- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #100.021
Sağol teyzesi inşallah diğerleri de çıkarda rahatlar.Face videosunu da ekleyecektim elektrikler gitti gecenin bir vakti yüklendi mi bilmiyorum sonra kuzumun yanına yattım...
Sende kayınvalidenler geleceği zaman buralar çok soğuk hiç zorlamayın kendinizi dersin
Offf offff.. Uzun uzun yazdım hepsi gitti, forumdan attılar beni, forum bile istemiyooo..
Dedem köprücük kemiğini kırmış, 8 hafta sargıda kalacak, 15 günde bir kontrole gidecek, İklim çok hasta, dün gece annemlerin evinin kapısında görüştük annemle hep, ben kapıdan girdim İklimi aldım, annemle-dedem hastaneye gitti, saat 23:00 da onlar geldi, ben kucağımda İklimle çıktım, gece saat 00:30 da geldim, berbat-iğrenç bir gündü, sabaha kadar uyumadık, İklim de üst solunum yolları enfeksiyonu çıktı, sürekli ağlıyor, hırıldıyor, burun akıntısı, öksürük ve ateş var, hiç bişey yemiyor, moralim sıfırın altında, canım sıkkın, kuzum sefil vaziyette, annem bunak dedeme mi bakacak iklime mi, kadın da mahvoldu yaa..
Hilalin dişi vatana millete hayırlı uğurlu olsun
Ben artık Keronun dişlerini takip etmiyorum ön 8 li tamamlandığından yenisini görmek için şaklabanlık yapıp ağzını açmak gerekiyor,uğraşmıyorum belki hala 8 dişi var belki 9 belki 10 bilemiyorum
İklim hasta, beni görünce başladı ağlamaya ve sabaha kadar ağladı malesef..
Kaynanam, dedemle ilgili mevzulardan sonra, Yasemin yaşlanınca bize de bakmaz diye düşündü sanırım, hiç sesi soluğu çıkmıyor, beni rahatsız etmiyor şu sıralar..
günaydın annelerrrr
MERVECİM çok geçmiş olsun çok önemli bişey çıkmamasına sevindim
HİLAL KUZUMUN yeni dişi hayırlı olsunn
söölemiş miydim cumartesi yemeğe misafirim vardı vyeni kadınım beni ekti tam bir rezilliti bende bugün eski kadınımla konuştum fiyatını bayağı uygun yaptı heralde iş bulamamış çok da sevindim öğlen kesinlik kazanacak inşallah olur çok memnundum
bu sabah benim sıpa yorganlarla oynarken onları düşürmüş sonrada üzerlerine atlamış sonrada pıtır pıtır merdivene koşmuş merdivenin başında yakaladım aşağı uçmaya çalışıyodu tuvalete giderken bağlicam bundan sonra
Offf offff.. Uzun uzun yazdım hepsi gitti, forumdan attılar beni, forum bile istemiyooo..
Dedem köprücük kemiğini kırmış, 8 hafta sargıda kalacak, 15 günde bir kontrole gidecek, İklim çok hasta, dün gece annemlerin evinin kapısında görüştük annemle hep, ben kapıdan girdim İklimi aldım, annemle-dedem hastaneye gitti, saat 23:00 da onlar geldi, ben kucağımda İklimle çıktım, gece saat 00:30 da geldim, berbat-iğrenç bir gündü, sabaha kadar uyumadık, İklim de üst solunum yolları enfeksiyonu çıktı, sürekli ağlıyor, hırıldıyor, burun akıntısı, öksürük ve ateş var, hiç bişey yemiyor, moralim sıfırın altında, canım sıkkın, kuzum sefil vaziyette, annem bunak dedeme mi bakacak iklime mi, kadın da mahvoldu yaa..
anneler bir sorum var özellikle çalışan anneler hafta içi ebbeğinizletv falan açılmaksızın ne kadar vakit geçiriyorsunuz yada tv açıkken mi vakit geçiriyorsunuz bu vaktin ne kadarı oynaşma ne kadarı bişeyler öğretme olarak geçiyor:26:
yok bizim yataktan alamış normalde düşeceğini bildiğinden kenara gelince ağlardı bu sefer ağlamadı meğer inmenin yolunu bulmuş ondan ses ememişUffff geçmiş olsun Yasemin,hem sana hem annene sabır diliyorum,annenden başka dedene bakacak başka çocuğu yok mu?
