimdi, İklim de yemiyor çünkü, doktorumuza sorayım en iyisi, teşekkürler aynı zamanda verdiğin bilgi için..

ozellikle senin icin yazdım zaten balık yagı kısmını, sor mutlaka doktorunuza. ben ayrıca disler icin floru da sordum kesinlikle onermiyorum, yararı ve zararı cok tartısmalı gerek yok dedi.

tebrikler
buarada barış beyede maşallah anam 2 metre boy çok kız fazla uzamasın sıpa sen balık yağını az ver genede
bence de cok, 1.90 iyidir ama:) balık yagını beyin gelisimi icin verdi
, buyumeyede mi etkisi var ki...?

sahifelerimizi 0 dan başlayarak değerli payşaşımları ve sıcacık dostluklarıyla 10 bine ulaştıran siz ve bendeniz saygıdeger 2010 mart anneleri..teker teker öpüyor ve tebrik ediyorum..

alınma canım..senin boyun iyi çok yakışıyolar sana:))
inşallah hayırlısyla rahata kavuşursunuz...

2 dr aynı şeyi söylesin kafamı kırıcam, ben flor vermeye devam edicem diş doktoru kendi çocuğuna verdi kötü olsa en iyi o bilirdi, ama devit demir flordan sonra balık yağını hangi araya sıkıştırayım, çocuk hapları yemek sanacak artık

hanifim thanks ...noluyo len iyi bakın bakem 10.sayfaya ilk adımı kim basmışş cadılarrsiz bassaydını bi hedayem vardı ama kendime sakladım malisef
aylinço hoşgeldn ve gecmiş olsun cnm..
pınarcm o halde evet biyascık kilo vermiş annesi olacak okadar iştahszlık had safhada bizdede..zaman zaman düzelsede genelde durum bu
..

benim 173, esimin 186. evet doktorumuz soyledi ama ekledi her balık yagı degil, omega 3 yag asidi dha-fha denilen bisiler varmıs,iceriginde bunların cok oldugu bir balık yagı yazdı. onlar onemliymis asıl. cok sayıda calısma var beyin gelisimi uzerine onemli etkileri olduguna dair, cocukluk donemi boyunca kullanın dedi. valla barıs yemiyor balık, ceviz fındık badem bende koyuyorum kahvaltısına. dorukta yiyor balık ama burcu veriyor yine de balık yagı. sor istersen doktorunuza.

ya ben Nihan'a d3 dışında hiçbir şey vermiyorum hata mı ediyorum...doktorumuz gerek yok demişti en son ama 2 aydır gitmedik hiç...hamdolsun sağlığı çok iyi..kansızlık yok.böyle okudukça tereddüt ediyorum...doğal beslensin diye uğraşıyorum..ama her hafta balık yemiyor mesela..yapsam da bir yiyor bir yemiyor..ben bu ara tatilde bir götüreyim doktora bakalım ne der?

ocean fish oili ben hamileyken kullanıyodum bu da onun şurubu falandır herhalde,bana da en iyisi bu diye hamileyken eczacım tavsiye etmişti

Woooowww...10.000 sayfamiz hayirli olsun

Yasemin, iyi durmussun yine 3 gün. Ben dayanamazdim galiba

Ama benimde bu cocukdan biraz ayri durmam lazim...da nasil?
Hala 2-3 saatte bir emdigi icin kirk yilda bir en fazla ayri kaldigimiz süre 2 saat.
Oda dedigim gibi binde bir. Yapisik ikizim benim

Aklima birsey takildi. Dün gece yatmadan önce kuzumun ayaginin altinda bir sislik vardi, ice bakan tarafda. Sabah baktim yokdu, simdi nasil bilmiyorum uyuyor su anda.

Doktora göstersekmiki? Yoksa hic durmadigi icin yoruldugundan felan sismis olabilirmi?

alınma canım..senin boyun iyi çok yakışıyolar sana:))
inşallah hayırlısyla rahata kavuşursunuz...

çocuk zaten en aşağı 1.80 olacak yırttı boydan ama 2 çok fazla yaa bn istemem şahsen o kadar uzun herif:))

ne yazdı isim werirmisin canım bende sevan seas werdim bir ara şimdi bişey wermiorum

ocean fish oili ben hamileyken kullanıyodum bu da onun şurubu falandır herhalde,bana da en iyisi bu diye hamileyken eczacım tavsiye etmişti

evet canım onu surubu, doktorumuz da en iyisi bu dedi. portakallı, muzlu, limonlu varmıs. eczacı sordu hangisini sever oglunuz, onlarında damak zevki var hangisini seviyosa ondan verelim dedi,portikli aldık bizde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…