- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.961
benm kızımda öyle haldiri huppla oynuyoki kendi yerden yere atıyo ve kendi bile farkında olmadan bi bakıorum kolunu bi yere cizdrmiş ..belki bi yere mi vurduki oynarken..:44:Woooowww...10.000 sayfamiz hayirli olsun
Yasemin, iyi durmussun yine 3 gün. Ben dayanamazdim galiba
Ama benimde bu cocukdan biraz ayri durmam lazim...da nasil?
Hala 2-3 saatte bir emdigi icin kirk yilda bir en fazla ayri kaldigimiz süre 2 saat.
Oda dedigim gibi binde bir. Yapisik ikizim benim
Aklima birsey takildi. Dün gece yatmadan önce kuzumun ayaginin altinda bir sislik vardi, ice bakan tarafda. Sabah baktim yokdu, simdi nasil bilmiyorum uyuyor su anda.
Doktora göstersekmiki? Yoksa hic durmadigi icin yoruldugundan felan sismis olabilirmi?
evet canım onu surubu, doktorumuz da en iyisi bu dedi. portakallı, muzlu, limonlu varmıs. eczacı sordu hangisini sever oglunuz, onlarında damak zevki var hangisini seviyosa ondan verelim dedi,portikli aldık bizde:)
çocuk zaten en aşağı 1.80 olacak yırttı boydanama 2 çok fazla yaa bn istemem şahsen o kadar uzun herif:))
ne yazdı isim werirmisin canım bende sevan seas werdim bir ara şimdi bişey wermiorum
ocean fish oil yazdı. bence de 2 cok uzun, bende istemem en fazla 1.90 olsun.hamileyken su siteyi de takip ediyodum, orda hesaplamıstım 193 cıkıodu.nasıl hesaplıosa benim ve esimin boyları tutuyo anne babalarımızın boylarını girince, ilginc deneyin isterseniz.
Anne Olunca Anladm - Hesaplayclar - TAHMN OCUK BOYU HESAPLAYICISI (ERKEK)
Woooowww...10.000 sayfamiz hayirli olsun
Yasemin, iyi durmussun yine 3 gün. Ben dayanamazdim galiba
Ama benimde bu cocukdan biraz ayri durmam lazim...da nasil?
Hala 2-3 saatte bir emdigi icin kirk yilda bir en fazla ayri kaldigimiz süre 2 saat.
Oda dedigim gibi binde bir. Yapisik ikizim benim
Aklima birsey takildi. Dün gece yatmadan önce kuzumun ayaginin altinda bir sislik vardi, ice bakan tarafda. Sabah baktim yokdu, simdi nasil bilmiyorum uyuyor su anda.
Doktora göstersekmiki? Yoksa hic durmadigi icin yoruldugundan felan sismis olabilirmi?
[
yingecm yazdım ya sna cvp luuuufen istrham ediorum ..bundan sonra yeni nikim 10bn ebru..
bu arada nihanın zaclarına bayıldım ..fekat bandanayı mamurda sevmio
ocean fish oil yazdı. bence de 2 cok uzun, bende istemem en fazla 1.90 olsun.hamileyken su siteyi de takip ediyodum, orda hesaplamıstım 193 cıkıodu.nasıl hesaplıosa benim ve esimin boyları tutuyo anne babalarımızın boylarını girince, ilginc deneyin isterseniz.
Anne Olunca Anladm - Hesaplayclar - TAHMN OCUK BOYU HESAPLAYICISI (ERKEK)
bnmkide solgarı önermişti cerende onu kullandım hep..ocean fish oili ben hamileyken kullanıyodum bu da onun şurubu falandır herhalde,bana da en iyisi bu diye hamileyken eczacım tavsiye etmişti
bnmkide solgarı önermişti cerende onu kullandım hep..
bunda süreyya bey marincap yazdı bnde hala onu içiorum:44:
kereme ne önerdi?
10.000 sayfamız hayırlı olsun ama ben kaçırdım birde net çok yavaşladı benim
birazdan çıkıcam öpüyorum sizi...
Yasemincim canım sen annende kalma durumun yok mu iş yerine uzak mı kalıyor?Eşinde akşamları gelir sonra evinize döner kalmak istemiyorsa şayet....
selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor.. bizim hala dişimiz çıkmadı yaaa varmı başka bizizm gibi dişimiz çıkmayannnn:2:
selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor.. bizim hala dişimiz çıkmadı yaaa varmı başka bizizm gibi dişimiz çıkmayannnn:2:
mrb seninle karşılaşmamıştık sanırım daha önce..yanılıyorsam kusuruma bakma:))
ne kadarlık oğlun..biz 11.ayı bitiriyoruz ve hala hiç dişi yok kızımın
Var var üzülme, benim kızımında hiç dişi yok henüz..
daha önceden giriyordum ama bu aralar giremiyorum... bu arda face eklim sanırm Hatice benim ismim .... evet bizde 11 bitiyoruzz ama hala tık yokkk
Hasret, sebebini sonra kendi yazsın, Hardtimes arkadaşımız, ben açıklamayayım..
tamam canım faceden hatırladım evet orda arkadaşız:))
genetikmiş...bizim doktor dişsiz çocuk mu var elbet çıkar der etme demişti
slm
kısa bir süre yoktum beni merak ettiniz mi ? birazdan geçmişe bakıp görücez :)
internetim bitmişti bugün şehire inip yükledim o yüzden sizden ayrı kaldım umarım herşey yolundadır
biriniz kısa bir özet geçerse sevinirim ben okuyana kadar bayağı zaman geçicek çünkü
buarada atanın üst azı dişi patladı sonunda sırada diğer üst var artık 9 dişimiz var
bir güzel haber daha var atanın babası işe girdi aybaşı itibari ile yeni işnine başlayacak üstelik istanbulda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?