- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.941
bnde koca memeliyim de alınırım haaaevet canım ayarlandandır:))
nasılsın?ne zmandır seninle de denk gelmedik ama en son yazdığıma bir sen cevap vermişsin..koca mmli kısmı şakaydı tabi:))
hee onu bekliodun yaniebru burun farkıylen ilk msj senden tam msj yazcem internet geldi gitti valla bugün şansım yok benim öpüldünüz kızlar ben kçar
pınar tartıdan tarıya fark var belki kilo almamıştır okey ama zayıflamamşışta olabilir..10.800 den önceki kilosu kactı??mamurdada kansızlık var kan ilacı kullanıorum..
Oyy maşallah Barışa annesi, balık yağı kafama iyice takıldı şimdi, İklim de yemiyor çünkü, doktorumuza sorayım en iyisi, teşekkürler aynı zamanda verdiğin bilgi için..
10,000...
bence de cok, 1.90 iyidir ama:) balık yagını beyin gelisimi icin verdibuarada barış beyede maşallah anam 2 metre boy çok kız fazla uzamasın sıpa sen balık yağını az ver genede
bnde koca memeliyim de alınırım haaa
iyiyim bebeğim annemdeyiz işte dükkana gidip geliorum cengizin işleri olduğunda.. kartalda cengizin babadan kalma ewi war onu satışa werdik satılırsa üzerine kredi çekip kendimize buradan (beşiktaş) bir ew alacağız we yerleşeceğiz inşallah.. cereni daha bu köhne yere getrmek istemiyoruzyeni iyileşti yawrum zaten
hee onu bekliodun yani
iwet 100,000inci mesajı bana yazdınHasret, sebebini sonra kendi yazsın, Hardtimes arkadaşımız, ben açıklamayayım..
84 mümaşşallah evet bence de çok uzun olacak,sen ve eşinin boyları nasıl, benim boyum 178 eşimin 186 kerem daha 77 cm
Balık yağının zekayı arttırdığını doktor mu söyledi hayret doktorlar genelde inanmaz böyle şeylere, bende balık çorbası yapıyorum ara ara da yaptığım kızartma balıklardan yediriyorum ayrıca hergün ceviz koyuyorum kahvaltısına yine de balık yağına gerek var mı ki?ağır olur mu ki?
bnde öle düşüniyırrımalınma canım..senin boyun iyi çok yakışıyolar sana:))
inşallah hayırlısyla rahata kavuşursunuz...
hürrrrrrrem var bu akşam..
alınma canım..senin boyun iyi çok yakışıyolar sana:))
inşallah hayırlısyla rahata kavuşursunuz...
çocuk zaten en aşağı 1.80 olacak yırttı boydanbenim 173, esimin 186. evet doktorumuz soyledi ama ekledi her balık yagı degil, omega 3 yag asidi dha-fha denilen bisiler varmıs,iceriginde bunların cok oldugu bir balık yagı yazdı. onlar onemliymis asıl. cok sayıda calısma var beyin gelisimi uzerine onemli etkileri olduguna dair, cocukluk donemi boyunca kullanın dedi. valla barıs yemiyor balık, ceviz fındık badem bende koyuyorum kahvaltısına. dorukta yiyor balık ama burcu veriyor yine de balık yagı. sor istersen doktorunuza.
ocean fish oili ben hamileyken kullanıyodum bu da onun şurubu falandır herhalde,bana da en iyisi bu diye hamileyken eczacım tavsiye etmişti
gelin hanım sana naber dedim görmedin mi?10bininci sayfanın teleşından bakmadın di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?