2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Burcu, İklim hasta olduğu için bu gidişle görüşemezdik zaten hafta sonu, iyi olmuş bir yerde, buraya kadar geldiğin halde seni göremeseydim çok üzülürdüm, boşver ama sen yine de ileride kullanmak üzere sakla kaynananın bu lafını..

günaydın annelerrrr
MERVECİM çok geçmiş olsun çok önemli bişey çıkmamasına sevindim
HİLAL KUZUMUN yeni dişi hayırlı olsunn
söölemiş miydim cumartesi yemeğe misafirim vardı vyeni kadınım beni ekti tam bir rezilliti bende bugün eski kadınımla konuştum fiyatını bayağı uygun yaptı heralde iş bulamamış çok da sevindim öğlen kesinlik kazanacak inşallah olur çok memnundum
bu sabah benim sıpa yorganlarla oynarken onları düşürmüş sonrada üzerlerine atlamış sonrada pıtır pıtır merdivene koşmuş merdivenin başında yakaladım aşağı uçmaya çalışıyodu tuvalete giderken bağlicam bundan sonra

Sağol teyzesi inşallah diğerleri de çıkarda rahatlar.Face videosunu da ekleyecektim elektrikler gitti gecenin bir vakti yüklendi mi bilmiyorum sonra kuzumun yanına yattım...

Iııhh video göremedim...

Sende kayınvalidenler geleceği zaman buralar çok soğuk hiç zorlamayın kendinizi dersin

Çok kaale alır onlar da beni...

Haydaaa...
Önce İklim'ime sonra deden çok geçmiş olsun arkadaşım...
İklim nerde şimdi, annende mi kalıyor? Sen izin falan alamaz mısın birkaç gün? Annenin durumu çok zor gerçekten, bizde de yaşanmıştı buna benzer bir durum, Allah kolaylık versin hepinize...

Biz daha 5. diş arefesindeyiz, heyecanlıyız :)

anneler bir sorum var özellikle çalışan anneler hafta içi ebbeğinizletv falan açılmaksızın ne kadar vakit geçiriyorsunuz yada tv açıkken mi vakit geçiriyorsunuz bu vaktin ne kadarı oynaşma ne kadarı bişeyler öğretme olarak geçiyor:26:

Uffff geçmiş olsun Yasemin,hem sana hem annene sabır diliyorum,annenden başka dedene bakacak başka çocuğu yok mu?

Wuuuu beşikten mi atlamış dışarı,çok büyük kaza atlatmışsınız bebekleri gerçekten melekler koruyor.

Çok geçmiş olsun canım yaa dedene de .İklim kuzuma da .Annen için zor bir durum ....Bir süre kayınvaliden baksa olmaz mı?İyi bakıma ihtiyacı var İklimin gerçi ona da alışık değil ama sen izin mi alacaksın?

Saat 5'te evde oluyorum, Doruk 10 gibi uyuyor, o saate kadar tv hiç açılmıyor. Çünkü açtığımız zaman kaliteli vakit geçiremiyoruz. Çoğunluğu oynaşma ve birşeyler yedirme olarak geçiyor bu vaktin, birşeyler öğretme kısmını oyunun içine katıştırıyorum genelde...

yok bizim yataktan alamış normalde düşeceğini bildiğinden kenara gelince ağlardı bu sefer ağlamadı meğer inmenin yolunu bulmuş ondan ses ememiş
ya bizde eser hep açıyor tv yi ama o ve ben pek ilgi göstermiyoruz zaten oynaşıyoruz bende oyun oynarken bişeyler öğretiyorum ama acaba az mı daha mı çok öğretmeye çalışmalıyım die düşündüm

eşim 8.30 civarı gelene kadar ben tv açmıyorum,pc de müzik açıyorum,mutfakta yemek yaparken o da yanımda gezinip dolapları karıştırıyor,pc de baby einstein kliplerini izletiyorum youtube dan onları seviyor,ben mutfakta iş yaparken de sürekli onunla konuşuyorum eğilip gıdıklıyorum şarkı söylüyorum falan,salona geçtiğimizde de şu nerde, bu nerde, bunun adı şu vs konuşuyorum ama o sırada yerinde durmayıp masanın altına girmeye çalışıyo,tırmanıyo vs,topla oynamayı seviyor birbirimize topatıyoruz vs

Bizimki ya çok cengaver ya da düşünce canının acıyacağını bilmiyor, yatak kenarına veya koltuk kenarına gelince bodoslama devam ediyor yakalıyoruz ayağından veya sırtından, bi de sizinkiler karanlıktan korkuyor mu?kero karanlık bile olsa istediği odaya tek başına gidiyor

SAĞOL CANIM WALLA BENDE GÖRMEMİŞTİM AMA DÜN BARİZ ŞEKİLDE PATLAMIŞ HİLAL'E BAKAN ABLAM SÖYLEDİ DE GÖRDÜM....

