2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benm kızımda öyle haldiri huppla oynuyoki kendi yerden yere atıyo ve kendi bile farkında olmadan bi bakıorum kolunu bi yere cizdrmiş ..belki bi yere mi vurduki oynarken..:44:
evet canım onu surubu, doktorumuz da en iyisi bu dedi. portakallı, muzlu, limonlu varmıs. eczacı sordu hangisini sever oglunuz, onlarında damak zevki var hangisini seviyosa ondan verelim dedi,portikli aldık bizde:)

bende vermiorum balık yagı hapı..yani şu an için önermedi dr umuz:44:

çocuk zaten en aşağı 1.80 olacak yırttı boydan ama 2 çok fazla yaa bn istemem şahsen o kadar uzun herif:))

ne yazdı isim werirmisin canım bende sevan seas werdim bir ara şimdi bişey wermiorum

ocean fish oil yazdı. bence de 2 cok uzun, bende istemem en fazla 1.90 olsun.hamileyken su siteyi de takip ediyodum, orda hesaplamıstım 193 cıkıodu.nasıl hesaplıosa benim ve esimin boyları tutuyo anne babalarımızın boylarını girince, ilginc deneyin isterseniz.
Anne Olunca Anladm - Hesaplayclar - TAHMN OCUK BOYU HESAPLAYICISI (ERKEK)

Akşam yemeği olarak şuracıkta bi çeyrek ekmek yedim,evde koca hasta,yemek yok,çok yoğun bi gündü,kero bakıcıdan alınacak evde ona çorba yapılacak yedirilecek oynanacak uyutulacak,kocayla ilgilenilecek,ooof of kadınlık zor zanaat,kariyer kariyer al sana kariyer:78:

Ne yapayım Zeliha, elim mahkum, anneme de bişey demeye hakkım yok ki, o da kendince haklı, İklim büyüyünceye kadar idare edecez öyle böyle, çalışan annelerin kaderi olsa gerek bu (

[

yingecm yazdım ya sna cvp luuuufen istrham ediorum ..bundan sonra yeni nikim 10bn ebru..
bu arada nihanın zaclarına bayıldım ..fekat bandanayı mamurda sevmio

sayın 10bin Ebru ben bir önceki mesajımı demiştim emme bu da olur:))

iyiymiş bu site:))
maşallah siz de boy var bebeler de uzun olacak tabi...benim kızıma 159.5 dedi:))
benden uzun olsun da...bu da iyidir...

ocean fish oili ben hamileyken kullanıyodum bu da onun şurubu falandır herhalde,bana da en iyisi bu diye hamileyken eczacım tavsiye etmişti
bnmkide solgarı önermişti cerende onu kullandım hep..
bunda süreyya bey marincap yazdı bnde hala onu içiorum:44:
kereme ne önerdi?

bnmkide solgarı önermişti cerende onu kullandım hep..
bunda süreyya bey marincap yazdı bnde hala onu içiorum:44:
kereme ne önerdi?

biz 6. ay kontrolünden sonra dr.a götürmedik, sağlık ocağında boy kilo kontrolüne götürüyoruz sadece,orda da sadece devit ve demiri soruyor veriyor muyum diye,kereme vermiyorum yağ çünkü en geç 10 günde 1 balık çorbası veriyorum,şimdi balık yağı versem mi vermesem mi muallakta kaldım,sen de 2. bebek için ocean fish oili kullan istersen elindeki bitince.

10.000 sayfamız hayırlı olsun ama ben kaçırdım birde net çok yavaşladı benim
birazdan çıkıcam öpüyorum sizi...
Yasemincim canım sen annende kalma durumun yok mu iş yerine uzak mı kalıyor?Eşinde akşamları gelir sonra evinize döner kalmak istemiyorsa şayet....

Yok bacım nerdeee.. Benim evimle, annemin evi ve benim işyerim o kadar ters ve kelalaka yerlerdeki, sorma tam bulmuşuz yani..

selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor.. bizim hala dişimiz çıkmadı yaaa varmı başka bizizm gibi dişimiz çıkmayannnn:2:

mrb seninle karşılaşmamıştık sanırım daha önce..yanılıyorsam kusuruma bakma:))
ne kadarlık oğlun..biz 11.ayı bitiriyoruz ve hala hiç dişi yok kızımın

Son düzenleme:
mrb seninle karşılaşmamıştık sanırım daha önce..yanılıyorsam kusuruma bakma:))
ne kadarlık oğlun..biz 11.ayı bitiriyoruz ve hala hiç dişi yok kızımın

daha önceden giriyordum ama bu aralar giremiyorum... bu arda face eklim sanırm Hatice benim ismim .... evet bizde 11 bitiyoruzz ama hala tık yokkk

Var var üzülme, benim kızımında hiç dişi yok henüz..

slm

kısa bir süre yoktum beni merak ettiniz mi ? birazdan geçmişe bakıp görücez :)
internetim bitmişti bugün şehire inip yükledim o yüzden sizden ayrı kaldım umarım herşey yolundadır
biriniz kısa bir özet geçerse sevinirim ben okuyana kadar bayağı zaman geçicek çünkü

buarada atanın üst azı dişi patladı sonunda sırada diğer üst var artık 9 dişimiz var
bir güzel haber daha var atanın babası işe girdi aybaşı itibari ile yeni işnine başlayacak üstelik istanbulda

Merak etmez olur muyuz, elbette ettik, annen nasıl oldu, beli düzeldi mi..?
Atacığımın dişi hayırlı olsun, babasının yeni işi daha da hayırlı olsun, süper bir gelişme, çok sevindim..
Geçmişte önemli bir vukuat yok, merak ettiğin bişey varsa sor, yazalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…