2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah ona
Evet Nimetcim sağlıklı olsunlar da acelesi yok nasıl olsa. Yürür yürümez ortalığı talan etmeye başlayacaklarını düşünürsek..

oooooooo şimdi baş edemiyorum tam yürüdügünü hiç düşünemiyorum
zaten mutfaga o uyurken giriyorum onun haricinde yasak:))

Günaydınnnn
nabersiniz kızlarr biz iyiyiz melikaanım 8 gibi yandı gece yastıksız yatırdım kuzucum ondan mı bilmem pek rahat uyudu döne döne keyfien göre .önceden belden yukarısı yastıkta oluodu çok terliodu sırtı bugün sol ve sağ tarafına yastık koydum ortayı boş bıraktım oraya yatırdım iyi uyuduk.
göğsüme gelince dün gittim doktora mastit olmuş sağ taraf solda olma züereymiş. hani diodum ya tam süt inio melike bırakıo die ondan olmuış işte birikmiş içerde doktor emzir sonra sağ sonra sıcak kompres yap tekrar sağ dedi ama ben uğraşamadım vaktim olmadı antibiyotik başladım. cmuaya kadar geçmezse gel dedi. öyle işte. şimdi kafaltısını hazırlayım hanfendinin. bugün pazar gitcem iki üç haftadır haftada bi gün cıkıorm oda pazar için:) yarım saatlik bi çıkış:) çok heyecanlıyımP

Günaydın Merve geçmiş olsun ama sağıp kompres yapma imkanın varken antibiyotiğe başlamanı esefle kınıyorum
Benim oğlum herşeyi koklamaya başladı,dün akşam babası hasta yatıyordu terlemiş gitti babasını kokladı, benim ayaklarımı kokluyor, eline ilk aldığı oyuncağı kokluyor,ayyyy aynı babası hiç sevmem bu huyunu oğlu da aynısı çıktı

Günaydınnn,
Dün benden sonra açılmışsınız bakıyorum, azmettim okudum :)
100.000. mesajı yazan Yasemin arkadaşımı kutlarım, hayırlı uğurlu olsun :)))
Şebnemcim, Ata'nın yeni dişi, babasının yeni işi hayırlı olsun, güzel günlere vesile olsun inşallah...
Hanifem, Nihan kuzumun fotosunu Doruk'a gösterdim, o kadar beğendi ki, laptopun tuşlarını söktü, olur bu iş :))))
Pınarcım, ben Doruk'a haftada en az bir defa balık yediriyorum, kahvaltısına ceviz koyuyorum ama balık yağu da veriyorum, ver dei doktorumuz, zaten balığı falan kuş kadar yiyor, ihtiyacını ancak alır dedi.
Daha da ne yazacaktım unuttum, çok uykusuzum...

Günaydın canlarım....
Hilal kuzumun zahmetsiz,ateşsiz,huysuz olmadan alttan dişimiz patladı 7.dişimiz geldi...

Pınar'la dün bende konuştum sesi çok kötü franjit olmuş....Eymen paşam iyi ama öksürüğü kalmış.Pınar'ın annesi gelmiş ilgileneniyor sağolsun diyor.Bu haftasonu ona gidecektik ama kötü hissediyor kendini başka birgün inşallah gidicez ona...Haftasonu da benim misafirim var zaten birazda ondan da iptal oldu.Nehirle de buluşacaktım olmadı....Zeynoyu özledim hiç görmedim onu sadece anne karnında sanırım 5 aylıktık buluştuğumuzda 21 aralıkta......

Aylincim sağ göğsüm iltihap yapmış solda yapmak üzereymiş.ilhitabın gitmesi için almam gerekiomuş mecburen yani:S üff çalışmayan bi anne olarak pompayla ben kadar haşır neşir olan yoktur heralde iki tane manuel eskittim şimdi medela kullanıorm dün sağcaktım üşendim wala. şimdi biraz agrıo sıra o göğsümde emerek uyicak onu uyusun sonra sağcam:S bıktım hee.
burcucum doktor emzirebilirsin dedi hatırlarsan serzeyandan sornada kullandırıolar antibiyotik.ilacın içindede yazıo direk kullanılabilir die. doktor tavsiye etmedikce kullanılmaz fln dememiş kullanılabilir yazmış bende rahatladım. doktor bebeği ishal yapabilir o zmn haberim olsun dedi. öyle işte .bu ikinci mastit olayım ama ilkinin yanında bu bal lokum o zmn sıtma tutuodu tir tir tiriyodum melike aglıo emziremiodum titremekten sonra bi ateş göğüs agzıma kadar şiş kıpkırmızı ay neler çektim. geçti şükür..

