2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aaaah Ahhhh Hatice, bizim istememizle çıksa keşke ama malesef, bize de doktor genetik, bekleyeceksiniz dedi, bende 15 aylıkken çıkarmışım, sanırım bana çekmiş :))

Meralcim, teşekkür ederim, azmettim ve ben yazdım, hehehe...

Yasemincim, 100.000. mesajın sahibi olaraktan kutlarım seni cnm

Ben de 100.000. msjı kim yazdı die bakmaya gelmiştim.. Beni zahmetten kurtardın Meral
Yasemin tebrix. Vatana millete hayırlı olsun hem 100.000. msj hem de 10000.sayfa...

Benim mesai dolmuş, koşarak kuzuma kavuşmak istiyorum, sesi kulağımdan, kokusu burnumdan, görüntüsü gözümden gitmiyor, çok özledim yavrumu..
Hoşçakalın..

Geç çıkan dişler daha sağlıklı oluyomuş..Bence bu kdr takmayın kafaya..

dha iyidir diosun yani:44: onu alayım bari yeni almıştım bu kutuyu da ama neyse

Ben de 100.000. msjı kim yazdı die bakmaya gelmiştim.. Beni zahmetten kurtardın Meral
Yasemin tebrix. Vatana millete hayırlı olsun hem 100.000. msj hem de 10000.sayfa...

ne demek cnm seve seve evet hayırlı uğurlu olsun topiğimize, acaba var mı bu kadar mesaj barındıran başka topik:44: yönetimin tebrik msjını da bekliyoruz yani

meralim ben davet falan görmedim msn de.neden kabul etmeyeyim canım benim aşkolsun.şimdi yine baktım yok davetiye.

nasılsınız bacılar...
oğlum artık iyice yürümeyi çözdü pıtış pıtış yürüyoo
aslında bir aydır 5,6 adımda sayıyordu hastalanınca ilerleme olmadı kuzumda,
hastalanmasaydı şimdi koşacaktı kuzum,olsun saglıklı olsunlarda varsın 1 ay sonra yürüsün..

Maşallah ona
Evet Nimetcim sağlıklı olsunlar da acelesi yok nasıl olsa. Yürür yürümez ortalığı talan etmeye başlayacaklarını düşünürsek..

slm kızlar nasılsınız bakalım
ooooo 10binler 100 binler aşılmış kaçırdık tühh

neyse şekerlerim unutmadan dün pınarla konuştum(annesininbebiki) eymeni sormak için aradım hala hastaymış iki gecedir de öksürük başlamış maalesef doktora götüreceklermiş
ve pınar'a da geçmiş sesi kötü geliyodu hepinize çok selamı var bugün girmediyse topike eğer:)

bizde bugün doktora gittik ve serhan ortalığı ayağa kaldırdı resmen ilk kez çok ağladı iki şeyeyordum 1. çoook uykusu vardı 2. sanırım ortamdan gerildi ve korktu
doğru düzdün muayene bile edemedi dr. zorla baktı ağzına kulaklarına birde dönüp dr.a bağrışı vardıki sormayın

ne boyunu ne kilosunu ölçemedik hiç sabit durmadı zaten kalabalıktı ve çıktık hemen çok ağladı çünkü üzerini giydirirken bile ağladı miniğim

bu arada canan teysemiz cicilerimi göndermiş çok güzeller sağolsun tekrar
özellikle takvime bayıldık

uyku problemi ile ilgili konuştuk dr.la hiçbişey yapamayız bebekler buna kendileri karar verirler dönem dönem de bunu yaparlar dedi herhangi bişey tavsiye etmedi
çok uykusuzum ben dün oğlumla uyuduk yine serhan güzel uyudu çok şükür ama ben uyuyamıyorum birlikte yatınca uykum çok hafif sürekli uyanıyorum elini bile oynatsa
çok uzatmışım sorryy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…