ALLAH KORUMUŞ WALLA AMAN DİKKAT ETMEK LAZIM TEK BIRAKMIYORUM BEN MUHAKKAK EŞİM YADA KENDİ ABLAM OLMADAN YALNIZ BIRAKMAM ODA DA BEN...

Amanın, Allah korumuş... Tuvalete falan giderken, park yatağına koyuyorum ben, çok sinirleniyor ama napim, ordan başka her yerde tehlike saçıyor bıdık...

Gerçekten iyi olmuş bir gelmediğimiz, her şerde bir hayır vardır diye boşa demiyorlar... İklim kuzum çabucak iyileşsin de görüşücez inşallah, kararlıyım.

Öyle karşılıklı oturup anlatınca çok öğrenmiyorlar ki zaten, bir şeyi öğrense öbüründe sıkılıyor, gözlemleyerek öğreniyor daha çok. Aylin'in dediği gibi, ben de sürekli konuşuyorum, sofra hazırlarken bazen peşimden geliyor, bazen kucağıma alıyorum, anlatıyorum şmdi tabakları dolaptan çıkardık, masaya götürüyoruz falan diye...

günaydın yada tünaydın kızlar:)
birtürlü yazamadım sayfa hata verdi durdu, yok yazmayın,geçmişe bakamıycam ama merve geçmiş olsun canım mastit olmuşsun,mutlaka sağ yada devamlı emzir canım.
mertte koltuktan bodoslama atlıyor,karanlıkta sonarları var galiba bunların hiç korku yok tüm evi geziyo mert

Teşekkür ederim kızlar..
İklim hala annemin evinde, dedeme yazın teyzem, kışın annem bakıyor, teyzem gönderin geldin dedi ama dedemi birilerinin götürmesi gerek, kendi gidemez şu durumda, biraz iyileşmeden göndermem diyor annemde, ben şirketten izin alamıyorum, işler yoğun dediler, kayınvalidem görümcemin oğluna bakıyor, ben yardımcı olayım demedi, annen kendi evine gitmeseydi, Allh yardımcısı oldun dedi kenara çekildi, en çok anneme üzülüyorum, kadın helak oldu, İklim de arada kaynıyor işte, çıkmaza girdim, cinnet geçirip işi bırakasım var, kreş baktım dün biraz ama çok küçük nasıl vereyim, offf çıldıracam..
Başka da akrabamız yok ki, gelsin dedeme yada İklime biraz baksın..

Esin, akşamları benim eşimde tv açıyor ama biz İklimle tv ye aldırmadan oynaşırız, koklaşırız, oyun esnasında bişeyler öğretmeye çalışıyorum..

benimki bi iki düştü sora öğrendi şimdi inip çıkmayı da öğrendi takılıyo kafasına göre karanlıktan benimki de korkmuyo hatta sürekli elektrik süpürgesinin olduğu odaya kaçar ki hep karanlıktır süpürgeye bayılıyo

İklimde karanlıktan korkmuyor..
Yatağın, koltuğun kenarına kadar gelir ama düşeceğini bildiği için hiç hamle yapmaz, inebiliyorsa iner kendi yoksa orda bekler..
Wc ye giderken bende ya yatağına koyuyorum yada yürüteçe koyup yanıma gelmesine izin veriyorum, kapının önünden bana bakıp 'çişş' diyor zilli..

bende onu öğrenmek istedim oyun dışında bir eğitici zamanınız var mı ama aşağı yukarı herkes benim gibi yapıyor demek ki hata yapmıyorum

Günaydin güzel Anneler,

Merve, gecmis olsun canim. Üsenme iste yap doktorun dediklerinide bi an evve iyilessin gögsün.
Ayfer, canim Hilalin yeni diside hayirli olsun. Fotolarina bayildim, issir o yanaklardan benim yerime lütfen.
Yasemin, Dedenede Iklimede cok gecmis olsun. Insallah hemen iyilesir kuzu yaaa.
Esin, bende birseyler ögretmek icin mesela Objelerin ismini söylüyorum bi kac kere sarki söyler gibi.
Sonrada mesela Lamba nerde diye soruyorum oda gösteriyor.
BAska yerlere misafirlige felan gittigimiz zmn ordada soruyorum, ki hani gercektende ögrenmisi yoksa sadece evdeki esyalarimi taniyor diye. Gercektende ögrenmis oluyor.

Simdide esyalari ayirdetmeye basladi..CimBom aggan nerde, adidas aggan nerde felan diye sorunca biliyor hangisi oldugunu.

hilalin dişi çıkmış hayırlı olsun
bizim tv hep açık ama sadece reklamları izliyo mert, tv kapanınca önünde oturup boş tvye bakıyo,nası vazgeçiricem bilmiyorum. melek bütün gün oynuyo mertle,konuşuyo şarkı söylüyo. bende eve gidince oynuyorum onunla ,sonra babası gelip oynuyo,hep oynuyoruz anlıycanız,oynatırken öpücük atmayı top atmayı falan öğretmeye çalışıyoz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…