Wuuuu beşikten mi atlamış dışarı,çok büyük kaza atlatmışsınız bebekleri gerçekten melekler koruyor.
ya bizde eser hep açıyor tv yi ama o ve ben pek ilgi göstermiyoruz zaten oynaşıyoruz bende oyun oynarken bişeyler öğretiyorum ama acaba az mı daha mı çok öğretmeye çalışmalıyım die düşündümSaat 5'te evde oluyorum, Doruk 10 gibi uyuyor, o saate kadar tv hiç açılmıyor. Çünkü açtığımız zaman kaliteli vakit geçiremiyoruz. Çoğunluğu oynaşma ve birşeyler yedirme olarak geçiyor bu vaktin, birşeyler öğretme kısmını oyunun içine katıştırıyorum genelde...
anneler bir sorum var özellikle çalışan anneler hafta içi ebbeğinizletv falan açılmaksızın ne kadar vakit geçiriyorsunuz yada tv açıkken mi vakit geçiriyorsunuz bu vaktin ne kadarı oynaşma ne kadarı bişeyler öğretme olarak geçiyor:26:
SAĞOL CANIM WALLA BENDE GÖRMEMİŞTİM AMA DÜN BARİZ ŞEKİLDE PATLAMIŞ HİLAL'E BAKAN ABLAM SÖYLEDİ DE GÖRDÜM....Hilalin dişi vatana millete hayırlı uğurlu olsun
Ben artık Keronun dişlerini takip etmiyorum ön 8 li tamamlandığından yenisini görmek için şaklabanlık yapıp ağzını açmak gerekiyor,uğraşmıyorum belki hala 8 dişi var belki 9 belki 10 bilemiyorum
ALLAH KORUMUŞ WALLA AMAN DİKKAT ETMEK LAZIM TEK BIRAKMIYORUM BEN MUHAKKAK EŞİM YADA KENDİ ABLAM OLMADAN YALNIZ BIRAKMAM ODA DA BEN...günaydın annelerrrr
söölemiş miydim cumartesi yemeğe misafirim vardı vyeni kadınım beni ekti tam bir rezilliti bende bugün eski kadınımla konuştum fiyatını bayağı uygun yaptı heralde iş bulamamış çok da sevindim öğlen kesinlik kazanacak inşallah olur çok memnundum
bu sabah benim sıpa yorganlarla oynarken onları düşürmüş sonrada üzerlerine atlamış sonrada pıtır pıtır merdivene koşmuş merdivenin başında yakaladım aşağı uçmaya çalışıyodu tuvalete giderken bağlicam bundan sonra
Iııhh video göremedim...
OZAMAN YÜKLENMEMİŞ NEYSE DENERİM AKŞAMA YİNE
[B
HAFTA İÇİ YEMEK YEDİKTEN SONRA EN FAZLA 3 SAAT OYNUYORUZ SONRA KENDİ KENDİNE DE OYNUYOR BİŞEYLER ANLATIYOR KONULUYOR OYUNCAKLARI ODANIN HERYERİNE DAĞILMIŞ VAZİYETTE MASA ALTINDA OYNAR BEN YERLERDE EMEKLEYEREK ODA BENİ TAKİP EDEREKTE OYNARIZ ISLAK MENDİL HASTASI ÜZERİNDEKİ RESİMLERE BAKARAK KONUŞUR.LAPTOP HASTASI...MÜZİK SETİNİN ÖNÜNE GEÇİP DÜĞMELERE BASAR BEN YAKALARIM O GİDER...KİLOTLU ÇORABIN ÜSTÜNDEKİ RESİMLERİ BAKARAK ANLATIRIM ODA ONU TAKİP EDER VE KENDİNCE YORUMLAR....MÜZİK DİNLERKEN DANS EDERİZ...
günaydın annelerrrr
Burcu, İklim hasta olduğu için bu gidişle görüşemezdik zaten hafta sonu, iyi olmuş bir yerde, buraya kadar geldiğin halde seni göremeseydim çok üzülürdüm, boşver ama sen yine de ileride kullanmak üzere sakla kaynananın bu lafını..
yok bizim yataktan alamış normalde düşeceğini bildiğinden kenara gelince ağlardı bu sefer ağlamadı meğer inmenin yolunu bulmuş ondan ses ememiş
ya bizde eser hep açıyor tv yi ama o ve ben pek ilgi göstermiyoruz zaten oynaşıyoruz bende oyun oynarken bişeyler öğretiyorum ama acaba az mı daha mı çok öğretmeye çalışmalıyım die düşündüm
Bizimki ya çok cengaver ya da düşünce canının acıyacağını bilmiyor, yatak kenarına veya koltuk kenarına gelince bodoslama devam ediyor yakalıyoruz ayağından veya sırtından, bi de sizinkiler karanlıktan korkuyor mu?kero karanlık bile olsa istediği odaya tek başına gidiyor
bende onu öğrenmek istedim oyun dışında bir eğitici zamanınız var mı ama aşağı yukarı herkes benim gibi yapıyor demek ki hata yapmıyorum
Amanın, Allah korumuş... Tuvalete falan giderken, park yatağına koyuyorum ben, çok sinirleniyor ama napim, ordan başka her yerde tehlike saçıyor bıdık...
Gerçekten iyi olmuş bir gelmediğimiz, her şerde bir hayır vardır diye boşa demiyorlar... İklim kuzum çabucak iyileşsin de görüşücez inşallah, kararlıyım.
Öyle karşılıklı oturup anlatınca çok öğrenmiyorlar ki zaten, bir şeyi öğrense öbüründe sıkılıyor, gözlemleyerek öğreniyor daha çok. Aylin'in dediği gibi, ben de sürekli konuşuyorum, sofra hazırlarken bazen peşimden geliyor, bazen kucağıma alıyorum, anlatıyorum şmdi tabakları dolaptan çıkardık, masaya götürüyoruz falan diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?