Seyhancım Günaydın, Pınar a ve Eymene, ayrıca Serhan a çok geçmiş olsun, şu sıralar yine huysuzlukları üzerinde bu bebeklerin, uyku problemi hepimizin başında var biliyorsun, Rabbimden sabır diliyorum, bugünlerde geçecek inşallah..

Mervecan, sana da çok geçmiş olsun ama doktorun dediği gibi sıcak kompres yapsan daha iyi olurdu bence, neden uğraşmak zor geldi ki..? Benim yerime de gez pazarda, en son ne zaman pazara gittim hatırlamıyorum bile :))

Keremito nun koku duyusu gelişmeye başlamış desene, bende sevmem öyle herşeyi koklayanları, neyi kınıyorsak başımıza geliyor...

100.000 mesajı yazdım evet, hayırlı olsun evet, bu aralar hayırlara çok ihtiyacım var evet, kafayı yedim sanırsam evet..

Günaydın arkadşlar nasılsınız hem uykusuzum hem yüzüğümü kaybettimm... nerey koyduğumuda hatırlamıyorum... kocam oyacak beniiii acayipp unutkan oldum yaaaaaaa

Ayfercim hayırlı olsun 7. dişiniz, inşallah geri kalanları da böyle rahatça çıkarır Hilalim...
Facedeki fotolarına bayıldımmmmm

Heee iyi o zaman, şifa olsun canım, çabuk geçer inşallah.

Noluyu?
Ben en son Doruk 3 aylıkken gittiydim pazara, kendisiyle birlikte, sıkıysa şimdi git :)
Bi de biz hsonu gelemiyoruz galiba, kvalidem istemedi bizi. Daha biz geliyoruz demeden, dün kocamı arayıp buralar çok soğuk, hiç zorlamayın kendinizi demiş.

Sende kayınvalidenler geleceği zaman buralar çok soğuk hiç zorlamayın kendinizi dersin

Offf offff.. Uzun uzun yazdım hepsi gitti, forumdan attılar beni, forum bile istemiyooo..
Dedem köprücük kemiğini kırmış, 8 hafta sargıda kalacak, 15 günde bir kontrole gidecek, İklim çok hasta, dün gece annemlerin evinin kapısında görüştük annemle hep, ben kapıdan girdim İklimi aldım, annemle-dedem hastaneye gitti, saat 23:00 da onlar geldi, ben kucağımda İklimle çıktım, gece saat 00:30 da geldim, berbat-iğrenç bir gündü, sabaha kadar uyumadık, İklim de üst solunum yolları enfeksiyonu çıktı, sürekli ağlıyor, hırıldıyor, burun akıntısı, öksürük ve ateş var, hiç bişey yemiyor, moralim sıfırın altında, canım sıkkın, kuzum sefil vaziyette, annem bunak dedeme mi bakacak iklime mi, kadın da mahvoldu yaa..

Hilalin dişi vatana millete hayırlı uğurlu olsun
Ben artık Keronun dişlerini takip etmiyorum ön 8 li tamamlandığından yenisini görmek için şaklabanlık yapıp ağzını açmak gerekiyor,uğraşmıyorum belki hala 8 dişi var belki 9 belki 10 bilemiyorum

Yasemin İklim seni görünce ne yaptı akşam? bi de bu ara kaynana vukuatı anlatmıyorsun hanım hanımcık herhalde son zamanlarda

İklim hasta, beni görünce başladı ağlamaya ve sabaha kadar ağladı malesef..
Kaynanam, dedemle ilgili mevzulardan sonra, Yasemin yaşlanınca bize de bakmaz diye düşündü sanırım, hiç sesi soluğu çıkmıyor, beni rahatsız etmiyor şu sıralar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…