- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.981
Yasemincim, 100.000. mesajın sahibi olaraktan kutlarım seni cnm
Aaaah Ahhhh Hatice, bizim istememizle çıksa keşke ama malesef, bize de doktor genetik, bekleyeceksiniz dedi, bende 15 aylıkken çıkarmışım, sanırım bana çekmiş :))
Meralcim, teşekkür ederim, azmettim ve ben yazdım, hehehe...
dha iyidir diosun yani:44: onu alayım bari yeni almıştım bu kutuyu da ama neysebiz 6. ay kontrolünden sonra dr.a götürmedik, sağlık ocağında boy kilo kontrolüne götürüyoruz sadece,orda da sadece devit ve demiri soruyor veriyor muyum diye,kereme vermiyorum yağ çünkü en geç 10 günde 1 balık çorbası veriyorum,şimdi balık yağı versem mi vermesem mi muallakta kaldım,sen de 2. bebek için ocean fish oili kullan istersen elindeki bitince.
Geç çıkan dişler daha sağlıklı oluyomuş..Bence bu kdr takmayın kafaya..
hamile war!!!!!!!Benim mesai dolmuş, koşarak kuzuma kavuşmak istiyorum, sesi kulağımdan, kokusu burnumdan, görüntüsü gözümden gitmiyor, çok özledim yavrumu..
Hoşçakalın..
hamile war!!!!!!!
ağlayacak şimdi hee
bugün 21.haftamı doldurmuş bulunmaktayım cnm..selam hasret kaç aylık oldu bebeğinnn nasıl zor oluyor mu??
bugün 21.haftamı doldurmuş bulunmaktayım cnm..
cereni kucaklarken sorun oluyo haricinde iyiyim genelde..
Ben de 100.000. msjı kim yazdı die bakmaya gelmiştim.. Beni zahmetten kurtardın Meral
Yasemin tebrix. Vatana millete hayırlı olsun hem 100.000. msj hem de 10000.sayfa...
hee buldum işte burdaymış benim de ilk msjım
vee bana ilk cvp yazan arkadaşım hasrett
Eyoyu uyuturken şöyle bi göz attım anca yazdıklarınıza, 10.000. sayfada olsaydınız bari bea ben de yazcaktım ne güzel:))
Özo ben namaz kılıyorum cnm, soracağın bişi varsa özelden msj atabilirsin bana, ayriyeten ben seni msn e eklemiştim ama neden kabul etmedin bakiim??
hepinizi öpüyorum tekrardan, özlüyorum ben sizi bee
nasılsınız bacılar...
oğlum artık iyice yürümeyi çözdü pıtış pıtış yürüyoo
aslında bir aydır 5,6 adımda sayıyordu hastalanınca ilerleme olmadı kuzumda,
hastalanmasaydı şimdi koşacaktı kuzum,olsun saglıklı olsunlarda varsın 1 ay sonra yürüsün..
çoğu gitti azı kaldıoooo maşallah desene yolun yarısını tamamladın, Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.
çoğu gitti azı kaldıkorkuyorummm:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?